Koca kadinsin hayir deyip kapiyi vurup cikamiyor musun?diyorum valla isteksizim buna.. anlamiyolar.. kendim gitcem diyorum eşim illa annemde (kayınvalidem)olsun yaninda diyo çok kızıyorum buna
ben hiç anlatmam... sölemem aynen dediği gibi iş güç yorgun diyorum işde eşime geliyor o sölüyor.. bende kızıyorum ona. diyorum ya. bi yere gittiğimde haber vermeme hiç gerek yok bi yere gitcez diyorum o kadar.. detayi sölemiyorum..Yaşınız da küçük değil
Anlatmayın soruyorlar diyordunuz bilmezse soramaz ki
Ne yapıyorsunuz sorusuna iyiyim siz ne yapıyorsunuz
Iyiyim iş güç koşturmacasında geçiyor zaman
Genel geçer olun biraz
Ama sadece aileler değil annem de gelsin diyen eşiniz de var
Aileniz de geleyim diyorsa bu aşamaya kadar hep birisi ile mi gittiniz
16 yaşından beri doktora tek giderim sevgili iken eşim bir iki geldi baktı bu durumdan hoşlanmıyorum ben ona da söylememeye başladım gelmedi
Kv ile doktora git demek herhalde aklına hiçbir aşamada gelmezdi
ben hiç anlatmam... sölemem aynen dediği gibi iş güç yorgun diyorum işde eşime geliyor o sölüyor.. bende kızıyorum ona. diyorum ya. bi yere gittiğimde haber vermeme hiç gerek yok bi yere gitcez diyorum o kadar.. detayi sölemiyorum..
ben bile sormak ve sölemek istemiyorum ama illa haberi olsun istiyor.. eşimin zaten haberi olucak da.. merak ediyolar.. geç geldiğim bile.. aileleri sokmak hiç istemem.. evlilik bizim hayatimiz demi.. aileleri ikinci planda.. ilk planimiz eşimle.. biz bi aileyiz çocuk yok ama ilerde olucak onlarla ilgilencem.. aileleri haber vermek de istemiyorum. Eşime dedim zaten..
işte dediğim gibi ortalığı kariştirmayi sevmiyorum.. sölemesek nolur illa haberi mi olsun.. Hayır...benim eşim de böyle ya, deli oluyorum.
tatile gidecez, otelin açık adresini bile verir, ne gerek varsa.
ama en azından benim kişisel alanıma karışmaz. onu anlatmaz.
ağzını acacaksın. kocana da dıyeceksın oldu olacak hepberaber gıdın doktora boyle sacmalıkmı olur. eşınede sert cıkcaksın. ya tavrını derıstırsın yada taşıncam de. ne demek heryere beraber oldu olacak yatak odanızada girsınlercanim ayni şehirdeyiz biz. kaynanamla alt üsteyiz.
Eşinize de öğretin yavaş yavaşben hiç anlatmam... sölemem aynen dediği gibi iş güç yorgun diyorum işde eşime geliyor o sölüyor.. bende kızıyorum ona. diyorum ya. bi yere gittiğimde haber vermeme hiç gerek yok bi yere gitcez diyorum o kadar.. detayi sölemiyorum..
yok canim ev olayı kariştirmiyo da . sadece bi yere gidiceksek aileyi yanimiza götürmesine rahatsiz oldum o kadar..ağzını acacaksın. kocana da dıyeceksın oldu olacak hepberaber gıdın doktora boyle sacmalıkmı olur. eşınede sert cıkcaksın. ya tavrını derıstırsın yada taşıncam de. ne demek heryere beraber oldu olacak yatak odanızada girsınler
ben 3 aylık olana kadar ailemize sölemeyi ve 5 aylık oluncaya kadar başka kişilere söleyi düşünmüyorum hamiş olursam ailelerimiz sirli.. bilirim sölemezler.. ilk hamileliğimde nasıl olduğu biliyolar. bebegimi kaybettim ya işte. dersimiz aldik...Eşinize de öğretin yavaş yavaş
Bir yere gideceğinizi de söylemeyin
Burada anlatmıştım daha önce 4,5 aylık hamile idim ailelere söylediğimizde o zaman da söylemeyecektim esasında da bir şeyler oldu
Insanlar çift çizgiyi gördüğü anda tüm sülaleye ilan eder mesela
Iyi şeyleri bile söylemem kötüleri ya da gidip geleceğim yeri neden söyleyeyim
Ne konuşacağız derseniz de haftaya şuraya gideceğiz diye plân değil de yapılmış Olanları anlatın
Eşimize de yavaş yavaş işleyin
çocukların bile özel alanları olması her şeyi aileye anlatması gerekmediği savunuluyor benlik bilinci için
Siz bir ailesiniz eski aileleriniz bunun dışında
sen öyle san yarın öbür gün cocuk ne zaman nasıl korunuyorsunuz derse şaşırmayın. senınle ultrayonada gelır. agzını ac eşinede ac. bırda yazan bayanın cvbı hosuma gıttı. sende kendı annenı tak eşinin peşine haa bu fayda etmezse boşanırız cıcım de. ben senınle evlendım aılenle degıl. agzını sert acacaksın. aılesıne karsıda kusura bkama yenı evlıyız baş başa olmak ıstıyoruz gerek yok dersın bıttıyok canim ev olayı kariştirmiyo da . sadece bi yere gidiceksek aileyi yanimiza götürmesine rahatsiz oldum o kadar..
merhaba arkadaşlar...
eşimle bi başbaşa olamiyorum.. beraber gezmek eğlenmek istiyorum. ailelerde geliyor peşimizden..en çok buna kızıyorum biliyormusunuz?
doktora eşimle gitmek istiyorum aile geliyor bizde geliriz....
eşimin ailesi de geliyor heryere... hele bizim ailede de başladi gelmeleri...
of içim daraldi yasiz olsaydiniz napardinizz..
yorumlarinizi bekilyiorum
teşekkür ederim...
seni eski konulardan biliyorum kahvaltiya eşinle tam başbaşa yapıcakken akrabalari çagirmiş balkona bile sigdiramamişisn:) bide evi gözetiyodu kayınvalidecin.. biliyorum onu:)bazen bizde mecbur kalıyoruz ben hemen bıktım artık eski günlerimi çok özledim böyle hayattan zevk alamıyorum sizin yüzünüzden kocamı göremiyorum diye şakayla karışık ortaya laf atıyorum..
kendi annem babam zaten huyumu biliyolar çok takılmazlar.
kv zaten allahlık artık dicek bişey bulamıyorum ama her gezmeyede gelmez hatta pek gelmez onun tek derdi benim evim
söyle sende şakayla falan da olsa susma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?