neden çocuğun babası gelip görmüyor çocuğunu orasını anlıyamadım?
''ona gidiyorum'' demiyordu canım. Ama biliyordum onunla oldugunu. Ama artık söyle düsünmeye baslamıstım. Ne yaparsa kendine yapar. Beni birgün kaybedecek. Bunu kazımıstım kafama. O evden giderken ''gitme'' demedim hic. Sonunda mutsuz,perisan,pisman o olacak cünkü. Ben hep evliligim boyunca kendimden ödün vermedim. Gerek ona gerekse ailesine karsı hep saygı icinde oldum. Her zaman yerimi bildim. Susmam gereken yerde sustum. Bilemiyorum canım. Ailesi de ailem deyanımda. Güc alıyorum herkezden. Ve dedigime geldim iste. '' Bir gün kaybedecek'' dedim ve kaybetti... Simdi ne olur hic bilmiyorum...
çok güçlü bir kadınsın gerçekten takdir ettim seni.
Örnek olursun umarım aldatılan diğer kadınlara.
Tesekkür ederim canım. Gücümün son demlerine geldigim her an oglumun bir bakısı,anne diyisi toparlanmamı sagladı.
aynı yaştayız sanırım canım ben de kendimi senin yerine koymaya çalıştım bu kadar güçlü olabilirmiyim diye üstelik benimde kızım var 3.5 yaşında çok zor çook Allah yardımcın olsun canım peki ne durumda şuan eşin?
eşin naptı ki canım bu kadar yorgunlugunun sebebi ne:18:
Canım bence insanın cocugunu düşünmenin yolu önce kendini düşünmekten gecer...
mutsuz,ezilmiş,aldatılmış bir anne mi çocuğunu mutlu eder, yoksa kendine güvenen hakkını savunan kendiniz ezdirmeyen bir anne mi!!
ayrıca pişman olup peşinden koşacaktr eşin ama kk da gördüğüm kadarıyla aldatan her erkek pişman.
pişman olması bence hiçbirşeyin göstergesi değil.
yaptıgıyla gurur duyacak degil tabi ki pişman olacak.tabi ki sürünecek aldatan her erkek gbi. bence bunlar hiç birşeyin göstergesi değil.
hatta bence yaptığının sonuclarına katlanamayan paçası tutuşan güçsüz erkek davranısı.
Siz yapılması gerekenden oldukça fazla fedakarlık yapmışsınız zaten.
O nedenle oğluma ne derim diye kendinizi kısıtlamayın. Şimdi küçük,
tabiki onu gezdiren, onun bir dediğini iki etmeyen, onunla sadece
iyi vakitlerini geçiren babaya düşkün olacak... Bu çok normal. Ama
eğer siz eşinizle birlikte olup kendi kendinizi üzmeye devam ederseniz,
geçmişle ilgili hesaplaşmalarınız hiç bitmezse ne kadar özenirseniz özenin
evladınız bir gün olan biteni bir şekilde öğrenir. İşte o zaman hayallerinin
kahramanı gözünde yere çakılır, annesinin tükenişini izliyor olmak da
canını acıtır...
Birlikte olup olmamak sizin kararınız ama birlikte olmayı, oğlunuz için katlanmak
şeklinde değil de aşkınızın gücü ile geriye dönüp bakmamacasına gerçekleştirebilcekseniz
deneyin. Çünkü insanın bir dayanma sınırı vardır ve yarın hiç ilgisi olmayan
bir konu nedeni ile bile tahammül sınırınızı geçebilirsiniz. Yine aynı yıkımı,
aynı sorgulamaları yaşamak sizi daha da sarsabilir...
Şimdi eşinizle konuşmayın, ona ümit vermeyin. Biraz kendinizi dinledikten sonra
konuşursunuz onunla. Akil kararlar sıcağı sıcağına pek verilemiyor.
Allah yardımcınız olsun.
Ablamı aradı simdi arkadaslar. Oglumu görmek istiyorum dedi. Aynur getirsin,onunla da konusalım dedi.
Kızlar kaçmak istemiyorum. Gidip konussam bugüne kadar içime attıklarımı yüzüne haykırsam, yorgunlugumu atsam nasıl olur acaba? bu bana Allah'ın verdiği bir fırsat mı yoksa? Ne yapayım simdi. Ablam git 1 yıl yapamadığını yap,bağır çağır,bitireceksen bitir,barışacaksan barış öyle gel dedi. Barışmaya değil; ama 1 yılın yorgunluğunu yüzüne vurmaya kalksam? Akıl verin kızlar. Sağlıklı bir karar almam gerek.
öncelikle şu an çok karışıksınız.affetmeyi falan düşünmeyin şimdi.zaman tanıyın hem kendinize hem ona.biraz sizsizliği anlasın.eşinizle oğlunuz dışında konuşmamaya çalışın.naçizane fikrim konuştuğunuzda da şöyle yaptın böyle yaptın falan değil bunu yapman beni çok üzdü her gün biraz bitti içimde bişeyler eksildim vb. diye.bi şeylere ani karar vermediğinizi anlatın sevdiğiniz için beklediğinzi ama düşüncelerinzn değiştiğini anlatın.tabiri caizse onu süründürün ama bunu belli etmeyin çünkü eğer affedrsenz bir gün eline koz vermiş olursnz aynı şeyi yapması beni sıktın vb.çünkü böyle olaylarıda duyuyrz.nasıl yapılacağını bilmiyrm ama eğer affedesersenz-ki bence olmamalı-bunu çocuğunuz için yapmadığınızı anlasın hemde aldatılmanın affedilebilr bir şey olmadığını düşündüğünzü anlasın.çok saçma bi cümle oldu galiba:)
Allah sabır versin.sadece içinizdeki sesi dinleyin en doğru şeyi o söyler eminim kendini düşünerek bir şeyler diyecektir.
Ablam götürdü oglumu canım. Senin diyemediklerini biraz ben diyim dedi. Tatile gidecegimi söyleyecek. Uzun bir süre arama onu,kafasını toplasın konusacaksınız diyecek. Bakalım. Suan icim rahat biliyor musun. Cok tesekkür ederim buradaki herkeze.
Ablanızla oğlunuz şimdi mi onun yanındalar. Çok daha iyi olmuş senin gitmemen.
Evet canım. Birazdan gelirler zaten.
çok merak ediyorum bakalım eşin neler söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?