• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim, mahvoldum

Konu içeriği ve ilgisi sebebiyle "Eşi ve Eşinin Ailesi" başlığına taşınmıştır.

arkadaslar esiniz yada esinizin akrabalari size bu evde senin hic bir soz hakkin yok bu evin parasini dayim kazaniyo derse siz naparsiniz aglamaktan helak oldum ben dunden beri cok kotuyum esim ozunde iyi bir insandir ama en ufak bi kavgamizda benim bu seyimi basima kakiyo bi kackerede akrabalarinin yaninda yapinca arti kherkesin diline madara oldum ben herkes esimden bu destegialdigi icin bana solyleyebiliyolar evet dogru bencalismiyorum ben buraya birbucuk yil once geldimesimicin ailemi biraktim ulkemi degistirdim zamaninda babam evlenmemizi istememisti babacigim biliyomus demek boyleolacagini ben evlenmeden once biz bi yaklasik 8 sene kadar once gormemislik gibi olcak ama daha nasiifade edilebilir diye yaziyorum cok zengindik ama nolduysa bigun bisi oldu ve biz butun herseyimizi kaybettik ve bi zaman geldi esimle tnistik evlenmek istiyoruz ama benim dugun yapcak param bile yok bbam istemedi bu dugunu kendine yedremedi ama esim kendisinin asla maddiyata onemvermedigini ve dugunu kendinin yapcagini soledi gucbela babami ikna ettik hic istememesine ragmen ve biz evlendik dugun oldu geldik buraya hersey dort dortluk hazirdi ev esya kimisini cok begenerek aldikkimisi sole bole ama iste el oglu diye bosuna demiyolar bisi olsun kavga ciksin esim hemen inceden inceden dokundurur bana supruntulugumu tabi yeri geliyo bende susmuyorum konustugum kadar konusuyorum ama ben ne konussam bile allah askina deyin bana bu baskakilcakbiseymi nefret ediyorum esimden bole milletin yaninda die die buyugunden kucugune herkesin diline madara oldum ben onceden cok seviyodum ama simdi nefret ediyorum 4 aydan beri biz baska odalarda kaliyoruz aramizda cinselliknamina hic bis yasanmio o istemediginden degil cok donuo pesimde ama ben istemiyorum yapamiyorum hep aklima osoyledikleri seyler gelio yeri geldi agza alinmicak laflar etti durup durup onlari da kuruyorum kafamda dunku kavgamiz cok hiddetliydi krizlere girdim ben isin kotusu 4 aylik minikbi oglum var cok hassas duygusal ufacik slov bi muzikduysa bile aglar onunla konusurken asla sesimi bile yukseltmem cok ta sen sakraktir ama dunku kavgamiza sahit oldu ve cok korktu durgunlasti hep hic gulmedi aglaya aglaya uyudu off allahim kendimi degil artiksadece cocugumu dusunuyorum napiyim ben bana bi akil verin lutfen simdiye araba kullanmasini bilseydim ve hava alanin yerini bilseydim ben coktan pes edip gitmistim soyluyorumda bosanmak istedigimi kendisini artik istemedigimi ki oda bunun cok iyi farkinda soyluyorum ama gondermemek icin sacmasapan kirk turlu hikayeler anlatio git dio seni tutmuyorum dio kapi orda dio ama biliyoki gidemiycegimi gotur beni diyorum koy havaalanina yok ben ugrasamam dio ya dunden beri mahvoldum bana yardimedin koklu bi cozum bulun lutfen gercektende benim bu evde hic hakkim yokmu parasini odemedigim icn

Canim esin seni beslemek zorunda,zoruna gidiyorsa almasaydi o zaman..
Yaptigini basa kalkmamali...
Surekli bu sekilde yuzune kalkmasi tabiki zor ama akrabalara kdr bu isin devam etmesi resmen görgüsüzlük,eski kafalilik,cahillik.....
Sen hangi ulkede yasiyorsun peki ?
Sana tavsiye vermek isterdim soyle boyle diye ama bu konuda diyecek biseyde bulamadim ustelik minicik birde bebegin var..
Unutma ki once kendine deger vereceksin.. Dünyaya bi kez daha gelmiyceksin.. Kendince en dogru olani yapmalisin..
Bosan,ayril git demek bana ters geliyor bunu diyemem bir aileye..

