Mezuniyet toreni oldu mu?
Selam kizlar burda cogu arkadasimin biten iliskisini okudum ve kendime cok uzak gormustum. Ama ne yazik ki dun gece 1,5 sene mi verdigim iliskim bitti. Gercekten cok kotuyum napicam bilmiyorm bu kadsr iyi anlaşırken birbirimize tek kotu laf bile etmemisken su zamana kadar ayrılalım kelimesini kullanmamisken bitti iste. Konuda su eski konularımı okuyanlar bilir erkek arkadasimin menzuniyeti vardi kep töreni benimde gecen seneydi. Gecen seneki törende eğlencede hep o vardi ben her etkiligimi onunla yaptim herseyde onu yanimda gormek istedim arkadasimin düğününde kep töreninde eğlencede aksam katıldığım yeneklerde herseyde o vardi. Ama ne yazikki kendi kep töreninde davet bile edilmedim davet etmek zorunda degil ama insan bozuluyor ben bu kdr hayatimin icine sokarken onun beni bu kadar disarida bırakması dokunuyor açıklamasıda su bizim okulda hep erkek var 300 erkek varsa 50 kiz var diyor bana gore bu cok sacma bo aciklama
Orda herkesin ailesi var yaninda ben gidip onun dibinden ayrilmicak deglm gidip bi yerde oturup onu izlerdim sonra donerdk neyse kizlar kısacası dun kep töreni vardi bugunde arkadasinin dugunu hepsi bensizdi teklif bile edilmedi 3 gundur konusmuyorduk ona en basinda soyledim boyle boyle beklerdim diye ama benden ne ozur diledi nede kalbimi kazanmak icin bisey yaptı hic birsey yapmadi ben msj atmadıkca oda hic atmadı konuşmadı bile hakliymis gbi cok uzgunum bu kdar degersiz olmak gercekten cok yoruyor insani dusundukce. Dun aksam konustuk bana seni seviyorm dedi bende hic birsey demedim soylemicekmisin sevmiyormusun dedi bende bnu haketmiyorsun dedim öylece konustuk kizlar bana surekli ayrılmak mi istiyorsun dedi hayir dedim istesem
Soylerim
Dedim ama her dk bnu sordu bende dayanamadım o kdr cok soyluyorsun ki ayrılalım dedim ve ayrıldık bitti !! Emeklerim hayallerim gitti bir daha asla donmem bnu iliskinin en basindan söylemiştim benden ayrılırsan sana donmem dönüşü olmaz diye smdi bitti hayallerimde bitti napicam kizlar belki basit bir konu ama anlayamiyorm onu düşüncesini yaptıklarını ama eminim arkadasında kaliyor diye bi cesaret geldi ona geri donucek ama ben asla dönmicem napmaliym yardim edin bana
Yazım hatalarım olduysa kusura bkmayin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkek arkadaşımın geçen sene mezuniyeti vardı ve bizde çok tartıştık bu konuda. mezuniyet gününe kadar bozuktuk. sonra ben aradım mezuniyet akşamının öğleni iyi eğlenceler dedim azcık konuştuk kapadık telefonu. sonra 2 sayfa mesaj atmıştı seviyosan gel, sonradan anladım senin olmayacağın yerde tam anlamda mutlu olmayacağımı falan filan.. halletmiştik sonra ben gitmiştim yani. son gün kafalarına dank ediyor keşke ayrılmasaydınız bu büyükbi sorun değil
O zaman merak etme canim 3 5 gune doner sana. Aynisi basima geldi. Sakin arama. Gezip tozup donecek. Yaptim ama ayriyken yaptim diyecek. Seni seviyorum diyecek. Gor bak. Tecrubeyle sabit. Benimkide yazlikta arkadaslarimla denize giremiyorum dogum gunune gidemiyorum diye ayrildi 1 hafta sonra gezdi tozdu dondu. Karaktersiz bunlar.
