Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allah sanada tez zaman da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim senin yazılarınıda okudum allah yardımcınız olsun allah ım çok büyük yüzünüzü güldürsün inşallaaah
İlaçsızz iğnesiz hapsız otsuz onsuz bunsuz 10 tane yumoş haamaşşşşşşşşşallahhhh diyorum başkada bişey diyemiyorum kız
41 kere maşallahhhhhhhhhhh yumoşlarına![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hii evet hiç bir şey kullanmadan 10 yumoş oluyor ama işte rahim kabul etmiyor![]()
![]()
etmiyordubu sefer başka olacak allahın izini ile
![]()
İnaşallah yeterim inşallah Allahım sana bana seboli ye nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü evlatlar inaşallh Yaradan içimizdeki evlat özlemi ile yandığımıza acır bizi daha fazla bekletmeden hayırlısı ile bebeklerimizi rahmimizde büyütür![]()
Yarın canım arkadaşım kaderdaşımın transfer günü..
3.Denemesi..
Heycanını şaşkınlığını bıkkınlığını herşeye rağmen umudunu en derinden hissediyorum..
Transferde yanında olacağım inşallah son denemesi olur..
Bizim için dua eder misiniz ?
etmezmiyim tabi kiii ederim allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhhh dualarım sizinle![]()
Çok sağol bebekdls.. Allahım bu yolda yürüyen herkesi sevindirsinnnnnnnn![]()
arkadaşının adını sölermisin saboli
tamam canım gördüm şimdi edecem inşallah
inşallah yeterimmmmmm son denemesi olsun artık inşallahhhhhhhhhhhdualrım seninle arkadaşınla inşşş hamiş haberide alırız
Çok sağol canım benim..bugün aklıma geldikçe dua ettim arkadaşına inşallah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin