ne desek suçluyuz adınıza sevindim işteHasta diyorum bana inanmiyorsunuz kızlar
Ölüm daha iyi yazmışlığı var arkadaşınArkadaşlar empati yaparak kendinizi çok salmayın bakın artık insanların bir çoğunda eklem rahatsızlığı var dediğinde en kötüsü benim ki diyen siz ,nodülüm var ve kanser riski taşıyor diyen arkadaşa aman ne olacak nodül bende de var diyen yine siz.
Gerçekten çok yorucu bir insansınız istiyorsunuz ki çevrenizdeki herkes sadece sizinle ilgilensin tek dertleri sizin diziniz olsun
Merak etmeyin hiç birşey olmaz en fazla yürüyemezsiniz ölüm yok ya sonunda
Evet az önce de yazdım sakatlıktan iyi diyeÖlüm daha iyi yazmışlığı var arkadaşın
Eee ozaman ne diyeyim sakat kalmaktansa ölürsün inşallahSiz de biliyorsunuz ki söyleyişleri bu tarZda değil dalga geçmek amaç onlara da kendileri gibi cevap veriyorum. Gerçekten empati yapan dalga geçemez çünkü. Düzgün yazana da düzgün yazıyorum. Allah göstermesin sakatlık ölümden zor bence
inşallah iyileşirsiniz der insan ne güzel empati ne güzel nezaket bu böyleEee ozaman ne diyeyim sakat kalmaktansa ölürsün inşallah
O zaman en kısa zamanda size hayırlı ölümler diliyorum.Evet az önce de yazdım sakatlıktan iyi diye
Haddini asiyorsun nerde. Biliyon tanı konulması hastasiniz diye alttan alıyorum ama yetti tek kelimeyle yazmayın ne halimiz varsa görün ahh yetti artikEvet hipoekoik risklidir ama direkt kimse kanser diyemez biyopsi olmadan belki temiz çıkacak belli mi? Yüzde verebilir ama kanser kesin diyemez. Patoloji söyler kanseri bu basic bilgi :)
Ee yuh artık bi buydu demediğinSiz de biliyorsunuz ki söyleyişleri bu tarZda değil dalga geçmek amaç onlara da kendileri gibi cevap veriyorum. Gerçekten empati yapan dalga geçemez çünkü. Düzgün yazana da düzgün yazıyorum. Allah göstermesin sakatlık ölümden zor bence
Niye kızdınız anlamadım doğru bilgi bu sorun herkeseHaddini asiyorsun nerde. Biliyon tanı konulması hastasiniz diye alttan alıyorum ama yetti tek kelimeyle yazmayın ne halimiz varsa görün ahh yetti artik
Kadın benim hastalığını kucumsedi şaka gibiO zaman en kısa zamanda size hayırlı ölümler diliyorum.
Hadi kibleyin de banlanayım. Şunu yazmazsam çatlardım
Demiştim daha önceEe yuh artık bi buydu demediğin
Doğruları yazdım araştırın başka doktorlara gidin kanser değilsiniz patolojik tanınız yokKadın benim hastalığını kucumsedi şaka gibi
Yaa güldürmesene yeni yaptırdiğım piercingim acıyor sen nasıl birşey biliyor musun Allah başına vermesinO zaman en kısa zamanda size hayırlı ölümler diliyorum.
Sananee ne bu bilmişlik egoistlik yazma diyorummm yazmaDoğruları yazdım araştırın başka doktorlara gidin kanser değilsiniz patolojik tanınız yok
Eee ozaman ne diyeyim sakat kalmaktansa ölürsün inşallah
Ya millet vucudunun yarisini kaybediyor, uzuvlari kesiliyor, yuzde bilmemkaci yaniyor, inatla hayata tutunup benim saglikli halimle yapamadiklarimi yapiyor.O zaman en kısa zamanda size hayırlı ölümler diliyorum.
Basım agriyo kadın gercekten ruhsal hastalığı var strese girdim bibiYaa güldürmesene yeni yaptırdiğım piercingim acıyor sen nasıl birşey biliyor musun Allah başına vermesin
Yahu konu benim konum bilmişlik değil bildiğimi söylüyorum bir de bana agresif deniyor anlamadımSananee ne bu bilmişlik egoistlik yazma diyorummm yazma
Çok erken yaşta çok kötü halde diyen oldu maalesefSize doktor sakat kalacaksınız mı dedi. Kendi özbakımınızı yapamıyor tuvalete kendiniz gidemiyor musunuz. Zamanla bacaklarınızı güçlenecek diye düşünüyorum bu bir süreç. Ha olmazsa da protez seçeneği var. Sakat kalma ihtimalinden iyidir diyorsunuz da o ihtimali size kim söyledi neye göre öyle düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?