bittim ve gidiyorum

Aynur aklıma birşey takıldı ; ''biten sen değilsin'' demişya eşiniz size bunu neden dedi ? Başlığınızda öyle olunca dikkatimi çekti.

Canım ablam aynuru bitirdin sayende mutsuz gibi şeyler demiş. Ama toparlayacak,seni unutacak,yeni hayat kuracak fln demiş. Sanırım o yüzden dedi.

Son düzenleme:

Canım su durumda sabretmezsem elimde bana kalan hic bisey olmaz. Ne gurur, ne kendime olan saygı... Sabretmeliyim. Cünkü bu saatte sonra alacagım karar öfkeyle olursa ben üzülürüm yine. Sabırla almam gerek ne kararı alırsam.

Kadının psikolojisi çökmüş,bitmiş,gidiyorum diyor,kendini bu durumdan kurtarmak için gayret etsin,ben adamla ilgili bişey söylemişmiyim yazımda,yazdıklarım gayet net..

Bir erkek aldatirsa aldanir.
Bir baba aldatirsa evladini da yikar.
Duygulandim.
Sabriniza, sakinliginize hayran kaldim.
Oglunuz ve sizin icin enkisa zamanda en hayirlisi olsun insallah.

belki de kadın bıraktı eşinizi...

siz gidip konuşmuşsunuz, kayınvalideniz konuşmuş...

belki kadın başka birini buldu...

eşinde yapacak tek şeyi yapıp kürkçü dükkanına dönmüş olabilir.

sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış derler. en az 40 gün bekle karar vermek için. tatile gittiğinde de sürekli bu konu ile kafanı meşgul etme... dinlenmeye bak. ayrıca telefon hattını değiştir. rahatsız edilme.

Kadının psikolojisi çökmüş,bitmiş,gidiyorum diyor,kendini bu durumdan kurtarmak için gayret etsin,ben adamla ilgili bişey söylemişmiyim yazımda,yazdıklarım gayet net..

Kal gitme biraz daha gayret et deyince deyince onu anladım.
Bir yere gitmiyor ki evden çekip gitmiş. Tatil yapıp kafasını dinleyecek inşaallah.

belki de kadın bıraktı eşinizi...

siz gidip konuşmuşsunuz, kayınvalideniz konuşmuş...

belki kadın başka birini buldu...

eşinde yapacak tek şeyi yapıp kürkçü dükkanına dönmüş olabilir.

sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış derler. en az 40 gün bekle karar vermek için. tatile gittiğinde de sürekli bu konu ile kafanı meşgul etme... dinlenmeye bak. ayrıca telefon hattını değiştir. rahatsız edilme.

Kal gitme biraz daha gayret et deyince deyince onu anladım.
Bir yere gitmiyor ki evden çekip gitmiş. Tatil yapıp kafasını dinleyecek inşaallah.

Allah yardimcin olsun bacim,..
hem gidersen sen niye olduruyorsun kendini bu duruma getirenler kahrolsun

uzme kendini cocugun war ona destek olman lazim

Hattımı kırdım canım. Telefon almayı düşünmüyorum yanıma. Kadının bıraktıgını sanmıyorum. Cünkü yazmıstım daha öncede kadının kimsesi yok,esim müdür... rahat olmak,gününü gün etmek icin esimden iyi kukla yok ona göre bence....

son bir şans wersen çocuğun için...fark ettim çok düşkünsün oğluna eğer ayrılık olursa o çocuk perişan olur....son kez deneyin derim ama karar senindir tabiki bacım...allah yardımcın olur inşallah...

keşke annesi kadar babasıda düşkün olsaydı yavrusuna

Kukladan daha cok para da konusuyor olabilir. Erkekleri kandirmak kolaydir hele ayni isyerinde olupta kadin yanlizsa hep gozleri onlari doyuracak br erkekte oluyor.

Senki okadar sabir etmissin bile bile susmussun sabrina hayran kalmamak elde degil.
Ben olsaydim asla sen gibi yapamazdim
Bir yavrun var ona sezdirme hic br seyi.
Neye inaniyorsan onu yap hayat senin hayatin icinde olmadan bilemeyiz, uzaktan konusmak kolay gelir ancak.
Senin hayatin sen yasacaksan sen karar vereceksin guclu ol. Evine doneceksende sen karar ver donmeyeceksende sen karar ver 3. kisileri onemseme ne derler diye dusunme

Etrafta kukla olmaya hazır çok erkek var, o yüzden hiç belli olmaz canım.
Bırak bunların kıyasını sen yapma, bunların ispatını yapması gereken 1
yıldır senin ızdırabını görmezden gelen kişidir. Şimdi bencil olma zamanın senin.
Kendini düşün. Çocuğun senin ruh halinden mutlaka etkilenecektir. O nedenle
aslolan senin ruh halinin iyi olmasıdır.

Sen bir yıl boyunca sadakatini, sabrını, saygını zaten ispatlamışsın... Eşin
çırpınsın bakalım şimdi bir süre. Ne kadar zor bir süreçten geçtiğini görsün.
seni anlarsa ne ala ama anlamazsa iyi düşün derim.

Cocuguma sezdirmemek icin herseyi yapıyorum canım. Babasının yanından geldi boynuma atladı. Benim cok oyuncagım var eve gidelim dedi. Kuzum benim. İster istemez anlıyor simdi. Niye evde degiliz,babam tek mi kalacak diyor. Tatile gidecegiz,denize gidecegiz dedim babamda gelsin diyor. Ah yavrum benim. Bu evlilikte ki en güzel hediyem o bana. İyi ki de olmus.

Çocuk konusunda netten pedagoji sayfalarından cevaplar bulabilirsin.

Benim söyleyebileceğim,soru işareti bırakmayacak kısa ve net cevaplar vermen yönünde...

Uzun cümleleri çocuklar anlamıyor,anafikre bakıyorlar.

bu duruma son verecek gücün varmış ki gidiyorsun,

bu gidiş güzel başlangıçlar doğuracak senin için,

her kadın kadar sende güçlüsün ve çok değerlisin unutma,

yeni bir hayat seni bekliyor...

Allah yardımcın olsun, şansın bol olsun....

bunlar iş yerinde ilişkilerini nasıl saklayabildiler 1 sene boyunca, eşin her ne kadar müdür de olsa mutlaka onun da bir üstü, patronu vardır. Hiç mi gitmedi kimsenin kulağına ve ayağını kaydırmadılar o kadının yuva yıktığı için ??

Allah sizi birbirinize bağışlasın ama emin olun zaman içinde
çocuğunuz da anlayacak birşeyleri.

Allah yardımcın olsun..Esin layıgını bulur ins senin icin seni kaybettigi icin harap olsun en azından senin kadar canı yansın umarım..Kul hakkı kimsenin yanına kalmaz canım cok zor ama yaralar zamanla kabuk baglıyor..Ve malesef birini cok sevdigin zaman onunla imtihan olman kacınılmaz..Gitmeye kararlısın madem adımlarını saglam at düsme ki seni o hale getirenler bak ben olsam düsmezdi diyemesin sinsi gülümsemeler olmasın ardında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…