• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyolojik Saat !!!

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ALLAH sanada tez zaman da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin RABBİM senin yazılarınıda okudum ALLAH yardımcınız olsun ALLAH ım çok büyük yüzünüzü güldürsün inşallaaah

allah sanada tez zaman da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim senin yazılarınıda okudum allah yardımcınız olsun allah ım çok büyük yüzünüzü güldürsün inşallaaah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İlaçsızz iğnesiz hapsız otsuz onsuz bunsuz 10 tane yumoş haa :53: maşşşşşşşşşallahhhh diyorum başkada bişey diyemiyorum kız :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
41 kere maşallahhhhhhhhhhh yumoşlarına
:nazar: :37:

:17: :17: :17: :17:
Hii evet hiç bir şey kullanmadan 10 yumoş oluyor ama işte rahim kabul etmiyor:47: :47:

etmiyordu :40::40:bu sefer başka olacak allahın izini ile :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

İnaşallah yeterim inşallah Allahım sana bana seboli ye nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü evlatlar inaşallh Yaradan içimizdeki evlat özlemi ile yandığımıza acır bizi daha fazla bekletmeden hayırlısı ile bebeklerimizi rahmimizde büyütür:emir_bebek:

İnaşallah yeterim inşallah Allahım sana bana seboli ye nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü evlatlar inaşallh Yaradan içimizdeki evlat özlemi ile yandığımıza acır bizi daha fazla bekletmeden hayırlısı ile bebeklerimizi rahmimizde büyütür:emir_bebek:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yarın canım arkadaşım kaderdaşımın transfer günü..

3.Denemesi..

Heycanını şaşkınlığını bıkkınlığını herşeye rağmen umudunu en derinden hissediyorum..

Transferde yanında olacağım inşallah son denemesi olur..

Bizim için dua eder misiniz ?

Yarın canım arkadaşım kaderdaşımın transfer günü..

3.Denemesi..

Heycanını şaşkınlığını bıkkınlığını herşeye rağmen umudunu en derinden hissediyorum..

Transferde yanında olacağım inşallah son denemesi olur..

Bizim için dua eder misiniz ?

etmezmiyim tabi kiii ederim allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhhh dualarım sizinle:16:

dualrım seninle arkadaşınla inşşş hamiş haberide alırız

bugün aklıma geldikçe dua ettim arkadaşına inşallah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin

tamam canım gördüm şimdi edecem inşallah

Nerde gördün kız :D adı ayşe.. :54:
dualrım seninle arkadaşınla inşşş hamiş haberide alırız
inşallah yeterimmmmmm son denemesi olsun artık inşallahhhhhhhhhhh :38:

bugün aklıma geldikçe dua ettim arkadaşına inşallah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin
Çok sağol canım benim..:38:

Allahım kimseyi utandırmasın.. bugn çok zordu benim için.. sonucu olumlu olup sevinenler.. olumsuz olup üzülenler.. eşinden ameliyatla bile sperm çıkmayanlar.. yumurtası boş çıkanlar..:26:
çok zordu benim için..

Dünyanın n ekadar boş olduğunu birkez daha anlamış oldum.. nekadar acizizz..
.:26:

ayyyyy saboli bacım senin iletini mesaj diye anlayıp arkadaşının adını kader sandım vee öle dua ettim iyi mii:26::30::30::30::30:

Back
X