Bitti

biz devam ediyoruz ama mezuniyet olayından sonra pek çok sorunla karşılaştık o yüzden sanırım artık uzlaşma yönüne gidiyoruz tartışmalarda yani alışılıyor. bizimde ilk tartışmamız mezuniyetti bu arada..
değr vermekle bi ilgisi var mı kuramıyorum bağlantı erkekler bizim kadar ince düşünemez.. onlar için ççok basittir her şey lütfen bu kadar detayc olmayın. değer vermeseydi size 1.5 yıl zaman ayırır mıydı? bence böyle bakın şu devirde en büyük hediye zamaann...

Bazi konularda tabiki hakkını yiyemem su zamana kadar bana karsi terbiyesizce birşeyi gormedim bi cok sey yaptı tamam ama bu biraz agir geldi beklemiyordum yada ben cok hayal kurdum o yuzden bu karmaşıklık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın ama ayrılmak çok abartı olmuş erkekler bizim gibi ince düşünmüyorlar maalesef.
Amaa ayrılmak mı istiyorsun diye ısrar etmesi şüphelendirici

Canım seni çok iyi anlayabiliyorum. Yani benim sevgilimde bu tarz olaylarda beni çağırmasa bozulurdum. Abisinin nişanı oldu ve bana gelirmisin demedi "sende geliyorsun" dedi. Davet etmeseydi senin hissettiklerini hissederdim. Burada bir arkadaşında yazdığı gibi, bunlar hayatta 1 kere olan seyler ne olursa olsun sevgilisini değer verdiği kişiyi nezaketende olsa çağırmalı. Seni ayrılığa zorlamış. Bırak sakın birşeyde söyleme. İllaki sana ulaşmaya çalışacak.

ya banada bu kadar dip dibe olmak tuhaf geliyor ne oyle evli gibi. gecen sene benimde mezuniyetim oldu ve erkek arkadasimi cagirmadim ne tek kelime etti ne de sorun cikartti. hadi kep torenini anladim niye dugune gitmek istiyorsunuz :/ buralara sizi cagirmamasi sizi degersiz mi hissettirdi ?

Bence bunun ince düşünceyle alakası yok . İnsan güzel günlerinde en sevdiklerini , hele ki sevgilisi varsa mutlaka yanında görmek ister. Fakat aileler bilmiyorsa yorumum değişir .

Ne alaka yaa tuvalete mi götrüyo kızı? Düğün tören etkinlik yani. Vıcıklık başka şey bu başka. Karıştırıyosunuz.

Bunun dışında ben de kep törenine ya da yıllıklarına sevgililerine yazı yazdıranlara hep karşı olmuşumdur. Çünkü benim yıllığımda da bi sürü sevgili olup ayrılmış çift var.....

Umarım en kısa sürede kendine gelirsiiiin :2:

O ortayi acmis, sen de golu atmissin, uzgunum skor da sana yazilmis...
Hicbir sey yapma, elli kere sormasi ativer golu demek...
Sana onem vermeyen biri onemi haketmiyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…