Bıyıkları almak önemli mi?

Kişiden kişiye değişir. Cilt rengi, tüy rengi, tüylerin uzayıp uzamaması, kişinin keyfi... Bunlara göre değişir. Kiminin sarıdır ve kısadır uzamaz, niye alsın?
Burada birinin bıyığı diğerinin kaşı gibidir, bir diğerinin yüzündeki şeftali tüyler gibidir. Herkes kendine göre konuşuyor o yüzden alanların almayanlara, almayanların da alanlara yaklaşımlarını kompleksli buldum. Senin yüzünde iğrenç duran şey başkasının yüzünde gözükmüyor olabilir. Veya gözükmediğini sanarsın ama sadece sanıyorsundur.
Kısaca, bi görmek lazım.

Tabiki al güneşte apaçık belli oluyor benimki de sarı ama her zaman alırım

Bunlar uzun ama. :) benim tüylerim sarı diyenlerin tüylerini kendi tüylerinizin sarısı olarak mı hayal ediyorsunuz?
Kendi tuylerimi hic uzun gormedim ama benim tuyum yok yada sari gozukmuyo diyenlerin bir cogu tuylu gozukmuyosa onlar nerden goruyo :)
Bir erkek bunu soylediyse gozukuyodur boyle olma ihtimaliyse espriydi

Gözükmüyor
Taciz olarak algilamayacaksaniz size atabilirim.üst bacağımi
Veya dudak üstümu
İddia ediyorum benim tüylerim sarı ve gözükmüyor

Attiginiz şey de dayatilan güzellik algısını protesto eden kadınların paylasimlarindan
Kendileri rahatsız olmadikca bana halt yemek düşer kendi bedenleri kendi kararları helal olsun cesur kadınlara

Cok belli diilse alma cnm.ama bakildiginda belliyse aldir bncede.onun icin diil kendin icin.bi baynda biyik hos durmuyo grcekten

Benim Kocam kadında tuye tahammül edemez o yüzden sürekli alıyorum
Bazen elinde agdayi isitip konuşurken elime ilistiriyor anlıyorum ki biyiklar çıkmış yine :) bence al hoş değil

O buyuk ihtimal erkek zaten ve cok gulunen bir tweetti bu kadar uzerinize alinmaniz neden anlayamadim ama benim tuyum sari gozukmez diyenlerin cogu tuylu ve gozukuyo :)
Bana ispat etme gereginiz yok azinlik kisimdasiniz sanslisiniz demekki ama konu sahibinin sevgilisi gormus demekki alinmali dimi.

Bıyığın bu özelliğe sahipse bence güzel bir kızsın :) gözümde ak tenli sarı ya da kumral saçlı şirince bi kız tasvir oldu :))) sevgilin fazla kurcalamasın bu işleri :)

Alınmadım
Benim sevgilim de gördüğünü iddia ediyor
Ben rahatsız olmayıp kendimi begendikten sonra =) onun için acı çekmem
Akari yok kokari yok ona ne
Beyaz ten berbat bir şey
Aldım geçti olmuyor 1 hafta kızarıklık sivilce uğraşıliyor
Sonra leke oluyor
Hassas olduğu için
Küçük küçük kırmızı sivilce kabuğu gibi bir sürü şey

Erkek icin alinir alinmaz onun tartismasini yapmam ben herseyi kendim icin yaparim.Ama gozukuyodur yoksa neden boyle birseyi belirtsinki.Gozukmuyo demektense evet var ama rahstsizlik duymuyorum ve almiyorum demek daha dogru bence.

Rahatsız olmuyorsan alma.
bıyıklar özellikle ilk alındığında çok pis acır bilesin:) aldıktan sonra da artık sarı sarı değil bildiğin siyah siyah çıkacak:))

Kadın dediğin biraz bakımlı olacak bıyık da almayacaksak ne alcaz ya bide karşı taraftan görünen bişey heleki sevgilinin senden tiksinmesi gibi bi durum sözkonusu . Erkekler böyle şeylere aşırı dikkat eder benden demesi

Oldu, çok rahatladım, gecenin ikisinde hala uyuyamama sebebim buydu.
Sağol caniçim
Gideyim de başka konulara yine okumadan yorum yapayım
Şu köşede bir kıskanç lafı olacaktı, onu kurcalayayım

Benim ablam da kizkardesim de almazlar biyiklarini. Kaslarini da almazlar, daginik dururlar ama goze batmaz. Batsa bile kimin ne dedigi umurlarinda olmaz o yuzden almiyorlar. Ben aliyorum ayda bir ama kendim istedigim icin. Baskasi istedigi icin degil. Erkeklerin her istedigini yapmak zorunda mi kadinlar? Onlar kol kilina da giciklar, Olmadi tum vucudumuza lazer yaptiralim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…