Biyolojik aile

Bende müge anliya cikmaniz taraftariyim kimse yavrusunu birakamaz ama nedenini bilmiyoruz oyle degilmi belkide cok arandiniz annenizin hala yureginde kor gibi yaniyorsunuzdur
Annenizi kaybetmeden lütfen arayin sonra daha cok uzulursunuz
Ustelik habetde olmuşsunuz gazetede anneniz bu haberi illaki okumustur bu haberle cikarsaniz anneniz olmasa bile yakinlariniz hatirlar gazete haberini cok uzuldum lütfen pesini birakmayin arayin
Kessinlikle öyle.

fena oldum ben ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanı yaşamanız ümidi ve duasıyla....

Kessinlikle öyle.
sızın mevzunuz nedır ya ben merak ettım
konu sahıbı bı an sensın sandım?
dusun bakalıms enın cocugun olmuyor bır tane bebek arıyorsun ıstermısın sen o aılesını bulsun?
kımse empatı yapmıyor ufacık bebegın ne sucu vardı mardınde yasayıverende kusura bakmayın ama evlılık dısı ılıskı yasamayı verseymıs
sex yapacak ama bebe bakamayacak hadı ordan be

sızı öldürecek olan baba cocuklarına kım bılır neler yapmıştır
bırakın bu yalanları ya
kıme anlatıyorsunuz?
sımdı napıyorsunuz evlendınzı kac tane cocugunuz oldu?
sızın gıbı bekleyenler anca avcunu yalayacak bılıyorsun degılmı senın yapmadıgın buyuklugu cocuklarınmı yapsın neden yapsın deger mısın?

Evlenmedim ! Çocuğumda yok 2004 te ayrıldım ! İnsanları bu kadar kolay yaftalamanız ne kadar çirkin ! Çocuklarıyla değil benimle sorunu vardı ! Hakikaten çok ayıp bu yaptığınız çok... Değerim hemde çok değerim herkesin değeri kendine ama sizde kendi değerinizi ve boşanan insanlara karşı bakış açınızı belli etmişsiniz tebrik ederim !

sızın mevzunuz nedır ya ben merak ettım
konu sahıbı bı an sensın sandım?
dusun bakalıms enın cocugun olmuyor bır tane bebek arıyorsun ıstermısın sen o aılesını bulsun?
kımse empatı yapmıyor ufacık bebegın ne sucu vardı mardınde yasayıverende kusura bakmayın ama evlılık dısı ılıskı yasamayı verseymıs
sex yapacak ama bebe bakamayacak hadı ordan be
Canım benim beni yanlış anlama şütfen ben o anneyi o bebeği bıraktı diye haklı bulmuyorum ama bir annenin bebeğini sevmemesine inanmıyorum yada belki ben öyle düşünüyorum bilmiyorum ama ben bebeğimi çok sevdiğim ve asla bırakamayacağımı düşünürken bir anne nasıl olabiliyor da bırakabiliyor demekki
Çok kötü bir piskolojideymiş çok kötü bir durumdaymış. Bildiğim o kadar kötü hayatlar varki anlatırım istersen eminim ben anlattıktan sonra düşüncen değişir.

Ben yurtdışında doğum Yaptım. Kullandığım ilaç ve iğneler yüzündrn kolum vücudum morluk içindeydi.

Hemen güvenlik be hemşire geldi. Bana zarar veren giri varsa bebeğimi ve beni koruyacaklarını, asla korkmasam gerektiğini, itham Altın'da kalan zavallı eşime bebeği ben istersem göstereceklerini va söylediler:)

Bir bu şartlar var, bir de Diyarbakır'daki şartlar...

Katılıyorum.
Türkiye'de bir kadın çıkıp mağdurum derse inanırım.
Batı Avrupa'da çıkıp nağdurum derse inanmam. Arkadaşım bisikletten düştü hemşireler morlukları + alyansı görünce direk polisi çağırmışlar.

Evlenmedim ! Çocuğumda yok 2004 te ayrıldım ! İnsanları bu kadar kolay yaftalamanız ne kadar çirkin ! Çocuklarıyla değil benimle sorunu vardı ! Hakikaten çok ayıp bu yaptığınız çok... Değerim hemde çok değerim herkesin değeri kendine ama sizde kendi değerinizi ve boşanan insanlara karşı bakış açınızı belli etmişsiniz tebrik ederim !
çok eski değilmiş zaten boşanman
yani o zamanın türkiyesi ile bu zamanın türkiyesi çok farklı olmasa gerek
sırf rahat bır yasantı ıcın sırf o adamla bagınız tamamen kopsun dıye cocukları bırakmak evet alcakca

sırf rahat bır yasantı ıcın sırf o adamla bagınız tamamen kopsun dıye cocukları bırakmak evet alcakca

UMARIM BU ALÇAKÇA DURUMA SİZ DÜŞMEZSİNİZ HANIMEFENDİ ! BURASI TÜRKİYE !

