beni düşünüyolar da ben sanmiyorum düşündükleri.. peşimden takılsın istemiyorum!!! kocamla en güzel baharindayken yanimda ailelerle gezmek bile istemiyorum.. eşimede dedim bunu.Ben çok ciddi resti çekerdim. Kalpleri kırılacak falan diyede düşünmezdim. Beni düşünmeyeni bende düşünmem.
biz söledikk...Doktora gideceğinizi nereden biliyorlar?
E madem öyle ne diye her attığınız adımdan haberdar bunlar? Söylemeyin arkadaşım. Bu kadar zor mu yani bazı şeyleri annenizle paylaşmamak? Aklım almıyor.beni düşünüyolar da ben sanmiyorum düşündükleri.. peşimden takılsın istemiyorum!!! kocamla en güzel baharindayken yanimda ailelerle gezmek bile istemiyorum.. eşimede dedim bunu.
ben sölemedim herşeyi de anlatmam da işde merak ederler ne yaptınmız ne ettiniz diye sorarlar.. hiç sevmiyorum böle seyleri inanki... doktora gitcem X şehire dedim. otobüsle gitcez dedim arabamizi almak istemedim.. eşim de istiyo mu bilmiyorum ben aileleri götürmek istemiyorum...E madem öyle ne diye her attığınız adımdan haberdar bunlar? Söylemeyin arkadaşım. Bu kadar zor mu yani bazı şeyleri annenizle paylaşmamak? Aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?