Bittiii.....Bu defter burada kapandı....

Kendinizce adim attığınızı soylerken bile kapris fışkırıyor her yerden. Adama acıdım nasıl seviyorsa artık. Umarım kiymet bilirsiniz şu saatten sonra.

Çok haklısın... Umarım Allah senin gönlüne de genişlik verir ve üzülmezsin.. 9 yıl ne demek ya dile kolay...
O kadar zamana rağmen konu her ne ise seni anlamayan, sana inanmayan bir için uğraşma boşver..
Bencilce olacak biliyorum , ama ben nişanlıma gerçekten çok hoş davranmadığını için bu adımlar benim gözümde büyük..
Eminim o kendisi de çok şaşırmıştır..
Ben onu ilgiden Sevgi'den çok mahrum bıraktım, eksikliğini çok yaşattım...
1 ay önceye kadar mesela mesajda "günaydın canım " desem , canımı Nasıl dedin derdi, ben de içimden geldi dedim derdim..
O söz bile onu çok Mutlu ederdi, şunu da çok iyi biliyorum ki empati yapıyorum benim ona yaptıklarımı bir başkası bana yapsa tahammül etmezdim.. Neler neler yaa, artık bundan sonra ben bu ilişki için mücadele edeceğim, onu bırakmayacağımı hep yanında olacağımı şu düğüne 40 gün kala göstereceğim...

Ben okuduklarıma dayanarak söylüyorum sen nişanlını seviyosun yani vicdan değil mesele bence
Sevindim barışmanıza, mutluluklar

Kendinizce adim attığınızı soylerken bile kapris fışkırıyor her yerden. Adama acıdım nasıl seviyorsa artık. Umarım kiymet bilirsiniz şu saatten sonra.

O olmadan olmazmış, bunu anladım artık... Bana son sözü kanıma girdin kanımda zehir oldun demişti, bitirdiğin şu ömrü zehir ettiğin bu hayatı hiç unutma beni hiç unutma demişti.. Gece yaptığa başımı koyunca bu sözlerin ağırlığı altında ezildim... Ve normalde benden beklenmeyen bir hareket yaptım ve adım attım.. Pişman değilim, son zamanlarda tartışmalarımız artsa da kırsak ta birbirimizi onu bu hale ben getirdim.. Onu üze üze ben onun huyunu değiştirdim.. Mesela önceden telefonda konuşurken ne kadar kavga da etsek, normal ses tonuyla konuşurdu,
Ama şimdi bağırarak konuşuyor.. Buna sebep benim kimse değil....

Öyle olmuyor işte. Insan cok sevdigi zaman "canım acıyor ama olsun bu acıda onun parmak izleri var, buna da amenna" diyebiliyor. Benim yaşadığım hayal kırıklığını anlatmak istesem anlatamam, icimi açıp göstermem gerek bu da mümkün değil. Ne diyim yine de canı sağolsun, bahtı açık olsun..

Sen de insallah bu söyledigin sözleri unutmazsın. Zor, sevdigin kisinin seni daha az sevdigini görmek bununla yaşamak cok zor. Bundan sonra mutlu et nişanlını. Sevildigini hissetsin az da olsa..

Insalalh ikiniz de mutlu bir omür gecirirsiniz ağız tadıyla.

Bence sen bu adamı seviyorsun yoksa insan katlanamaz iğrenir sende benim gibisin soğuk birisin adım atamıyorsun ama içten içe seviyorsunda. Durumumuz aynı. Bende ona seni seviyorum demedim hep o söyledi bana benimle gelecek istemiyor musun sevmeyecek misin dedi ben cevabım deli gibi evet olsada bilmiyorum dedim adam ağladı karşımda. Beni tutan ne bende bilmiyorum ama emin ol seviyoruz. Gerçekten sevmeseler çabalamazlardı. Brnim mesajımla devam ediyoruz diye içerlemişsin ama onun tarafından bak kaç yıldır onun sevgisiyle etmiş. Bu durumda o daha çok mağdur oluyor. Sabrında bir sonu var yani sonsuza kadar katlanacak değil geri dönüşü olmayan şeyler yapmamak lazım. Sevgilim bana hep şunu der sana yapmamı istemediğin hiçbişeyi bana yapma..

