Yooo yakın akrabanız sizin evinizde kalmak istedi diye de bir sürü saydırdınız burada.Kimsem yok derken burada arkadaşım yok dedim akrabam destekçim çok
Aynen kendinize yakışır cevabı verdiniz tebrikler
Seviye derken kastettiğimi anımda gösterdiniz bravo
Yazdıklarını da unutuyor diyorum ya :)Yooo yakın akrabanız sizin evinizde kalmak istedi diye de bir sürü saydırdınız burada.
Herkes için hayat dursun ve size acısın size ah vah desin istiyorsunuz.
Böyle daha çok terk edilir yapayalnız kalırsınız. Tek bir insan kalmaz.
Çünkü kimse mızmız, sürekli dert anlatan, sürekli kendine acıyan biriyle vakit geçirmez
Benim böyle bir kuzenim var. En uzun arkadaşlığı 5 sene sürer. Ben teyzemin emaneti diye katlanıyorum ama her gün göresim gelmez düşün.Yazdıklarını da unutuyor diyorum ya :)
Orada yorumlara bakın çoğu kişi karşı tarafı haksız buldu siz hastayken tatil peşinde diyeYooo yakın akrabanız sizin evinizde kalmak istedi diye de bir sürü saydırdınız burada.
Herkes için hayat dursun ve size acısın size ah vah desin istiyorsunuz.
Böyle daha çok terk edilir yapayalnız kalırsınız. Tek bir insan kalmaz.
Çünkü kimse mızmız, sürekli dert anlatan, sürekli kendine acıyan biriyle vakit geçirmez
Sen doktormusun anlamadım biyopsi için büyümesi gerek onu bekliyoruz istersen emarimi sana yolliyimÇok hakim değilseniz bence fikir vermeyin bana abartıyor diyorsunuz ileri hastalığıma, o kişide daha küçük nodül biyopsi dahi gerek görülmemiş takibe alınmış kanser riski var mutluyum diyor. Yüzde kaç acaba bu risk? Böyle mutlu olmaya ne var
Olaya hakim olan diğer hanımlar sizin durum o kadar kötü dediğinde coşuyorsunuz ama.Evet tiroid nodülü bende de var ve gerçekten sayılmıyor. Zaten kanser de değil henüz. Olaya hakim olmakta suç oldu
Bende de var o risk ve bir yandan kireçlenmenin verdiği sakat kalma riski yürümeme riski de var.Senin hafife aldığım hastalığım ucunda ses tellerinin gitmesi kemoterapi almam var sen diyorsunki hafif olay iyi huylu çıksa bile kısa sürede kötü huylu olması var
Nodüle bakarak kanser diyemez hiçbir doktor biyopsi alması lazım. Öyle bir risk var ve almıyorsa başka doktora gidin.Bana doktor kanser dedi ciddi takip lazım dedi bunun kadar dert sahibi olmadim
Yolla yolla en sevdiği şey mrlara bakmaktır kendisininSen doktormusun anlamadım biyopsi için büyümesi gerek onu bekliyoruz istersen emarimi sana yolliyim
Onlarda olaya hakimiyet görmedim ben. Hastalığın evresini bilmeden nasıl hakim olunuyor olaya pardon? Daha 10 kişiden 7 sinde var diyorlar bu mu hakimiyet?Olaya hakim olan diğer hanımlar sizin durum o kadar kötü dediğinde coşuyorsunuz ama.
Hastanın egoistini hiç görmemiştim.
En hasta benim
En önemli hastalık benim hastalığım
Kötüyü çağırıp duruyorsunuz
Sonunuz hayra çıksın inşallah
Kendime de çözüm arıyorum tabiki ama keşke daha iyi durumda olsaydım :/Yolla yolla en sevdiği şey mrlara bakmaktır kendisininhepimize soruyor mrın raporun var mı göster diye evet dr ama bir tek kendine çözümû yok
Siyah_puding ve siz çok güzel kankiletto olabilirsiniz bence.Onlarda olaya hakimiyet görmedim ben. Hastalığın evresini bilmeden nasıl hakim olunuyor olaya pardon? Daha 10 kişiden 7 sinde var diyorlar bu mu hakimiyet?
ynen öyle daha biyopsi yapılmamış nodüle kanser riski kemoterapi riski diyen var o risk bende de var yahu. Benim tanılı hastalığım varKim daha hasta yarışı mı şimdi? Arkadaş kendi hastalığı hariç kimseye inanmıyorda
Ya kendisi kanser konusunda "olmekten korkmuyorum ben sakat kalabilirim" diyen insan, neredeyse keske kanser olsaydim da dizim boyle olmasaydi diyecek. Cok şaapmayin.Senin hafife aldığım hastalığım ucunda ses tellerinin gitmesi kemoterapi almam var sen diyorsunki hafif olay iyi huylu çıksa bile kısa sürede kötü huylu olması var
Zamanında 13cm kist aldırdım desem aman nolucak ya kansermisin ki diyecekKim daha hasta yarışı mı şimdi? Arkadaş kendi hastalığı hariç kimseye inanmıyorda
Pes ettim benKim daha hasta yarışı mı şimdi? Arkadaş kendi hastalığı hariç kimseye inanmıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?