- 22 Eylül 2022
- 6.073
- 17.710
- 178
Size kireç herkeste var deyince bana kızmıştınız nolduda şimdi o hastalık sizinkinden daha kıymetsiz oldu kiA
ynen öyle daha biyopsi yapılmamış nodüle kanser riski kemoterapi riski diyen var o risk bende de var yahu. Benim tanılı hastalığım var
Kanser hastası bile onun yanında hiç bibiZamanında 13cm kist aldırdım desem aman nolucak ya kansermisin ki diyecekama dizim uff oldu
13 mü pöffffZamanında 13cm kist aldırdım desem aman nolucak ya kansermisin ki diyecekama dizim uff oldu
Of cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeşSize kireç herkeste var deyince bana kızmıştınız nolduda şimdi o hastalık sizinkinden daha kıymetsiz oldu kiarkadaşım kireç sakat bırakır kanser öldürür. İyi misiniz ya
Ama az daha ameliyat edecek dr bulamadim portakal kadar olunca korktular13 mü pöffff
20cm den az kiste kist demem ben.
Zamanında 13cm kist aldırdım desem aman nolucak ya kansermisin ki diyecekama dizim uff oldu
Yenimi aldirrdin pekiZamanında 13cm kist aldırdım desem aman nolucak ya kansermisin ki diyecekama dizim uff oldu
Daha seninde kesin sakat kalır raporun yok. Yani milletin hastalığını da pek küçümsemesen miOf cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeş
Daha kanser yok ortada yazdım önceki mesajlarda okuyun bir zahmet tekrar yazamıycam
Siz uzmanlığınızı hangi bölümden aldınız? Radyoloji mi yoksa ortopedi mi?Of cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeş
Daha kanser yok ortada yazdım önceki mesajlarda okuyun bir zahmet tekrar yazamıycam
Yok genel cerrahiSiz uzmanlığınızı hangi bölümden aldınız? Radyoloji mi yoksa ortopedi mi?
Yok çok oldu :)Yenimi aldirrdin peki
Bende hastalık var ama o kişide yok nodül kanser demek değil bende o da var:)Daha seninde kesin sakat kalır raporun yok. Yani milletin hastalığını da pek küçümsemesen mi
Kötü doktorlara denk gelmişsiniz. Benim doktor 30cm den aşağı kisti olanı muayenehanesine kabul etmiyor.Ama az daha ameliyat edecek dr bulamadim portakal kadar olunca korktular
Olmış bitmiş ne güzel kurtulmulsunuz kalıcı bişey yok missYok çok oldu :)
Canım benimde göğsüm de 7-8 tane kitle var. Şimdilik iyi huylu ama önümüzdeki yıllar doktor belki kanserde olabilir dedi. Şimdi bunlar hastalık sayılmıyo mu tam olarak seninkinin yanında ben anlamadımBende hastalık var ama o kişide yok nodül kanser demek değil bende o da var:)
Hasta diyorum bana inanmiyorsunuz kızlarOlmış bitmiş ne güzel kurtulmulsunuz kalıcı bişey yok miss
hastalık yarışına giren ben değilimki daha patoloji raporu yok kanserim ama mutluyum havasında gezen birine cevap yazdım.Daha seninde kesin sakat kalır raporun yok. Yani milletin hastalığını da pek küçümsemesen mi
O da olur. Ne de olsa hayal dünyası. Ona teşhis koy buna teşhis koy, yak yak üfür.Yok genel cerrahi
Kanser sayılmıyor şu an onu anlatmak istedim:)Canım benimde göğsüm de 7-8 tane kitle var. Şimdilik iyi huylu ama önümüzdeki yıllar doktor belki kanserde olabilir dedi. Şimdi bunlar hastalık sayılmıyo mu tam olarak seninkinin yanında ben anlamadım
Ha sorun yok o zaman çünkü biz tüm kk olarak en çok senin hasta olduğuna ikna olduk. Olmayan çıkarsa da ben sizi savunur hayır en çok o hasta derim merak etmeyinhastalık yarışına giren ben değilimki daha patoloji raporu yok kanserim ama mutluyum havasında gezen birine cevap yazdım.
Çok şükür öyle bir raporum yok çok şükür
Nodulum olduğu yani kitlenin adı belli olduğu için konustu öyleNodüle bakarak kanser diyemez hiçbir doktor biyopsi alması lazım. Öyle bir risk var ve almıyorsa başka doktora gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?