Mezuniyet toreninde cogu erkekse bu sebepten cagirmamis olabilir ve arkadasinin dugununde erkek arkadaslariyla gittiyse o sebepten cagirmamis olabilir. Dugune ve mezuniyete gitmek istedigini ona daha onve soylemismiydin ? Oturup davet beklediysen sen hata etmissin. Erkekler bizim kadar dusunceli olamiyor maalesef. Birde bukadar hayatinin merkezine koymamalisin sevgilini sonra hep beklrnti icerisinde olursun. Ayrica ben bir sure sonra barisacaginizi dusunuyorum. Pat diye bitirmekle bitecegini dusunmuyorum ayrica ayri sehirlerdemi yasiyorsunuz ?
kep töreni arkasından arkadaşının düğünü, bana inandırıcı gelmedi, sanki bunlar birbirinin devamı gibi.
kız erkek sayısının davetlilerle alakası ne, ne güzel işte kız sayısı artar. mezuniyetlerde herkes kendi misafirini davet ede. üç gündür konuşmasanızda ne güzel bir barışma sebebi davet edilmek. benim en çok takıldığım ısrarla ayrılmak mı istiyorsun diye sorması. fikri neyse zikride oymuş gibi.
akışına bırakın, törenleri bitsin dönecek gibi ama hiç hoş değil yaptığı, bozulmakta çok haklısın.
sevgiliniz her gittiği yere sizi yanındamı gezdircek yani çanta gibi yanlız gitsin nolmş sizde götürmeyin, kendinize ait özel hayatınız olsun nedri yani her daim vıcık vıcık yanyana olma isteği, sevglisiniz eş değil, bi arkadaşta sevgilisi onu kardeşinin kız istemesine onu götürmemiş diye laf söz ediyodu götürmek zorunda da değil ,
Bence ayriligi kendisine degil sana mal etmek istemis gibi.sen bitirdin iliskiyi diye vicdanini rahatlatcak belki.sonucta kendisi sucluymus alttan alip bi ozur dilese bitmezdi boyle.ama sanki kendi istemis gibi kardesim.nasip kismet de ve onune bak ..bilemeyiz her ser de de bir hayir vardir ..
Mezuniyet toreninde cogu erkekse bu sebepten cagirmamis olabilir ve arkadasinin dugununde erkek arkadaslariyla gittiyse o sebepten cagirmamis olabilir. Dugune ve mezuniyete gitmek istedigini ona daha onve soylemismiydin ? Oturup davet beklediysen sen hata etmissin. Erkekler bizim kadar dusunceli olamiyor maalesef. Birde bukadar hayatinin merkezine koymamalisin sevgilini sonra hep beklrnti icerisinde olursun. Ayrica ben bir sure sonra barisacaginizi dusunuyorum. Pat diye bitirmekle bitecegini dusunmuyorum ayrica ayri sehirlerdemi yasiyorsunuz ?
Kep töreninde kız sayısının az olması ile sizi cagirmamasinin ilgisi ne? Ailesi görür anlayabilir diye mi? Üniversiteyi bitiren biri ailesinden neden bu kadar cekinsin ki? Bence siz çok haklısınız. Özel günlerde ciftler eşlerini yanında ister. Bunun çanta gibi yanında taşımakla hiç ilgisi yok. Erkek erkeğe bi ortam olsa tamam derim ama resmen sizi istememis. Çok ayıp etmiş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nedense ben boyle durumlarda iyi niyetli olamıyorum. İlişiniz 1.5 yıllık, 1-2 aylık değil ki... Acaba okul ortamında yalnızmış gibi bir imaj mı yaratmak istedi. Ben size hak verdim, ben de olsam önemsenmediğimi düşünürdüm.
Merhaba,
Kep töreni ve mezuniyeti insanın hayatında bir kez yaşadığı bir olay ve ilişkisi değil bir yıl, bir haftalık olan insan bile sevgilisini davet eder. Özel gününde yanında en sevdiklerini görmek ister.
Sonuçta gidilecek yer market değil kafe değil. Bir kez yaşanan çok özel bi gün. Hadi arkadaşının düğününü bi nebze anlarım ne bileyim erkek etkeğe gidicektir belki vs. Ama kep töreni öyle bi yer değil hepimiz yaşadık.
