- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Gerçekten gitmeye karar verdim.Siz artik tek aileye sahip değilsiniz.
Size göre hafif eşinize göre ağır durumu. Siz iki durumda da gitme yolunu tamamen kapatiyorsunuz.
Ve bunu yaparken de elle tutulur bir gerekceniz yok
Çok kıymetli hasta olmasın diye üzerine titrediginiz yavrunuz yarın öbür gün hasta olduğunuzda bir kaç gün sonra gelmeyi size reva görürse o zamanki fikirlerinizi de çok merak ediyorum.
Önceden problemleriniz var ve size çok çektirmis olmalı kayinvalide. Öyleyse benimde diyecek birşeyim olmaz.
Eğer aynı sağlık durumundan sen rahatsız olsaydın "bak gördünüz mü bir ziyarete bile gelmedi, halbu ki ne kadar önemli bu rahatsızlığım" diye yakınıyor olacaktınız kanımca...
Konu özüne dönersek, tamamen kendi isteğine kalmış birşey.
İçinden gelirse gidersin, gitmezse gitmezsin bu kadar basit.
Çocuk şu bu bahane...
Benim şahsi görüşüm, bana nasıl davranılmasını istersem öyle davranırdım.
Ziyarete gelmediler de demezdim, konu da açmazdım, zaten gelmezler ve ben de bunu biliyorum.Biraz empati kurun lütfen bu operasyonu geçiren anneniz olsaydı çocuğumun burnu tıkalı gelemem anne demezdiniz sanırım değil mi? Yada siz olsaydınız hasta olan '' Aman allahım koskocaaaa biyopsi operasyonu geçirdim kayınvalidem bana gelmedi '' diye konu açar mıydınız peki? Bence biraz bencillik yapıyorsunuz . Eşiniz kırılmakta çok haklı ben olsam çok kötü bir kavga çıkarırdım kesinlikle.
Annenize de gitmezdiniz yani ilginçGerçekten gitmeye karar verdim.
Evet etrafımda hep basite alındı ben de önemli görmedim ama gitmeye karar verdim.
Şunu merak ediyorum, çocuğu dışarı çıkarmaya korkmak sadece ateşli hastalıklarda mı olur?
Biz bu çocuğu zaten üşüttüğümüz için burnu tıkandı ve bu yüzden ememiyor.
Ve akşam çıkınca daha çok tıkanacak muhtemelen. Çok mu önemsiz bu?
Ziyarete gelmediler de demezdim, konu da açmazdım, zaten gelmezler ve ben de bunu biliyorum.
Ama ben bu şekilde hareket etmiyorum.
Gideyim bana da gelsinler, gelmediler ben de gitmem demiyorum.
Çok merak ediyorum, biyopsi olan biri ziyaret edilmeli mi mutlaka?
Yani kolay bir işlem değildir ama ameliyat olmuş gibi muameleye gerek var mı?
Edit: Kayınvalidem biyopsi olan kişi.
Gitmek istememe sebebim huzursuz bebeğim, akşamları özellikle cok ağlıyor, gündüz tek gidemem.
Bir de bu ara burnu tıkalı hem ekstra huzursuz hem de soğukta çıkarmak istemiyorum ilerlediği için.
Annenize de gitmezdiniz yani ilginç
Gerçekten gitmeye karar verdim.
Evet etrafımda hep basite alındı ben de önemli görmedim ama gitmeye karar verdim.
Şunu merak ediyorum, çocuğu dışarı çıkarmaya korkmak sadece ateşli hastalıklarda mı olur?
Biz bu çocuğu zaten üşüttüğümüz için burnu tıkandı ve bu yüzden ememiyor.
Ve akşam çıkınca daha çok tıkanacak muhtemelen. Çok mu önemsiz bu?
Ziyarete gelmediler de demezdim, konu da açmazdım, zaten gelmezler ve ben de bunu biliyorum.
Ama ben bu şekilde hareket etmiyorum.
Gideyim bana da gelsinler, gelmediler ben de gitmem demiyorum.
Anlatamıyorum sanırım çığlık çığlığa ağlayan bi oğlum var.
Ben dayanamıyorum bazen, hasta insanın kafası nasıl götürsün.
Çocuğun durumunu bile bile "Anne bak senin için bir şey yapamıyorum ama manevi destek olmaya geldik." mi diyeyim?
