Aynur aklıma birşey takıldı ; ''biten sen değilsin'' demişya eşiniz size bunu neden dedi ? Başlığınızda öyle olunca dikkatimi çekti.
lafa bak madem bir gün gideceğini biliyormuş neden diğer kadından ayrılmamış senin gitmene engel olamamış. Eğer bir gün gideceğini bile bile ilişkiye devam ettiyse demek ki sana hiç değer vermemiş. Özrü kabahatinden büyük adamın yaaa, ne demek bir gün gideceğini biliyordum demek. Valla bizleri buradaki tüm yazanları dost gör, amacımız seni kırmak değil ama dost acı söyler, sakın kırılma.
Yaaa varya sen de peygamber sabrımı vardır nedir sanki benim başıma gelmiş gibi ben şiştim yeminle burda.
Ne için gayret etsin anlayamadım ? Dünyada kalmış son erkeği mi kaybetmemek için ne için anlayamıyorum.
Bir yıl tam bir yıl hiçe sayılmış bir hayat ve bunu gözü kapalı yapan bir adam var karşısında..
Kadının psikolojisi çökmüş,bitmiş,gidiyorum diyor,kendini bu durumdan kurtarmak için gayret etsin,ben adamla ilgili bişey söylemişmiyim yazımda,yazdıklarım gayet net..
Kadının psikolojisi çökmüş,bitmiş,gidiyorum diyor,kendini bu durumdan kurtarmak için gayret etsin,ben adamla ilgili bişey söylemişmiyim yazımda,yazdıklarım gayet net..
ne hayırlı artık bilmiyorum.dün geldi.telefonunu masaya koydu.bitti oku mesajları herşeyi dedi.sana geldim yemin ederim bitti dedi.tek cevabım ben bittim sen bitirsen ne olur dedim.gidiyorum.dedim.gitme.gidecek olursan öldür kendini dedi.hiçbirşey demedim.paşamın yanına gidip yattım.sabahda evden tek bir eşyamı bile almadan ablama geldim.
belki de kadın bıraktı eşinizi...
siz gidip konuşmuşsunuz, kayınvalideniz konuşmuş...
belki kadın başka birini buldu...
eşinde yapacak tek şeyi yapıp kürkçü dükkanına dönmüş olabilir.
sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış derler. en az 40 gün bekle karar vermek için. tatile gittiğinde de sürekli bu konu ile kafanı meşgul etme... dinlenmeye bak. ayrıca telefon hattını değiştir. rahatsız edilme.
son bir şans wersen çocuğun için...fark ettim çok düşkünsün oğluna eğer ayrılık olursa o çocuk perişan olur....son kez deneyin derim ama karar senindir tabiki bacım...allah yardımcın olur inşallah...
Hattımı kırdım canım. Telefon almayı düşünmüyorum yanıma. Kadının bıraktıgını sanmıyorum. Cünkü yazmıstım daha öncede kadının kimsesi yok,esim müdür... rahat olmak,gününü gün etmek icin esimden iyi kukla yok ona göre bence....
Hattımı kırdım canım. Telefon almayı düşünmüyorum yanıma. Kadının bıraktıgını sanmıyorum. Cünkü yazmıstım daha öncede kadının kimsesi yok,esim müdür... rahat olmak,gününü gün etmek icin esimden iyi kukla yok ona göre bence....
Etrafta kukla olmaya hazır çok erkek var, o yüzden hiç belli olmaz canım.
Bırak bunların kıyasını sen yapma, bunların ispatını yapması gereken 1
yıldır senin ızdırabını görmezden gelen kişidir. Şimdi bencil olma zamanın senin.
Kendini düşün. Çocuğun senin ruh halinden mutlaka etkilenecektir. O nedenle
aslolan senin ruh halinin iyi olmasıdır.
Sen bir yıl boyunca sadakatini, sabrını, saygını zaten ispatlamışsın... Eşin
çırpınsın bakalım şimdi bir süre. Ne kadar zor bir süreçten geçtiğini görsün.
seni anlarsa ne ala ama anlamazsa iyi düşün derim.
Cocuguma sezdirmemek icin herseyi yapıyorum canım. Babasının yanından geldi boynuma atladı. Benim cok oyuncagım var eve gidelim dedi. Kuzum benim. İster istemez anlıyor simdi. Niye evde degiliz,babam tek mi kalacak diyor. Tatile gidecegiz,denize gidecegiz dedim babamda gelsin diyor. Ah yavrum benim. Bu evlilikte ki en güzel hediyem o bana. İyi ki de olmus.
bittiğimi hissediyorum artık.evet bu bir bitiş. en başından beri hep yalnızdım. hiç sevilmedim. sevdim ama aldatıldım,ihanete uğradım,hor görüldüm,hep küçük düştüm. saf kalbim herşeye inandı.oysa hep mantığım engelledi onu. ama kimseyi duymadı.bildiğinden şaşmadı. ağlıyorum.ama bana yapılanlara değil.kendi zavallı halime ağlıyorum.nasıl bu kadar kör olabildim böyle. oysa inanmak istemiştim.mutlu olabilirim demiştim.olmadı.pes ediyorum.evet pes ediyorum.bu evlilik beni bitirdi.elimden geleni yaptım ama olmadı. buraya kadarmış.ona bıraktım seni.mutlu ol son dileğim.ne kadar bırakmam desende bitti.ama aptalım.nasıl kalıyorum hala yanında.her bu son dememde nasıl kandırıyorsun beni hala.yazıklar olsun sana değil bana.herşeye rağmen düzelmeni beklemek.çaresizce eve gelmeni beklemek.onun yanında olduğunu bile bile bir umut beklemek.babam gelecekmi dediğimde oğluma gelecek diyerek beklemek.bıraktım herşeyi.bana ait olan tek oğlum var bu evde.onuda aldım gidiyorum.bu son.kalbimi,sevgimi herşeyimi bırakıp gidiyorum.sana kalsın herşey.buruk içim.kızmıyorum sana.tek suçlu benim.kör olduğum için.sana defalarca inandığım,defalarca son dediğim için suçlu benim.ama bitti.sen değil ben bittim.öldür kendini bırakıp gidecek olursan dedin.ben çoktan öldüm sen görmedin.bitti dedin.sende biten yoktu.bak bana.ben bittim.kaybeden ben oldum ve bittim.bu son.gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?