Bitti

O zaman merak etme canim 3 5 gune doner sana. Aynisi basima geldi. Sakin arama. Gezip tozup donecek. Yaptim ama ayriyken yaptim diyecek. Seni seviyorum diyecek. Gor bak. Tecrubeyle sabit. Benimkide yazlikta arkadaslarimla denize giremiyorum dogum gunune gidemiyorum diye ayrildi 1 hafta sonra gezdi tozdu dondu. Karaktersiz bunlar.

erkek arkadaşımın geçen sene mezuniyeti vardı ve bizde çok tartıştık bu konuda. mezuniyet gününe kadar bozuktuk. sonra ben aradım mezuniyet akşamının öğleni iyi eğlenceler dedim azcık konuştuk kapadık telefonu. sonra 2 sayfa mesaj atmıştı seviyosan gel, sonradan anladım senin olmayacağın yerde tam anlamda mutlu olmayacağımı falan filan.. halletmiştik sonra ben gitmiştim yani. son gün kafalarına dank ediyor keşke ayrılmasaydınız bu büyükbi sorun değil

En azindan sana soylemis o bana aciklama
Bile yapmadi dusunebiliyormusun bana neden davet etmedgni bile soylemedi ya tamam ben illa gelicem deniyorm ki davet edemiyorsan bi sebebi olmalı ve sende bnu bana soyleki bende kirilmiyim cocuk hakli diyim ona hak veriym bi dahaki sefere diym ama o bana hic bir aciklama yapmadi sustu sadece bu cok kırıyor gidip gitmemek mesela degl davet edilmiyorm ve hic bi aciklama yapma geregi duyulmuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende oyle dusunuyorum ama cok gec artik diyeceğim yazik oldu :)

Canim ayip etmis sana en davet edebilirdi biz sevgiliyken her dugube herseye cagirirdim oda beni cagiridi ama hayasini anlar gibime geliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim odun da davet etmediki. aynı okuldaydık, o şimdi gitti malesef ki, ama aynı okulda olduğumuz için ben görevlendirilmiştim ona bile karşı çıkmıştı. görevli olarak gelemezsinde millete kolonya şeker tutamazsında bikbikbiki. ben de madem görevli olarak gelemiyomuşum adam gibi davet etseydin dedim . snra o ortamda bulunmanı istemiyorum 500 erkek var demişti ben de çok meraklıydım o dalkavuklara senin için gelecektim gelmem bu saatten sonra demiştim kapamıştık konuyu . tee mezuniyet günü mezuniyete 2 saat kala karar verildi . bi telaşla kuaföre gittim neyse ki elbise sıkıntım yoktu. ama ayrılmayı ben de düşünmüştüm en yakın arkadaşım engel olmuştu kızım saçmalama böyle bişey için 1 yıllık ilişki biter mi demişti kaldı ki siz bizim o anki durumumuza göre daha uzun süredir birlikteymişsiniz geçen seneydi çünkü tee bence barışın ya

Canım benim öncelikle seni çok iyi anlıyorum değer veripte karşılığını alamamak sen çabalarken onun hiç bişey yapmaması kadar kötü bir durum yok. Ama aslında erkekler çok karmaşık değil çok basit yaratıklar. Bu gibi hareketler ben seni istemiyorum ayrılmak istiyorum ama suçlu olmakta istemiyorum düşüncesinde oluyor ve senin ayrılalım demeni bekliyor sinsice. Bunları söylemek istemezdim ama doğruları söylemek gerek bu gibi durumlarda ve sırf teselli için sana güzel şeyler söyleyenlerden uzak dur bu insanı dahada yıkıyor. Ne kadar çabuk kabullenmeye çalışırsan o kadar kolay olur senin için. Bir erkek seviyorsa sevdiğini arar sorar pes etmez sevdiğini yanından ayırmaz. Benim 5 yıllık ilişkim bitti ve aynı şeyleri yaşadım. Ve bu hayattan öğrendiğim hiç bir erkeği hayatının merkezine koymayacaksın sürekli onu koşturtacaksın peşinde. Yoksa afedersin ama bir yerleri kalkıyor egoları tavan yapıyor.

Kesinlikle oyle benimde kendime kızdığım nokta bu o kadar cok hayatimin icine sokmusm ki farkinda degilim ama ben onun hayatının neresindeyim diye bakinca baska belki basit bi konu bakıldığında ama ayrıntıya girince iste insanin midesini bulandırıyor hep neden diyorum kendime

Ama topladım gbi suan cok üzülmüyorum cunku ozur dileyeceginden eminim

Ama barışmak istemiyorm suan o kafadayim emeklerim bosami gitti diyorum bu kdr kolay bitirmelimym kafamda diyorm

Ayni okulda olmanızda avantajmis ben onun okuluna hic gitmedim yani ortamını falan hic birşeyi blmiyorm oylede boylede olsa davet etmis son dk da olsa gel yanimda ol sensiz mutlu olamam demis bu hic birsey demedi açıklaması bile olmadi saka gbi

bu üni mezuniyeti mi lise mezuniyeti mi? ona göre yorum yapayım:)

Canim ayip etmis sana en davet edebilirdi biz sevgiliyken her dugube herseye cagirirdim oda beni cagiridi ama hayasini anlar gibime geliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen oyle insan sevdigi insani en mutlu gununde gormek ister ben hep oyleydim is yerinden müdürüm evlendi tum calisanlar gitti tek gelende vardi eşiyle gelende bende tek gideblrdim onuda davet ettim gittik o smdi bugun arkadasinin dugununede gidiyor ama
Beni davet bile etmedi dugunu gec hadi uzakta gidemem diye soylemedi de menzuniyet cok baska yani

Üniversite menzuniyeti

mühendislik fakültesi mi? eğer öyleyse azcık haklı eğer sevgiliniz kıskançsa :) çocukça davranmışş.. ama ayrılmanız daha çocukça olmuş .. bence bi şans daha verin yani, sonuçta okul dönemi tamamen bitiyor, iş hayatına atılacak. bu çokçok özel bi gün.. yanında olmanız normal olan. olmanızı istememesi aşırı kıskançlık ya da ailesiyle tanışmadıysanız tanıştırmak istemiyo mu ki anlamadım?

