Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

ynen öyle daha biyopsi yapılmamış nodüle kanser riski kemoterapi riski diyen var o risk bende de var yahu. Benim tanılı hastalığım var
Size kireç herkeste var deyince bana kızmıştınız nolduda şimdi o hastalık sizinkinden daha kıymetsiz oldu ki arkadaşım kireç sakat bırakır kanser öldürür. İyi misiniz ya

Size kireç herkeste var deyince bana kızmıştınız nolduda şimdi o hastalık sizinkinden daha kıymetsiz oldu ki arkadaşım kireç sakat bırakır kanser öldürür. İyi misiniz ya
Of cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeş
Daha kanser yok ortada yazdım önceki mesajlarda okuyun bir zahmet tekrar yazamıycam

Bende hastalık var ama o kişide yok nodül kanser demek değil bende o da var:)
Canım benimde göğsüm de 7-8 tane kitle var. Şimdilik iyi huylu ama önümüzdeki yıllar doktor belki kanserde olabilir dedi. Şimdi bunlar hastalık sayılmıyo mu tam olarak seninkinin yanında ben anlamadım

Daha seninde kesin sakat kalır raporun yok. Yani milletin hastalığını da pek küçümsemesen mi
hastalık yarışına giren ben değilimki daha patoloji raporu yok kanserim ama mutluyum havasında gezen birine cevap yazdım.
Çok şükür öyle bir raporum yok çok şükür

Canım benimde göğsüm de 7-8 tane kitle var. Şimdilik iyi huylu ama önümüzdeki yıllar doktor belki kanserde olabilir dedi. Şimdi bunlar hastalık sayılmıyo mu tam olarak seninkinin yanında ben anlamadım
Kanser sayılmıyor şu an onu anlatmak istedim:)

hastalık yarışına giren ben değilimki daha patoloji raporu yok kanserim ama mutluyum havasında gezen birine cevap yazdım.
Çok şükür öyle bir raporum yok çok şükür
Ha sorun yok o zaman çünkü biz tüm kk olarak en çok senin hasta olduğuna ikna olduk. Olmayan çıkarsa da ben sizi savunur hayır en çok o hasta derim merak etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…