Selam kizlar burda cogu arkadasimin biten iliskisini okudum ve kendime cok uzak gormustum. Ama ne yazik ki dun gece 1,5 sene mi verdigim iliskim bitti. Gercekten cok kotuyum napicam bilmiyorm bu kadsr iyi anlaşırken birbirimize tek kotu laf bile etmemisken su zamana kadar ayrılalım kelimesini kullanmamisken bitti iste. Konuda su eski konularımı okuyanlar bilir erkek arkadasimin menzuniyeti vardi kep töreni benimde gecen seneydi. Gecen seneki törende eğlencede hep o vardi ben her etkiligimi onunla yaptim herseyde onu yanimda gormek istedim arkadasimin düğününde kep töreninde eğlencede aksam katıldığım yeneklerde herseyde o vardi. Ama ne yazikki kendi kep töreninde davet bile edilmedim davet etmek zorunda degil ama insan bozuluyor ben bu kdr hayatimin icine sokarken onun beni bu kadar disarida bırakması dokunuyor açıklamasıda su bizim okulda hep erkek var 300 erkek varsa 50 kiz var diyor bana gore bu cok sacma bo aciklama
Orda herkesin ailesi var yaninda ben gidip onun dibinden ayrilmicak deglm gidip bi yerde oturup onu izlerdim sonra donerdk neyse kizlar kısacası dun kep töreni vardi bugunde arkadasinin dugunu hepsi bensizdi teklif bile edilmedi 3 gundur konusmuyorduk ona en basinda soyledim boyle boyle beklerdim diye ama benden ne ozur diledi nede kalbimi kazanmak icin bisey yaptı hic birsey yapmadi ben msj atmadıkca oda hic atmadı konuşmadı bile hakliymis gbi cok uzgunum bu kdar degersiz olmak gercekten cok yoruyor insani dusundukce. Dun aksam konustuk bana seni seviyorm dedi bende hic birsey demedim soylemicekmisin sevmiyormusun dedi bende bnu haketmiyorsun dedim öylece konustuk kizlar bana surekli ayrılmak mi istiyorsun dedi hayir dedim istesem
Soylerim
Dedim ama her dk bnu sordu bende dayanamadım o kdr cok soyluyorsun ki ayrılalım dedim ve ayrıldık bitti !! Emeklerim hayallerim gitti bir daha asla donmem bnu iliskinin en basindan söylemiştim benden ayrılırsan sana donmem dönüşü olmaz diye smdi bitti hayallerimde bitti napicam kizlar belki basit bir konu ama anlayamiyorm onu düşüncesini yaptıklarını ama eminim arkadasında kaliyor diye bi cesaret geldi ona geri donucek ama ben asla dönmicem napmaliym yardim edin bana
En azindan sana soylemis o bana aciklama
Bile yapmadi dusunebiliyormusun bana neden davet etmedgni bile soylemedi ya tamam ben illa gelicem deniyorm ki davet edemiyorsan bi sebebi olmalı ve sende bnu bana soyleki bende kirilmiyim cocuk hakli diyim ona hak veriym bi dahaki sefere diym ama o bana hic bir aciklama yapmadi sustu sadece bu cok kırıyor gidip gitmemek mesela degl davet edilmiyorm ve hic bi aciklama yapma geregi duyulmuyor
Soylerim
Canım benim öncelikle seni çok iyi anlıyorum değer veripte karşılığını alamamak sen çabalarken onun hiç bişey yapmaması kadar kötü bir durum yok. Ama aslında erkekler çok karmaşık değil çok basit yaratıklar. Bu gibi hareketler ben seni istemiyorum ayrılmak istiyorum ama suçlu olmakta istemiyorum düşüncesinde oluyor ve senin ayrılalım demeni bekliyor sinsice. Bunları söylemek istemezdim ama doğruları söylemek gerek bu gibi durumlarda ve sırf teselli için sana güzel şeyler söyleyenlerden uzak dur bu insanı dahada yıkıyor. Ne kadar çabuk kabullenmeye çalışırsan o kadar kolay olur senin için. Bir erkek seviyorsa sevdiğini arar sorar pes etmez sevdiğini yanından ayırmaz. Benim 5 yıllık ilişkim bitti ve aynı şeyleri yaşadım. Ve bu hayattan öğrendiğim hiç bir erkeği hayatının merkezine koymayacaksın sürekli onu koşturtacaksın peşinde. Yoksa afedersin ama bir yerleri kalkıyor egoları tavan yapıyor.
