Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnşallah canım sağolasın allah yardımcımız olsun da yüzümüz gülsün inşallah

Hic bilmiyorum ama pc degil sanirim asagida her zamanki gorunume don gibi bi alan var onu secince pc gorunumune dönüyo.kim var kim yok onu da goremiyorum böyle
himmm evet bende online kisileri göremiyorum ama alıştım telden
Heyecanla bekliyoruz bizee minigin annesine sıkı sıkı sarıldı ini duymak icib

Hicranım bebegim nasılsın
iyiyim şekerim sen nasılsın nasıl geçti tatil

2 yıl oldu canım 2 yıl 1 ay gectı işte bugun hastalandım bakalım hastaneden randevu alcam ama dolu ya

Anladim canim. Insallah iyi doktora dusersin.ben cumartesi gunu gittim sorun varmi bakilmak icin.doktoru değiştirdim sinirlendim o derece.kadin hanimefendi gordu beni:)) sessiz kalirim sanmıştı baya bi ustume geldi.yok nobetci doktor bunlarla ilgilenmezmis acil kanamali durumlara bakarmis.paramla rezilmi olcam ozel hastanede bi cemkirdim.ciktim baska doktora gittim onu da sikayet ettim oh iyi yaptim hala sinirleniyorum ya

Insallah hamissindir canimmSeninde baya oldu.Allahim bekletmesinn
Aynen canım senin gibi benim de çok oldu valla.. Ameliyatları olduk eşim de ben de beklememiz gerek belki ama beklemek istemiyorum daha fazla..

16 ay oldu canım daha nekadar bekleyeceğim bilmiyorum ama.. Hayırlısı demekten başka çarem yok.. Bebeğini kaybedenlerin mektuplarını okudum okudum ağladım.. Belki Allah benim güçsüz olduğumu biliyor da uygun zamanı bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…