Biyopsi-ziyaret

Eşler anlamaz özellikle erkekler evlenene kadar annesini umursamazlar evlenince ana aşkı ile tutuşurlar bence fazla fırsat verme çeneye git bi ziyaret et yada hemen gitmek istemiyorsan çocuk bütün gün küstü hasta falan de bi bahane bul

yahu biyopsi bu. sanki idrar tahlili vermiş kadın. Allah korusun bişeylerden şüphelenilmiş ki biyopsi yapılmış. kayınvalideniz o, eşinizin annesi. ne demek gidilir mi? bebeğiniz olmasa hastanede bile yanında olmanız gerekirdi. acısını, sancısını geçtim.moralini de düzeltmesi için destek olmanız lazım. kendi anneniz olsa da mı böyle yapacaktınız, ne ilginç?

bebeğinizin burnu tıkalıysa zaten serum fizyolojik uygulayıp çocuğu rahatlatırsınız. sarar sarmalarsınız, orada da siz bebeğinizle ilgilenirsiniz, kocası anacığının yanında durur 2 saat. biraz vicdan ya.

içinizden kırgınsınız anlaşıldı
böyle yazınca daha bir belli oluyor neden gitmek istemediğiniz
ayağa kalkamayacak kötü rahatsızlığınız neydi eğer ateşli grip falansa üzerinde durmamışlardır
ama hastanede yatılmalık ameliyat v.s. gibi bişeyse sizde kırılmışsınızdır tabi ama
ben olsam eşim üzülmesin diye giderdim herhalde

o zaman gştmene gerek yok.4 aylık bebek nereye bırakılır

tabiki gitmelisiniz sormanız bile garip.esinizin annesi sonuçta.sizin anneniz olsa eşiniz bebek var diye gelmese hoş olurmu....bu konuda eşinizle tartışmanızda yanlış.. ...

Bugün o zorluklarla baktığın bebeğin yarın büyüyecek
Sen biyopsi olacaksın
Bekler misin gelmesini beklemez misin?

Zaten sorma stili bile acayip

Biyopsi olan birine(!) gidilir mi

Boru değil anne bu

Çok duyarsız geldiniz bana.
Biyopsi yapılma sebebi kanser şüphesi büyük ihtimal
Çoğu insana korkusu yeter. tabiki yanında olmalısınız ve gitmelisiniz.
Bebeği bahane etmeyin bence, siz bebeğinizin huysuzlugunu kabullenin, Bebeğiniz de size zamanla alisacak nasılsa.
Gittiniz ve cok ağladı keşke daha fazla kalabilseydim der eve donersiniz
Zaten söyledikleriniz o kadar tutarsız ki eşinize de böyle soyluyorsaniz inandirciligi olmuyordur . Bir yandan alt tarafı biyopsi sanki ameliyat diyorsunuz, öte yandan o halde ağrısı var ayağa kalkmak istemez rahatsızlık vermeyelim diyorsunuz.

Ben bugün değil de 2 gün sonra gitsem vicdansız mı olacağım gerçekten?
Kendi annem de olsa faydam dokunacak mı ona bakarım, dokunmayacaksa aynı gün rahatsız etmem.

Kırgınlığımla hareket etmiyorum gerçekten, sebeplerimi geçerli buluyorum sadece.
Bahane üretmediğimi biliyorum.
Ama eşim yine gidelim derse de gidicem.

Bugün o zorluklarla baktığın bebeğin yarın büyüyecek
Sen biyopsi olacaksın
Bekler misin gelmesini beklemez misin?

Zaten sorma stili bile acayip

Biyopsi olan birine(!) gidilir mi

Boru değil anne bu
Allah Allah sanki ben gitmiyorum, eşimi de göndermiyorum.
Eşim gitsin, gerekli görürse kalsın.
2 gün sonra gidelim beraber diyorum.
Ne var 'birine' de acaba?
Borulara değil, insanlara biri denir, bir şey yok bunda.

Evet, ameliyat değil sonuçta.
Kuzenim biyopsi oldu ertesi gün işe döndü, Teyzem yıllardır rahimden biyopsi olur, sonradan laf arasında söylerse söyler.
Benim bildiğim örnekler bunlar olunca ciddiyetini de bu kadar biliyorum ben.

'Hafif bir şeyse çocuğu bu şekilde çıkarmayalım, ağırsa da zaten o saatten sonra rahatsızlık vermiş oluruz'un nesi tutarsız?

sormuşsunuz, cevap vermişiz. ne bu tavrınız. e bildiğinizi yapın o halde. Allah selamet versin.

Çocuğun huzursuzluğunu bahane ediyorum gibi algılanıyor sanırım.

Biz 2 aydır her yerden erken ayrılmak zorunda kalıyoruz, en son yakın bir akrabanın düğününde biz zoraki beklerken kayınvalidem gönderdi eve.
Yani bak çocuk durmuyor diye göstermemiz gereksiz, eşim biliyorsun çocuğu dese başka açıklamaya gerek bile yok.

Siz artik tek aileye sahip değilsiniz.
Size göre hafif eşinize göre ağır durumu. Siz iki durumda da gitme yolunu tamamen kapatiyorsunuz.
Ve bunu yaparken de elle tutulur bir gerekceniz yok

Çok kıymetli hasta olmasın diye üzerine titrediginiz yavrunuz yarın öbür gün hasta olduğunuzda bir kaç gün sonra gelmeyi size reva görürse o zamanki fikirlerinizi de çok merak ediyorum.

Önceden problemleriniz var ve size çok çektirmis olmalı kayinvalide. Öyleyse benimde diyecek birşeyim olmaz.

Eğer aynı sağlık durumundan sen rahatsız olsaydın "bak gördünüz mü bir ziyarete bile gelmedi, halbu ki ne kadar önemli bu rahatsızlığım" diye yakınıyor olacaktınız kanımca...

Konu özüne dönersek, tamamen kendi isteğine kalmış birşey.
İçinden gelirse gidersin, gitmezse gitmezsin bu kadar basit.
Çocuk şu bu bahane...

Benim şahsi görüşüm, bana nasıl davranılmasını istersem öyle davranırdım.

Biraz empati kurun lütfen bu operasyonu geçiren anneniz olsaydı çocuğumun burnu tıkalı gelemem anne demezdiniz sanırım değil mi? Yada siz olsaydınız hasta olan '' Aman allahım koskocaaaa biyopsi operasyonu geçirdim kayınvalidem bana gelmedi '' diye konu açar mıydınız peki? Bence biraz bencillik yapıyorsunuz . Eşiniz kırılmakta çok haklı ben olsam çok kötü bir kavga çıkarırdım kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…