Biyolojik aile

Bence aramamalisiniz . Bu saatten sonra birileri ulaşmaya calisacaksa bu onlar olmalı .
Belki cok katı bi yorum bu ama uzgunum düşüncem böyle

Canım benim bir arkadaşım 30 yaşında öğrenmiş ve iz süre süre bulmuş ailesini 7 kardeşi varmış aynı anne babadan gittim gördüm dedi hiç ilgisizmiş annesi babası bide bu yurtdışında yaşıyor diye en son bize ev al demişler kardeşleri ayrı birşey istiyorlarmış kadında böyle ailemi olur diye şimdi görüşmüyor buda buz gibi havada sokağa bırakılmış zavallı köpek ısıtmışda bak o bile zarar vermemiş anne babası bırakıp gitmişkiii 7 çoçuğa bakmışlar bi buna bakamamışlar şimdi daha yaralı arkadaşım keşke hayallerimde kalsalardı orda daha mutluydum bu kadar yaralanmazdım diyor yinede sen bilirsin ama her ihtimale karşı haxırlıklı ol sonra üzülmeyeceğine emin ol

Belki daha önce yazan olmuştur yorumları okumadim ama müge anliyà basvursaniza anında ne var ne yok dökülür ortaya

Zaten sokağa doğar doğmaz bırakılmamış ki konu sahibi 2.5 aylıkmışhani desem evlilik dışı 2.5 ay uzun süre çok çok çocuk gmaddi imkansızlık vs...olabilir .Ara bence merakın gitsin ben çocukların bırakılmasına,terkedilmesine ayar oluyorum.Ailen tabiki sana bakan büyüten kişiler.Akrabaları salla öz olsalardı da bişey değişmezdi merak etme miras bölünecek yok onun çocuğu benimkinden üstün olmasın genelde maddi konular tabi yüzüne gülüp arkadan sallamalar üvey ler nasılsa de geç.

Bence arayin ve biyolojik ailenizi bulun.. benim cevremde evlatlik edinilen iki kiz taniyorum, birde arkadasim var oda evlatlik.. mesela arkadasim arayip bulmayi cok istedi biyolojik ailesini ama sonuc cikmadi henuz halende ariyor .. bu isler belli olmaz .. ben evlatlik edinmis olsaydim eger, tabikide bana bakan beni buyuten aileden asla vazgecmezdim, ama biyolojik ailemide bulmak isterdim.. sadece meraktan dolayi ..

sızı öldürecek olan baba cocuklarına kım bılır neler yapmıştır
bırakın bu yalanları ya
kıme anlatıyorsunuz?
sımdı napıyorsunuz evlendınzı kac tane cocugunuz oldu?
sızın gıbı bekleyenler anca avcunu yalayacak bılıyorsun degılmı senın yapmadıgın buyuklugu cocuklarınmı yapsın neden yapsın deger mısın?

su sözler ne kadar cirkin , forumda okuduklarindan insanlari tanidimmi saniyorsun , herkez kendine baksin sen kendi derdine yan dicem ama ne cikar....
esmer es olmus sarisin:))

Vhalla hangisi daha iyi bilmiyorum ki....
seni terk eden bir anne mi
yoksa terk etmeyip hayatini zindan eden bir anne mi ???
Gerci ikisi de ayni kapiya cikiyor eninde sonunda.....
ben olsam sadece 1 kere gormek konusmak isterdim
kokenimi bilmek mutlaka isterdim....
ama 2.bir gorusme saniyorum ki yapmazdim

su sözler ne kadar cirkin , forumda okuduklarindan insanlari tanidimmi saniyorsun , herkez kendine baksin sen kendi derdine yan dicem ama ne cikar....
Asla basima gelmez ben yapmam ben soleyim boyleyim dememek lazim.burda kimseyi tanimiyoruz bilmiyoruz.bu kadar acimasiz olmak gerekmez.cok haklisiniz.

Canım benim bir arkadaşım 30 yaşında öğrenmiş ve iz süre süre bulmuş ailesini 7 kardeşi varmış aynı anne babadan gittim gördüm dedi hiç ilgisizmiş annesi babası bide bu yurtdışında yaşıyor diye en son bize ev al demişler kardeşleri ayrı birşey istiyorlarmış kadında böyle ailemi olur diye şimdi görüşmüyor buda buz gibi havada sokağa bırakılmış zavallı köpek ısıtmışda bak o bile zarar vermemiş anne babası bırakıp gitmişkiii 7 çoçuğa bakmışlar bi buna bakamamışlar şimdi daha yaralı arkadaşım keşke hayallerimde kalsalardı orda daha mutluydum bu kadar yaralanmazdım diyor yinede sen bilirsin ama her ihtimale karşı haxırlıklı ol sonra üzülmeyeceğine emin ol

Demek annesi sokağa atmışta köpek ısıtmış. Nasıl helak olmuyoruz bilmem.

