bittim ve gidiyorum

Görüşmeme ve tatile gitme kararını destekliyorum.

Şu an fikirlerin net değil ve seni kandırmasına çok müsaitsin.
Bunca yılın alışkanlığı ve beklemenin,sonuca ulaşamamanın hırsı olabilir.Bence en az 3 hafta görüşmeyin,konuşmayın.
Tüm hayatını duygularını gözden geçirip senin için en doğru olana karar verirsin.Tabii etki altında kalmadan...

Oğlun konusunda çok hassassın,anlıyorum ama ona her detayı anlatmak zorunda değilsin.
Çocuklar çabuk büyüyorlar Aynur.
Bir bakarsın üniversiteye başlamış,evden uçmuş,sense mutsuzluğunla ve kırgınlığınla başbaşa kalmışsın.
O yüzden,kararını kendini düşünerek vermen yerinde olur bence...

Eşinin pişmanlığı yanıltıcı olabilir.Kolay değil,etekleri tutuştu,düzeni bozuldu,oğlunu göremeyecek sanıyor vs...
Ama bunları daha önce düşünecekti.Akılsız başa fayda yok !

Kızlar ablam geldi ve ablamla bir not göndermis bana. Tam okumadan yırtacaktım ki sizlere yazmaya karar verdim.

''Diyecek bir sözüm yok. Bir gün gideceğini biliyordum. Sana yapmıs oldugum en büyük hatayı yaptım. Pişmanım vs demeyecegim. Bunların çözüm olmayacağını biliyorum. Aynur... Gideceğin yere peşinden gelmeyeceğim. Düşün. İstediğin kadar. Ama şunu unutma bugüne kadar hiç yalan yere yemin etmedim sana. O gün ilk defa dedim sana telefonumu masaya koyup yemin ederim bitti diye. Ve bitti. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Yıllarını bana ve oğluma adayan sana bunu nasıl yaptım. Ama şunu bil ''biten sen değilsin, benim''
Seni seviyorum ve hep evimizde bekliyor olacağım.''

Bence de çok güçlü bir kadınsınız kesinlikle, tıpkı annem gibi...
Annem de yıllarca babamın kendisini aldatmasına göz yumdu, üstelik
şiddet de vardı. Ama sırf kardeşimin ' Anne sen babamdan boşanırsan
bize ... mi diyecekler?' sorusu nedeni ile hep dayandı. Bir defa bile
babanız şöyle yaptı demedi, gördüğü şiddeti sessiz sedasiz acılar çekerek
bizden gizledi. Ben hep boşansın istedim ama dediğim gibi kardeşimin
o cümlesi annemi hep bağladı. Sonra yıllar geçti paşa babamız annemizi
aldatmayı bıraktı ama mecburiyetten çünkü ona tahammül edebilen
canlı yok annemden başka. Ayrıca ben evlendim, kardeşim de
çok sevdiği, bitanecik babası ile şiddetli bir kavgaya tutuşup evi terketti...
Anacığım onun için yıllarını heba etmişti ama o yaktı gitti hemen köprüleri,
annemin tüm ısrarlarına rağmen... Neyse ki paşa bey yalnız
kaldığı için artık tek dalı olan anneciğimi üzmüyor, ses çıkaramıyor.

Diyeceğim o ki siz analar ne kadar fedakar olursanız olun, biz evlatlar
herşeyi bir kalemde silip atabiliyoruz. Bunun nedeni de aslında her şeyin
farkında olmamız...

Hep mutlu olun inşallah...

Dönmeyi düşünme hemen aynur..Seni kaybetme korkusunu yaşamasına izin ver pişmanlıklarıyla kavrulmasına..

Bırak burnu iyice sürtülsün bundan sonra hemen bi tatile çık. Bittiğini iliklerine kadar hissetsin, sadece yazdığı yazıda kalmasın bittiğini hissetmesi.
Sordun mu ablana çocuğu etkilemeye çalışmış mı diye. Oğlumu görüştüreyim babasıyla diye de sakın arama yumuşadığın sanır. Gerekirse o ablanı arayıp ulaşmasını biliyor zaten. O zaman ablan konuşturur baba oğulu.

düsünemiyorum ki suan.seviyorum deli gibi.ilk defa mantıgımı dinleyip bıraktım herseyi.kalbim istiyor onu hemde cok.engel oluyorum ona ilk defa.öyle yorgunumki.ablamı arıyor devamlı.bakmıyor ablam.kalbim acıyor.

