- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
- Konu Sahibi minikbulut
-
Aynen bende de alınca bıyık bölgesinde üst kolda ve bazen de kaşta küçük kabarcıklar oluyor. Hele bıyığı sir ile aldırdıysam bi hafta on gün falan bıyık yerine küçük kabarcıklardan oluşan bıyığımla geziyorum. Herkesin yapısı kılı tüyü farklıdır. Ayyy almadan Nasıl rahat ediYorsunuz diyenler bana sadece komik geliyor. Sadece bıyık değil yüzün her yerinde var belli belirsiz sarı tüyler. Hatta vücudumuzun neredeyse her yerinde gözükmeyecek kadar sarı ve kısa da olsa tüy var.Alınmadım
Benim sevgilim de gördüğünü iddia ediyor
Ben rahatsız olmayıp kendimi begendikten sonra =) onun için acı çekmem
Akari yok kokari yok ona ne
Beyaz ten berbat bir şey
Aldım geçti olmuyor 1 hafta kızarıklık sivilce uğraşıliyor
Sonra leke oluyor
Hassas olduğu için
Küçük küçük kırmızı sivilce kabuğu gibi bir sürü şey
Akıllarına hala siyah ve kumral tüy geliyor =) ondan alın alın görünüyor diye ısrar ediyorlar kabullenemiyorlar sarı ve belli olmayan tüy varlığınıAynen bende de alınca bıyık bölgesinde üst kolda ve bazen de kaşta küçük kabarcıklar oluyor. Hele bıyığı sir ile aldırdıysam bi hafta on gün falan bıyık yerine küçük kabarcıklardan oluşan bıyığımla geziyorum. Herkesin yapısı kılı tüyü farklıdır. Ayyy almadan Nasıl rahat ediYorsunuz diyenler bana sadece komik geliyor. Sadece bıyık değil yüzün her yerinde var belli belirsiz sarı tüyler. Hatta vücudumuzun neredeyse her yerinde gözükmeyecek kadar sarı ve kısa da olsa tüy var.
Çok çok haklısın. :)Akıllarına hala siyah ve kumral tüy geliyor =) ondan alın alın görünüyor diye ısrar ediyorlar kabullenemiyorlar sarı ve belli olmayan tüy varlığını
Belli olsa da kime ne ya
Epilasyon estetik operasyon kategorisinde
Yani nasıl burnumu memelerimi yaptırmak benim vereceğim kararsa bu da benim vereceğim karar
Çirkin duruyormus falanmis filanmis
İyi ben de senin burnunu begenmedim kadın dediğin güzel olur
Diğerinin selulitlerini beğenmedim
Öbürünün de kilolarini kadın dediğin ince olur git yağ aldır makyaj yapınca sismansin diye yakismiyor
Muhtemelen pek sarı irklarin olduğu yere gitmemisler =) bratislavada bu 1. 70 ortalamali selulitli etimiz sıkı olmayan halimizle orada tuylerini almayan ve BELLİ OLMAYAN taş gibi ablalara ya bence kişisel bakım :s kadın dediğin tuylerini almalı bıyıksiz olmalı sarı da olsa belli oluyor diyelim bakalım ne duruma düşeriz
Hahahaha kadinligimiz dudak ustumuzdekilerle ters orantılı
Kendimiz için almaliymisizzz
Yara mara idare edeceksin arkadaşım al o tuyleri derin tahriş oluyorsa da makyaj yaptığında güzel durmuyor güneşte belli oluyorayva tuylerin de ters isikta fotoğraf çekilirsen belli olur onu da tüm vücudunu jiletler misin ne yaparsın orası beni ilgilendirmez tüy görmek istemiyorum
Bu resimler olmaz ki.Banlanırım belki
Şimdiden peşin peşin kolumu paylaşayım
Sarı da olsa görünür aaa kolunu niye almıyosunuz derseniz ben göremeyebilirim
Aha kolum, en sondaki de piknikte güneşte çekilmiş hali. Kendime icat çıkarasım gelmedi, az bi tüyü azdırmak istemedim almadım. Ama bıyık itici geldi ince bi tane bile tüy olsa aldım alırım
Eki Görüntüle 1757058 Eki Görüntüle 1757059 Eki Görüntüle 1757060
Elimizde bunlar vardıBu resimler olmaz ki.Şöyle güneşe geçip yakından çekersin, anlarız. Birinci resim zaten fotoşoplu, ikincisi çözünürlüğü düşük, üçüncüsü parlamış.
Ne kadar takdir edilesi bir eş.Benim eşim çok karşı kıl tüy olaylarında kadınların kendini paralamasına. Ben kıllı bacaklarımla şort giyebiliyorum üstelik bacaklarım seninki kadar düzgün değil sen niye 2-3 tüyü kafana takıyorsun diyor. Kıl konusunda da dünyayı adaletsiz buluyor. Ben esmerim ve bildiğin kıl çıkıyor dudaklarımın üstünde, kendim için alıyorum ben estetik bulmuyorum. Ama öyle sarı tüy olsa hayatta almazdım.
İşte senin kıllı halin diğerlerinin alınmış hali olduğu için idrak edemiyorlar. :) ayıca o kadar belli ki cildinin hassasiyet göstereceği, zaten incecik tüyler alınınca daha çok oluyor bu hassaslık.Kollarım şu an vücudumda en kıllı yer
Dudak ustumdekiler bunun yarısı inceliginde değil
Pencerenin önüne geçtim
Kollar bile bu kadar belliyken bunun çeyreği dudak için mi acı Çekicem
He bence belli olsa da benim kararım ve kişisel bakım değil o ayrı
9 sene sonra eşim beni almaya ikna etti
bence yok ama o olduğunu iddia ediyor
öpmek istediği zaman gel bıyıklarımızı sürtelim demeye başladığı an aldım olmayan (!) bıyıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?