- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Kendine gezme arayan eş dost ziyaret eder
Kayınvalideye gidilmeli,sonuçlar takip edilmeli.Aradaki bağı belirtmeyince daha tuhaf oldu sanırım.
Kişi kayınvalidem.
Ama gidilmeli, mutlaka gidilmeli, hemen bu akşam gidilmeli gibi bir şey var mı ortada?
Gitmeniz lazım o zaman keşke başında belirtseydinizAradaki bağı belirtmeyince daha tuhaf oldu sanırım.
Kişi kayınvalidem.
Ama gidilmeli, mutlaka gidilmeli, hemen bu akşam gidilmeli gibi bir şey var mı ortada?
Kayınvalidem.biyopsi yapıldıgını nasıl duydunuz duyurmuş olmaları nlazım
Rahimden alındı parça.Ne biyopsisi olmuş?
Ben de onu diyorum, bizim gidebileceğimiz vakit en erken akşam 9, o kadar kötüyse hiç gidilmez.Ben biyopsiden çıktığımda yataktan tuvalete gidemiyordum nerede kaldı kapıyı açacam?
Kayınpeder yok mu kapıyı o açar.Kayınvalidem.
Rahimden alındı parça.
Ben de onu diyorum, bizim gidebileceğimiz vakit en erken akşam 9, o kadar kötüyse hiç gidilmez.
Kayınvalideye gidilmeli,sonuçlar takip edilmeli.
kayınvalide ise biyopsi sırasında yanında olmanız bile lazım yani yaşlı kadındır
Yok canim gitmene gerek yok ama telefon acar gecmus olsun dersin.daha sonra bir ara gidersinAradaki bağı belirtmeyince daha tuhaf oldu sanırım.
Kişi kayınvalidem.
Doğrudur.4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
Yani gitmemiz eziyet daha çok.
Ayrıca burun tıkanıklığı olduğu için akşam çıkarmaya korkuyorum bugünlerde, çocuğun sağlığının şu durumda öncelikli olduğunu düşünüyorum.
Yanlış mı düşünüyorum, dert oluyor sonra içime ama eşimle ciddi takıştık.
Kayinvalidem ameliyat oldugunda ayni sebepten gidememistim.cocuklar durmuyordu.esim. birkez bile niye gitmedin demedi.iyilesince kayinvalidem bize geldi o zaman dedim gecmis olsun:))4 aylık huzursuz bir bebeğim var, gitsem de ilgilenmem çok zor ve akşamları çok ağlıyor çoğunlukla.
Yani gitmemiz eziyet daha çok.
Ayrıca burun tıkanıklığı olduğu için akşam çıkarmaya korkuyorum bugünlerde, çocuğun sağlığının şu durumda öncelikli olduğunu düşünüyorum.
Yanlış mı düşünüyorum, dert oluyor sonra içime ama eşimle ciddi takıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?