Sanirim orda calisiyorsunuz o kayitlar suam nerede tutuluyor acaba eskiden cagaloglundaydi. Ordan tasinmis sanirim

Yok açıkçası İstanbul'da değilim. Ama işi resmiyete döktüyseniz ve bakanlığa bilgi verdiyseniz zaten resmi işlem yapılacaktır. Kayıtlarınız bulunduğunuz ilde değilse de Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tüm illere birer yazı yollayarak bilgi ister. Biraz uzun sürse de sonuç alırsınız; olumlu ya da olumsuz ama kesin sonuç alırsınız.

evet sıze gelınce hanımefendı ne demek ıstedıgınızı anlasılır bır dılle yazarsanız anlarız ak koyunu kara koyunu

Asla basima gelmez ben yapmam ben soleyim boyleyim dememek lazim.burda kimseyi tanimiyoruz bilmiyoruz.bu kadar acimasiz olmak gerekmez.cok haklisiniz.
ben el kadar bebeklere kıyanlara acımasız oluyorum kusura bakmayın ben buyum sız ınsaflı davranırsınız sızde osunuz ben sızı yargılıyormuyum?

evet sıze gelınce hanımefendı ne demek ıstedıgınızı anlasılır bır dılle yazarsanız anlarız ak koyunu kara koyunu

ben el kadar bebeklereusura bakmayın ben buyum sız ınsaflı davranırsınız sızde osunuz ben sızı yargılıyormuyum?
BKeyfi icin bunu yapanlara evet haklisiniz.bide ayrilinca cocugunu baba vermek zorunda kalanlar var ben onun icin dedim.gecen birine karsi mesj cok acimazisdi.bilemeyizki sebebini.birini yargilarken kesinlikle ben yapmam etmem dememek lazim.sizin esiniz cocugu kabul etmemis galiba.oyle babalar varki cocuguyla tehdit eden.ailesi istemeyen mecbur kalan.malesef herkes sizin kadar sizin aileniz gibi iyimser dusunemiyor.

Merak etmek hakkınız ama ne mutlu iyi bir anne baba tarafından yetistirilmisiniz.arayın veya aramayın diyemeyeceğim bu sizin insiyatifinizde.eğer ben olsaydım aramazdim sanırım.iki çocuğum var üçüncüye hamileyim.annem bana hamileyken babam ölüyor.ablam benden dört yaş büyük ve babam ölünce annemin gidecek yeri yok ayrıntılara fazla giremeyeceğim ama özetle oldukça çaresiz.apartman bosluklarinda uyuduğu muz olmuş .ama gene de ne beni dogurduktan sonra nede ablami bırakmış.ben 28 yaşındayım düşünun 28 yıl önce .annem ilkokul mezunu ama mücadele etmiş her zaman etti .ablamda bende uni mezunu yuz.şimdi Allah a çok şükür hayatlarımız iyi tabiki anam sayesinde ana olabildigi için.bende annemin yerinde olsam bende aynı şeyi yaparım bugün.he olaki hiç mi hiç çare yok bir yıl olmasın iki yıl ama sonunda mutlaka evladımı bulurum alırım yanıma.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ınş.

anlamadinmi :) neyse burda kimseyi ifsa etme niyetinde degilim kücük hanim:)

ben el kadar bebeklere kıyanlara acımasız oluyorum kusura bakmayın ben buyum sız ınsaflı davranırsınız sızde osunuz ben sızı yargılıyormuyum?