Bu konuda bir cocuk pedagogundan randevu alacagım canım. Ona göre davranacagım.

söz konusu oglum olunca ince eleyip sıkı dokumam gerekiyor canım bu yüzden en mantıklısı yardım almak sanırım.

canım çok üzüldüm anlattıklarına ya ... ama seni tebrik ediyorum ki su halde bile çocugunu düşünüyorsun en saglıklı en objektif sekilde..senin içinde fırtınalar kopsa da önce cocugum diyor yapman gerekenleri yapıyorsun cocugun hakkında karar verirken hiç kendi problemini katmıyorsun araya bunu yapabilen kadınlar biliyosunki çok azdır..sonradan düşünüp de keşke bunu yapmasaydım diyebileceğin seyleri inanki en aza indiriyorsun..bu şekilde davranmana çok sevindim..ve kayınvalidende bir tebriği hak ediyor bırak ne hali varsa görsün diyebiliyor oğlu için..normalde kayınvalideler ne olursa olsun oğullarını savunurlar halbuki ne kdr yanlış bir tutumdur bu..çocugun için oldugu kadar kendin içinde en doğru kararları almışsın yazılarından onu anlıyorum..ne kendi ilişkini ne cocugunla babası arasındaki ilişkiyi laçkalaştırıyosun gayet seviyeli ve olması gereken şekilde ilerletiyosun herşeyi bence..dediğin gibi o güven nasıl geri gelecek nasıl herşey eski haline dönecek? e be adam değdi mi ki geçecek bi heves uğruna bu güzel yuvanı dağıtmana..bu erkekleri anlamak ne zor ya..aynen yine dediğin gibi kimseye değil kendine zaman ver..git kafanı dinle oğlunla..sakın hemen barışma hemen barışırsan kolay lokma olursun tabiri caizse yine kandırılmaya hazır bir kadınmış gibi görür seni.erkek zihniyeti işte.barışmaya niyetin olsa bile hemen yapma bunu..ve Allaha şükür ki ona muhtaç değilsin..belkide bu kötü olayın en iyi noktası budur ona muhtaç olmamak..dediğin gibi bırakabilirdi, kovabilirdi kadını bunları yapmamış bunu bir kenara koy ve hiç unutma..o kadını suçsuz görüyorsun suçsuz değil suçlu ama asıl suçlu kocan bunu bu şekkilde düşünmelisin çünkü sen kendini düşün evli bir adamla olmaz diyorsun dimi heleki o adamın cocuguna asla kıyamazsın..ama o kadın kıyabilmiş..yalnız birşey soracagım henüz evlenmemişken de aldattıgı olmuşmuydu seni?ve ailen cevren niye evlenmenizi istemedi de siz hep fedakarlıklar yapmak durumunda kaldınız bunu çok merak ediyorum..ve unutma ki şuan tek ihtiyacın olan sey zaman..şuan aldıgın kararlar (ki sağlıklı düşünen bir kadın olmana rağmen) objektif olamayacaktır, duyguların ön planda olacaktır ve bu sonradan yine seni ve cocugunu yuvanızı etkileyecektir..cocugununda eğlenebileceği,babasını sık sık özlemeyeceği,bişeylerle meşgul olabileceği bir yere gidin.elbette babası isterse cocugunu görmek sen görüşme yine bence bişekilde cocugunu görüştür sadece..senin değerini anlamasına izin ver..bırak kaybettiği şeylerin değerini anlasın..hiçbirsey için acele edip de yanlış bir karar alma ki ben senin yanlış bir karar alacağını hiç zannetmiyorum..barışmak niyetinde olursan önce kendini düşün mutlu olabilir miyim tüm bu yaşananlara rağmen diye çünkü sen mutlu olamazsan cocuna da yansıyacak bu, ne iyi ki şimdiye kdr yansıtmamışsın ama birdahaki aldatmayı bu kdr serin kanlı karşılayamayabilir ve çocuguna da yansıtabilirsin doğal olarak veya aldatmasa bile ona eski gözle bakamayabilirsin, yüzüne baktıkça sana yaşattıkları gelebilir aklına..işte tüm ihtimalleri düşünmek için ve olaya uzaktan bakmak için zamana ihtiyacın var...yaz da geldi gidip kafanı dinle hemde oğluna iyi bir tatil geçirt derim ben..ama tekrar barışsan bile bi iş bulup çalış canım nasılsa oğlunda kreşe gidiyor bir şeylerle meşgul olmak herzmn iyidir..umarım aldığın kararlardan hiç pişman olmadan hayatına devam edersin..oğlun da ne şanslı ki senin gibi onu çok iyi düşünen bir annesi var..aldığın kararı sonradan buraya yaz merak ederiz :)

Özür dilerim ama tam laf cambazlığı yapmış.Bir kadını nasıl vuracağını biliyor.

Daha öncede yazmıştım.Ne olduda bitti ?
Bitmesi gereken bir ilişkiyi bitirmiş eşiniz hepsi bu.Bunu ailesi için yapmış olsaydı 1 yıl önce yapardı.

Beklesin evde.Sizde yıllarca beklediniz. Beklemek kolay önemli olan telafisi olmasa bile çabalamak.Öyle not yollayıp köşeye çekilmekle olmaz.

hayır canım ogluma cok isim var demis ama hep görüsecegiz biz demis para kazanmam gerek sana oyuncak,kıyafet almam icin demis. oglum nasıl akıllı ya babacım ben istemiyorum anneme söylede evimize gidelim demis kuzum,pasam benim ya. Evet canım ben konusmadım zaten o günden beri hic. ablam ilgileniyor sagolsun

Hak veriyorum..Pişmanlıklarıyla kavrulmadıkça o da sizi üzdüğü kadar üzülmedikçe ben samimiyetinden şüphe ederim..Sıkılıp bırakmış olması ihtimali de var bu yürüttüğü iğrenç ilişkide..Lütfen adımlarını dikkatli at..Bitir diyemem belki ama sürünmeli !