Canım benim beni yanlış anlama şütfen ben o anneyi o bebeği bıraktı diye haklı bulmuyorum ama bir annenin bebeğini sevmemesine inanmıyorum yada belki ben öyle düşünüyorum bilmiyorum ama ben bebeğimi çok sevdiğim ve asla bırakamayacağımı düşünürken bir anne nasıl olabiliyor da bırakabiliyor demekki
Çok kötü bir piskolojideymiş çok kötü bir durumdaymış. Bildiğim o kadar kötü hayatlar varki anlatırım istersen eminim ben anlattıktan sonra düşüncen değişir.
valla hiç düşüncem değişmez kusura bakma
bebeğini seven insan yanında ister, kimse karşıdan karşıya sevmiyor burada kac tane kadın var ıllakı asık oldukları erkege bıle ulasıyorlar sevgı ne demek yahu hısseceksın onu elını tutacaksın dokunacaksın bokunu temızlıceksın uykusuzda kalacaksın acta kalacaksın perısanda olacaksın dıbınde gelecek. oyle kıcı kırık bı erkege duyulan aşk gibi birşey değil evlat sevgisi.
ayrı kaldıgında öldürür insanı

O sebeple bıraktığını nerden biliyorsun cute? Bence burada Acısını paylaşan birinin üstüne girilmemeli. Kimsenin hayatı ve Şartları bir olmuyor. Elinden zorla mı aldılar neler oldu ne bitti kimse bilmiyor. Ve kadın kahrımdan ölüyorum derken üstüne gitmek.. Zaten iki evladından uzakta.. Kalp Kırma lütfen.

UMARIM BU ALÇAKÇA DURUMA SİZ DÜŞMEZSİNİZ HANIMEFENDİ ! BURASI TÜRKİYE !
Çocugu yaparken ben kendı kararımı kendım almıştım
ve ayrılsamda bu yolda cocugumla oldum
baslamayın hemen beddua numaralarınıza
sızın bedduanızı Allah neden kabul etsın sen sana verılen gorevı bıle yerıne getırememişsin neden bahsediyorsun?

O sebeple bıraktığını nerden biliyorsun cute? Bence burada Acısını paylaşan birinin üstüne girilmemeli. Kimsenin hayatı ve Şartları bir olmuyor. Elinden zorla mı aldılar neler oldu ne bitti kimse bilmiyor. Ve kadın kahrımdan ölüyorum derken üstüne gitmek.. Zaten iki evladından uzakta.. Kalp Kırma lütfen.
Forumdakı tek konuları memelerı ve eskı sevgılısının evı olmasaydı evet ya haksızlık ederım derdım
sen cocuklarını bırakmıssın normal bı hayatta kurmussun nasıl gormezsın cocuklarını sen ınanmıyormusun devletın o cocukları bulmasının 1 gunu bıle asmayacagını?
hıc olmadı hıcccc olmadı e devletten gorur o cocuklar nere
ama bulmakmı ıstemedı bulamıyorum demeyecek bana kabul etmıyorum kusura bakmayın

Uzun zamandir bunu dusunuyorum. 27 yasindayim. 17 yasinda evlatlik olduğumu ogrendim. Annem babam ve annanem dışında ailede kimse beni kabullenmedi. Cok dislandim. Hele baba tarafi beni cok uzdu ama onlara kizamiyorum. Beni sevmek zorunda degiller. Ama ben onlari sevdim.
Annem ve babam harika insanlar. Onlari üzmemek icin bu durumu olgunlukla karşıladım ve hic acmadim onlari uzmedim.
Lakin bende 4.5 ay once anne oldum. Icimdeki meraka engel olamiyorumm. Nereliyim acaba abim ablam var mi? Bir suru ucsuz bucaksiz soru kafamda asili.
Onlarla ilgili tek bir sey bilmiyorum. Kızmıyorumda onlara. Sonucta ne demis Hz. Muhammed s.a.v hakir gordugun sey basina gelmeden olmezsin. O yuzden kalbimde dilimde lal. Rabbim yazmis Ondan gelene boynumuz kildan ince. Ama yinede merak iste.
Kimsesiz cocuklar yurdunda kaydim var ordan evlat alinmisim. Ilk ogrendigim hafta babamla Bu kayitlarin tutuldugu cagaloglundaki buroya gitmistik. Dosyami incelemistim. Hicbir iz yok sadece bir gazete haberi vardi. Gunes gazetesi beni yazmis en sevimli polis diye. Eyupte bir kandil gecesi kaldirima birakilmisim. Gorgu taniklari annesi gibiydi die anlatmislar polise. Haberde opup birakti dondu birdaha optu yaziyordu. Birde uzerimde adi özlemdir yazili bir pusula varmis polisler bulmuslar devriye atarken parkasini giydirmis biri usumeyim diye resmim var ole gazatede tum bildigim bu. Anami ve babami uzmek istemiyorum ama merak icimi kemiriyor. Gidip bir kere daha o buroya sorsam mi numara felan birakmislarmidir diyorum. Bazen dalip gidiyorum. Bana benzeyen yuzler sesime benzeyen sesler var ve ayni gozyuzunun altinda yasiyoruz acaba neredeler. Onlarda izliyormudur simdi yildizlari benim gibi diyorum. Belki kardeslerim vardır diyorum. Sonra vazgeciyorum dusunmekten. Insan evladını kizmasamda birakmamali diyorum. Birakamaz diyorum.
Mesela bir ruyam var 3-4 yıldır ayni ruyayi goruyorum. Hep ayni mahalle evler insanlar sokaklar. Hic değişmiyor sanki orda yasiyorum.halamin babannemin eviymis bep ruyamda goruyoru. Ilginc olan hic mekanlar degismiyor hic. Esim diyor insan bir kere gorur 5 kere gorur senin ruyan dizi gibi yolari hatta duvardaki resimleri bile anlatiyorsun var bisey istanbula gidip soralim diyor.
Hic aramadilarsa ki aramamislardir bu beni yinede uzer. Numara biraksalar nasil ararim bunu nasil kaldiririm. Zormu benmi buyutuyorum bilmiyorum. Ama icimde bir sizi sizim sizim sizliyor engel olamıyorum.
Fikirlerinize ihtiyaclarim var. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
müge anliya cık bence cidden kadın buluyor karakol falan isin cok uzun surer.

