Biyopsi-ziyaret

Bunun ardını aramıyorum zaten, arasam hiç gitmem.
Grip olsa gideriz normalde çoğunlukla.

bence gidilmeli.. aynı şey senin annenin başına gelse koşa koşa gidersin ama arkadaşım açık ol şimdi..

Teşekkür ediyorum.
Eşimin abartması var yine muhtemelen ama neyse.

Rica ederim..
Erkekler böyle maalesef değişmezler:))

genel anestezi mi yoksa damardan ilaçlamı uyutuldun.bir biyopsi için akciğerini mi durdurdular

Damardan verdiler anında gittim,uyandığımda maskeyi gördüm hatta ağıza takılanlardan..
Benim kanamam olmuştu,biyopsiyi o yüzden yaptı dr..

Rica ederim..
Erkekler böyle maalesef değişmezler:))

Damardan verdiler anında gittim,uyandığımda maskeyi gördüm hatta ağıza takılanlardan..
Benim kanamam olmuştu,biyopsiyi o yüzden yaptı dr..
genelde maske olmuyor canım direk akciğeri solunum cihazına bağlıyorlar.seni uyutmuşlar genel değil o

biyopsinin kendisi sıkıntılı bir işlem değil,uyanınca bir şey hatırlamıyorsunuz ama sonucu beklemek sıkıntılı bir süreç.bu yüzden,morale ihtiyacı oluyor,insanın.
torunun sesi de,rahatsız etmesinin aksine,moral olur bence.çocuk huysuzlanınca kalkarsınız.bence gidilmeli.

Gitmedik.

Hazırlanayım diye aradım, annemlerin orda kar yağıyor çıkarmayalım çocuğu bugün dedi.
Kendisi uğramış, temizlik yapıyormuş.
Annesi arkamdan konuşmasın diye gidelim istemiş ama ben anlamamışım, ters çıkmışım.
Çocuğun burnu iyileşince gideriz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…