- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi minikbulut
-
Ahlakla giysi tamamen farklı giysiyle ahlak yargılanamaz tabiki. Ama sizin o giysi dediğiniz sadece giysi değil.Bir değeri ve bir önemi var.Ben kimseye giysisinden dolayi saygi gostermem. Kimsenin ahlakiyla giysisini ozdeslestirmem. Bu tur endekslemeyi so derece ilkel bulurum.
Evet bu benim fikrim.
Begenmiyorsaniz es gecin, okumayin. Cok basit. Gormezden gelin.
Pelin cakmakla nasıl oluyo, yanmıyo mu ayol, kızarır falan
Ben bir deger ya da onem gormuyorum. Benim icin insanin temiz ahlakli olmasi giysisinden daha onemli.Ahlakla giysi tamamen farklı giysiyle ahlak yargılanamaz tabiki. Ama sizin o giysi dediğiniz sadece giysi değil.Bir değeri ve bir önemi var.
"Giysi"den dolayı saygı göstermezseniz saygısızlıkta yapmayın o zaman
Ben bir deger ya da onem gormuyorum. Benim icin insanin temiz ahlakli olmasi giysisinden daha onemli.
Devamli saygi goster saygi! diye cekistirmenizi son derece itici ve tuhaf buluyorum.
mumkunse deger yargilarinizi kendi dunyaniza saklayin ve bana satasmayin.
Benim sevgilim de öyle
Parmak ustlerinde kıl olmayacakmis
Ensede saç uzuyor ya o olmayacakmış
Bel de kesinlikle olmayacakmış
Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis
Benim sevgilim de öyle
Parmak ustlerinde kıl olmayacakmis
Ensede saç uzuyor ya o olmayacakmış
Bel de kesinlikle olmayacakmış
Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis
Aynen bıyığım çıkmaya başladığında ruj ve pudra sürmem. Daha beter sırıtıyor. Herkes sarı sarı deyip durmuş da bizdeki bıyık da pala burma değil herhalde ama neticede varBence hiç hoş bir görüntü olmuyor. Hele makyaj yapınca ne renk olursa olsun sırıtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?