Biyolojik babam ölüyormuş. Onu ilk ve son kez görsem babama (üvey) ihanet etmiş olurmuyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rabbim yardimcin olsun. Unutulmuyor sanirimda hic unutulmayacak.

Zaten en büyük korkumda bu yani daha kötü olmak kendimi daha kötü hissetmekten korkuyorum sanirim.

Aslinda koronadan önce cagırdilar ne hikmetse ölememis. Can kolay cıkmiyor. Kalp krizi dediler. Belkide yalan söylüyorlar

Siz nasıl huzurlu hissedecekseniz öyle yapın yine; ancak aynı durumu yaşasam ben ne yapardım diyorum, telefonda "Ölürken mi geldi aklına, çekiş daha çekiş o canını anca dökersin günahını, hakkım da haram olsun" filan derdim ya, gaddarım evet.

Ölüm haline gelince tutuşuyorlar böyle kimi, "Hakkını helal et" konuşması yapıyorlar, yine kendi totolarını kurtarmak için.

Bi de sadece kızından helallik istiyor he. Çıplak ayak elinde 2 yaşında bebe ile kapı dışarı ettiği kadının hakkını soran yok.

Kızina zaten aynilarıni soyledim 2 dünyadada tek gözyaşim çocukluğum helal değil dedim. Esimle kayinvalidemde öyle konusma sonradan pisman olma. Zaten hayrı olmamis sen çok duygusalsın adamın zararini bari cekme diyorlar

Rabbim yardimcin olsun. Unutulmuyor sanirimda hic unutulmayacak.
Amin sağolasın,bilmiyorum ben başaramadım sanırım zaman zaman üstü kapansada hayat işte bir yerden çıkartıyor.
Bu benim ve yazdiklarimda kendi tecrubelerimin yorumu.
Sen kendini bilirsin ,sende kendine göre ver artık kararını.
Allah her zaman seninle olsun ayağına taş değmesin insallah

Üvey babanın üzüleceğini düşünüyorsan onunla konuş eminim ki seni anlar ve git gör yoksa ömür boyu içinde kalır niye gitmedim gidemedim diye

Bi de sadece kızından helallik istiyor he. Çıplak ayak elinde 2 yaşında bebe ile kapı dışarı ettiği kadının hakkını soran yok.

Haklı görüyordur kendini, anasıyla kovalamışlar ya "Anama neler etti hain gelin" diye aklamıştır kendini de 2 yaş bebesi önünde aklayamadığından gider ayak kurtarayım diye çağırıyor, yoksa düşünen mi var konu sahibi hamileymiş üzülür mü, korona coşmuş gelirken hastalanır mı, ben ölüp gideceğim kendimi hatırlatıp da onun huzuru kaçar mı ne yani? Adam ölüyor 3-5 odun eksilteyim derdinde işte.

Sizin küçücük yaşta çektiklerinizi düşünmemiş şimdi de sırf kendisi için sizi çağırıyor hangi yüzle ya. Ben gitmezdim üvey babam için değil kendim için. Artı Hamilesiniz salgın zamanı kendinizi çocuğunuzu riske atmaya değer mi?

Sagol canim. Rabbim senide iyi insanlarla karsilastirsin.

Hain gelinin de ettiği tek şey bi pipili çıkartamamak karnından töbe töbe. Ben kız kardeşlere şaştım asıl, onlara da hayrı olmamış ama baba diye ağlaşıyorlar başında. Karnı burnunda kadını çağırıyorlar korona vakti. Bi iş var bunda.

Ya, üzücü bir hikaye ama kalp emojisi atasim geldi. Yeni baban nasıl harika bir insan ki her şeyini annenin üzerine yapıyor. Ben olsam sümüğümü atmazdim biyolojik atiğa.
Ölüm varsa herkes için var. Gençliğinde aklına gelmemis mi öleceği, bu dünyanın bir de öte tarafı olacağı? 30 senedir aklı neredeymis??? Anca helallik almaya çağırmış işte, helal edecek misin ki hakkını? Şükürler olsun ki iyi bir baba gelmiş başına, ama annen kötü bir evlilik de yapabilirdi, üvey babandan şiddet, hakaret hatta taciz vs de gorebilirdin. Bunlar biyolojik atığın hiç umrunda olmamış. Annen bir başına, 90lerin Türkiyesinde ayakta kalmaya çalışmış, Allah bilir ne zorluklar yaşamış. Ama bunlar da biyolojik atığın aklını bir gün olsun kurcalamamis.
Ama ölüm doseginde ne hikmetse aklına gelmiş... Bence onun değil, onu seven çocuklarının isteğidir 'son bir helallik alsın' kısmı.
Eğer hakkın helalse , telefonda bildir geç, hakkın haramsa bunu onlara bildir, bir daha aramamalarını söyle.
Ha, eğer ki gitmek istiyorsan ve tek çekincen babansa, annene söyle, ağzını arasın. Bakalım ne diyor. Bu kadar iyi birisi belki de gidip ,yuzlesip psikolojik olarak rahatlamanı isteyecektir

Hamile oldugumu bilmiyorlar. Onlar bizim suçumuz yok biz ablamizla görüsmek istiyoruz diyorlar ama ben onlari hayatima almaktan korkarim

Zaten en büyük korkumda bu yani daha kötü olmak kendimi daha kötü hissetmekten korkuyorum sanirim.
Korkmakta haklısınız cünkü olacak olan bu yüksek ihtimalle. O yüzden dedim ya, dozunda bencillik iyidir. Siz azize degilsiniz, sizi inciten bi insanın son anlarını iyi gecirmesi sizin sorumlulugunuzda degil. Bunun icin kendiniz de dahil kimsenin size kızmaya, küsmeye, vicdan azabı cektirmeye hakkı yok.

Baba - kız ilişkisi tesis edecek taraf kız degildir zira, babadır. Madem böyle birbirinin acılarını görmezden gelen, herkesin önce kendi keyfini, kendi mutluluk ve huzurunu düsündügü bencil bi iliski bicimi secmis beyefendi, bırakın onun istedigi gibi olsun.

Ben giderdim açıkçası. Sadece helal edip gelirdim rabbim doğacak çocuğuma sağlık sıhhat e versin beni üzmesin diye de. Bence bu böyle iyilik yapın iyilik bulun ayrıca üvey babanız ne diye üzülsün.... Ama üvey babanıza helal olsun iyiki anneniz evlenmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…