biz ailelerle evlendik!!

Herkes kendi ailesine uygun dille soylesin.. Yani 'gelmeyin' demek olmaz.. Gelmek istediklerinde musait olmadiginizi belirtin, her gittiginizi yaptığınızı haber vermeyin..
Esin seninle ayni dusunmuyo sanirim aileler konusunda? O zaman iş biraz zor

aa ne demek ailelerle gitmek çocuk musunuz siz

benim k.validem uzakta ama o da mesela hastane isim varsa annen gelsin baban gelsin tek gitme sakin diyor
Allahdan annem anlayisli kadinda oyle düşmüyor pesime..eger ben ihtiyacim varsa yardim isterim onun disindaki tum yaklaşımlar diretmedir.

Herkes kendi ailesine 'gelmeyin, biz baş başa gideceğiz' desin

boşuna zahmet etmeyin. gerek duyarsam ben sizi çağırırım anniciğimmmm de :)

Yahu herseyi anlatmayin sizde nasilsin iyiyim ne yaptin kuru fasulye yaptim bu kadar...
Sizde de var biraz bence seviyorsunuz herhale geldiginizi gittiginizi anlatmayi onlarda zirt hemen kendilerini dahil ediyorlar olaya.
Bakin anlatmayin iyiyiz cay iciyoruz oturuyoruz deyin aksam aradiklarinda bu kadar basit haftasonu yarin uc gun sonra ne yapacaginizi planinizi anlatmayin. Haftasonu ararlarsa acmayin aksam acin aa disaridaydik duymadik dersiniz.
Kocanizda biraz kendine gelsin uc gun oncesine kadar onun annesi sayesinde hayatinizi surdurmuyordunuz herhalde her iste pesinize bekci gibi annesini dikmesin yani kotu niyetli dusunsek size guvenmiyor anasini basiniza dikiyor resmen dicem. Hem size hem evliliginize nefes aldirsinlar yani..
Bende gicik olurum bu arkalarinda bin tane kusur bulup ta yuzlerine yinede gelinim damadim diyip hem sevmem hem gicik olurum hemde mecbur gelsinler mecbur gorusurum diyen tiplere.

ben bile sormak ve sölemek istemiyorum ama illa haberi olsun istiyor.. eşimin zaten haberi olucak da.. merak ediyolar.. geç geldiğim bile.. aileleri sokmak hiç istemem.. evlilik bizim hayatimiz demi.. aileleri ikinci planda.. ilk planimiz eşimle.. biz bi aileyiz çocuk yok ama ilerde olucak onlarla ilgilencem.. aileleri haber vermek de istemiyorum. Eşime dedim zaten..

sizin doktor randevunuza eşiniz nasıl başka birini davet edebilir ki, hadi siz davet etseniz neyse.
bence eşin girip girmeyeceğine bile siz karar vermelisiniz.

bir kere kv bizdeydi, yatılı misafir olarak, o da geldi yanımızda doktora, ben içeri davet etmedim, o da girmedi, eşim asla böyle bir daveti kendisi yapmaz zaten.

ama işte, sizde başlamış bu olay, ilk olsa başka davranın derdik de, şimdi yapacak ne var. en fazla haber vermezsiniz, biliyorlarsa zamanını bir gün önceye alırsınız, sonra da size söylemeyi unuttuk deyip geçiştirirsiniz.

ben olsam gelmeyin derim de siz derseniz sıkıntı çıkacaksa üzmeyin kendinizi, bir yerlerden kaçmanın yollarını gözleyin.
zamanla düşerler peşinizden.

Doktora ailelerle birlikte gitmek nedir yahu cümbür cemaat.
Madem onlar bunu akıl edemiyor siz sert bir dille uyarın aileleri.

ben halledicem bu işleri size çok çok teşekkür ederim yardimci oldunuz

kimseye söylemeyin gideceğiniz yerleri? planlarınızı.

bakj bu iyimiş bende aynisini yaparim sölemeyi unuttukk..:) en güzeli.

Ayy evliliğimin ilk yılları geldi aklıma konunuzu okuyunca. Kayınvalidem her gittiğimiz yere gelmek isterdi bir de ben tek gidiyorsam eğer. Eşimde bu durumdan hoşnuttu, yalnız gitme işte ne güzel kadın sana arkadaş oluyor falan filan. Hatta arkadaşlarım oturmaya geldiğinde gelir 5 dakika uğradım bir yere gidiyorum der içeri girer arkadaşlarım gidene kadar yanımızda otururdu. Birkaç kez eşime iyi bir dille bu durumdan rahatsız olduğumu anlattım baktım anlamıyor. Bir yere gideceğim zaman yine peşime anneni takarsan yemin ediyorum bende sen arkadaşlarınla buluşacağın zaman senin yanında annemi gönderirim bakalım o zamanda ne güzel bana arkadaş oluyor kayınvalideciğim diyebilecek misin? Bıktım ya ne bu böyle yapışık ikiz gibi nefes alamıyorum artık dedim. Haaa baktım o da işe yaramadı vallahi annenden kurtulmak için seni boşarım haberin olsun dedim. Kayınvalideme de birkaç kez gelmek istediğinde kızımla birlikte gideceğiz senin gelmene gerek yok dedim. Şimdi hiç haberi bile olmuyor nerede olduğumdan :)

Yaşınız da küçük değil

Anlatmayın soruyorlar diyordunuz bilmezse soramaz ki

Ne yapıyorsunuz sorusuna iyiyim siz ne yapıyorsunuz

Iyiyim iş güç koşturmacasında geçiyor zaman

Genel geçer olun biraz

Ama sadece aileler değil annem de gelsin diyen eşiniz de var

Aileniz de geleyim diyorsa bu aşamaya kadar hep birisi ile mi gittiniz

16 yaşından beri doktora tek giderim sevgili iken eşim bir iki geldi baktı bu durumdan hoşlanmıyorum ben ona da söylememeye başladım gelmedi

Kv ile doktora git demek herhalde aklına hiçbir aşamada gelmezdi

Sorun ailelerde değil, sorun eşinizde. Yani sizin aile olmanızın önündeki engel anne babalarınız değil, eşiniz. Kaç aylık evlisiniz? Severek mi evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…