Bitti

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar burda cogu arkadasimin biten iliskisini okudum ve kendime cok uzak gormustum. Ama ne yazik ki dun gece 1,5 sene mi verdigim iliskim bitti. Gercekten cok kotuyum napicam bilmiyorm bu kadsr iyi anlaşırken birbirimize tek kotu laf bile etmemisken su zamana kadar ayrılalım kelimesini kullanmamisken bitti iste. Konuda su eski konularımı okuyanlar bilir erkek arkadasimin menzuniyeti vardi kep töreni benimde gecen seneydi. Gecen seneki törende eğlencede hep o vardi ben her etkiligimi onunla yaptim herseyde onu yanimda gormek istedim arkadasimin düğününde kep töreninde eğlencede aksam katıldığım yeneklerde herseyde o vardi. Ama ne yazikki kendi kep töreninde davet bile edilmedim davet etmek zorunda degil ama insan bozuluyor ben bu kdr hayatimin icine sokarken onun beni bu kadar disarida bırakması dokunuyor açıklamasıda su bizim okulda hep erkek var 300 erkek varsa 50 kiz var diyor bana gore bu cok sacma bo aciklama
Orda herkesin ailesi var yaninda ben gidip onun dibinden ayrilmicak deglm gidip bi yerde oturup onu izlerdim sonra donerdk neyse kizlar kısacası dun kep töreni vardi bugunde arkadasinin dugunu hepsi bensizdi teklif bile edilmedi 3 gundur konusmuyorduk ona en basinda soyledim boyle boyle beklerdim diye ama benden ne ozur diledi nede kalbimi kazanmak icin bisey yaptı hic birsey yapmadi ben msj atmadıkca oda hic atmadı konuşmadı bile hakliymis gbi cok uzgunum bu kdar degersiz olmak gercekten cok yoruyor insani dusundukce. Dun aksam konustuk bana seni seviyorm dedi bende hic birsey demedim soylemicekmisin sevmiyormusun dedi bende bnu haketmiyorsun dedim öylece konustuk kizlar bana surekli ayrılmak mi istiyorsun dedi hayir dedim istesem
Soylerim
Dedim ama her dk bnu sordu bende dayanamadım o kdr cok soyluyorsun ki ayrılalım dedim ve ayrıldık bitti !! Emeklerim hayallerim gitti bir daha asla donmem bnu iliskinin en basindan söylemiştim benden ayrılırsan sana donmem dönüşü olmaz diye smdi bitti hayallerimde bitti napicam kizlar belki basit bir konu ama anlayamiyorm onu düşüncesini yaptıklarını ama eminim arkadasında kaliyor diye bi cesaret geldi ona geri donucek ama ben asla dönmicem napmaliym yardim edin bana

Yazım hatalarım olduysa kusura bkmayin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence ayriligi kendisine degil sana mal etmek istemis gibi.sen bitirdin iliskiyi diye vicdanini rahatlatcak belki.sonucta kendisi sucluymus alttan alip bi ozur dilese bitmezdi boyle.ama sanki kendi istemis gibi kardesim.nasip kismet de ve onune bak ..bilemeyiz her ser de de bir hayir vardir ..

Mezuniyet toreninde cogu erkekse bu sebepten cagirmamis olabilir ve arkadasinin dugununde erkek arkadaslariyla gittiyse o sebepten cagirmamis olabilir. Dugune ve mezuniyete gitmek istedigini ona daha onve soylemismiydin ? Oturup davet beklediysen sen hata etmissin. Erkekler bizim kadar dusunceli olamiyor maalesef. Birde bukadar hayatinin merkezine koymamalisin sevgilini sonra hep beklrnti icerisinde olursun. Ayrica ben bir sure sonra barisacaginizi dusunuyorum. Pat diye bitirmekle bitecegini dusunmuyorum ayrica ayri sehirlerdemi yasiyorsunuz ?

kep töreni arkasından arkadaşının düğünü, bana inandırıcı gelmedi, sanki bunlar birbirinin devamı gibi.
kız erkek sayısının davetlilerle alakası ne, ne güzel işte kız sayısı artar. mezuniyetlerde herkes kendi misafirini davet ede. üç gündür konuşmasanızda ne güzel bir barışma sebebi davet edilmek. benim en çok takıldığım ısrarla ayrılmak mı istiyorsun diye sorması. fikri neyse zikride oymuş gibi.
akışına bırakın, törenleri bitsin dönecek gibi ama hiç hoş değil yaptığı, bozulmakta çok haklısın.

