biz ailelerle evlendik!!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
merhaba arkadaşlar...
eşimle bi başbaşa olamiyorum.. beraber gezmek eğlenmek istiyorum. ailelerde geliyor peşimizden.. en çok buna kızıyorum biliyormusunuz?
doktora eşimle gitmek istiyorum aile geliyor bizde geliriz....
eşimin ailesi de geliyor heryere... hele bizim ailede de başladi gelmeleri...
of içim daraldi ya siz olsaydiniz napardinizz..
yorumlarinizi bekilyiorum
teşekkür ederim...

diyorum valla isteksizim buna.. anlamiyolar.. kendim gitcem diyorum eşim illa annemde (kayınvalidem)olsun yaninda diyo çok kızıyorum buna

Herseye atlayan aileleri sevmiyorum. .Eşimin ailesi olsa da bu böyle kendi ailem olsada böyle. Evli insanlar problemlerini de kendi çözebilir. Aileler keşke bunu anlayabilseler. Siz eşinizle konuşun onun tutumu da değişmezse daha çok cekersin bu şekilde.

Esine at topu desinki mesela alisverise gitceksiniz bunlarda gelmek istiyo biz orda cikinca basbasa film izlemek birlikte vakit gecirmek istiyoruz biraz desin..yada sen de eger normal insanlarsa anlarlar halden bi kac kere ust uste yap bunu..gercekte baska bi planiniz olsa bile bi arkadasin evine davetliyiz de bir kere ikinci gelmeye niyet ettiklerinde cift olarak bi yere gidicez hic birlikte vakit geciremiyoruzda! De e zatenn bi kac kere savarsan halden anlarlar basta kimse kirilmasin uzulmesin dersen senin bu durumdan hosnut oldugunu dusunurler ve bu aliskanlik haline gelir emin ol valla insanda da biraz anlayis olucak gicik bi durum onlemini bastan al derim

Sizi küçük görüyolar galiba. Sert bi şekilde söyleyin anlamazlar. Tabi ilk başta eşinizde bitiyo iş. Onun annesine söylemesi lazım.

Ben çok ciddi resti çekerdim. Kalpleri kırılacak falan diyede düşünmezdim. Beni düşünmeyeni bende düşünmem.
beni düşünüyolar da ben sanmiyorum düşündükleri.. peşimden takılsın istemiyorum!!! kocamla en güzel baharindayken yanimda ailelerle gezmek bile istemiyorum.. eşimede dedim bunu.

Ilk sene bende böyleydim hem sinir olur hem katlanirdim da sonraları tirnaklarimi çıkarmaya başladım. Çünkü başka çare bulamadım. Keşke en başından yapsaymisim ama neresinden dönsen kardir hesabı işte. Sert olmanız biraz esinizle tartismayi göze almanız lazım. Sonra sonra alisiyorlar zaten. Bir süre sonra sormuyorlar bile nereye gittin kiminle gittin diye.

beni düşünüyolar da ben sanmiyorum düşündükleri.. peşimden takılsın istemiyorum!!! kocamla en güzel baharindayken yanimda ailelerle gezmek bile istemiyorum.. eşimede dedim bunu.
E madem öyle ne diye her attığınız adımdan haberdar bunlar? Söylemeyin arkadaşım. Bu kadar zor mu yani bazı şeyleri annenizle paylaşmamak? Aklım almıyor.

E madem öyle ne diye her attığınız adımdan haberdar bunlar? Söylemeyin arkadaşım. Bu kadar zor mu yani bazı şeyleri annenizle paylaşmamak? Aklım almıyor.
ben sölemedim herşeyi de anlatmam da işde merak ederler ne yaptınmız ne ettiniz diye sorarlar.. hiç sevmiyorum böle seyleri inanki... doktora gitcem X şehire dedim. otobüsle gitcez dedim arabamizi almak istemedim.. eşim de istiyo mu bilmiyorum ben aileleri götürmek istemiyorum...

Beraber mi yaşıyorsunuz anlamadım, nasıl her şeyden haberleri oluyor?

Bir iki tamam da, sürekli oluyorsa siz tepkisizsiniz demektir.

ortalığımı kariştirani da sevmem gerçekten... aileleriyle evlendik en kötüsü de bu.. ben hala eşimle aile olamadik diye düşünüyorum neyim eksik ya.. çocuk da degiliz 27 yaşimiza geldik kendi başimiz kendimiz bakariz kimseyede ihtiyacim da yok eşimede diyorum açikçasi.. gelmeyinn diycem valla. kızıyorum ben böle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…