çok net,çok emin konuşmuşsun.nedeni , nasılı konuşmayı gerektirmeyecek kadar....
sende bu yürek varken yoluna çıkan bütün engelleri aşar kendi yolunu açarsın canım...allah sağlık versin..gerisi dert değil...
hayırlı olsun canım..
kötü olduğunu düşünüp onunla geçirdiğin her anı, yeni hayatında silebilirsin ve kötü şeyleri unutmak daha kolaydır. zaman gerçekten biçok şeyin ilacı
acaba yuvana bi şans veremezmisin
ayrılma noktasına geldiyse zaten üzülecek bir evlilik değildir.bence yeni kuracağınız hayata endekslenin onu düşünmeye başlayın.her gecenin bir öncekinden daha aydınlık daha umut dolu bir sabahı vardır.
Hayırlısı olsun sizin için.. Tabiki bu kararı vermenizdeki nedeni bilmediğim için 1 kez daha düşünün diyemiyorum size.. inşallah aldığınız karar en doğru karardır..
aa tabiki önemi var.. nedensiz ayrılık olabilir mi?
deliveren hanım;
size böyle bir şey söylemek haddim değil belki ama, sanırım siz bu kararı yen verdiniz ve oldukçada zor verdiğiniz bir karar. yazdıklarınızı okudum, sanki patlama noktasına gelmişsiniz ve eşinizin bir tavrıyla böyle bir karar vermiş gibisiniz.. Bence öncelikle sakinleşebilmek için zaman verin kendinize, daha sağlıklı karar verebilirsiniz böylece.. kararınız değişmese bile bunu yapmalısınız. Eğer aranızda affedilmeyecek hatalar yoksa, son bir kez konuşup şans verirsiniz belki de.. şimdi direk kesip atarsanız anlık bir sinirle, gururunuz geri dönmeye elvermeyebilir ve pişman olursunuz.. herşeyi düşünmek lazım değilmi?
evet.. kişiden kişiye değişir değer yargıları.. Kimi aldatılmaya göz yumarken, kimisi sinirle söylenmiş hakareti kaldıramaz. Bu bakış açısına göre değişir.
Bence de eşlerin birbirine verdiği değer, kıymet azalmışsa, arada saygı kalmamışsa ve gitgide yabancılaşma başlamışsa en iyisi o evliliği bitirmek olacaktır.
Umarım verdiğiniz / vereceğiniz karar sizler için en doğru karar olur, pişmanlık yaşamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?