Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar esiniz yada esinizin akrabalari size bu evde senin hic bir soz hakkin yok bu evin parasini dayim kazaniyo derse siz naparsiniz aglamaktan helak oldum ben dunden beri cok kotuyum esim ozunde iyi bir insandir ama en ufak bi kavgamizda benim bu seyimi basima kakiyo bi kackerede akrabalarinin yaninda yapinca arti kherkesin diline madara oldum ben herkes esimden bu destegialdigi icin bana solyleyebiliyolar evet dogru bencalismiyorum ben buraya birbucuk yil once geldimesimicin ailemi biraktim ulkemi degistirdim zamaninda babam evlenmemizi istememisti babacigim biliyomus demek boyleolacagini ben evlenmeden once biz bi yaklasik 8 sene kadar once gormemislik gibi olcak ama daha nasiifade edilebilir diye yaziyorum cok zengindik ama nolduysa bigun bisi oldu ve biz butun herseyimizi kaybettik ve bi zaman geldi esimle tnistik evlenmek istiyoruz ama benim dugun yapcak param bile yok bbam istemedi bu dugunu kendine yedremedi ama esim kendisinin asla maddiyata onemvermedigini ve dugunu kendinin yapcagini soledi gucbela babami ikna ettik hic istememesine ragmen ve biz evlendik dugun oldu geldik buraya hersey dort dortluk hazirdi ev esya kimisini cok begenerek aldikkimisi sole bole ama iste el oglu diye bosuna demiyolar bisi olsun kavga ciksin esim hemen inceden inceden dokundurur bana supruntulugumu tabi yeri geliyo bende susmuyorum konustugum kadar konusuyorum ama ben ne konussam bile allah askina deyin bana bu baskakilcakbiseymi nefret ediyorum esimden bole milletin yaninda die die buyugunden kucugune herkesin diline madara oldum ben onceden cok seviyodum ama simdi nefret ediyorum 4 aydan beri biz baska odalarda kaliyoruz aramizda cinselliknamina hic bis yasanmio o istemediginden degil cok donuo pesimde ama ben istemiyorum yapamiyorum hep aklima osoyledikleri seyler gelio yeri geldi agza alinmicak laflar etti durup durup onlari da kuruyorum kafamda dunku kavgamiz cok hiddetliydi krizlere girdim ben isin kotusu 4 aylik minikbi oglum var cok hassas duygusal ufacik slov bi muzikduysa bile aglar onunla konusurken asla sesimi bile yukseltmem cok ta sen sakraktir ama dunku kavgamiza sahit oldu ve cok korktu durgunlasti hep hic gulmedi aglaya aglaya uyudu off allahim kendimi degil artiksadece cocugumu dusunuyorum napiyim ben bana bi akil verin lutfen simdiye araba kullanmasini bilseydim ve hava alanin yerini bilseydim ben coktan pes edip gitmistim soyluyorumda bosanmak istedigimi kendisini artik istemedigimi ki oda bunun cok iyi farkinda soyluyorum ama gondermemek icin sacmasapan kirk turlu hikayeler anlatio git dio seni tutmuyorum dio kapi orda dio ama biliyoki gidemiycegimi gotur beni diyorum koy havaalanina yok ben ugrasamam dio ya dunden beri mahvoldum bana yardimedin koklu bi cozum bulun lutfen gercektende benim bu evde hic hakkim yokmu parasini odemedigim icn
nerede yasiyon sen canim Almanya mi? eger burdaysan kafaya takma ben sana yardim ederim.Gotururum istedigin yere. Esin cok terbiyesiz,
ailesi ondan beter, onlara ne ki...
Ama cocugun biraz buyusun hemen meslek okullarina git , yasadigin yer almanya ise burda kursa gitmis olman lazim dil icin ve o zaman ehliyette alabilirsin o dil sertifikanla.
malesef almanyada degilim benbelcikada yasiyorum ama inanin varya okadar kotu durumdayimki anlatamam esimbilet alacagimi bildigi icin hic bir sekilde para vermiyor bana kac aydan beriharcligimi vermiyor ihtiyacim var ver para diyorum ihtiyacin neyse soyle ben alirim dio beni tutsaketti buraya bulundugum yerdede birtane bile turk yok kafayi yicem artik cocugumada faydali olamiyorum keskegidebilsem ozaman geercekten akli basina gelir taniyorum cunku onu
sen iyice dusun ben sana her turlu yardim ederim bilette alirim belcikayada gelirim.
ne demek sana para vermiyor hayvana bak.
sonuçta senle ne durumda olduğunu bilerek evlenmiş ,bende işsizdim eşim biliyodu daha sonradan lafını ettiler hakkımı savundum hepsine karşı beni bu şekilde kabul ettiniz diye diye susturdum şimdi birşey söyleyemiyorlar.o senşn eşin sana tabiki de bakacak bakmak zorunda ve herşekilde seninde o evde söz hakkın var olmalı.sen önce kendine bunu kabul ettir sonra eşine ve çevresindekilere kabul ettirebilirsin,kendine güvenmelisin önce.
konuyla bir ilgisi yok da Aylin çok tatlısın ya :) insanın çevresinde böyle bir kaç arkadaşı olsa yeter :)
office cnm cok tesekkur ederim.
ama cok uzuldum oyle caresiz anlatmis ki.. Gercekten kararliysa elimden geleni yaparim.
sen iyice dusun ben sana her turlu yardim ederim bilette alirim belcikayada gelirim.
ne demek sana para vermiyor hayvana bak.