Bitti...

evet yasaklandı.herkes ayaklandı benim bedenim benim kararım diye ama nafile.

Allah Allah neye dayanarak yasaklamıslar pekı?
ölünce gunahın hesabını kurtaj olan verır. neden korkupta yasaklamıslar? gunah ustlerıne kalır dıye mı? fesuphanallah

ben yasaklandı dıye bılıyorum..ama 10 hafta sonrası için geçerli olabilir..tam emin değilim 10 haftalık konusunda.

kürtaj konularından haberınız yok mu kızlar??

Son düzenleme:
Allah Allah neye dayanarak yasaklamıslar pekı?
ölünce gunahın hesabını kurtaj olan verır. neden korkupta yasaklamıslar? gunah ustlerıne kalır dıye mı? fesuphanallah

ya amaç tabiki o değildirde ok yanlış olmuşş.. evli insanlarda kimi zaman hani beklemedk şekilde bununla karşılaşıyor baakamıca çoçuguda mı doğurmak zorunda artık? çok büyük saçmalık. yatak odasına kadar girdiler.

belli durumlarda kosullari saglayinca kurtaj olunabiliyor diye duymustum. liria bu konuyu ben olsam hemen simdi erkek arkadsima ulasir soylerdim yanlis yapiyorsn ne olursa olsun ona soylemen lazim..

ya işte siz doğurun devlet bakar,aldırmayın cana kıymayın muhabbetleri çok döndü:20:milletin herşeyine karışıyorlar.haftasıyla alakası varmı bilmiyorum ama kürtaj yasaklandı yani..
bide anlamadıgım hamile kalmak öyle kolay mı ya millet aylarca korunmuyor anca oluyor

ya amaç tabiki o değildirde ok yanlış olmuşş.. evli insanlarda kimi zaman hani beklemedk şekilde bununla karşılaşıyor baakamıca çoçuguda mı doğurmak zorunda artık? çok büyük saçmalık. yatak odasına kadar girdiler.

bılıyorum canım amac o degıl. ama bu ınsanlar ınsanda fıkır bırakmıyor. daha nerelere gıreceklerAllah bılır
neyse konuyu dagıtmayalım

ben yasaklandı dıye bılıyorum..ama 10 hafta sonrası için geçerli olabilir..tam emin değilim 10 haftalık konusunda.

kürtaj konularından haberınız yok mu kızlar??

ya haberim var aslında ama yasak olarak değil sınır var diye bilordum.

kızın konusunun altında konuyu dağıttık sesi çıkmıoyr. ben üzüldüm ona insan düşünmeden yapınca bazen böyle oluyor bazı şeyleri. umarım bir yolunu bulur

çok çelışkıler var
profıldekı eskı konulara bakarsak ya evlısın ya bızı kandırıyorsun
bırde yaşın 24 yazıyor 20 dıyorsun
sonra arkadaşımın profılı dıyorsun
kaç kışı kullanıyorsunuz bı profılı? hep öyle oluyor zaten

bırşeyler soruyoruz agresıf bı şekılde cevap verıyorsun

madem yardım ıstıyorsun açık açık yaz ne ıstedığını

hamılesın sevgılın terk ettı eeeeeeeeeee başka?

ya haberim var aslında ama yasak olarak değil sınır var diye bilordum.

kızın konusunun altında konuyu dağıttık sesi çıkmıoyr. ben üzüldüm ona insan düşünmeden yapınca bazen böyle oluyor bazı şeyleri. umarım bir yolunu bulur

yürürlüğe girmiş olabilir..girmediyse de an meselesi...tam emın değilim..

belkıde kürtaj yasağını duyunca şok olmuştur..

kızlar allahaşkına ara sıra bır gazete okuyun veya haber falan izleyin..

dünya sallandı siz nasıl bilmiyorsunuz yaa...

belkıde kürtaj yasağını duyunca şok olmuştur..

kızlar allahaşkına ara sıra bır gazete okuyun veya haber falan izleyin..

dünya sallandı siz nasıl bilmiyorsunuz yaa...

ay vallahı kendımden utandım. ama kpss derdı bızde ne televızyon bıraktı ne sosyal hayat:50:

neyse yaa...şimdi konu dağılır falan..durduk yere yemeyelım banı...konu sahıbı bir giriyor , bir çıkıyor...

konu sahıbı allah yardımcın olsun...

Kızlar, çok kötü durumdayım. Kürtaj yasağından haberim var. Bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgilime söylemek istemiyorum,ama sizce söylemek en doğrusu mu

Kızlar, çok kötü durumdayım. Kürtaj yasağından haberim var. Bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgilime söylemek istemiyorum,ama sizce söylemek en doğrusu mu

Napacağını bilmiyorsun, sevgiline söylemek istemiyorsun, çocuğu doğuramam diyorsun ... Daha ne söyleyelim biz. :s

Back
X