Biyopsi-ziyaret

Gerçekten gitmeye karar verdim.
Evet etrafımda hep basite alındı ben de önemli görmedim ama gitmeye karar verdim.
Şunu merak ediyorum, çocuğu dışarı çıkarmaya korkmak sadece ateşli hastalıklarda mı olur?
Biz bu çocuğu zaten üşüttüğümüz için burnu tıkandı ve bu yüzden ememiyor.
Ve akşam çıkınca daha çok tıkanacak muhtemelen. Çok mu önemsiz bu?

Ziyarete gelmediler de demezdim, konu da açmazdım, zaten gelmezler ve ben de bunu biliyorum.
Ama ben bu şekilde hareket etmiyorum.
Gideyim bana da gelsinler, gelmediler ben de gitmem demiyorum.

Annenize de gitmezdiniz yani ilginç

Bunlar bir bahane değil...
Kayınvalidemiz ailenizden bi birey
2 tencere yemek yapıp akşam eşinizle gidin

Annenize de gitmezdiniz yani ilginç

Anlatamıyorum sanırım çığlık çığlığa ağlayan bi oğlum var.
Ben dayanamıyorum bazen, hasta insanın kafası nasıl götürsün.
Çocuğun durumunu bile bile "Anne bak senin için bir şey yapamıyorum ama manevi destek olmaya geldik." mi diyeyim?

Çocuk dışarıdan getirilen bir mikropla da hasta olur. esiniz hiç mi yaklasmiyor bebeğe?
Eğer özel araciniz varsa esiniz geldiğinde hazır olur aşağı inersiniz araba sıcak olur bir şey de olmaz. bebeği gözünüzde büyütmek sosyal yaşamınızı da etkiler. Sadece burası için dusunmeyin. En azından haftada bir iki farklı ortama sizin ihtiyacınız olur. Her zaman cikmalisiniz

Tamam siz gitmeyin
Gitseniz ne olacak, doktor musunuz yani
Ne yapabileceksiniz

Vicdanınız rahat olsun, gitmeyin.

Bişey yapmanız önemli değil,madem durmayan ağlayan bir bebeğiniz varmış durumu izah edersiniz sizde.
Akşam eşinizle gidin 1 saat bile kalsanız yeterli olur..

Bunlar bir bahane değil...
Kayınvalidemiz ailenizden bi birey
2 tencere yemek yapıp akşam eşinizle gidin
2 tencere yemeği kim kaybetmiş de ben bulayım :)
Yemek yapacak birileri var yanında.

Zaten haftada birkaç gün çıkıyoruz, haftada bir kayınvalideme de gidiyoruz, bir şeyi yokken hic aman çıkmayalım da demedim bugüne kadar, ben mikrop kapar falan demiyorum ki.

ben de aynen böyle çığlık çığlığa ağlayan bir minnaka sahiptim. anlıyorum sizi ama o evde dursanız da ağlayacak. onun ağlaması babaannesine neşe olur.
bir de burun tıkanıklığı üşüttüğü için değil de hava çok kuru olduğu için olmuş olabilir. dediğim gibi serum fizyolojik ve akşamları odasında bir tas suyun buharı size çok yardımcı olacaktır.

Tamam siz gitmeyin
Gitseniz ne olacak, doktor musunuz yani
Ne yapabileceksiniz

Vicdanınız rahat olsun, gitmeyin.
Vicdanım rahat ama gidicem.

Bişey yapmanız önemli değil,madem durmayan ağlayan bir bebeğiniz varmış durumu izah edersiniz sizde.
Akşam eşinizle gidin 1 saat bile kalsanız yeterli olur..
Ben ağlamasının da rahatsız edeceğini düşünmüştüm ama bu çok önemli değil sanırım.
Gider geliriz artık.

anneminde rahminden parça alındı çok zor bir işlem değil.yanında birinin olması yeterli.gitmeden telefon edersinşiz gelmeyi çok isterdim ama bebek var felan filan insan ise anlar

Ben böyle düşünmedim işte, kadın yatmak ister sesinden yatamaz diye düşündüm.
Gideceğimiz saat de çok erken değil ne bileyim, hem onun için hem bebek için daha zor olur gibi geldi.
Serum fizyolojik+aspiratör kullanıyorum da rahatlamıyor çok tıkalı.
Peteğe su koyayım bakayım.
Teşekkürler.

Sen kendinden pay biç sen biyopsi olsan kv gelmese topa tutmaz mısın. doğru değil gidilmemesi bahaneleriniz de geçerli değil bence. sen bugün eşinin annesine gitmezsin yarın da eşin senin annene gitmek istemez. en kötü bi telefon et bi nabız yokla akşam gelmeye çalışcaz falan de o zaten gerek görmezse gelmeyin falan der.

Özellikle uyuduğu odanın peteğinden suyu eksik etme bi daha tıkanmaz

anneminde rahminden parça alındı çok zor bir işlem değil.yanında birinin olması yeterli.gitmeden telefon edersinşiz gelmeyi çok isterdim ama bebek var felan filan insan ise anlar
Bunu merak ediyorum işte nasıl bir işlem.
Eşimin abartma huyu vardır çünkü.
Kayınvalidem çocukla uğraşmayın der zaten ama gel eşime anlat.

Topa tutmam, kayınvalidem gelmez de beni aramaz da.
Ama benim gitmek istememe sebebim bu değil.
Gitmeye karar verdim zaten.

Bunu merak ediyorum işte nasıl bir işlem.
Eşimin abartma huyu vardır çünkü.

Topa tutmam, kayınvalidem gelmez de beni aramaz da.
Ama benim gitmek istememe sebebim bu değil.
Gitmeye karar verdim zaten.

Bu sene bende biyopsi oldum parça alındı,5 dakikalık bir işlemdi genel aneztezi olmuştum..
Uyanınca bile sıkıntım yoktu hiç..

gidilmeli, eşinizin annesi sonuçta. hiçbişey yapamasanız bile yanında durup moral vermeniz yeterli olur. o size zamanında gelmemiş evet ama sağlık bu, böyle konularda o bana geldi gelmedi olmaz. bunların ardı aranmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…