- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
değerlerine baktdın mı ?
haklısın canım yıkmak bir anlık ama kurmak senelerini alıyor anlıyorum seni fakat çok ta üzülüyorum sana çok iyi kapli çok tatlı birisin . . .canım benim inşAllah aranız düzelir dilerim Allah'tan eskisi gibi olursunuz . . . .
91dogumluyum canim
bende telden giriyorum ama gorunuyo canim :26:
evet cevremdekiler yasimdan olgun oldugumu söyler hep
Ama tabi ruhun genc kalmasi daha iyi beaa
İnşallah canım sağolasın allah yardımcımız olsun da yüzümüz gülsün inşallah
ayyyy rabbim buyuj ins kat be kat artmustir siki siki tutunur yawrunKan verdim canim birazdan sonucu almaya gtcem
İnşallah canım sağolasın allah yardımcımız olsun da yüzümüz gülsün inşallah
Kan verdim canim birazdan sonucu almaya gtcem
Evet bildirimler bendede gorunmuyo canim acaba sen telden pc formatinda mi girdin :26:Bende sadece 19.. olarak cikiyo sayfalar( bildirim falan da gorunmuyo
inşAllah kuzum inşAllah gönlünü ferah tut sen üzme o tatlı canını . . . . . . . .
Evet bildirimler bendede gorunmuyo canim acaba sen telden pc formatinda mi girdin :26:
Canim yazdinmi bilmiyorum. Ne kadar oldu siz deneyeli cok uzun zamanmi?
Heyecanla bekliyoruz bizee minigin annesine sıkı sıkı sarıldı ini duymak icibKan verdim canim birazdan sonucu almaya gtcem
gamseeeeemmmmm
himmm evet bende online kisileri göremiyorum ama alıştım teldenHic bilmiyorum ama pc degil sanirim asagida her zamanki gorunume don gibi bi alan var onu secince pc gorunumune dönüyo.kim var kim yok onu da goremiyorum böyle
iyiyim şekerim sen nasılsın nasıl geçti tatilHeyecanla bekliyoruz bizee minigin annesine sıkı sıkı sarıldı ini duymak icib
Hicranım bebegim nasılsın
2 yıl oldu canım 2 yıl 1 ay gectı işte bugun hastalandım bakalım hastaneden randevu alcam ama dolu ya
Aynen canım senin gibi benim de çok oldu valla.. Ameliyatları olduk eşim de ben de beklememiz gerek belki ama beklemek istemiyorum daha fazla..Insallah hamissindir canimmSeninde baya oldu.Allahim bekletmesinn
aleykümselam canım bu konuda haklısın hani olacak belirtileri oluyorda sonra bekliyosun bekliyosun olmuyoya bu durum cidden çok sinir bozucu çok iyi anlıyorum seni . . . . sıkma canını sen genede genişten al hayırlısı de bekle olur mu kuzum. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?