Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi ki muhattabı değilsiniz bir de olsaymışsınız
Size bu tarz cümle çok yazdım
E ben size cevap vermesi konusunda çileğe yazmıştım, araya siz girip beni alıntıladınız. Yine insan yerine koyup benden yaptığınız alıntıya cevap verdim. Hata bende tabii, insanları hak etmedikleri yerlere koyuyorum.

Konu sahibi, hangi hastalık diz kireçlenmesinden daha kötü sence? Hastalıkların zirvesi bu mu?

Yani nerden tutulur bu yorum komple bacak protezi gibi olmadığını hastalığın fizyopatolojisini tedavi yöntemlerini sizden daha iyi biliyorum. Cerrahisinin nasıl olduğunu vs sağlıkla ilgili bilgiliyim yorumlarıma bakarsanız görürsünüz boş yere yormuşsunuz kendinizi. Bilmeden de sallamışsınız utanmadan baya ağrı yoksa bişey yapmıyorlar diye ne güzel ne güzel :)

Yazıp yazıp muhattabı değilim dediniz
Benim de değilsiniz yazarsanız alıntılarım

Kız kıyamam kendi söylediklerini kendin yalanlıyorsun biraz önce kesin tedavisi yok, kötüleşmesi önleniyor yazdın ya, kötüleşmemiş olan şeyi Yani ağrısı bile olmadan neyi önleyecekler? Sırf cevap yetiştircem diye kendinle çelişme komik oluyorsun. Söylediğime geliyorsun işe ağrı yoksa yapılacak bişey yok, sadece spor egzersiz, ağrı varsa ağrı hafifletilir, hafiflemiyorsa ameliyat edilir. Seninki bu kadar ileri seviyeyse doktor ameliyat günü verdi mi? At bakalım raporuna mr mr deyip duracağına

Öyle bilgilisin ki gözlerim yaşardı

Yazıp yazıp muhattabı değilim dediniz
E çünkü bırakmıyorsunuz? Baktım uzatıyorsunuz, konunun muhatabı ben değilim dedim. Yani arkadaşımın size yazması için aracı olmayacağımı daha kaç mesajda söylemem gerektiğini kestiremediğim, siz de nerede bırakacağını bilen bir insan olmadığınız için baktım sizin konunun peşini bırakacağınız yok, konunun muhatabı ben değilim dedim.

Muhatabı kelimesini (ki tek "t" ile yazılır, bu da size gecenin bilgisi olsun) "sizinle muhatap değilim" diye algıladıysanız onu bilemem, onun için biraz kitap okumanız lazım. Konunun muhatabı değilim demek apayrı bir şey.

İnsanın size laf anlatması için gerçekten dünyanın gaz bulutu olduğundan başlayarak neden-sonuç ilişkisi kurması gerekiyor

Valla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…