Basitçe düşünelim, 300 erkek varsa, bunların 250 sinin ailesi gelse anneleriyle otomatikman 250 kadın eder ortamda + kız arkadaş kız kardeş sevdikleri bi teyzesi bilmem ne derken en az 300 tane kadın eder fazla bile eder. Öğrencileri erkek olabilir sınıfta okulda, ama kep töreni de öyle gey partisi gibi geçmez canım yani. Töbe yarabbim.
Yani bi de işte ayrılcak mısın diye ısrarla soruşu vs, senin olaya tepki gösterdiğini görünce iyice üstüne gitmiş gibi geldi bana. Benzer bi ilişki yaşamıştım, ütopya gibi, masal gibi gitmişti 1,5 sene gööya. Sonra terk edilince anladım ki öyle kaymak gibi, tartışmasız giden ilişkiden korkacakmışsın asıl. Meğer adam sıkılmış, iki aydır ayrılıcakmış da yapamamış vs. O iki ay ayrılcak insanın tavrını anlaman gerekir hissetmen geekir. Ama hissetmiyon işte. Sende de böyle olmuş olabilir. Bi süredir aslında sıkılmış ve bu olayı da özür dilemeyerek vs seni ayrılığa iterek bahane olarak kullanmış olabilir.
Sana ısrarla ayrılcak mısın diyerek sonunda o kelmeyi kullandırtması filan onu gösterdi bana. Tanıdık geldi.
Bi de evet yanlarında hemcinsleri varken daha cesaretlli oluyo bu zındıklar. Sonradan yan çizse de kurtul bence.
Zaman, önüne bakma zamanı arkadaşım.
Kesinlikle cok iyi anlattin canim. Oyle bi iliskimiz vardi ki kavga etmiyoruz cok iyi anlaşıyoruz falan dogum gunünden bi kac gun onca hareketleri değişmeye başlamıştı ben dogum gnu telasindaydim cok umursamadim dogum gnunu kutladık 10 gun cok iyiydi sımdı bi olay oldu ilk defa ayrılık yasadık dogru diyorsun belkide herseyin gercekten cok iyi gitmesiyle alakali birsey. Diyorum ya ben her ozel anımda onu istedim yanimda ona deger veriyordum o benim esimdi bi yanimdi cnku smdi dusunuyorum bi insan neden istemez diye demekki o benim hissettiklerimi hissetmemiş ben eğlenceye git demem bana kep törenine gel ama erkek erkege eglenicez dese anlarim erkek erkegedir o ama kep töreninde oyle bir mantık yok ya ailesinden çekindi yada gercekten istemedi
Neyse sonuc bitti ama cok sukur tek goz yası dökmedim kendimi güçlü hissediyorum en azindan hakli oldgmu dusunuyorm o geri donucek buyuk konusmiym ama ben dönmicem cnku getcekten artik degmicegni bliyorum benim hatam cok deger verdim dogum gnu icin 3 ay para biriktirdim kendi hic bir ihtiyacımı karşılamadım ama yapmaman gerekiyormuş bana biseyi öğretti neyse ki 😊 sizin ne kadsr oldu ayrilali ayrıldıktan sonra aramismiydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afferîn kız sana, bak haklı olduğumu biliyorum tek göz yaşı dökmedim diyebiliyosun. Cidden gurur duy kendinle. Keşke her kadın ayrılıklarda bu kadar dayanıklı olabilse, kendini üzmese.
Benim bahsettiğim ilişkim te dört beş sene önceydi.
Terk eden o olduğundan ve ben de saf saf peşinden kovaladığımdan, aramasına gerek kalmıyordu. :)
Çok huzurlu, sıfır tartışmayla geçen bi buçuk senenin ardından ayrılırken bile tartışmamıştık. Ben şok olmuştum sadece. :)
bi de msnde terk etmişti zındık, yüz yüzeyken edememişti.
Seninkinin yaptıkları o yuzden tanıdık geldi. Terk etmeyi becerememiş de bi olay olsun diye fırsat beklemiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?