E iyi peki
kim bilir ne yaranız varda yazıyorsunuz bana böyle :)

BKeyfi icin bunu yapanlara evet haklisiniz.bide ayrilinca cocugunu baba vermek zorunda kalanlar var ben onun icin dedim.gecen birine karsi mesj cok acimazisdi.bilemeyizki sebebini.birini yargilarken kesinlikle ben yapmam etmem dememek lazim.sizin esiniz cocugu kabul etmemis galiba.oyle babalar varki cocuguyla tehdit eden.ailesi istemeyen mecbur kalan.malesef herkes sizin kadar sizin aileniz gibi iyimser dusunemiyor.
Evet cocugu hiç aramadı gormedı , bende onun gıbı yapsaydım cocuk esırgeme kurumuna gıderdı benım yavrum

Uzun zamandir bunu dusunuyorum. 27 yasindayim. 17 yasinda evlatlik olduğumu ogrendim. Annem babam ve annanem dışında ailede kimse beni kabullenmedi. Cok dislandim. Hele baba tarafi beni cok uzdu ama onlara kizamiyorum. Beni sevmek zorunda degiller. Ama ben onlari sevdim.
Annem ve babam harika insanlar. Onlari üzmemek icin bu durumu olgunlukla karşıladım ve hic acmadim onlari uzmedim.
Lakin bende 4.5 ay once anne oldum. Icimdeki meraka engel olamiyorumm. Nereliyim acaba abim ablam var mi? Bir suru ucsuz bucaksiz soru kafamda asili.
Onlarla ilgili tek bir sey bilmiyorum. Kızmıyorumda onlara. Sonucta ne demis Hz. Muhammed s.a.v hakir gordugun sey basina gelmeden olmezsin. O yuzden kalbimde dilimde lal. Rabbim yazmis Ondan gelene boynumuz kildan ince. Ama yinede merak iste.
Kimsesiz cocuklar yurdunda kaydim var ordan evlat alinmisim. Ilk ogrendigim hafta babamla Bu kayitlarin tutuldugu cagaloglundaki buroya gitmistik. Dosyami incelemistim. Hicbir iz yok sadece bir gazete haberi vardi. Gunes gazetesi beni yazmis en sevimli polis diye. Eyupte bir kandil gecesi kaldirima birakilmisim. Gorgu taniklari annesi gibiydi die anlatmislar polise. Haberde opup birakti dondu birdaha optu yaziyordu. Birde uzerimde adi özlemdir yazili bir pusula varmis polisler bulmuslar devriye atarken parkasini giydirmis biri usumeyim diye resmim var ole gazatede tum bildigim bu. Anami ve babami uzmek istemiyorum ama merak icimi kemiriyor. Gidip bir kere daha o buroya sorsam mi numara felan birakmislarmidir diyorum. Bazen dalip gidiyorum. Bana benzeyen yuzler sesime benzeyen sesler var ve ayni gozyuzunun altinda yasiyoruz acaba neredeler. Onlarda izliyormudur simdi yildizlari benim gibi diyorum. Belki kardeslerim vardır diyorum. Sonra vazgeciyorum dusunmekten. Insan evladını kizmasamda birakmamali diyorum. Birakamaz diyorum.
Mesela bir ruyam var 3-4 yıldır ayni ruyayi goruyorum. Hep ayni mahalle evler insanlar sokaklar. Hic değişmiyor sanki orda yasiyorum.halamin babannemin eviymis bep ruyamda goruyoru. Ilginc olan hic mekanlar degismiyor hic. Esim diyor insan bir kere gorur 5 kere gorur senin ruyan dizi gibi yolari hatta duvardaki resimleri bile anlatiyorsun var bisey istanbula gidip soralim diyor.
Hic aramadilarsa ki aramamislardir bu beni yinede uzer. Numara biraksalar nasil ararim bunu nasil kaldiririm. Zormu benmi buyutuyorum bilmiyorum. Ama icimde bir sizi sizim sizim sizliyor engel olamıyorum.
Fikirlerinize ihtiyaclarim var. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
Bu arada ailem birakildiktan bir hafta sonra beni almis yurttan. 3 aylikmisim Bunu ailemin beni goturdugu doktorlar kemik yapısından tespit etmis. Yani beni sokaga biraktiginda ben 2.5 aylikmisim.

merhaba, biyolojik ailenizi buldunuz mu acaba.Ben de benzer durumdayım sadece ben 27 yaşımdayken öğrendim.

Merhaba rabbim sizi yetiştiren aileden razı olsun inşallah...Ne güzel anne baba demek geçiyor içimden..öte yandan sizi bırakan kişi belliki mecbur kalmış ta bırakmış yoksa dönüp tekrar öpmezdi..Ben olsam ararım inşallah hayattadır o kişi bulun derim çok pişmandır eminim belkide annenize çok benziyorsunuzdur mesela,sıcaklık deseniz bal gibide ısınırsınız diye düşünüyorum...eşinizde destek veriyor ne güzel..

Back
X