- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
içinizden kırgınsınız anlaşıldıAnneme faydam dokunacaksa giderdim.
Aynı şekilde düşünüyorum.
Ayağa kalkamayacak kadar kötü olduğumda eşimin ailesi yanımda olmalarını bırakın telefonla bile aramadılar beni hiç.
Annemin de olmadığı zamanlara denk gelmişti ikisi de ve eşim de izin alamamıştı.
Ben bugün onlara yarın bana diye hareket etmiyorum, onlardan bir şey gelmeyeceğini biliyorum.
Sadece iki gün geçsin, bebek de kayınvalidem de biraz toparlasın diyorum.
o zaman gştmene gerek yok.4 aylık bebek nereye bırakılır4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
Yani gitmemiz eziyet daha çok.
Ayrıca burun tıkanıklığı olduğu için akşam çıkarmaya korkuyorum bugünlerde, çocuğun sağlığının şu durumda öncelikli olduğunu düşünüyorum.
Yanlış mı düşünüyorum, dert oluyor sonra içime ama eşimle ciddi takıştık.
tabiki gitmelisiniz sormanız bile garip.esinizin annesi sonuçta.sizin anneniz olsa eşiniz bebek var diye gelmese hoş olurmu....bu konuda eşinizle tartışmanızda yanlış.. ...4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
Ayrıca burun tıkanıklığı olduğu için akşam çıkarmaya korkuyorum bugünlerde, çocuğun sağlığının şu durumda öncelikli olduğunu düşünüyorum.
Bugün o zorluklarla baktığın bebeğin yarın büyüyecek
Sen biyopsi olacaksın
Bekler misin gelmesini beklemez misin?
Zaten sorma stili bile acayip
Biyopsi olan birine(!) gidilir mi
Boru değil anne bu
Ben bugün değil de 2 gün sonra gitsem vicdansız mı olacağım gerçekten?yahu biyopsi bu. sanki idrar tahlili vermiş kadın. Allah korusun bişeylerden şüphelenilmiş ki biyopsi yapılmış. kayınvalideniz o, eşinizin annesi. ne demek gidilir mi? bebeğiniz olmasa hastanede bile yanında olmanız gerekirdi. acısını, sancısını geçtim.moralini de düzeltmesi için destek olmanız lazım. kendi anneniz olsa da mı böyle yapacaktınız, ne ilginç?
bebeğinizin burnu tıkalıysa zaten serum fizyolojik uygulayıp çocuğu rahatlatırsınız. sarar sarmalarsınız, orada da siz bebeğinizle ilgilenirsiniz, kocası anacığının yanında durur 2 saat. biraz vicdan ya.
Kırgınlığımla hareket etmiyorum gerçekten, sebeplerimi geçerli buluyorum sadece.içinizden kırgınsınız anlaşıldı
böyle yazınca daha bir belli oluyor neden gitmek istemediğiniz
ayağa kalkamayacak kötü rahatsızlığınız neydi eğer ateşli grip falansa üzerinde durmamışlardır
ama hastanede yatılmalık ameliyat v.s. gibi bişeyse sizde kırılmışsınızdır tabi ama
ben olsam eşim üzülmesin diye giderdim herhalde
Allah Allah sanki ben gitmiyorum, eşimi de göndermiyorum.Bugün o zorluklarla baktığın bebeğin yarın büyüyecek
Sen biyopsi olacaksın
Bekler misin gelmesini beklemez misin?
Zaten sorma stili bile acayip
Biyopsi olan birine(!) gidilir mi
Boru değil anne bu
Evet, ameliyat değil sonuçta.Çok duyarsız geldiniz bana.
Biyopsi yapılma sebebi kanser şüphesi büyük ihtimal
Çoğu insana korkusu yeter. tabiki yanında olmalısınız ve gitmelisiniz.
Bebeği bahane etmeyin bence, siz bebeğinizin huysuzlugunu kabullenin, Bebeğiniz de size zamanla alisacak nasılsa.
Gittiniz ve cok ağladı keşke daha fazla kalabilseydim der eve donersiniz
Zaten söyledikleriniz o kadar tutarsız ki eşinize de böyle soyluyorsaniz inandirciligi olmuyordur . Bir yandan alt tarafı biyopsi sanki ameliyat diyorsunuz, öte yandan o halde ağrısı var ayağa kalkmak istemez rahatsızlık vermeyelim diyorsunuz.
Ben bugün değil de 2 gün sonra gitsem vicdansız mı olacağım gerçekten?
Kendi annem de olsa faydam dokunacak mı ona bakarım, dokunmayacaksa aynı gün rahatsız etmem.
Kırgınlığımla hareket etmiyorum gerçekten, sebeplerimi geçerli buluyorum sadece.
Bahane üretmediğimi biliyorum.
Ama eşim yine gidelim derse de gidicem.
Allah Allah sanki ben gitmiyorum, eşimi de göndermiyorum.
Eşim gitsin, gerekli görürse kalsın.
2 gün sonra gidelim beraber diyorum.
Ne var 'birine' de acaba?
Borulara değil, insanlara biri denir, bir şey yok bunda.
Evet, ameliyat değil sonuçta.
Kuzenim biyopsi oldu ertesi gün işe döndü, Teyzem yıllardır rahimden biyopsi olur, sonradan laf arasında söylerse söyler.
Benim bildiğim örnekler bunlar olunca ciddiyetini de bu kadar biliyorum ben.
'Hafif bir şeyse çocuğu bu şekilde çıkarmayalım, ağırsa da zaten o saatten sonra rahatsızlık vermiş oluruz'un nesi tutarsız?
Evet, ameliyat değil sonuçta.
Kuzenim biyopsi oldu ertesi gün işe döndü, Teyzem yıllardır rahimden biyopsi olur, sonradan laf arasında söylerse söyler.
Benim bildiğim örnekler bunlar olunca ciddiyetini de bu kadar biliyorum ben.
'Hafif bir şeyse çocuğu bu şekilde çıkarmayalım, ağırsa da zaten o saatten sonra rahatsızlık vermiş oluruz'un nesi tutarsız?
sormuşsunuz, cevap vermişiz. ne bu tavrınız. e bildiğinizi yapın o halde. Allah selamet versin.
4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?