- 11 Aralık 2018
- 42.025
- 261.092
- 598
Hep gülüyorum işte daha ne yapayımEvet gördük yokmuş gerçekten :)) zaten kişi ben de yok diyorsa o kesin yoktur bu böyledir
Kız bende bel kayması var şimdi zayıflıyınca sıkıntı çıkarmıyor şükür bildiğin engelli gibiydim ki dr vidali işlemden bahsetmişti çünkü ben kendi kendime bacağımdan iğne yaparak wc ye gidebiliyordum :) kendisi ilk konularında engelliymiş gibi yazmiyormuydu herkes üzülüyordu ısrar kıyamet öğrendik ne olduğunu diz kireçlenmesiKiz dur bir de bel cikartma basimiza.
"Keske bel fitigi olsaydim" da demisligi var, valla bir de o olursa aboov.
dalga geçiyorsunuz gülmekten farklı bayaHep gülüyorum işte daha ne yapayım
Negatif olan sizsiniz. Negatifi çeken de sizsiniz. Ben reddediyorum negatifi, hepsi sizin olabilir.
Gecmis olsunE o zaman benim şimdi yerden yere yatmam lazım diz protezi değil uzun bir protez takıldı. Dizimi ve üst alt bacağımı kapsıyor. Bir yıldır yatan hastayım daha bir aydır özbakımımı yapmaya başladım. Duşa kendi başıma daha bu hafta girebildim onda da oturarak. Dövünelim mi yani nasıl bir mantıkla yaklaşmalıymışız
Bu üyeye başta normal yorum yazan herkesin sonu bu oluyorSana guluyorumm sadece
Diz kireçlenmesi de engelli gibi yapıyor insanı yürüyemiyorsunuz maalesef size de üzüldüm eminim zordur inşallah çevrenizde o da bişey mi bel kayması herkeste var diyen kendini bilmezler yoktur siz yürüyemez haldeyken :))Kız bende bel kayması var şimdi zayıflıyınca sıkıntı çıkarmıyor şükür bildiğin engelli gibiydim ki dr vidali işlemden bahsetmişti çünkü ben kendi kendime bacağımdan iğne yaparak wc ye gidebiliyordum :) kendisi ilk konularında engelliymiş gibi yazmiyormuydu herkes üzülüyordu ısrar kıyamet öğrendik ne olduğunu diz kireçlenmesi
Kadın kanseri bana normal kestirmeye çalıştı şaka gibiKız bende bel kayması var şimdi zayıflıyınca sıkıntı çıkarmıyor şükür bildiğin engelli gibiydim ki dr vidali işlemden bahsetmişti çünkü ben kendi kendime bacağımdan iğne yaparak wc ye gidebiliyordum :) kendisi ilk konularında engelliymiş gibi yazmiyormuydu herkes üzülüyordu ısrar kıyamet öğrendik ne olduğunu diz kireçlenmesi
Bencede mental sağlığım yok oldu resmen benimki dertmi ya dedirttiBu üyeye başta normal yorum yazan herkesin sonu bu oluyor
Yooo dalga geçerken gülüyorum.dalga geçiyorsunuz gülmekten farklı baya
Vay be herkesi be hale getirmişimBu üyeye başta normal yorum yazan herkesin sonu bu oluyor
Sayilmaz.Kız bende bel kayması var şimdi zayıflıyınca sıkıntı çıkarmıyor şükür bildiğin engelli gibiydim ki dr vidali işlemden bahsetmişti çünkü ben kendi kendime bacağımdan iğne yaparak wc ye gidebiliyordum :) kendisi ilk konularında engelliymiş gibi yazmiyormuydu herkes üzülüyordu ısrar kıyamet öğrendik ne olduğunu diz kireçlenmesi
Hasta birinin hastalığından eğlence çıkarmak of of hangi seviye kötülükYooo dalga geçerken gülüyorum.
Bu arada nickinizi “kireçli” olarak değiştirsenize. Çok yakışır bence
Diyemez çünkü senin gibi ağlamadım birşeyler yaptım iyiyim şükür iğnemi bile kendim üst baldırımdam yaptım diyorumDiz kireçlenmesi de engelli gibi yapıyor insanı yürüyemiyorsunuz maalesef size de üzüldüm eminim zordur inşallah çevrenizde o da bişey mi bel kayması herkeste var diyen kendini bilmezler yoktur siz yürüyemez haldeyken :))
Ya kusura bakmayın ama hala mı ya o kadar anlattım dilimde tüy bittiBencede mental sağlığım yok oldu resmen benimki dertmi ya dedirtti
Çok komiksin sesli güldüm vallaYooo dalga geçerken gülüyorum.
Bu arada nickinizi “kireçli” olarak değiştirsenize. Çok yakışır bence
Burada hiçbir hastaya yapılmayan muamele size yapılıyor sayın kireçli, neden acaba diye bir düşündünüz mü hiç?Hasta birinin hastalığından eğlence çıkarmak of of hangi seviye kötülük
Bende o kadar çok şey yapıyorumki nerden biliyorsunuz yapmadığımı hem üzülüp hem yapabilir insan :)Diyemez çünkü senin gibi ağlamadım birşeyler yaptım iyiyim şükür iğnemi bile kendim üst baldırımdam yaptım diyorumkimsedende bana acısın benle ilgilensin vah vah desin diyede beklemedim tarzım değil
Muamelenizi doğru göstermeye çalışmayın siziin herkese yazdığınız cevapları görüyoruz amacınız yermek zaten hasta birinin üzerinden bileBurada hiçbir hastaya yapılmayan muamele size yapılıyor sayın kireçli, neden acaba diye bir düşündünüz mü hiç?
Siz de nodüllü yapınÇok komiksin sesli güldüm valla
Kıyamam hastalığını da kullanmaya çalışırmış.Muamelenizi doğru göstermeye çalışmayın siziin herkese yazdığınız cevapları görüyoruz amacınız yermek zaten hasta birinin üzerinden bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?