canim ayni şehirdeyiz biz. kaynanamla alt üsteyiz.Beraber mi yaşıyorsunuz anlamadım, nasıl her şeyden haberleri oluyor?
Bir iki tamam da, sürekli oluyorsa siz tepkisizsiniz demektir.
en güzeli bu.Eşinizle ortak kararlar alın önce, sonra problemin aile ayağını çözersiniz zaten.
ben sölemedim herşeyi de anlatmam da işde merak ederler ne yaptınmız ne ettiniz diye sorarlar.. hiç sevmiyorum böle seyleri inanki... doktora gitcem X şehire dedim. otobüsle gitcez dedim arabamizi almak istemedim.. eşim de istiyo mu bilmiyorum ben aileleri götürmek istemiyorum...
ben bile sormak ve sölemek istemiyorum ama illa haberi olsun istiyor.. eşimin zaten haberi olucak da.. merak ediyolar.. geç geldiğim bile.. aileleri sokmak hiç istemem.. evlilik bizim hayatimiz demi.. aileleri ikinci planda.. ilk planimiz eşimle.. biz bi aileyiz çocuk yok ama ilerde olucak onlarla ilgilencem.. aileleri haber vermek de istemiyorum. Eşime dedim zaten..Ilk sene bende böyleydim hem sinir olur hem katlanirdim da sonraları tirnaklarimi çıkarmaya başladım. Çünkü başka çare bulamadım. Keşke en başından yapsaymisim ama neresinden dönsen kardir hesabı işte. Sert olmanız biraz esinizle tartismayi göze almanız lazım. Sonra sonra alisiyorlar zaten. Bir süre sonra sormuyorlar bile nereye gittin kiminle gittin diye.
merhaba arkadaşlar...
eşimle bi başbaşa olamiyorum.. beraber gezmek eğlenmek istiyorum. ailelerde geliyor peşimizden..en çok buna kızıyorum biliyormusunuz?
doktora eşimle gitmek istiyorum aile geliyor bizde geliriz....
eşimin ailesi de geliyor heryere... hele bizim ailede de başladi gelmeleri...
of içim daraldi yasiz olsaydiniz napardinizz..
yorumlarinizi bekilyiorum
teşekkür ederim...
bakj bu iyimiş bende aynisini yaparim sölemeyi unuttukk..:) en güzeli.sizin doktor randevunuza eşiniz nasıl başka birini davet edebilir ki, hadi siz davet etseniz neyse.
bence eşin girip girmeyeceğine bile siz karar vermelisiniz.
bir kere kv bizdeydi, yatılı misafir olarak, o da geldi yanımızda doktora, ben içeri davet etmedim, o da girmedi, eşim asla böyle bir daveti kendisi yapmaz zaten.
ama işte, sizde başlamış bu olay, ilk olsa başka davranın derdik de, şimdi yapacak ne var. en fazla haber vermezsiniz, biliyorlarsa zamanını bir gün önceye alırsınız, sonra da size söylemeyi unuttuk deyip geçiştirirsiniz.
ben olsam gelmeyin derim de siz derseniz sıkıntı çıkacaksa üzmeyin kendinizi, bir yerlerden kaçmanın yollarını gözleyin.
zamanla düşerler peşinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?