Sevgi tükense neden geri birleşelim teklifimi kabul etsin? Sevgi böyle birşey ne kadar inanmamış gibi olsam da her seferinde sana inanıyorum diyor..

neden biliyor musunuz. tamamen vicdanı rahat etsin diye sizin teklifinizi kabul etti.
annenizi aradı pazar günü bohçaları alıcaz dedi.
bak ilk mesajlaşmada sen bilirsin dedi kestirip attı.
diğerinde sana ulaşmazdım artık öyle kalırdı dedi.
yerden göğe haklıda.
kendi vicdanı için size son şansını vermiş. ilk kapris yapmanızda gidecek.

Çoook teşekkür ederim bu güzel Dileklerin için umarım tüm samimiyetimle söylüyorum inşallah bak Ramazan a girdik şu mübarek günlerde diyorum Rabbim senin gönlüne ferahlık verir ve unutma eğilimine girersin.. Çok sağol canım

Gerçekten böyle mi ya, annemi aradı 59 dk konuştu onda da teli kapatmadı dakikası bitti pat diye telefon kendi kapandı.. Ben onun annesini arasam helallik için konuşmaya 2-3 dk geçmezdi.. Peki siz kendiniz için cevap verin böyle bir helallik almak için 1 saat konulur muydunuz? Hemde hala anne diyerek?? O ilk kaprisimde gitmez de ilk ayrılığı anışımda gider evet ...

Evet.. Gururumdan, dik başlılığımdan ömür boyunca yanımda olacak birini kaybedecektim...
Dediğin gibi ben soğuk biriyim, belli etmem hislerimi, evet bu sevgi ama ben ona bunu söylerken bile çünkü seni seviyorum demedim, vicdanım rahat değildi dedim.. Sevmek sevilmek güzel..
Ama ben neden böyleyim bilmiyorum, sanki sevdiğimi söylesem ona o da benim ona davrandığım gibi bana kötü davranacak diye korkuyorum..
Sevdiğimi söylemek bana zayıflık gibi geliyor.. Ama içim bambaşka, bunlar beynimden geçenler.. Kalbimden geçenler ise bambaşka..

Bende aynı durumdayım sebebini bağlayabildiğim tek şey çok soğuk olmam hep sevip sevilmeyen taraf oldum şimdi inanamıyorum galiba gerçekten sevdiğine. sevilmek güzel şeymiş kaybetmemeli :)

Sevgi tükense neden geri birleşelim teklifimi kabul etsin? Sevgi böyle birşey ne kadar inanmamış gibi olsam da her seferinde sana inanıyorum diyor..

Alışkanlıkta olmuş olabilir ama en önemlisi artık sabrı tükenmiş bence senin yapman gereken oturup düşünmek sen geleceğinde bu kişiyi istiyormusun eğer ki şuphen varsa karşındakine de yazık bu durumda en çok yıpranan taraf o. Bırakırsın yoluna devam eder

kusura bakma ama hiç samimi bulmadım son mesajlarını. bu zamana kadar çabalayan karşı taraftı. bundan sonrası senin çabana bağlı. barışırken bile kibri elden bırakmamışsın. o sana aşık olmasaydı bu mesajlarla asla sana dönmezdi.
inşallah senin elinden kurtulur tez zamanda. sen onu sevmiyorsun, sevilmeyi seviyorsun.
vicdan ayrı şey, sevgi ayrı şey. o sana sevgisini yazarken, ben de diyemeyecek kadar uzaksın. ne onu üz, ne kendini kandır.

Nasıl bir vicdan sizin ki ya .. Bu bencillik de neyin nesi kim saniyorsunuz kendinizi de bir insanın 3.5 yılını alıp üstüne onu sevmediğinizi soyluyorsunuz hiç mi hayal kurmadiniz hiç mi gelecek planları Yapmadıniz yazık değil mi o insanın hayallerine planlarına .. Şuan da sizin ki vicdan değil bencillik korkunuz ise beni gelecekte böyle sevecek biri bulamazsam ne yaparim derdi. Bulmuşsun adamı seni seven 3.5 yıldır istediğin gibi yurutmussun adam biraz isyan edince benim için savaşsın diyorsunuz . Eğer bu iliski devam etsin istiyorsanız savaşın ha bence devam etmesin adama yazık .

