Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu konu benim konum bilmişlik değil bildiğimi söylüyorum bir de bana agresif deniyor anlamadım
Sanki tıp okumuş gibi davranıyorsunuz hastalığım hakkında yorum yapip başka doktora gidin diyorsun ben cahil biri olsam gidecem yani pes artık basım agriyo artık yazmada sınırı gecsin

Allah göstermesin kimseyi de öyle etmesin

Sanki tıp okumuş gibi davranıyorsunuz hastalığım hakkında yorum yapip başka doktora gidin diyorsun ben cahil biri olsam gidecem yani pes artık basım agriyo artık yazmada sınırı gecsin
Araştırıyorum biliyorum yanlış birşey söylediğimi de düşünmüyorum niye sinirleniyorsunuz yahu kötü birşey yapmadımki anlamadım

Ee hepimizin başına gelecek neticede kim kazık çakmış
Oyle tabii.
Ama Allah gostermesin de dizim sakat kalacagina oleyim demek biraz şey ("şey"i herkes kendinde doldursun işte, yazdirmayin bana).

Neyse ne diyeyim, sakat kalma ihtimaliniz insallah yoktur tabii ama varsa da insallah ölürsünüz mü demeliyim bilemedim su an vallahi

inşallah olmaz

Bilgi anlamında demiştiniz sandım ama şimdi çevirdiniz anlamadım
Akıllı ünsanlar uzmanlıkları olmayan konularda ahkam kesmezler.
İnsanlar dilleri döndüğünce, kalplerinden geçtiği kadarıyla size destek oomaya çalıştılar ama hepsinin sözünü tabiri caize ağzılarına tıktınız. Sonra da hastalığımla dalga geçiyorlar diye şikayete başladınız.
Başta dediğim gibi tedavi almanız lazım ama bu fiziksel değil psikolojik bir tedavi olmalı.

inşallah iyileşirsiniz der insan ne güzel empati ne güzel nezaket bu böyle
Aman be siz de kaç kere dediler arkadaşlar abartmayın iyileşirsiniz diye onlara da iyileşmem zor dediniz eeee madem iyileşemiyorsunuz sakat kalmaktansa ölmeyi daha iyi görüyorsunuz ben de sizle empati yaptım işte

Aman be siz de kaç kere dediler arkadaşlar abartmayın iyileşirsiniz diye onlara da iyileşmem zor dediniz eeee madem iyileşemiyorsunuz sakat kalmaktansa ölmeyi daha iyi görüyorsunuz ben de sizle empati yaptım işte
Yoo zor demedim uğraşıyorum dedim inşallah iyileşirsiniz diyen de pek oldu mu emin değilim herkes eğlence peşinde. Sağolun çokk naziksiniz

Ya yazik aslinda bibi, bir yandan üzülüyorum gerçekten. Su cumleleri rahatca edebilen bir insanin psikolojisinin ne kadar bozuk oldugunu dusunmemek elde degil.
eminim üzülüyorsunuzdur
Psikolojim baya toparladı psikiyatristim gurur duyuyorum senle dedi çok şükür :)

O zaman bu konunu oku utan hoş utanman olduğunuda sanmıyorum sana burda destek olan bir dünya kişi vardı

Çok erken yaşta çok kötü halde diyen oldu maalesef o yüzden üzülüyorum. Bu hastalık ilerleyici protesinde ömrü sınırlıymış
Evet protezin ömrü var ama en azından protez takılacak bir bacağımız var bazılarının bacağına protez de takılmaya uygun değil ampute ediyorlar maalesef. Olaylara bakış açınız yanlış bu size zarar verir kimseye değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…