biz ailelerle evlendik!!

ben hiç anlatmam... sölemem aynen dediği gibi iş güç yorgun diyorum işde eşime geliyor o sölüyor.. bende kızıyorum ona. diyorum ya. bi yere gittiğimde haber vermeme hiç gerek yok bi yere gitcez diyorum o kadar.. detayi sölemiyorum..

benim eşim de böyle ya, deli oluyorum.

tatile gidecez, otelin açık adresini bile verir, ne gerek varsa.

ama en azından benim kişisel alanıma karışmaz. onu anlatmaz.

O halde esinizle bu sorunu çözmeniz gerek. Çok sıkıntılı bir durum yaşadım bende. Biliyorum. Inşallah kısa zamanda çözersiniz

benim eşim de böyle ya, deli oluyorum.

tatile gidecez, otelin açık adresini bile verir, ne gerek varsa.

ama en azından benim kişisel alanıma karışmaz. onu anlatmaz.
işte dediğim gibi ortalığı kariştirmayi sevmiyorum.. sölemesek nolur illa haberi mi olsun.. Hayır...
merak ediyorlar bana sormuyo anlatmadığm için... direk eşime soruyor kayınvalidemgil..
işte en çok buna sinir oluyorum...
dün annemgile doktora gidecegimi sölediğim için pişman oldum karar degişti çünkü... bundan sora sölemem aileme bile. bi defa oldu... pişman edicekse asla sölemem ben.

canim ayni şehirdeyiz biz. kaynanamla alt üsteyiz.
ağzını acacaksın. kocana da dıyeceksın oldu olacak hepberaber gıdın doktora boyle sacmalıkmı olur. eşınede sert cıkcaksın. ya tavrını derıstırsın yada taşıncam de. ne demek heryere beraber oldu olacak yatak odanızada girsınler

Eşinize de öğretin yavaş yavaş

Bir yere gideceğinizi de söylemeyin

Burada anlatmıştım daha önce 4,5 aylık hamile idim ailelere söylediğimizde o zaman da söylemeyecektim esasında da bir şeyler oldu

Insanlar çift çizgiyi gördüğü anda tüm sülaleye ilan eder mesela

Iyi şeyleri bile söylemem kötüleri ya da gidip geleceğim yeri neden söyleyeyim

Ne konuşacağız derseniz de haftaya şuraya gideceğiz diye plân değil de yapılmış Olanları anlatın

Eşimize de yavaş yavaş işleyin

çocukların bile özel alanları olması her şeyi aileye anlatması gerekmediği savunuluyor benlik bilinci için

Siz bir ailesiniz eski aileleriniz bunun dışında

yok canim ev olayı kariştirmiyo da . sadece bi yere gidiceksek aileyi yanimiza götürmesine rahatsiz oldum o kadar..

ben 3 aylık olana kadar ailemize sölemeyi ve 5 aylık oluncaya kadar başka kişilere söleyi düşünmüyorum hamiş olursam ailelerimiz sirli.. bilirim sölemezler.. ilk hamileliğimde nasıl olduğu biliyolar. bebegimi kaybettim ya işte. dersimiz aldik...

yok canim ev olayı kariştirmiyo da . sadece bi yere gidiceksek aileyi yanimiza götürmesine rahatsiz oldum o kadar..
sen öyle san yarın öbür gün cocuk ne zaman nasıl korunuyorsunuz derse şaşırmayın. senınle ultrayonada gelır. agzını ac eşinede ac. bırda yazan bayanın cvbı hosuma gıttı. sende kendı annenı tak eşinin peşine haa bu fayda etmezse boşanırız cıcım de. ben senınle evlendım aılenle degıl. agzını sert acacaksın. aılesıne karsıda kusura bkama yenı evlıyız baş başa olmak ıstıyoruz gerek yok dersın bıttı

aynı benim eşim. ilk evlendiğimizde herşeye kuyruk gibi peşimden takardı dışarı çıkamazdım ya şaka gibi. neymiş yeni bi şeirde kaybolurmuşum.. onun yüzünden depresyona girmiştim evlendiğime pişman olcak hale gelmiştim. sonradan düzeldi yavaş yavaş. ilk evlendiğimde çok sessizdim kendi fikrimi hiç söyleyemiyordum şimdi söylüyorum. dışarı çıkıcam mesela hazırlanıyorum son dk anne ben çıkıyorum diyorum(aynı evdeyiz). bi panik oluyo nereye nası bulcaksın fln diye bulurum ben deyip gidiyorum bozuluyo ama umrumda değil.. zaten çalışıyorum haftasonu bir de onu çekemem..

eşimle kavgalarımızda kendi annenle gezmeyi seviyosun benimkini niye istemiyosun ayrım yapıyosun fln diyordu. yavaş yavaş kendi annemle gezmeyi sevmemin, kayınvalidemle gezmek zorunda olmam anlamına gelmediği fikrini yerleştirdim ona. 15 günlük evliyken bizimle havuza geldi yaa eşimin kucağına pozları var.. düşündükçe sinirlenip Allah'a havale ediyorum.
mesela geçen hafta kadın doğuma gittim giderken de hiç söylemedim. bugün çarşıya çıkalım mı dedi (her hafta bir yere gitmek ister benle her hafta birşey uydururum). anne biz doktora gitcez eşimlededim.. tam giderken hanginiz gideceksiniz dedi bende ben gidicem kadın doğuma öylesine bi muayene olucam kontrol için dedim başka da hiç bilgi vermedim. içten içe meraktan ölüyo.. ama ben bişey söylemeyince sormadı. şimdi prim versem benimle gelir heryeri tozu dumana kata rhastanedeki herkesle kavga eder. sinir oldu doktordan çıkışta da baya gezdik dolaştık akşam geldiğimizde suratı bozuktu ama umursamadım.. alışacaklar ne yapayım o mu yeni evli ben mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben götüreyim dedimi kayın validem eşim yok o benle gitmek ister diyor hastaneye falan ama önce ben trip yaptıydım biraz sensiz gitmem gibisinden

bazen bizde mecbur kalıyoruz ben hemen bıktım artık eski günlerimi çok özledim böyle hayattan zevk alamıyorum sizin yüzünüzden kocamı göremiyorum diye şakayla karışık ortaya laf atıyorum..
kendi annem babam zaten huyumu biliyolar çok takılmazlar.
kv zaten allahlık artık dicek bişey bulamıyorum ama her gezmeyede gelmez hatta pek gelmez onun tek derdi benim evim

söyle sende şakayla falan da olsa susma..

İŞ KOCADA BITIYOOO.. ISTESE BI KADINI REZILDE EDER VEZIRDE....

HALLETTİK ARKADAŞLAR.:) kocamla başbaşa gidecez inş.:) teşekkür ederim saolun:)

seni eski konulardan biliyorum kahvaltiya eşinle tam başbaşa yapıcakken akrabalari çagirmiş balkona bile sigdiramamişisn:) bide evi gözetiyodu kayınvalidecin.. biliyorum onu:)
çok şükür bizimki kariştirmiyo.. ben hiç ellemem kayınvalidemin evini.

Eşiniz size güvenmiyor mu her yere annesi de gelsin diye çağırıyor ...

Gittiğiniz yeri attığınız adımı söylemek zorunda mısınız söylemeyin
Kim olsa daralır çekilecek bir yaşam değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…