Yok ucak teknisyenligi bölümünde ama okulunda hosteslikte bölümünde kizlarda var boyle düşünmesi sacma ailesi beni biliyor annesiyle tanıştım ama ayak ustu mrb o kadar annesinin babasinin istemediğini sanmiyorum yani cnku tam
Tanışmadık annesi bazen benim
Muhabbetimi yapiyormus anlatıyordu okul bitsin askere gitmeden isterlerse soz yapariz falan diyormuş oyle anlatıyordu tabi ne kdr dogru bilemem

Ailesinden kaynaklida olabilir o istememiş olabilir ailesi degil ama dusununce gercekten yaptigi midemi bulandırıyor bu kdr degersiz hissettirmesi falan uzucu

ben de sizin gibi çok çok hassasım bu konuda.. ama sizinki daha önemli şimdi.. ayrıldık dedikten sonra hiç konuştunuz mu peki? yanianlam veremiyorum açıkçası.
ama hani sakın barışmam demeyin sonuçta bu sadece bi mezuniyet. çok önemli evet ama öyle bi ihanet etmemiş bişey yapmamış :S yalan da söylememiş.
çözülebilir bi konu için hayallerinizi emeklerinizi çöpe atmayın derim.:18:

Oyle dogru diyorsun 1,5 senemi verdim ben ona bi cok sey yasadık ama
Bilmiyorum hic konusmadik hic bisey yazmadi onda oyle bi huy var ne yazar ne eder bende yazmam asla o tartissak bile aciklama yapmaz karşındaki ne dusunuyor düşünmez o yuzden zaten konu davet edilmektende ote en azindan su yuzden sana soyleyemedim ama
Yanimda olmani en cok istedgm kisisin desin bu bile yeterdi bana onu bile demedi

O açıklamayı bile yapmayan insan bana deger veriyormu sence

Ama zaman ne gisterir bilemem suan icin barışmak istemiyorm sadece.

Sizin devam deglmi iliskiniz 😊

Senin yerinde olsam aynen senin gibi davranırdım. Seni davet etmeyecek bile olsa sen konuyu açmadan o açmalı, makul bir gerekçesi varsa söylemeliydi. İnsanın aklına ilişkinizi sakladığı, okuldan birisiyle ilgili bir durumu olduğu bile geliyor. Böylesine önemli bir günde seni istememesinin başka nasıl bir sebebi olabilir başka?

Bundan sonra... Hiç bir şey yapma. Arasa bile açma ya da mesafeli ol. Senin hayatında gizli bir dolapta tutup istediğinde ihtiyaç duyduğunda çıkaracağı bir obje olmadığını anlasın. Anlamazsa... Kendi bilir. Gidene kal demenin anlamı yok.

Evet bana hic bir gerekçe bile soylemedi insan en mutlu ve onemli gununde sevdiklerini yaninda ister bana gel demedi aciklama bile yapmadi ya allah askina desin ki sundan sana soylemedim ama yanmda olmani cok isterdim desin bu bile bi aciklamadir onu bile yapmadi
Ne kdr mide bulandirici

Bende aynen dedgn gbi yapmayi dusunuyorum zaten sogudumda diyebilirim bitti diyede ölmüyorum onduzda yaparim diyorum kısmetim değilmiş diyorum rabbim hayirlisini versin herseyin bana bunu bile layık görmeyen deger vermeyen biriyle zatrn devam edemezdim her serde bi hayir vardir :)

Coook tesekkur ederim düşüncen icin senin gbi dusunuyorm bende cok çelişkili

canım sana baştan sona hak veriyorum kesinlikle üzmemelisin kendini ki benim sevgilimnde mezuniyeti yakın arkadaş ortamında otururken kız arkadaşım sormuştu beraber mi gidcksnz diye tabi beraber gidcz dedi ki aradan üzün bi süre geçti ben kesinlikle dilimin üstüne getirmedim şuan mezuniyeti yakın hazırlığını yap dedi ki gelemycm dedim kişi başı 60 fazla biliyoruz durumumuzu ben halledcm dedi onu zora sokmak istemedim sevgilimin erkek arkadaşıo ve sevgilisini gördüm geçenlerde işte sevgilin senide mi getiriyo dedi evet davet etti beraber gidcz dedim baktım sevgilimden farklı konuşuyo aslında biz başka planladık sizi götürmycektik yani beni ve kendi sevgilisini işte gitsekte 5 dk oturp kalkcktk güya ağır abiler ya oyun oynmycklar yok 60 lira veremycz ki sevgiilim halledck biliyorum soruyorum sevgilime yok öyle bişey gidcz biz dedi kızdı hani düşünüyorum da canım oku onca yıl eğlence düzenleme çok saçma erkeklerin kafasdı farklı çalışıyo biraz işte erkek erkeğe nerde sabah orda akşam sevgilini en iyi sen tanırsın çevresine sorabilirdin mezuniyet e geldimi diye yalan söyleme potansiyeli ne kadar yüksek buda var :) ama üzülme hiç ayrılık kelimesi senden çıkmasa imiş daha iyi olurmuş sonuçta vicdanını rahatlatma derdinde sorsaydı o dediğn kelime ağzmdn çıkmyck çok beklersin deseydin ve biraz sular durulunca karart alabilirdin herşey bi anlık olmuş Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…