Üstelik Aynur bir yıl boyunca uğraşmış.O kadıncıkla bile konuşmuş.Eşini bu duruma düşüren, çocuğunu unutan bir adam!! 1 yıl sonra mı aklı başına geliyor ?

Gizli olsa anlarım, eşi öğrendiği halde devam ettirmiş. Şuan bile o kadınla birlikte çalışıyor.
Baktı ki balım ayı geçti, evdeki hayatını, kurulu düzenini bozmamaya karar verdi.
Ben konuştukça konu sahibine haksızlık yapıyorum, belkide canını yakıyorum.
Çok dikkatli yazmaya çalışıyorum ama sınırı aşıyorum galiba.

lafa bak madem bir gün gideceğini biliyormuş neden diğer kadından ayrılmamış senin gitmene engel olamamış. Eğer bir gün gideceğini bile bile ilişkiye devam ettiyse demek ki sana hiç değer vermemiş. Özrü kabahatinden büyük adamın yaaa, ne demek bir gün gideceğini biliyordum demek. Valla bizleri buradaki tüm yazanları dost gör, amacımız seni kırmak değil ama dost acı söyler, sakın kırılma.
Yaaa varya sen de peygamber sabrımı vardır nedir sanki benim başıma gelmiş gibi ben şiştim yeminle burda.

kıyamam sana,bu yazdıkların beni kahretti arkadaşım,kimbilir neler yaşadın neler..
Sna bunu yaşatan bunun hesabını veremez ama bir yerden tutunup kalkman lazım arkadaşım,
Önce kendini değerli bulmanın bir yolunu bulmaka lazım,
Çocuğuna sarılmak ve bu durumu düzeltmek için gayret etmek,
Çok sevmişsin anlıyorum,iyi niyetin ve gayretin cennetlik buna inan,
Ama çekip gitme,lütfen,kal ve daha fazla gayret et..
Lütfenn

Canım hic aldatmadı beni daha önce bu bir ilk. Ve söyle birsey var kadının annesi,babası kimsesi yok. Eşimin durumu iyi,müdür. Sanıyorum ki kadın eşimi bir kukla olarak gördü. Yani parasını yemek için,gününü gün etmek,iş yerinde daha rahat olabilmek için.. E benim sevgili kocam da kadının kuklası oldu.. Kadını tebrik ettim zaten. Kadının eşimi kesinlikle sevdiğini fln düşünmüyorum. Kadındaki amaç faydalanmak... Bizimki artık neler yaptı inan bilmiyorum. Evlenmeden önceki sorunla ise söyle.. Aile ile ilgili değil. Ailemizde bize karsı olan olmadı. Ben esimden önce bir kere sözlendim. Anlasamayınca ben sözü attım. Ama esim aile dostumuzun ogluydu. Hep hayatımda vardı. Öyle baslayan bir iliski ailelerin de onayıyla evlilige dönüstü. Sözlendigim kisi bizi hiç rahat bırakmadı. Tehditler,iftiralar vs vs. Daha cok sey var. Evlenemedik hemen bu olaylardan sonra. Esimede maddi yönden cok zararı oldu. Arabasının camlarını kırdı vs.. Daha cok sey var canım. Ama evlendik. Yani sıkıntılı evlilik anı oldu. Merak etme gelismeleri yazarım cünkü desteginize cok ihtiyacım var canım.

KEsinlikle arkadaşlara katılıyorum 1 yıldır hem sevdiğiniz adam hem
oğlunuzun ve ailenizin geleceği için yanıp kavrulmuşsunuz ki bunu
çoğumuz yapamayız. Onun birkaç gün yanması hiçbir şey bunun
yanında. Ayrıca jetonu da köşe rekoru kırıyor maşallah, bir yılda
düşememiş... Notu samimiyse 10 yıl bile geçse bekler sizi...

Aynur aklıma birşey takıldı ; ''biten sen değilsin'' demişya eşiniz size bunu neden dedi ? Başlığınızda öyle olunca dikkatimi çekti.

Ne için gayret etsin anlayamadım ? Dünyada kalmış son erkeği mi kaybetmemek için ne için anlayamıyorum.

Bir yıl tam bir yıl hiçe sayılmış bir hayat ve bunu gözü kapalı yapan bir adam var karşısında..

Hayır canım. Canım yanmıyor merak etme.

Aynı şeyleri düşünüyoruz Birsen aklın yolu birdir..Dedimya sıkılıp bırakmış bile olabilir bir taşla iki kuş vurayım misali artık beladan kurtulmanın yollarını işini bırakarak hem çözüme kavuşturacak hem de karısına ''Bak bitti sana geldim '' diyerek durumu kurtacak..

Evet insan hatalarından ders alıp pişman olabilir ama bunun bedeli bu kadar kolay olmamalı..Kolay kazanmamalı Aynur'u peşinden gitmeli sürünmeli tabiri caizse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…