Bıyıkları almak önemli mi?

Yazın gezmeye cikmistik eşim hayatım biyiklarin çok güzel dedi sağol hayatım badem yagigla ovuyorum gür ve sağlıklı cikiyo dedim neyse eve geldik palacim bana su getirir mısın dedi onları alican mi dedi bana yoo onlar benim çocuklarım gibi nasıl alırım dedim buda bıyık deyince benim aklıma geldi nedense

Ay komiğime gitti yorumlar ayrı alem
Al tabi
Benimde öyleydi belirsizdi yani ama aldım yani, hatta aldıkça koyulaştı gibi ama olsun
Erkek arkadaşın dedi diye değil kendin için al

Bayanda tabiki de alınması gerekiyor.Bıyıklı erkeklerde hoş durur Erkek arkadaşın için değil tabi kendine önem verdiğin için alman gerekir

Aynen bende de alınca bıyık bölgesinde üst kolda ve bazen de kaşta küçük kabarcıklar oluyor. Hele bıyığı sir ile aldırdıysam bi hafta on gün falan bıyık yerine küçük kabarcıklardan oluşan bıyığımla geziyorum. Herkesin yapısı kılı tüyü farklıdır. Ayyy almadan Nasıl rahat ediYorsunuz diyenler bana sadece komik geliyor. Sadece bıyık değil yüzün her yerinde var belli belirsiz sarı tüyler. Hatta vücudumuzun neredeyse her yerinde gözükmeyecek kadar sarı ve kısa da olsa tüy var.

Bu arada bende kol tüylerimi hiç almadım buna da kızan çıkmaz herhalde
Çok az çünkü ve sarı evet
Ama bıyık bana itici geldi güneşte müneşte fark etmez seçiliyo az da olsa diye aldım, almalıyım

sarısınların bıyıklarının sarı oldugundan dolayı gozukmedıgınımı sanıyorsunuz :)
buarada kk kadınlarına seslenıyorum.

Bıyıkları aldırmakla kalmayın cogu kadının yanagına kadar favorileri var , yapmayın ayıp. İnsan öyle bişiyle nasıl senelerdir gezer anlamıyorum.

sizin mantığa göre
düğüne de sevdiğim yırtık kotumla gidebilirim
tabi ki de aynada insanların ne gördüğüne bakardım ve aldırrdım
evet önemli olan kendi isteklerimiz ama her zaman değil
kıl/tüy bayanda hoş karşılanmıyor

(yırtık kot hayatta giymedim )

Akıllarına hala siyah ve kumral tüy geliyor =) ondan alın alın görünüyor diye ısrar ediyorlar kabullenemiyorlar sarı ve belli olmayan tüy varlığını

Belli olsa da kime ne ya
Epilasyon estetik operasyon kategorisinde
Yani nasıl burnumu memelerimi yaptırmak benim vereceğim kararsa bu da benim vereceğim karar
Çirkin duruyormus falanmis filanmis
İyi ben de senin burnunu begenmedim kadın dediğin güzel olur
Diğerinin selulitlerini beğenmedim
Öbürünün de kilolarini kadın dediğin ince olur git yağ aldır makyaj yapınca sismansin diye yakismiyor

Muhtemelen pek sarı irklarin olduğu yere gitmemisler =) bratislavada bu 1. 70 ortalamali selulitli etimiz sıkı olmayan halimizle orada tuylerini almayan ve BELLİ OLMAYAN taş gibi ablalara ya bence kişisel bakım :s kadın dediğin tuylerini almalı bıyıksiz olmalı sarı da olsa belli oluyor diyelim bakalım ne duruma düşeriz
Hahahaha kadinligimiz dudak ustumuzdekilerle ters orantılı
Kendimiz için almaliymisizzz
Yara mara idare edeceksin arkadaşım al o tuyleri derin tahriş oluyorsa da makyaj yaptığında güzel durmuyor güneşte belli oluyor ayva tuylerin de ters isikta fotoğraf çekilirsen belli olur onu da tüm vücudunu jiletler misin ne yaparsın orası beni ilgilendirmez tüy görmek istemiyorum