Son düzenleme:
sonuçta senle ne durumda olduğunu bilerek evlenmiş ,bende işsizdim eşim biliyodu daha sonradan lafını ettiler hakkımı savundum hepsine karşı beni bu şekilde kabul ettiniz diye diye susturdum şimdi birşey söyleyemiyorlar.o senşn eşin sana tabiki de bakacak bakmak zorunda ve herşekilde seninde o evde söz hakkın var olmalı.sen önce kendine bunu kabul ettir sonra eşine ve çevresindekilere kabul ettirebilirsin,kendine güvenmelisin önce.

onun ki cahillik evet ama seninki de cahillik.. ne demek "koy beni havaalanına"? madem gitmeyi kafanıza koydunuz taxi diye birşey yok mu o ülkede? alın internetten biletinizi binin gidin, bir süre ailenizin yanında kalın.. en azından sizsiz nasıl olacağını görsün, anlasın.. bu şekilde her gün daha da nefret ederek yaşayacaksınız yazık size de, o minicik bebeğe de..

nerede yasiyon sen canim Almanya mi? eger burdaysan kafaya takma ben sana yardim ederim.Gotururum istedigin yere. Esin cok terbiyesiz,
ailesi ondan beter, onlara ne ki...
Ama cocugun biraz buyusun hemen meslek okullarina git , yasadigin yer almanya ise burda kursa gitmis olman lazim dil icin ve o zaman ehliyette alabilirsin o dil sertifikanla.

malesef almanyada degilim benbelcikada yasiyorum ama inanin varya okadar kotu durumdayimki anlatamam esimbilet alacagimi bildigi icin hic bir sekilde para vermiyor bana kac aydan beriharcligimi vermiyor ihtiyacim var ver para diyorum ihtiyacin neyse soyle ben alirim dio beni tutsaketti buraya bulundugum yerdede birtane bile turk yok kafayi yicem artik cocugumada faydali olamiyorum keskegidebilsem ozaman geercekten akli basina gelir taniyorum cunku onu

nerede yasiyon sen canim Almanya mi? eger burdaysan kafaya takma ben sana yardim ederim.Gotururum istedigin yere. Esin cok terbiyesiz,
ailesi ondan beter, onlara ne ki...
Ama cocugun biraz buyusun hemen meslek okullarina git , yasadigin yer almanya ise burda kursa gitmis olman lazim dil icin ve o zaman ehliyette alabilirsin o dil sertifikanla.

tesekkurederimdedigim gibi ehliyetim var ama araba kullanmasini bilmiyorum hamileligimde okulada gittimama erkendogum olunca birakmak zorunda kaldim ehliyetimide turkiyeden aldim bilebile onu bile flamancaya cevirttirmedi cunku biliyo o beni dedigimi yapicagimi ama iste hep bunlardan dolayi engelliyobeni

malesef almanyada degilim benbelcikada yasiyorum ama inanin varya okadar kotu durumdayimki anlatamam esimbilet alacagimi bildigi icin hic bir sekilde para vermiyor bana kac aydan beriharcligimi vermiyor ihtiyacim var ver para diyorum ihtiyacin neyse soyle ben alirim dio beni tutsaketti buraya bulundugum yerdede birtane bile turk yok kafayi yicem artik cocugumada faydali olamiyorum keskegidebilsem ozaman geercekten akli basina gelir taniyorum cunku onu

yok mu size para gönderebilecek bir akrabanız? yani toptan yollamasınlar her ay azar azar birşey yollasalar olur, zaten bebek için koltuk parası ödemezsiniz. sizi alıkoymaya çalışmasından belli zaten sizsiz yapamayacağı.. umarım en kısa sürede aklı başına gelir, allah yardımcınız olsun.

