Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay arkadaşlar nolur şu trollü coşturmayın ya salın kendi haline sonra burda abuk subuk laflar ediyo kanser hastalarına ama dizin sakat değil benim gibi öhööö diye başlıyo
Hangi kanser hastasına ne dedim ispatlasanıza?
Daha patolojik tanısı olmayan kişi mi kanser?

Psikiyatristim asıl bu bakış açısının doğrı olmadığını söylüyor. Her zaman kötüsü vardır ki. Bacağı kesilene de diğer ölüm döşeğinde derler filan falan gider bu kıyas doğru değil.

Evet sağolsunlar niye utanayım birinin hastalığını kendime eğlence malzemesi mi yaptım?

Geçen demiştiniz ben o dalga geçer yorumlar yapmamaya çalışıyorum diye iyi ki yapmıyorsunuz
E acıyorum. Daha onceki konunuzda da demistim, siz kendinize çok acıyorsunuz diye, evet demistiniz. Siz kendinize acıyorsunuz, ben de size acıyorum. Bu gayet tutarli bir durum.

Şu mental durumunuza psikiyatristiniz baya toparladi diyorsa buna da sasiririm ve toparlamis haliniz bu mu derim. Nitekim dedim. Ve evet, verdiginiz seans paralarini ve onunuzde ne kadar uzun bir yol oldugunu dusununce psikiyatristiniz arabasini yeniler diye mubalaga yaptim. Yoksa tek hastadan yenileyemez tabii, araba fiyatlari cok uctu.

Hatta ayni espriyi sevgilisinden ayrilan arkadasima da yapiyorum, "psikologun sayende arabasini yenilecek" diye, o da bana "seans ucretlerini benimkine fatura edecegim" diyor, gülüyoruz geciyoruz.

Dalga gecer yoruma gelince de, evet "oleyim de sakat kalmayayim" yorumlarinizin akabinde saldim artik.

Sırf şu sitede hepimizden bolca kötü enerji topladı. Şu saatten sonra beli doğrulmaz artık

Kendinizi bu kadar açıklama gereği duymanız peki:) her ne olursa olsun ben sizin yaptığınızı kimseye yapamam kumaş farkı

Sırf şu sitede hepimizden bolca kötü enerji topladı. Şu saatten sonra beli doğrulmaz artık
Bir bunu dememiştiniz pes
Bu sitedeki tüm konu sahipleri öyle o zaman herkes herkesi linçleme peşinde
Herkesin kötü düşüncesi kendine dönsün amin

Kendinizi bu kadar açıklama gereği duymanız peki:) her ne olursa olsun ben sizin yaptığınızı kimseye yapamam kumaş farkı
E bir mesaj yaziyorsunuz, insan yerine koyup aciklama yapınca ona da burun kiviriyorsunuz. Insan yerine koyup aciklama yapmayalim mi?
Tamam istediginiz buysa insan yerine koymam.

Psikiyatristim asıl bu bakış açısının doğrı olmadığını söylüyor.
E o zaman benim şimdi yerden yere yatmam lazım diz protezi değil uzun bir protez takıldı. Dizimi ve üst alt bacağımı kapsıyor. Bir yıldır yatan hastayım daha bir aydır özbakımımı yapmaya başladım. Duşa kendi başıma daha bu hafta girebildim onda da oturarak. Dövünelim mi yani nasıl bir mantıkla yaklaşmalıymışız

Dövünün demiyorum üzülmek hakkınız, size de gidip bak yoğun bakımda can çekişenler var siz yine iyisiniz denmez diyorum anlamamışsınız
Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…