Bıyıkları almak önemli mi?

Var ya siz hanimlar, bu tur konularda en buyuk kadin dusmani sizsiniz, neden? Erkelerin bu kadar suyuna gittiginiz ve gercekdisi, insanlik disi garip kurallarinizla bir kadinlar arasi maraton kil yok etme yarismasina sebebiyet verdiginiz icin.
Neymis biyik kisisel bakima giriyormus. Yahu bu pala biyik mi? siz cok mu bakimli biyikli adam gordunuz, ki bu suya sabuna dokunmayan iki tel parcasi icin hemcimsine sacma sapan paralar harcattirip anksiyete yasattiriyorsunuz?
Su erkek milletin sac ve killa olan takintisini da asla anlamis degilim. Yoklugunu problem yapar, kompleks yapar depresyona girer. Basi acik diye mumyalattirir. Kadinlarda iki yuz tuyunu cok gorur irite olur. Homofobiden baska bir sey degil bu garip takintilari. Ciddi psikolojileri bozuk erkek milletinin.

Sarartıp makasla kes bence, ben esmer olmama rağmen makasla kesiyorum artık sadece, ağdayla uğraşamıyorum.

Sarartıp makasla kes bence, ben esmer olmama rağmen makasla kesiyorum artık sadece, ağdayla uğraşamıyorum.
Degdirmeyin zaten agda
Çok iz yapıyor
Sarkitiyor lekeleniyor
Ben saf gibi zamanında yapmıştım
2 tüy oldu 20 tüy
Allahtan sadece güneş vurunca parlıyorum
Ona da yıldız tozu diyoruz =)

Ya benım kocam, alnımdaki tüyleri bile almamı istiyo...
Bosver alma, her dedikleri olmasın
Benim sevgilim de öyle
Parmak ustlerinde kıl olmayacakmis
Ensede saç uzuyor ya o olmayacakmış
Bel de kesinlikle olmayacakmış

Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis

Asla asla asla agda yapmayin, jiletle almayin, cimbizlamayin.
Illaki sizi irite ediyor, sarartin,
En kalici cozum ignesiz agdadir, o da uzmani oldugundan emin olmadan asla yaptirmayin.
Cok caniniz ve cebiniz yanar.
Lazerin ise kalici olmadigini biliyoruz, ustelik cilt kanseri olusabilir.
Dokunmayin iki tel kila tuye!

Almalisin minikte olsa erkekler cok rahatsiz olur bende sarisin olup almayan arkadaslarima dikkatli baktigimda cok rahatsiz oluyorum..

Alnım dedigim, saçların kenarlarından çıkan minik saçlar var ya, onları aldır diyor.
Oldu paşam diyorum.
Diğer yerleri epilasyonla hallediyorum :)

En ufak tuy diyorsunuzda onun bulundugu yer onemli biyik banada kadinda itici geliyor acikcasi sevgiliside sevmiyor adam napsin soyluyor tamam bazi seyleri kendimiz icin yapariz bazilarinida karsimizdaki insanlar icin parfumun kokusu duymayiz biz ama baskalari duyar amacda bu insanlara guzel kokayim..buda ayni hesap ustelik karsidaki erkek arkadasi neyin inadi almiycam kendim istersem alirim deyince nolcak

Kil fasisti desenize..

Bunlar hep fotoşop resimler yüzünden, gerçekten öyle insanlar var sanıyorlar ama o kadar tüysüz insan yok, Allah size kolaylık versin benim erkek arkadaşım hiçbirini takmıyor Allah'tan, hayattaki nadir şanslarımdan biri :d

Ben öyle diyorum
Almiycam kendim gerek görürsem alırım diyorum
O da bir şey demiyor
İnat değil ki bu
Disimi fircalamicam gibi bir şey değil ki ona ne zararı var
O zaman onun da burnu büyük parası da var vakti de gitsin estetik olsun

Rahatsız edici olsa konu sahibi de bilirdi kendini
Pala biyiktan bahsetmiyoruz ben en azından
Güneşte bir kaç tel parliyor

Çok rahatsız olmasın ondan da

Ben olsamm bu durumun uzerine alirdim heralde cnmm sonrada farketmesini beklerdim farketmezse de kendim söylerdimm

Ya di mi
Bir de ben lazer epilasyon yaptırmış biriyim beni killi buluyor
Bir kaç tele taktı
Asla yapmam
Kendi mükemmel olsa derim ki yaziktır şu adamin yanında gezmemin hatrina aşırı güzel olayım da ortalama insanlarız işte .
Sevgiliniz size aşık olduğu için öyledir
Benim eski sevgilim de kıl hiç sevmezdi

Şimdiki sevgilisi tüy değil bildiginiz kıllı boyle killa bezeli. adam kör kütük aşık
Zoruma gidiyor ama gerçek olan bu aşık olunca gorulmuyor demekki =)

Benim sevgilimden bahsediyorsun
Valla Yunan heykelinin yarısının yarisi bile değil bana can yucelin kadın dediğin siirini yolluyor yağ kokmayacakmis elleri yumuşak olacakmis bi sürü saçma sapan sözleri vardı
Valla billa hiç yakışıklı değil kendisi

Ben de bu sarışın/kumralların benim kılım gözükmüyor kiii olayına hastayım
Oysa nasıl gözüküyor bir bilseniz
Bir kumral arkadaşım vardı. Bıyuklarını al dediğimde bana kıskanç muamelesi yapmıştı (ben esmerim) gerek yok gözükmüyor diye. Bende bir daha hiç söylemedim. Aylarca bıyıklı dolaştı. Sonra bunu bi rezil etmişler utandırmışlar. Geldi bana anlattı. Bende evet pala gibi dolanıyorsun dedim. Suçlu yine ben oldum. Niye önceden söylememişim uyarmamışım vs.

Kısacası siz göremeyebilirsiniz ama sarışın da olsanız kılınız bacağınız kabak gibi gözüküyor. Bence alın

Ya onlar bi sırtlarındaki, popolarının üstündeki kılları halletsinlerde önce, sonra bizim ayva tüğlerimize baksınlar.

Kusura bakmasınlar da bi erkek için ayva tüğümü alıp, kıla çeviremem.

Benimkiler de sarı 3-4 ayda bi canım isterse makasla kesiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…