- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi minikbulut
-
Tabiki al güneşte apaçık belli oluyor benimki de sarı ama her zaman alırımBugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
Bunlar uzun ama. :) benim tüylerim sarı diyenlerin tüylerini kendi tüylerinizin sarısı olarak mı hayal ediyorsunuz?Alin bence :)
Eki Görüntüle 1756785
Kendi tuylerimi hic uzun gormedim ama benim tuyum yok yada sari gozukmuyo diyenlerin bir cogu tuylu gozukmuyosa onlar nerden goruyo :)Bunlar uzun ama. :) benim tüylerim sarı diyenlerin tüylerini kendi tüylerinizin sarısı olarak mı hayal ediyorsunuz?
GözükmüyorAlin bence :)
Eki Görüntüle 1756785
Taciz olarak algilamayacaksaniz size atabilirim.üst bacağımiAlin bence :)
Eki Görüntüle 1756785
Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
O buyuk ihtimal erkek zaten ve cok gulunen bir tweetti bu kadar uzerinize alinmaniz neden anlayamadim ama benim tuyum sari gozukmez diyenlerin cogu tuylu ve gozukuyo :)Gözükmüyor
Taciz olarak algilamayacaksaniz size atabilirim.üst bacağımi
Veya dudak üstümu
İddia ediyorum benim tüylerim sarı ve gözükmüyor
Attiginiz şey de dayatilan güzellik algısını protesto eden kadınların paylasimlarindan
Kendileri rahatsız olmadikca bana halt yemek düşer kendi bedenleri kendi kararları helal olsun cesur kadınlara
Bıyığın bu özelliğe sahipse bence güzel bir kızsın :) gözümde ak tenli sarı ya da kumral saçlı şirince bi kız tasvir oldu :))) sevgilin fazla kurcalamasın bu işleri :)Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
Sabretmis bakmış alacağı yok artık soyleyivermis1,5 yılda yeni farkettiyse, sen alsan bile bunu kimbilir ne zaman farkeder.
AlınmadımO buyuk ihtimal erkek zaten ve cok gulunen bir tweetti bu kadar uzerinize alinmaniz neden anlayamadim ama benim tuyum sari gozukmez diyenlerin cogu tuylu ve gozukuyo :)
Bana ispat etme gereginiz yok azinlik kisimdasiniz sanslisiniz demekki ama konu sahibinin sevgilisi gormus demekki alinmali dimi.
Erkek icin alinir alinmaz onun tartismasini yapmam ben herseyi kendim icin yaparim.Ama gozukuyodur yoksa neden boyle birseyi belirtsinki.Gozukmuyo demektense evet var ama rahstsizlik duymuyorum ve almiyorum demek daha dogru bence.Alınmadım
Benim sevgilim de gördüğünü iddia ediyor
Ben rahatsız olmayıp kendimi begendikten sonra =) onun için acı çekmem
Akari yok kokari yok ona ne
Beyaz ten berbat bir şey
Aldım geçti olmuyor 1 hafta kızarıklık sivilce uğraşıliyor
Sonra leke oluyor
Hassas olduğu için
Küçük küçük kırmızı sivilce kabuğu gibi bir sürü şey
PROFİL fotosu Frida kahloSarı da olsa siyah da olsa bence bıyık alınmalı...
ewt öncelikle 'sizin tüyünüzden daha önemli şeyler var ' malesef canım benim tüyler sarı değil aksıne siyah ve sert arka sayfalarda bahsetmiştim :) okumadıysanız sölimm
şu ana kadar bıyık alma ile en çok cebelleşen benim herhalde bu arada ben illaki sarı olanlar almasın demedim yine arka sayfalarda yazmıştım cidden belli olmayanlar da var sarı ve bıyındaki aynı yanağındakiler kadar olanlarda var ayrıca benimde sarıydı ama belli oluyodu o yüzden almaya başladım sonradan rengi koyulaştı bunuda önceki sayfalarda yazmıştım konuya atlamadan önce baksaydınız caniçim
dediğiniz gibi bazılarının da sarı ve kalın belli oluyo malesef benim bahsettiğim belli oluyosa al olmuyosa alma idi
kişisel bakım diye tüm yüzümüzü alalım o zaman
kıskanma konusuna gelince arkadasınız cidden bıyığının farında değildir kıskanç demiştir ona bişey diyemem
özellikle kzın tüyü olmadığı halde kızın fasını güneşe tutup aaa sarı tüylerin var alal diyen bi arkadaşım vardı emin olun bende çok dikkat ederim ama belli olmuyodu işte benim sözüm bu gibilereydi
ama onca kişi içinden siz niye bu lafı üstünüze vakumladınız onu anlamadım işte
özellikle kıskanma lafını diyen başkalarınınkinide alıntılamışsınız madem (kıskanma) lafı bu kadar rahatsız ediyor "siz hiç kıskanç değilsiniz" heh oldumu şimdi rahatlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?