Anlatamıyorum sanırım çığlık çığlığa ağlayan bi oğlum var.
Ben dayanamıyorum bazen, hasta insanın kafası nasıl götürsün.
Çocuğun durumunu bile bile "Anne bak senin için bir şey yapamıyorum ama manevi destek olmaya geldik." mi diyeyim?
2 tencere yemeği kim kaybetmiş de ben bulayım :)Bunlar bir bahane değil...
Kayınvalidemiz ailenizden bi birey
2 tencere yemek yapıp akşam eşinizle gidin
Zaten haftada birkaç gün çıkıyoruz, haftada bir kayınvalideme de gidiyoruz, bir şeyi yokken hic aman çıkmayalım da demedim bugüne kadar, ben mikrop kapar falan demiyorum ki.Çocuk dışarıdan getirilen bir mikropla da hasta olur. esiniz hiç mi yaklasmiyor bebeğe?
Eğer özel araciniz varsa esiniz geldiğinde hazır olur aşağı inersiniz araba sıcak olur bir şey de olmaz. bebeği gözünüzde büyütmek sosyal yaşamınızı da etkiler. Sadece burası için dusunmeyin. En azından haftada bir iki farklı ortama sizin ihtiyacınız olur. Her zaman cikmalisiniz
Vicdanım rahat ama gidicem.Tamam siz gitmeyin
Gitseniz ne olacak, doktor musunuz yani
Ne yapabileceksiniz
Vicdanınız rahat olsun, gitmeyin.
Ben ağlamasının da rahatsız edeceğini düşünmüştüm ama bu çok önemli değil sanırım.Bişey yapmanız önemli değil,madem durmayan ağlayan bir bebeğiniz varmış durumu izah edersiniz sizde.
Akşam eşinizle gidin 1 saat bile kalsanız yeterli olur..
ben de aynen böyle çığlık çığlığa ağlayan bir minnaka sahiptim. anlıyorum sizi ama o evde dursanız da ağlayacak. onun ağlaması babaannesine neşe olur.
bir de burun tıkanıklığı üşüttüğü için değil de hava çok kuru olduğu için olmuş olabilir. dediğim gibi serum fizyolojik ve akşamları odasında bir tas suyun buharı size çok yardımcı olacaktır.
Vicdanım rahat ama gidicem.
Ben ağlamasının da rahatsız edeceğini düşünmüştüm ama bu çok önemli değil sanırım.
Gider geliriz artık.
Özellikle uyuduğu odanın peteğinden suyu eksik etme bi daha tıkanmazBen böyle düşünmedim işte, kadın yatmak ister sesinden yatamaz diye düşündüm.
Gideceğimiz saat de çok erken değil ne bileyim, hem onun için hem bebek için daha zor olur gibi geldi.
Serum fizyolojik+aspiratör kullanıyorum da rahatlamıyor çok tıkalı.
Peteğe su koyayım bakayım.
Teşekkürler.
Bunu merak ediyorum işte nasıl bir işlem.anneminde rahminden parça alındı çok zor bir işlem değil.yanında birinin olması yeterli.gitmeden telefon edersinşiz gelmeyi çok isterdim ama bebek var felan filan insan ise anlar
Topa tutmam, kayınvalidem gelmez de beni aramaz da.Sen kendinden pay biç sen biyopsi olsan kv gelmese topa tutmaz mısın. doğru değil gidilmemesi bahaneleriniz de geçerli değil bence. sen bugün eşinin annesine gitmezsin yarın da eşin senin annene gitmek istemez. en kötü bi telefon et bi nabız yokla akşam gelmeye çalışcaz falan de o zaten gerek görmezse gelmeyin falan der.
cımbız gibi bir aletle girilip bir parçacık alınıyor o kadar.Bunu merak ediyorum işte nasıl bir işlem.
Eşimin abartma huyu vardır çünkü.
.
Bunu merak ediyorum işte nasıl bir işlem.
Eşimin abartma huyu vardır çünkü.
Topa tutmam, kayınvalidem gelmez de beni aramaz da.
Ama benim gitmek istememe sebebim bu değil.
Gitmeye karar verdim zaten.
Bu sene bende biyopsi oldum parça alındı,5 dakikalık bir işlemdi genel aneztezi olmuştum..
Uyanınca bile sıkıntım yoktu hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?