Banlanırım belki
Şimdiden peşin peşin kolumu paylaşayım
Sarı da olsa görünür aaa kolunu niye almıyosunuz derseniz ben göremeyebilirim
Aha kolum, en sondaki de piknikte güneşte çekilmiş hali. Kendime icat çıkarasım gelmedi, az bi tüyü azdırmak istemedim almadım. Ama bıyık itici geldi ince bi tane bile tüy olsa aldım alırım

Çok çok haklısın. :)

Benim eşim çok karşı kıl tüy olaylarında kadınların kendini paralamasına. Ben kıllı bacaklarımla şort giyebiliyorum üstelik bacaklarım seninki kadar düzgün değil sen niye 2-3 tüyü kafana takıyorsun diyor. Kıl konusunda da dünyayı adaletsiz buluyor. Ben esmerim ve bildiğin kıl çıkıyor dudaklarımın üstünde, kendim için alıyorum ben estetik bulmuyorum. Ama öyle sarı tüy olsa hayatta almazdım.

Bu resimler olmaz ki. Şöyle güneşe geçip yakından çekersin, anlarız. Birinci resim zaten fotoşoplu, ikincisi çözünürlüğü düşük, üçüncüsü parlamış.

Bu resimler olmaz ki. Şöyle güneşe geçip yakından çekersin, anlarız. Birinci resim zaten fotoşoplu, ikincisi çözünürlüğü düşük, üçüncüsü parlamış.
Elimizde bunlar vardı üçüncü güneşte işte ama napim dibinden hiç foto çekmemişler hainler

Bıyık alınması gereken bir şey. Kesinlikle berbat bir görüntü. İster Sari, ister siyah

Ne kadar takdir edilesi bir eş.

Kollarım şu an vücudumda en kıllı yer
Dudak ustumdekiler bunun yarısı inceliginde değil
Pencerenin önüne geçtim
Kollar bile bu kadar belliyken bunun çeyreği dudak için mi acı Çekicem
He bence belli olsa da benim kararım ve kişisel bakım değil o ayrı

Sildim fotoyuuuu

İşte senin kıllı halin diğerlerinin alınmış hali olduğu için idrak edemiyorlar. :) ayıca o kadar belli ki cildinin hassasiyet göstereceği, zaten incecik tüyler alınınca daha çok oluyor bu hassaslık.
Ben hitler bıyığı yapıyorum mesela. en kenarlarda bir iki koyu renk çıkıyor. Onları cımbızla alıp açık renkli şeftali tüylere ellemiyorum.

9 sene sonra eşim beni almaya ikna etti
bence yok ama o olduğunu iddia ediyor
öpmek istediği zaman gel bıyıklarımızı sürtelim demeye başladığı an aldım olmayan (!) bıyıklarımı

Bıyığı almışsın, hıncını da alsaydın keşke...On da yok mu tüy? Omuz ve sırttaki tüyler çok itici gelir bana da, böyle erkeklere de sen önce kürkünü çıkar demeli

Alma.
Aldıkça renkleri koyulasacak hay aksi diyeceksin.

Işıkta belli oluyorsa oluyor ama öpüşürken rahatsız etmez onlar.

Kaymak gibi kadın isteyen kaymak gibi olacak.
Ayı gibi her yerinde kılı olan adamlar sarı sarı tüylere takılmasın bir zahmet.

Ben çok fazla yabancı sarışınlar gördüm üst bacaklarında sarı sarı tüyleri ile gezen.
Yanaklarinda ışık vurunca parlayan ayva tüyler.
Bıyıkları olanlar.

Bir biz takiliyoruz. Kimsenin de umrunda değil.

Siyah ve kumrallar alsın. Sarışınlar götürebildiği yere kadar götürsün.
Kendisi güzel görüncem diye boş yere acı çekip bir de renk değişimine uğramasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…