- 20 Kasım 2018
- 12.784
- 46.585
- 598
- 35
E ben size cevap vermesi konusunda çileğe yazmıştım, araya siz girip beni alıntıladınız. Yine insan yerine koyup benden yaptığınız alıntıya cevap verdim. Hata bende tabii, insanları hak etmedikleri yerlere koyuyorum.İyi ki muhattabı değilsiniz bir de olsaymışsınız
Size bu tarz cümle çok yazdım
Yani nerden tutulur bu yorum komple bacak protezi gibi olmadığını hastalığın fizyopatolojisini tedavi yöntemlerini sizden daha iyi biliyorum. Cerrahisinin nasıl olduğunu vs sağlıkla ilgili bilgiliyim yorumlarıma bakarsanız görürsünüz boş yere yormuşsunuz kendinizi. Bilmeden de sallamışsınız utanmadan baya ağrı yoksa bişey yapmıyorlar diye ne güzel ne güzel :)Evet ağrı olmadığı için ilerlemesini anlayamadım demişsin, ağrı yoksa zaten tedavi bile uygulamıyorlar. Senin tanın kireçlenme olması, kireçlenme olduğun için yakınmıyorsun sen sakat kalabilirim diye yakınıyorsun, yani senin mantıkla sakat kalacağın kesinleşmeden yakınamazsın. Ayrıca git bi araştırsana ya burada laga luga yapacağına, kireçlenme teşhisi alan kaç kişi sakat kalmış? En en ileri seviyesine protez takıyorlar, komple bacak protezi değil ha hemen tribe girme:) aşınan kıkırdağın yerine protez takıyorlar hem de kapalı ameliyatla 1 cm felan kesik oluyor. Yani senin başına gelebilecek en korkunç şey ancak bu kadarama utanmadan kanse olma ihtimali olan bir kadına, ne var bunda deme cüretini gösteriyorsun. Sen küçümsemeyeceksin! Vücudun herhangi bir yerinde oluşan ufacık bir kanser hücresi her şeyini kaybettirebilir.
Hastalık kıyası yapmak dünyanın en deli saçma şeyi dedi psikiyatristimKonu sahibi, hangi hastalık diz kireçlenmesinden daha kötü sence? Hastalıkların zirvesi bu mu?
Yazıp yazıp muhattabı değilim dedinizE ben size cevap vermesi konusunda çileğe yazmıştım, araya siz girip beni alıntıladınız. Yine insan yerine koyup benden yaptığınız alıntıya cevap verdim. Hata bende tabii, insanları hak etmedikleri yerlere koyuyorum.
Kız kıyamam kendi söylediklerini kendin yalanlıyorsunO eski bilgi eskiden ağrım yoktu dedim. Yanlış biliyorsunuz ağrı yoksa tedavi yok değilmiş işte ağrısız ilerliyormuş ve tedavi edilmesi gerekiyormuş. Bakın konularıma neden yakınıyorum yürüyemiyorum yazmışım, merdiven çıkamıyorum yazmışım daha ne diyim ya. Ben çok araştırdım hanımefendi. Kimmi sakat kalmış. Protez cerrahisi öyle basit bir cerrahi değil ne yazıkki keşke öyle olsa. Hareketler kısıtlı oluyor. Ve bir ömrü var. Yıpranıyor vs. Benim dizlerim bu yaşta böyle ilerisi ne olacak bu yaşta ciddi ağrım varD Anladınız mı?
Bende de var nodül bende de var kanser olma ihtimali. Herkesteki ihtimalden çok fazla değildir emin olun. Bilmeden de ahkam kesmeyin emi!
Hastalık kıyası yapmak dünyanın en deli saçma şeyi dedi psikiyatristim
Öyle bilgilisin ki gözlerim yaşardıYani nerden tutulur bu yorum komple bacak protezi gibi olmadığını hastalığın fizyopatolojisini tedavi yöntemlerini sizden daha iyi biliyorum. Cerrahisinin nasıl olduğunu vs sağlıkla ilgili bilgiliyim yorumlarıma bakarsanız görürsünüz boş yere yormuşsunuz kendinizi. Bilmeden de sallamışsınız utanmadan baya ağrı yoksa bişey yapmıyorlar diye ne güzel ne güzel :)
Kimin ne hastalığı olduğunu ben nerden bileyim başlatan sizsiniz sizlerO yüzden her hastalığa 'ay keşke bende de olsa' diyorsun di mi
E çünkü bırakmıyorsunuz? Baktım uzatıyorsunuz, konunun muhatabı ben değilim dedim. Yani arkadaşımın size yazması için aracı olmayacağımı daha kaç mesajda söylemem gerektiğini kestiremediğim, siz de nerede bırakacağını bilen bir insan olmadığınız için baktım sizin konunun peşini bırakacağınız yok, konunun muhatabı ben değilim dedim.Yazıp yazıp muhattabı değilim dediniz
Sizden baya bilgili olduğum kesin çok şükür :)Öyle bilgilisin ki gözlerim yaşardı
Şu anda tıpda daha kötüsü çıkmadıKonu sahibi, hangi hastalık diz kireçlenmesinden daha kötü sence? Hastalıkların zirvesi bu mu?
Güzel bir huyun var yalnız, önce sinirlendirip sonra eğlendiriyorsunSizden baya bilgili olduğum kesin çok şükür :)
bilmediğim konuda da bilmişlik taslamam :)
Ben size yazmadım, çileğe yazdım. Araya girip alıntılayan sizsiniz. Alıntınıza cevap verdim diye mi tripleniyorsunuz?Yazıp yazıp muhattabı değilim dediniz
Benim de değilsiniz yazarsanız alıntılarım
Karşılaştırıp 'kanser daha iyi, bacağım kırılsa daha iyi' diyen de sensin ama. Demek ki bu hastalıkları, kireçlemeden daha iyi görüyorsun, demek ki karşılaştırıyorsun.Kimin ne hastalığı olduğunu ben nerden bileyim başlatan sizsiniz sizler
Sen bu duygu sömürülerinin karşı tarafa geçtiğini, aklınca manipüle edebildiğini falan mı sanıyorsun? Bu daha komikBaya koca yüreklisiniz gülünecek duruma düşmeyin Allah korusun
Hipokrat mezarında ters döndü, yemininiŞu anda tıpda daha kötüsü çıkmadı
Valla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)E çünkü bırakmıyorsunuz? Baktım uzatıyorsunuz, konunun muhatabı ben değilim dedim. Yani arkadaşımın size yazması için aracı olmayacağımı daha kaç mesajda söylemem gerektiğini kestiremediğim, siz de nerede bırakacağınızı bilen bir insan olmadığınız için baktım sizin konunun peşini bırakacağınız yok, konunun muhatabı ben değilim dedim.
Muhatabı kelimesini (ki tek "t" ile yazılır, bu da size gecenin bilgisi olsun) "sizinle muhatap değilim" diye algıladıysanız onu bilemem, onun için biraz kitap okumanız lazım. Konunun muhatabı değilim demek apayrı bir şey.
İnsanın size laf anlatması için gerçekten dünyanın gaz bulutu olduğundan başlayarak neden-sonuç ilişkisi kurması gerekiyor
Buyrun hangi yazdığıma ters dönmüş hangisi yanlış boş atmayın?Hipokrat mezarında ters döndü, yeminini
bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?