- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi minikbulut
-
Degdirmeyin zaten agdaSarartıp makasla kes bence, ben esmer olmama rağmen makasla kesiyorum artık sadece, ağdayla uğraşamıyorum.
Benim sevgilim de öyleYa benım kocam, alnımdaki tüyleri bile almamı istiyo...
Bosver alma, her dedikleri olmasın
Benim sevgilim de öyle
Parmak ustlerinde kıl olmayacakmis
Ensede saç uzuyor ya o olmayacakmış
Bel de kesinlikle olmayacakmış
Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis
En ufak tuy diyorsunuzda onun bulundugu yer onemli biyik banada kadinda itici geliyor acikcasi sevgiliside sevmiyor adam napsin soyluyor tamam bazi seyleri kendimiz icin yapariz bazilarinida karsimizdaki insanlar icin parfumun kokusu duymayiz biz ama baskalari duyar amacda bu insanlara guzel kokayim..buda ayni hesap ustelik karsidaki erkek arkadasi neyin inadi almiycam kendim istersem alirim deyince nolcakKişisel bakım değil
Dayatilan görsel güzellik algısı
En ufak tüyü bile iğrenç bulacak şekilde bizi yonlendirmis bu endüstri bakın tuye bile kişisel bakım diyoruz
Koltuk altı tüyü değil ki
Bir kaç açık renkli tüy parlıyor işte
Kil fasisti desenize..Benim sevgilim de öyle
Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis.
Benim sevgilim de öyle
Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis
Ben öyle diyorumEn ufak tuy diyorsunuzda onun bulundugu yer onemli biyik banada kadinda itici geliyor acikcasi sevgiliside sevmiyor adam napsin soyluyor tamam bazi seyleri kendimiz icin yapariz bazilarinida karsimizdaki insanlar icin parfumun kokusu duymayiz biz ama baskalari duyar amacda bu insanlara guzel kokayim..buda ayni hesap ustelik karsidaki erkek arkadasi neyin inadi almiycam kendim istersem alirim deyince nolcak
Ya di miBunlar hep fotoşop resimler yüzünden, gerçekten öyle insanlar var sanıyorlar ama o kadar tüysüz insan yok, Allah size kolaylık versin benim erkek arkadaşım hiçbirini takmıyor Allah'tan, hayattaki nadir şanslarımdan biri :d
Benim sevgilimden bahsediyorsunAyy ne cins erkekler varmış orda kıl olmayacak burda kıl olmayacak yok nenenin şeysi, hadi len diyim geçin yaw, koltuk altı ya da genital bölge farklı ayva tüyü dediğimiz olay farklı, sanırsın kendileri Yunan heykeli misali kaymak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?