- 28 Mart 2025
- 1.074
- 598
- 38
Sanki tıp okumuş gibi davranıyorsunuz hastalığım hakkında yorum yapip başka doktora gidin diyorsun ben cahil biri olsam gidecem yani pes artık basım agriyo artık yazmada sınırı gecsinYahu konu benim konum bilmişlik değil bildiğimi söylüyorum bir de bana agresif deniyor anlamadım
Allah göstermesin kimseyi de öyle etmesinYa millet vucudunun yarisini kaybediyor, uzuvlari kesiliyor, yuzde bilmemkaci yaniyor, inatla hayata tutunup benim saglikli halimle yapamadiklarimi yapiyor.
Vallahi inanilmaz.
Öyle temennilerde bulunuyor ki en sonunda yuz tane hastalik sahibi olup ölecek. Insan lafinin nereye gittigini dusunur.
Ölürsünüz yav cok da dert etmeyin.Allah göstermesin kimseyi de öyle etmesin
Araştırıyorum biliyorum yanlış birşey söylediğimi de düşünmüyorum niye sinirleniyorsunuz yahu kötü birşey yapmadımki anlamadımSanki tıp okumuş gibi davranıyorsunuz hastalığım hakkında yorum yapip başka doktora gidin diyorsun ben cahil biri olsam gidecem yani pes artık basım agriyo artık yazmada sınırı gecsin
Ee hepimizin başına gelecek neticede kim kazık çakmışÖlürsünüz yav cok da dert etmeyin.
Oyle tabii.Ee hepimizin başına gelecek neticede kim kazık çakmış
inşallah olmazOyle tabii.
Ama Allah gostermesin de dizim sakat kalacagina oleyim demek biraz şey ("şey"i herkes kendinde doldursun işte, yazdirmayin bana).
Neyse ne diyeyim, sakat kalma ihtimaliniz insallah yoktur tabii ama varsa da insallah ölürsünüz mü demeliyim bilemedim su an vallahi
Ölmeyi bayılmak sanıyor arkadaşÖlürsünüz yav cok da dert etmeyin.
Akıllı ünsanlar uzmanlıkları olmayan konularda ahkam kesmezler.Bilgi anlamında demiştiniz sandım ama şimdi çevirdiniz anlamadım
Aman be siz de kaç kere dediler arkadaşlar abartmayın iyileşirsiniz diye onlara da iyileşmem zor dediniz eeee madem iyileşemiyorsunuz sakat kalmaktansa ölmeyi daha iyi görüyorsunuz ben de sizle empati yaptım işteinşallah iyileşirsiniz der insan ne güzel empati ne güzel nezaket bu böyle
Siz çok öldünüz galiba:)Ölmeyi bayılmak sanıyor arkadaş
Ya yazik aslinda bibi, bir yandan üzülüyorum gerçekten. Su cumleleri rahatca edebilen bir insanin psikolojisinin ne kadar bozuk oldugunu dusunmemek elde degil.Ölmeyi bayılmak sanıyor arkadaş
Yoo zor demedim uğraşıyorum dedim inşallah iyileşirsiniz diyen de pek oldu mu emin değilim herkes eğlence peşinde. Sağolun çokk naziksinizAman be siz de kaç kere dediler arkadaşlar abartmayın iyileşirsiniz diye onlara da iyileşmem zor dediniz eeee madem iyileşemiyorsunuz sakat kalmaktansa ölmeyi daha iyi görüyorsunuz ben de sizle empati yaptım işte
eminim üzülüyorsunuzdurYa yazik aslinda bibi, bir yandan üzülüyorum gerçekten. Su cumleleri rahatca edebilen bir insanin psikolojisinin ne kadar bozuk oldugunu dusunmemek elde degil.
Birşeyi bilmek için illa yaşamak gerekmiyor o kadar bilgisizsin ki öleyim daha iyi diyorsun bencede bende sana katılıyorum israf olmasın boşa haklısınSiz çok öldünüz galiba:)
Acıyorum demeye dilim varmadı.eminim üzülüyorsunuzdur
Psikolojim baya toparladı psikiyatristim gurur duyuyorum senle dedi çok şükür :)
Geçen demiştiniz ben o dalga geçer yorumlar yapmamaya çalışıyorum diye iyi ki yapmıyorsunuzAcıyorum demeye dilim varmadı.
Toparlamis haliniz buysa psikiyatristiniz sayenizde arabasini yeniler.
Evet protezin ömrü var ama en azından protez takılacak bir bacağımız var bazılarının bacağına protez de takılmaya uygun değil ampute ediyorlar maalesef. Olaylara bakış açınız yanlış bu size zarar verir kimseye değilÇok erken yaşta çok kötü halde diyen oldu maalesefo yüzden üzülüyorum. Bu hastalık ilerleyici protesinde ömrü sınırlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?