sevgiliniz her gittiği yere sizi yanındamı gezdircek yani çanta gibi yanlız gitsin nolmş sizde götürmeyin, kendinize ait özel hayatınız olsun nedri yani her daim vıcık vıcık yanyana olma isteği, sevglisiniz eş değil, bi arkadaşta sevgilisi onu kardeşinin kız istemesine onu götürmemiş diye laf söz ediyodu götürmek zorunda da değil ,

Okulda kızdan cok erkek var o bundan bahsediyor ben suna karsi degilim bana erkek erkege eglencez bile dese keyfine bak derim ama kep töreni cok baska bisey orda herkesin ailesi ailesinden birileri en sevdikleri yaninda oluyor erkeklerin cok olmasi diye bisey yok herkes sahneye cikiyor ve diplomalar alınıyor seyirci kismida bu kisilerin aileleri kızdığım bu evet ben cok hata ettim hayatimin merkezine onu koyarak her etkinliğimde onuda yanimda olmasını isteyerek onun istememesi üzdü beni ayni sehirdeyiz ayni yerdeyiz cok ortak arkadasımız var ve iliskimiz oyle bi saygi icinde gidiyordu ki ben ona 3 gun once sadece bi lafına çirkinlesirsen basladin dedim oda sen bana arabada ne guzel saygili bi iliskimiz var dedin ama sen saygıdan nasibini almamıssin dedi ona ne hakaret ettim ne aşağıladım o dusunmek istedigni dusunuyor ben en basindan soyledim ayrılırsan kesin karar verip bitir yoksa donmem diye buyuk konusmiym ama barışmamız kolay olmaz

Tesekkur ederim grrcekten de niyeti ayrilmakti surekli ayrılmak mi istiyorsun demeside bi garip

Canim konu her gittiği yere benide götürsün degil tabikide götürmek zorunda degil herkesin kendine ait hayatları arkadaslari var bana biz erkek erkege eglenicez dese asla olmaz dedim tabikide gidebilir sinirini bildikten sonra ama kep töreni denilen sey ailelerinde gittiği ve onlarin diploma aldigi sey herkesin en yakınına ve ailesi orada bana koyan ben demekko en yakını sevdigi degilim ben onunla en heycanli mutlu günümü paylaşırken o beni istememiş yani kısaca sevgilimle gidicegn yerler de var gitmicegnde ben beni sırtında her dk gezdirsin demiyorm

Kesinlikle oyle yapmak istediğide buydu zaten. Dua ediyorm rabbime insallah herseyin hayirlisi olur teşekkürler düşüncelerin icin 😊

Evet ben hep hayal etmiştim hatta menzuniyetin yaklaşıyor gobegi eritmem lazim bi elbise var cok guzel onu alicam beraber bakalim dedim gelmek istedgmi bliyordu ama ben hic davet edilmicegmi tahmin etmedim. O benim menzuniyetimde vardi bende onun yaninda olurum diye dusundum hata etmsm

Kep töreninde kız sayısının az olması ile sizi cagirmamasinin ilgisi ne? Ailesi görür anlayabilir diye mi? Üniversiteyi bitiren biri ailesinden neden bu kadar cekinsin ki? Bence siz çok haklısınız. Özel günlerde ciftler eşlerini yanında ister. Bunun çanta gibi yanında taşımakla hiç ilgisi yok. Erkek erkeğe bi ortam olsa tamam derim ama resmen sizi istememis. Çok ayıp etmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni ayrılalım dedirtmeye zorlamış ki ayrılan taraf kendisi olmasın.
Bence seni çok fazla değersizleştirmiş.
Seni seviyorsa zaten hatasını anlayacaktır.

Nedense ben boyle durumlarda iyi niyetli olamıyorum. İlişiniz 1.5 yıllık, 1-2 aylık değil ki... Acaba okul ortamında yalnızmış gibi bir imaj mı yaratmak istedi. Ben size hak verdim, ben de olsam önemsenmediğimi düşünürdüm.

Bende bunu anlayamiyorum erkeklerin cok olmasıyla benim ne alakam var orda herkesin ailesi var arkadaslari fotograf paylaşmış bir suru gelen ogrenci yakınları var ailesinden dicem ama ailesi beni biliyor tamam hadi ailesinden olsun ben illa gelicem demedim en azindan bana açıklasın boyle boyle desin idare et desin bu seferlik ciddi bisey olmadıgından ailem geldgnden davet edemedim desin ama inanın hic bir aciklama yapmadi sadece cok erkek var bizim okulda dedi bu beni üzdü bari bi gonul al aciklama yap

Dogru diyorsun canta gbi taşımakta
Hic alakasi yok arkadaslar bnu pek anlayamiyor

Belkide ama cogu arkadasi beni biliyor en azindan fotograflarimizdan biliyor kendiside paylaşıyor fotograflarımızı anlam veremedim yaptığına

Merhaba,
Kep töreni ve mezuniyeti insanın hayatında bir kez yaşadığı bir olay ve ilişkisi değil bir yıl, bir haftalık olan insan bile sevgilisini davet eder. Özel gününde yanında en sevdiklerini görmek ister.
Sonuçta gidilecek yer market değil kafe değil. Bir kez yaşanan çok özel bi gün. Hadi arkadaşının düğününü bi nebze anlarım ne bileyim erkek etkeğe gidicektir belki vs. Ama kep töreni öyle bi yer değil hepimiz yaşadık.