Ben o mesajları gerçekten canım yanarak yazdım, peki bunu biliyor musunuz ? Yaptığım hatalar var yok değil. Ama onları bir kenara bırakıp ta benim bu mesajlarda içten olduğumu hiç mi düşünemiyorsunuz?
Ben hiç yapmadığım birşey yaptım..
Önceden ayrılık durumunda o yalvarır yakarır beni ikna etme yoluna girerdi, ama iş şuan bu raddeye geldi..
Ayrılık konusuna tahammülü yok biliyorum, beni ne zaman bırakacak korkusuyla yaşayamam diyor o acıyı bir kere yaşarım diyor, o yüzden ayrılığı seçiyor..
Ben devamlı dile getirdiğim için..
Şuan şu gün ayrılalım desem yine ayrılır benden.. Ama haklı birşey demiyorum, o bugüne kadar bana 1 kez ayrılalım dememesine rağmen şu an o da dese ben de ayrılırım ki ben ona 3.5 yılda 100 defa demişimdir..
Herkes gibi ben de ömür boyu yanımda olacak ayrılığı anmayan bir eş hak ediyorum diyor, haklı..

Defalarca şans verilmiş bir ilişki , birgün hiç olmadık bir şekilde bitiyor .. Araya giren her ayrılık , hatta ayrılık lafı aranıza duvarlar örüyor .. İlişkilerde sağlıklı adımlar atmak için ayrılık fikrini hemen ortaya atmamak gerek.. Sizin ilişkinize gelecek olursak karşı tarafın direkt kestirip atması, sizin onu kaybetme korkunuzu tetiklemiş.. Aslında bu iyi birşey .. önemsemeseniz umrunuzda olmazdı 3.5 yıl + nişanlılık cekmezdiniz ... Erkeklerinde sevildiklerini bilmeye , buna inanmaya ihtiyacı var .. Sizle birlikte oda yıllarını verdi çünkü.. Evlilik yolunda ilerliyor bundan emin olmadan size resti çekmesi bundan.. Evlilik ( bekarim ama ) her an ayrılma ihtimalinin konuşulmasını kaldırmaz .. Bu bağı şimdiden sağlam kurun .. Ve ne olursa olsun ilişkinin iki kişilik olduğunu asla unutmayın bizler ne söylersek söyleyelim bu adamı en iyi siz tanıyorsunuz ... Bu sizin ilişkiniz .. Umarım herşey yolunda gider.. Mutluluklar :)

hala "ben, ben" diyorsun. ya nişanlının senelerdir çektiği, adamın gururu silinmiş gitmiş sana olan aşkın büyüklüğünden. e bir yerde "yeter be" diyecek hale onu sen getirdin.
acı çekmenin nedeni aşk değil, düğün arifesinde terk edilmek. eğer samimi olsaydın gururu bir kenara bırakırdın, "yazmadım say" demezdin, aksine gönlünü almak için uğraşırdın.
yarın birgün "kocam çok iyi ama sevemiyorum" diye konu açmazsın inşallah. ben yanılmayı çok isterim.
inşallah onun seni sevdiği gibi sen de onu seversin.

Şöyle söyleyim bu mesajlarda çok acımasız,vicdansız merhametsiz gibi gözükebilirim.. Ama aslında hiç öyle değilim biliyor musunuz..

Bir haber görsem ağlayan, veya yolda ölen bir kuş görsem ona bile ağlayacak kadar merhametliyim..
Kendi egolarımdan veya kibirimden dolayı değil, duygusal anlamda ayrılığı istemiyorum..
Ha şu doğru, nişanlımla ayrılsaydık, karşıma onun gibi seven biri çıkmazdı bunu şuan bile söyleyebilirim, kimseye şans fırsat vermeden bunu söyleyebilirim..
Çünkü neden mi, ben nişanlımdan önceki sevgilimden ayrıldığımda bir kandil günüydü 2010 yılının..
O gün üzgün, çaresiz bir şekilde namaz kılıp dua ettim..
Ve ne dedim biliyor musunuz " Allah ım karşıma yeni çıkacak olan kişi beni öyle sevsin ki, beni hiç bırakmasın, senin yolunda olan, beni el üstünde tutacak birini çıkar karşıma dedim.. Ama birşeyi unuttum.. Duamda ben de onu seveyim demedim beni çok seven dedim, bilmiyorum belki komik gelebilir ama .. 2 yıl sonra nişanlım çıktı karşıma.. Duama tamamen uyan biri beni çok seviyor, Allah yolunda inançlı bir insan... Ama dua ederken onu sevmeyi söylememiştim eksik dua diledim... Şuan bunun cezasını çekiyorum..

tebessüm ettim :)
eksik dua tabiri çok doğru. mübarek Ramazan ayı geliyor. eksik kısım için dua etmenin tam zamanı. inşallah birbirinizi çok seversiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…