Gidecek olan insan çeker gider.

Eşine beni havaalanına götür demez.

Eşin de senin blöf yaptıgını biliyor, bence kendini kandırma.

Bir karar ver ona göre davran.

Eşinin yaptıkları da resmen terbiyesizlik...

Son düzenleme:
bence de gitmek sitersen elbet gidersn ama kucağında bebek olunca çok daha zor olur gitmek. sonuçta o bebk sana ait değil, ikinizin bebeği. öyle kolay değil bebkle haberszce çekip gitmek. daha pahalıya mal olur. ancak eşine söylersin uzak klamak sitiyorum düşünmek sitiyorum sen de düşün artık bu tarz konuşmalar adayanamıyorum. bebekle gidelim biz dersin. eşinde gurur varsa ya yollar ya da çözümü hemen bulur sözler verir.

sen iyice dusun ben sana her turlu yardim ederim bilette alirim belcikayada gelirim.
ne demek sana para vermiyor hayvana bak.

sen iyice dusun ben sana her turlu yardim ederim bilette alirim belcikayada gelirim.
ne demek sana para vermiyor hayvana bak.

konuyla bir ilgisi yok da Aylin çok tatlısın ya :) insanın çevresinde böyle bir kaç arkadaşı olsa yeter :)

sonuçta senle ne durumda olduğunu bilerek evlenmiş ,bende işsizdim eşim biliyodu daha sonradan lafını ettiler hakkımı savundum hepsine karşı beni bu şekilde kabul ettiniz diye diye susturdum şimdi birşey söyleyemiyorlar.o senşn eşin sana tabiki de bakacak bakmak zorunda ve herşekilde seninde o evde söz hakkın var olmalı.sen önce kendine bunu kabul ettir sonra eşine ve çevresindekilere kabul ettirebilirsin,kendine güvenmelisin önce.

yeri geldi bende cok bagirdim beni bole aldiniz ben size zorlagelmedim dedimama benimki hicbir sekilede bi ise yaramadi ailem burda olmadigi icin sahipsiz goruldum bi nevi butun cesaretleri ondan

konuyla bir ilgisi yok da Aylin çok tatlısın ya :) insanın çevresinde böyle bir kaç arkadaşı olsa yeter :)

ayyy coktesekkur ederim inan su msjin bile cok cesaret verdi bana megerse beni tanimadan bile sevenler olabiliyomus okadar isterimki yardim etmeni

office cnm cok tesekkur ederim.
ama cok uzuldum oyle caresiz anlatmis ki.. Gercekten kararliysa elimden geleni yaparim.

bence herseyden once karar verin . gercekten donmek istiyormusunuz? ama esinize ders vermek icin degil geri donmemek uzere. sizi turkiye de yanliz birakmayacak bir aileniz var mi? donerseniz ne olur? bunlari iyi dusunun. blof yaptiginizi dusunuyor esiniz. ama bence siz kararli olur esyanizi toplar giderseniz;esinizin de gercekten ne dusundugunu ogrenebilirsiniz. ama sizin dusunceniz ben gideyim de bensiz kalmak neymis gorsun diye dusunuyorsaniz uzulebilirsiniz. 4 aydir ayri yatiyorum demissiniz buna katlanan bir adam sizin yoklugunuza da katlanabilir. demek istedigim eger siz kafanizda bitirdiyseniz toplayin valizinizi, kararli oldugunuzu gosterin ve eger dil biliyorsaniz belediyenizden yardim alabilirsiniz. ama herseyden once karar verin. gercekten isiniz cok zor. ben de yurt disinda yasiyorum. sizi anlayabiliyorum. bir kez bende valizimi topladim ve havalimanina gitmek icin gara gittim esim beni gardan topladi. ama ben ona ders vermek icin degil gercekten gitmek icin o gara gittim.

cok sevindim kararli olmana iste bukadar ne cekceksin o sulaleyi. ben simdi telden giriyirum pc ye oturdugumda msj atacam sana iyice konusuruz napcagimizi tamam

Back
X