benim odun da davet etmediki. aynı okuldaydık, o şimdi gitti malesef ki, ama aynı okulda olduğumuz için ben görevlendirilmiştim ona bile karşı çıkmıştı. görevli olarak gelemezsinde millete kolonya şeker tutamazsında bikbikbiki. ben de madem görevli olarak gelemiyomuşum adam gibi davet etseydin dedim . snra o ortamda bulunmanı istemiyorum 500 erkek var demişti ben de çok meraklıydım o dalkavuklara senin için gelecektim gelmem bu saatten sonra demiştim kapamıştık konuyu . tee mezuniyet günü mezuniyete 2 saat kala karar verildi . bi telaşla kuaföre gittim neyse ki elbise sıkıntım yoktu. ama ayrılmayı ben de düşünmüştüm en yakın arkadaşım engel olmuştu kızım saçmalama böyle bişey için 1 yıllık ilişki biter mi demişti kaldı ki siz bizim o anki durumumuza göre daha uzun süredir birlikteymişsiniz geçen seneydi çünkü tee bence barışın ya
Ayni okulda olmanızda avantajmis ben onun okuluna hic gitmedim yani ortamını falan hic birşeyi blmiyorm oylede boylede olsa davet etmis son dk da olsa gel yanimda ol sensiz mutlu olamam demis bu hic birsey demedi açıklaması bile olmadi saka gbi
Canim ayip etmis sana en davet edebilirdi biz sevgiliyken her dugube herseye cagirirdim oda beni cagiridi ama hayasini anlar gibime geliyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu üni mezuniyeti mi lise mezuniyeti mi? ona göre yorum yapayım:)
Üniversite menzuniyeti
mühendislik fakültesi mi?eğer öyleyse azcık haklı eğer sevgiliniz kıskançsa :) çocukça davranmışş.. ama ayrılmanız daha çocukça olmuş .. bence bi şans daha verin yani, sonuçta okul dönemi tamamen bitiyor, iş hayatına atılacak. bu çokçok özel bi gün.. yanında olmanız normal olan. olmanızı istememesi aşırı kıskançlık ya da ailesiyle tanışmadıysanız tanıştırmak istemiyo mu ki anlamadım?
Yok ucak teknisyenligi bölümünde ama okulunda hosteslikte bölümünde kizlarda var boyle düşünmesi sacma ailesi beni biliyor annesiyle tanıştım ama ayak ustu mrb o kadar annesinin babasinin istemediğini sanmiyorum yani cnku tam
Tanışmadık annesi bazen benim
Muhabbetimi yapiyormus anlatıyordu okul bitsin askere gitmeden isterlerse soz yapariz falan diyormuş oyle anlatıyordu tabi ne kdr dogru bilemem
Ailesinden kaynaklida olabilir o istememiş olabilir ailesi degil ama dusununce gercekten yaptigi midemi bulandırıyor bu kdr degersiz hissettirmesi falan uzucu
ben de sizin gibi çok çok hassasım bu konuda.. ama sizinki daha önemli şimdi.. ayrıldık dedikten sonra hiç konuştunuz mu peki? yanianlam veremiyorum açıkçası.
ama hani sakın barışmam demeyin sonuçta bu sadece bi mezuniyet. çok önemli evet ama öyle bi ihanet etmemiş bişey yapmamış :S yalan da söylememiş.
çözülebilir bi konu için hayallerinizi emeklerinizi çöpe atmayın derim.:18:
Senin yerinde olsam aynen senin gibi davranırdım. Seni davet etmeyecek bile olsa sen konuyu açmadan o açmalı, makul bir gerekçesi varsa söylemeliydi. İnsanın aklına ilişkinizi sakladığı, okuldan birisiyle ilgili bir durumu olduğu bile geliyor. Böylesine önemli bir günde seni istememesinin başka nasıl bir sebebi olabilir başka?
Bundan sonra... Hiç bir şey yapma. Arasa bile açma ya da mesafeli ol. Senin hayatında gizli bir dolapta tutup istediğinde ihtiyaç duyduğunda çıkaracağı bir obje olmadığını anlasın. Anlamazsa... Kendi bilir. Gidene kal demenin anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?