Basitçe düşünelim, 300 erkek varsa, bunların 250 sinin ailesi gelse anneleriyle otomatikman 250 kadın eder ortamda + kız arkadaş kız kardeş sevdikleri bi teyzesi bilmem ne derken en az 300 tane kadın eder fazla bile eder. Öğrencileri erkek olabilir sınıfta okulda, ama kep töreni de öyle gey partisi gibi geçmez canım yani. Töbe yarabbim.

Yani bi de işte ayrılcak mısın diye ısrarla soruşu vs, senin olaya tepki gösterdiğini görünce iyice üstüne gitmiş gibi geldi bana. Benzer bi ilişki yaşamıştım, ütopya gibi, masal gibi gitmişti 1,5 sene gööya. Sonra terk edilince anladım ki öyle kaymak gibi, tartışmasız giden ilişkiden korkacakmışsın asıl. Meğer adam sıkılmış, iki aydır ayrılıcakmış da yapamamış vs. O iki ay ayrılcak insanın tavrını anlaman gerekir hissetmen geekir. Ama hissetmiyon işte. Sende de böyle olmuş olabilir. Bi süredir aslında sıkılmış ve bu olayı da özür dilemeyerek vs seni ayrılığa iterek bahane olarak kullanmış olabilir.
Sana ısrarla ayrılcak mısın diyerek sonunda o kelmeyi kullandırtması filan onu gösterdi bana. Tanıdık geldi.

Bi de evet yanlarında hemcinsleri varken daha cesaretlli oluyo bu zındıklar. Sonradan yan çizse de kurtul bence.
Zaman, önüne bakma zamanı arkadaşım.

Kesinlikle cok iyi anlattin canim. Oyle bi iliskimiz vardi ki kavga etmiyoruz cok iyi anlaşıyoruz falan dogum gunünden bi kac gun onca hareketleri değişmeye başlamıştı ben dogum gnu telasindaydim cok umursamadim dogum gnunu kutladık 10 gun cok iyiydi sımdı bi olay oldu ilk defa ayrılık yasadık dogru diyorsun belkide herseyin gercekten cok iyi gitmesiyle alakali birsey. Diyorum ya ben her ozel anımda onu istedim yanimda ona deger veriyordum o benim esimdi bi yanimdi cnku smdi dusunuyorum bi insan neden istemez diye demekki o benim hissettiklerimi hissetmemiş ben eğlenceye git demem bana kep törenine gel ama erkek erkege eglenicez dese anlarim erkek erkegedir o ama kep töreninde oyle bir mantık yok ya ailesinden çekindi yada gercekten istemedi

Neyse sonuc bitti ama cok sukur tek goz yası dökmedim kendimi güçlü hissediyorum en azindan hakli oldgmu dusunuyorm o geri donucek buyuk konusmiym ama ben dönmicem cnku getcekten artik degmicegni bliyorum benim hatam cok deger verdim dogum gnu icin 3 ay para biriktirdim kendi hic bir ihtiyacımı karşılamadım ama yapmaman gerekiyormuş bana biseyi öğretti neyse ki 😊 sizin ne kadsr oldu ayrilali ayrıldıktan sonra aramismiydi

Afferîn kız sana, bak haklı olduğumu biliyorum tek göz yaşı dökmedim diyebiliyosun. Cidden gurur duy kendinle. Keşke her kadın ayrılıklarda bu kadar dayanıklı olabilse, kendini üzmese.

Benim bahsettiğim ilişkim te dört beş sene önceydi.
Terk eden o olduğundan ve ben de saf saf peşinden kovaladığımdan, aramasına gerek kalmıyordu. :)
Çok huzurlu, sıfır tartışmayla geçen bi buçuk senenin ardından ayrılırken bile tartışmamıştık. Ben şok olmuştum sadece. :)
bi de msnde terk etmişti zındık, yüz yüzeyken edememişti.
Seninkinin yaptıkları o yuzden tanıdık geldi. Terk etmeyi becerememiş de bi olay olsun diye fırsat beklemiş gibi.

Tesekkur ederim gercekten boyle bi silkelendim kendime geldim 😊 allah razi olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…