- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Kayınvalideni arar geçmiş olsun der neden gelemediğini izah edersin.Daha sonra geleceğim der, biyopsi sonuçlarını takip edersin.Ama senin olaya biyopsi yapılan birine gidlir mi gidilmez mi diye bakman yanlış.4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
Yani gitmemiz eziyet daha çok.
Ayrıca burun tıkanıklığı olduğu için akşam çıkarmaya korkuyorum bugünlerde, çocuğun sağlığının şu durumda öncelikli olduğunu düşünüyorum.
Yanlış mı düşünüyorum, dert oluyor sonra içime ama eşimle ciddi takıştık.
Yani illa bugün ne gerek var Allah aşkına ya.Uzaktan biri neyse ama yakın aileye gitme taraftarıyım.
He bugün olmaz ama atıyorum yarın öbür gün giderim.
Şart mı? değil. Bu kendi düşüncenizle ilgili.
Uzak değil ama tek gidemem bebekle.Bekler kayınvalideniz. Gitmezseniz gönlünde kırgınlık olur. Bir saatte olsa eğer yakınsa mesafe gidilmeli bence.
Bence de telefon yeter ama eşime bakarsak koskoca ameliyat geçirdi muamelesi yapıyor.Yok canim gitmene gerek yok ama telefon acar gecmus olsun dersin.daha sonra bir ara gidersin
Ben de illa gidilecekse kadın biraz toparlasın, bebek biraz düzelsin istiyorum.Doğrudur.
Bu sağlık işleri çok zor zaten.
Yine de gidip görmekte fayda var.
Bebe zaten huysuzlanınca herkes farkeder,kalkar gidersiniz.
Mümkün değil.Kayinvalidem ameliyat oldugunda ayni sebepten gidememistim.cocuklar durmuyordu.esim. birkez bile niye gitmedin demedi.iyilesince kayinvalidem bize geldi o zaman dedim gecmis olsun:))
Eşimin tavrı ameliyat olmuş gibi.Kayınvalide olduğu için gidilmeli bence, ama ameliyat olmuş gibi abartmaya da gerek yok.
Eğer uzakta değilseniz ve gitmezseniz kırgınlık olabilir.
Biyopsi olan kişi uzak birisi değilmiş kayınvalideniz sonuçta gidilmesi gerek.4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
Ayrıca burun tıkanıklığı olduğu için akşam çıkarmaya korkuyorum bugünlerde, çocuğun sağlığının şu durumda öncelikli olduğunu düşünüyorum.
Gidiyoruz tabii ki, kayinvalideme de haftada en geç iki haftada bir gidiyoruz, düğünlere falan da gidiyoruz, ama hasta ziyaretine gitmiyoruz.Kayınvalideni arar geçmiş olsun der neden gelemediğini izah edersin.Daha sonra geleceğim der, biyopsi sonuçlarını takip edersin.Ama senin olaya biyopsi yapılan birine gidlir mi gidilmez mi diye bakman yanlış.
Ayrıca çocuk neden akşamları ağlıyor.Ve hiç mi bir yere gitmiyorsunuz.
@GelenKutusu ben direkt dışarı çıkarmaya korkuyorum demedim ki ama.Bebeğiniz zaten evde de huzursuz.
Huzursuz olması bahane gibi geldi. Ayrıca bası bebekler dışarı çıkmaya bayılır, belki bebeğinizin hoşuna gidecek, kim bilir...
Akşam çıkarmaktan ziyade kalabalığa sokmak mikropların bulaşmasına neden olacağından gece-gündüz değil de sakin-kalabalık yer ayrımı yapmalısınız. Eşinizi de işe göndermemelisiniz. Markete de. Toplu taşımadan eve mikrop getirebilir eşiniz mesela.
Ben olsam bebeğim ağlasa da en azından 10 dk giderdim. 40 kat yabancı değil ki bu kadın, eşimin annesi. Giderim, baktım bebek huzursuz, 10 dk sonra kalkarım. En azından gitmiş olurum.
Sağlık sorunu bu bence. İnsan böyle zamanlarda daha hassas oluyor.
Bahane aramayın diyorum...
eşinize gidemem dediyseniz adamın sizinle takışmaya hakkı var kusura bakmayın4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
Ziyaret şeklinde değil de aile bireyleri dişine dolgu bile yaptırsa yanında olunmalı.
Hani olay geçmiş olsun demek değil beraberlik.
GelenKutusu ben direkt dışarı çıkarmaya korkuyorum demedim ki ama.
Burnu tıkalı birkaç gündür ve ciddi emme problemi var buna bağlı olarak.
Hastalık bulaşır falan demiyorum, burnu açılana kadar soğuktan korumak istiyorum.
Bebek evde de huzursuz ama ben kayinvalidemin rahatsız olacağını düşündüm, huzursuzluğu bebek için söylemedim.
