Bittiii.....Bu defter burada kapandı....

bu ilişki biter barışma mesajınız bile bir sorgu sual, hala bir şeyler kurcalama çok sürmez

Yahu adama 10 kere ayrılalım dersen 11. De yeter artık der tabikide. Oyuncak mı sandınız. Fazla naz aşık usandırır diye boşa laf atmamış ortaya atalarımız... Ki barışmışsınız adam seni seviyorum yazmış siz hala ben gelmeseydim sen adım atar mıydın diye resmen şeytanı dürtlüyorsunuz. Adam bu zamana kadar adım atacağı kadar atmış daha ne kadar atacaksınız. Ki O kadar şeyin üstüne sevi seviyorum yazmış pesssss.

insan yıllarca bıkmadan usanmadan seni seviyorum diyen birine karşı yumuşamaz ki? üstelik dua etmişsin duan kabul olmuş. cevabı mı beğenmiyorsun cevap verenin takdirini mi..

Bence birleşmişsiniz ve o sanaı vermişin tüm mesajları okumadım ama konuna bakılırsa adam aslında bitirmemiş zaten sende birbirinize sans vermeniz güzel ama unutabileceksiniz tüm sıkıntıları cünkü hep benzetirm birseyler yarım kalınca sigara gibi hani sigarayı yarıda söndürünce tekrar sigarayı yakıp devam etmek istediğinizde içiyorsunuz ama aynı tadı vermiyor yıpranıyorsunuz farketmedn hakkında hayırlısı inşallah

Adama yazık gerçekten ayrıl bence. O da sevgisini hakedecek bir insanla birlikte olsun.

Yanlış mı anladım? Siz bu adama 3,5 yıldır hiç seni seviyorum demediniz ve bu adam hala sizle öyle mi?
İncelenmesi gerek normal değil.

Yazık günah ya. Adamı sevmiyorsunuz. Bırakın madem. Onun da hakkı değil mi sevilmek. Sadece sizin hakkınız mı? Ne kadar da kötüsünüz. Evet bildiğin kötüsünüz ya.

Ne yapmaya çalışıyorsun??
Ne yapmak istiyorsun???
Yaptıkların saçma.

Evliliğe 43 gün kala bitiriyorsun barışıyorsun tekrar bitiriyorsun tekrar barışıyorsun. Çocuk gibi, oyuncak gibi.

Ciddi ilişkide sürekli adamı ayrılıkla tehdit edersen bir yerde o da patlar. Haksız olan taraf sensin.

Benim hatalarım var kabul ediyorum.. Son yazdığım mesajla tekrar başlamak hata mı sizce iyi mi yapmışım diye sormak istedim.. Yoksa haksız olduğum noktalar olduğunu kendim de kabul ediyorum zaten..

Yanlış mı anladım? Siz bu adama 3,5 yıldır hiç seni seviyorum demediniz ve bu adam hala sizle öyle mi?
İncelenmesi gerek normal değil.

İncelenmesi gereken nee?? O bunu bile bile kabul etti....bu zamana kadar da neden beni sevmiyorsun yok sevmezsen ayrılırım felan gibi bir dayatma hiç yapmadı..
Evet doğru hala demedim seni seviyorum diye ve hala benimle...

İncelenmesi gereken nee?? O bunu bile bile kabul etti....bu zamana kadar da neden beni sevmiyorsun yok sevmezsen ayrılırım felan gibi bir dayatma hiç yapmadı..
Evet doğru hala demedim seni seviyorum diye ve hala benimle...
Ne kadan güzel ne kadan muhteşem kutlayın başarınızı

Benim hatalarım var kabul ediyorum.. Son yazdığım mesajla tekrar başlamak hata mı sizce iyi mi yapmışım diye sormak istedim.. Yoksa haksız olduğum noktalar olduğunu kendim de kabul ediyorum zaten..

Peki kendinize yaptiginiz haksizlik. Cidden korkmuyor musunuz iletde birine asik olmaktan? Sizi sevmediginiz bir iliskide tutan ne? Evlilikte bazen severken bile zor tahammul edilecek huylar cikiyor. Siz sevmeden bunlara nasil katlanacaksiniz. Bu adamin sabah kalkmis hallerini goreceksiniz. Ne biliyim usutecek tuvaletten bir takim seslerini duyacaksiniz. Ya da su an aklima gelmeyen asikken hic koymayan ama sevmezseniz goze batacak bir suru ufak tefek sey. Bunlari ne yapacaksiniz?

Arkadaşım anlamadığın şey "senin istemenle devam etmiyor ki o"
Aksine emin ol senin gibi davranan birine hiç bir insan bu tepkiyi vermezdi. Seviyor o.

Sıkıntı senin sevdiğine emin olamamak.

Sen doğruyu söyle bakalım; SEVİYOR MUSUN?

Yoksa anneni aradı da seni unutamayacağını söyledi diye VİCDAN mı yaptın? Hangisi?

Vicdan azabıysa bu, arkanda mutsuz birini bırakma korkusuysa zaten ayrılın çünkü yazık olur ikinizede.

Sen sevmediğin biriyle 50 sene yaşamak zorunda kalırsın o da onu sevmeyen vicdanıyla birlikte olan bir kadınla.

Ayna farzet beni. Söyle seviyor musun?

:)

Adama hersey müstahak mı?? Terstenmi okudun? Okumuş olmak içinmi okudun? Çözemedimki.
Yok arkadaşım düzden okudum. Bu kadar saf ve ısrarcı olursa müstehak tabii.
Diğer konularını da biliyorum konu sahibinin bi Ada'm ancak bu kadar gurursuz olur. Başka insan mı kalmadı ki. Naz niyazda bi yere kadar.
Madem bu kadar ısrarcı çeksin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…