Çocugu yaparken ben kendı kararımı kendım almıştım
ve ayrılsamda bu yolda cocugumla oldum
baslamayın hemen beddua numaralarınıza
sızın bedduanızı Allah neden kabul etsın sen sana verılen gorevı bıle yerıne getırememişsin neden bahsediyorsun?

Size beddua mı edilmiş hanımefendi iyi okuyun ! Sizin gibi sıkma başlı sığ kafalı insanlarla konuşmak bile yeterince sıkıcı tanımam etmem ama insanların yaşadıklarına saygılı olun ve herkesi azarlayıp böyle davranarak bir yere ulaşamazsınız ! Dediğim gibi burası Türkiye NATO KAFA NATO MERMER !!!!

Erkek arkadaşımın evi dediğim rüyamda bahsettiğim meme benim istersem yaptırım istersem bakarım sanane kadın ! HASTA MISIN !

Size beddua mı edilmiş hanımefendi iyi okuyun ! Sizin gibi sıkma başlı sığ kafalı insanlarla konuşmak bile yeterince sıkıcı tanımam etmem ama insanların yaşadıklarına saygılı olun ve herkesi azarlayıp böyle davranarak bir yere ulaşamazsınız ! Dediğim gibi burası Türkiye NATO KAFA NATO MERMER !!!!
Ay agzında ıyı laf yapıyor ama anca bana yapıyor anlasılan
sen daha nıkahından dustugun adamı bıle bulamamıssın bana lafmı anlatıyorsun umarım bu alcakca duruma dusmezsın derken senın ne demek ıstedıgını anlıyorum ben salak gıbımı gozukuyorum oradan?
Yeme benı lutfen
bu forumda kac kısıye yardım etmeye kalktıgımda kactılar ben sıze yardıme debılecek konumdayım hadı bana bılgılerınızı verın cocuklarını bulalım ıstermısınız? yoooookk dımı ? bırakın allah aşkına

bir anne olarak düşüncelerim annen seni isteyerek bırakmadı acaba o yıllar da ne yaşadı hangi şartlarda yaşıyordu sebebi neydi... benimde bir kızım var akşam olsa da eve gitsem kızımı görsem diye bekliyorum ayrı kalmaya dayanamazken acaba ne çaresizliği vardı belki ananen ve deden de annene sahip çıkmadı belki seni bırakmak daha iyi olacak diye düşündü o anki psikolojisini bilemeyiz belki pişman oldu bıraktıgına ama seni düşünerek çıkmıyor karşına düzeninii bozmamak için bildiğini bilmiyor sonuçta adını özlem bile koyması annenin seni istiyerek bırakmadıgını hissettirdi bana sen onun herzaman özlem duydugu biricik kızı olarak kalacaksın bence annen de yaşıyorsa hep aklındasındır emin ol...annen seni kaldırıma bıraktıgında seni birinin aldıgını görmeden gitmemiştir seni izlemiştir .... ben arardım neden diye ögrenirdim diye düşünüyorum inşallah hakkında hayırlısı olur

Erkek arkadaşımın evi dediğim rüyamda bahsettiğim meme benim istersem yaptırım istersem bakarım sanane kadın ! HASTA MISIN !
çok acı ceken bırı cocuguyla ılgılıde yazardı bence
eger ıcınde atamasan kanser olurdun hasta olur yataklara surunurdun
sen o cocuklarını nasıl sevıyorum dersın hıc utanmıyormusun yolda gordugun bır cocuktan bıle?
ne dıyeceksın ayrıca merhaba ben sızın annenızım? Oldu ya oldu onlar da anam dıye bagrınamı basacaklar

ve ruyanızın yorumunu soylıyım hamılelık cenın gormussunuz ya sız bunun manasını bosuna konu acıp sormussnuz

Allah sıze vıcdan ve Akıl saglıgı versın

Back
X