Kadın uyumak istese uyuyamaz bunun sesinden.
Hadi kalkar geliriz de yani burnunun tıkalı olması bahane mi gerçekten?
Anneme faydam dokunacaksa giderdim.eşinize gidemem dediyseniz adamın sizinle takışmaya hakkı var kusura bakmayın
saatlerce oturmanız şart değil biraz oturup dönebilirdiniz
evleri uzak mı sizde araba var mı
düşünün bakalım kendi anneniz olsa gitmeyecek miydiniz veya eşiniz gitmese kızmayacak mıydınız
Ayağa kalkamayacak kadar kötü olduğumda eşimin ailesi yanımda olmalarını bırakın telefonla bile aramadılar beni hiç.Ay bir d biyopsi oyle ufacık bir operasyon gibi gelmiyor insana. Ben boğazımdan oldum biyopsi uc gün ağladım korkudan. Ve gayet de koca igmenin gırtlağına saplanması hos olmayan bir eylem. Korkusu yetiyor.
Dediğin gibi insan sevdiklerini yanında istiyor. destek yetiyor.
Allah korusun gün gelir konu sahibi rahatsızlanır yanında kimse kalmaz gelmez, tek başka saglikla ugrasir o zaman anlar.
Bence gidin, Bebek huzursuzlaşınca kalkarsınız. Yarım saat ne siz çok yorulursunuz bebeği idare edeceğim diye, ne de kv Bebek sesinden çok rahatsız olur. Eşime de böyle derdim Bebek huzursuzlaşınca Hemen kalkarım ne kv huzursuz olsun ne Bebek ne ben.
Eve yaa kim olduğunu bilmeyince tuhaf oldu şöyle bişey kayınvaliden bekler destek olmanı ister benim kayınvalidem üşütse gitmemizi hatta oğlunun iyileşene kadar beklemesini ister bende git derim zaten amaaaa ben üç kere smeliyat oldum onlar sadece ilkinde geldiAradaki bağı belirtmeyince daha tuhaf oldu sanırım.
Kişi kayınvalidem.
Ama gidilmeli, mutlaka gidilmeli, hemen bu akşam gidilmeli gibi bir şey var mı ortada?
arayıp geçmiş olsun anne nasılsın sonuclar cıktı mı ınsallah onemlı bırsey yoktur deyıp kestırın bıyopsının ne ıcın yapıldıgı onemlı ama amelıyat gıbı bırsey degıl basıt bır ıslem o nedenle eve bunun ıcın zıyarete gıtmenıze gerek yok....Çok merak ediyorum, biyopsi olan biri ziyaret edilmeli mi mutlaka?
Yani kolay bir işlem değildir ama ameliyat olmuş gibi muameleye gerek var mı?
Edit: Kayınvalidem biyopsi olan kişi.
Gitmek istememe sebebim huzursuz bebeğim, akşamları özellikle cok ağlıyor, gündüz tek gidemem.
Bir de bu ara burnu tıkalı hem ekstra huzursuz hem de soğukta çıkarmak istemiyorum ilerlediği için.
Eşim gitmedi, rahat izin alabileceği veya yarım saat şu işi halledip geleyim diyebileceği bir işi yok.Ben yalnız şuna takıldım eşiniz operasyona gitmedi mi
Yani o gece 9 a kadar gitmemiş olacak zaten
Kv nin yanında kim var
Kimse yoksa eşin gece tek gidip orada kalsın sen ve bebek de haftasonu gidersiniz ziyarete
Bu arada babam katarakt ameliyatı oldu başka şehirde hiç gitmek aklıma gelmedi aman basit bir şey dedi o da
Kv de oldu katarakt ameliyatı ona da gitmedim eşim de götürmedi yani geleyim hastaneye dedim gerek yok dedi ablaları abisi vs de gitmedi
Ben de oğlu gitsin, beni hemen bebekle sürüklemesin istiyorum.Eve yaa kim olduğunu bilmeyince tuhaf oldu şöyle bişey kayınvaliden bekler destek olmanı ister benim kayınvalidem üşütse gitmemizi hatta oğlunun iyileşene kadar beklemesini ister bende git derim zaten amaaaa ben üç kere smeliyat oldum onlar sadece ilkinde geldi
Eşim yaygarayı koparıyor, gel de anlat..arayıp geçmiş olsun anne nasılsın sonuclar cıktı mı ınsallah onemlı bırsey yoktur deyıp kestırın bıyopsının ne ıcın yapıldıgı onemlı ama amelıyat gıbı bırsey degıl basıt bır ıslem o nedenle eve bunun ıcın zıyarete gıtmenıze gerek yok....
İşte ne kadar zor onu merak ettim.Annem 2 kez biyopsi oldu biri boğazdan diğeri karacgrden kimse gelmedi evet yapilrken zor ama sonrası normal hayatna dönüyorsun gitmene gerek yok bence sonra arar sonucu sorarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?