Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarım nasılsınız.. bayram tatilinde giremedim hiç siteye.. evlimutlu dışında kimler hamiş bakalım :) beni sorarsanız çok kararsızım biliyosunuz aşılama düşündük bu ay.. yarın kontrole gidicem.. duyan herkes bi işe yaramıyo para tuzagı diyolar.. bide boşuna insanı umutlandırıyo diyolar ( şansını %10 arttırıyomuş ( offf ne yapsam ya.. eşimde bunları duyunca iyice isteksizleşti (akıl verin bana

kızlar selam
bu aşılamanın maliyeti ne kadar acaba?
bir de yumurta çatlatma iğnesi falan diyorsunuz ya onu nasıl yapıyorlar?

benim ablam 7 sene korunduktan sonra ilk denemesinde hamile kalmıştı, ben cahil kaldım valla..

allahtan umut kesilmezzz canımmmmm ummadık yerden gelir belli mi olur vardır bundada bir hayır 1 kez dersinz olmasa normal yoldan denrsiniz canım

Hosgeldin cnmBende sana sorcaktim naptin diyeAsilamayi arastirdim bende baya bi.cok kararsizim bilmiyorumBenim baya oldu bir yili gectiya onu da denim diyorum ama sans cok dusukmus iste asilamadada

Anaaaaaa EVLİMUTLU hamişmiiiiiiiii olleyyyyy, çok sevindim yaaa
var mı kızlar başka yeni hamiş?

Monbebede hamis cnmmm
Sen ne durumdasinn
ohh ohhh, şahaneeee
yok canım, biz daha çalışmaya başlamadık, bi test yaptırmıştım, onun sonucunu bekliyorum. Korunuyoruz yani.
Ama adetim 2 gün gecikti yine de:26: Soğan suyu içmiştim bu ay, ondan şaştı günüm heralde
Testin sonucu 25 ekimde çıkacak sanırım.

Canim sen yumurtlatici catlatici ilac falan kullandinmi hic

Yok cnm kullanmadim
Mayis ayinda en son doktora gitmistim .yumurta takibi yapmisti
Problem yok demisti.bir sene dolunca ilaca geceriz suan gerek yok erken birazdaha deneyin demisti
Bir sene doldu artik gitmem gerek.artik verir galiba o ilaclardann tahminimce
Sen kullandinmi hic

Kullanmadim ama doktor 6 ay deneyin olmazsa ilac veririm dedi bana. O yuzden sordum aasilamadn once onlari dusunebilirsin canim

Hosgeldin cnmBende sana sorcaktim naptin diyeAsilamayi arastirdim bende baya bi.cok kararsizim bilmiyorumBenim baya oldu bir yili gectiya onu da denim diyorum ama sans cok dusukmus iste asilamadada

canım inan bende kararsızım.. bide %10 nedir ki şaka gibi.. ben daha etkili diye düşünüyodum açıkcası

canım inan ücreti bende bilmiyorum.. yarın iş çıkışı gidicez eşimle knuşalım bi yazarım yarın akşama..neymiş ne kadarmış

Dua edenin, 'RABBİM' demesi, ALLAH'in 'efendim' demesinin ta kendisidir..

Birisi her gece kalkip ALLAH'i aniyor, O'na dua ediyordu.. Seytan ona dedi:

- Ey ALLAH'i cok anan kisi, butun gece 'ALLAH' deyip cagirmana karsilik seni buyur eden var mi? Sana bir tek cevap bile gelmiyor, daha ne zamana kadar dua edeceksin? ..

Adamin gonlu kirildi, basini yere koydu ve uyudu. Ruyasinda ona söyle dendi:

- Kendine gel uyan! Niye duayi, zikri biraktin? .. Neden usandin? ..

Adam:

- 'Buyur' diye bir cevap gelmiyor ki, kapidan kovulmaktan korkuyorum dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:

- Senin ALLAH demen, O'nun buyur demesi sayesindedir..
Senin yalvarisin, ALLAH'in senin ruhuna haber ucurmasindandir..
Senin cabalarin, careler araman, ALLAH'in seni kendine yaklastirmasi, ayaklarindaki baglari cozmesindendir..
Senin korkun, sevgin, umidin ALLAH'in lutfunun kemendidir..
Senin her 'Yarabbi' demenin altinda, ALLAH'in buyur demesi vardir..
Gafilin, cahilin cani, bu duadan uzaktir..
Cunku 'Yarabbi' demeye izin yok ona..
Agzinda da kilit var, dilinde de..
Zarara ugradigi zaman, aglayip, sizlamasin diye ALLAH ona dert, agri, sIzI, gam, keder vermedi..
Bununla anla ki, ALLAH'a dua etmeni, O'nu cagirmani saglayan dert, dunya saltanatindan daha iyidir..
Dertsiz dua soguktur. Dertliyken yapilan dua gonulden kopar..

Hic kafani takma. Hormon almayan kadinmi var artik ? Git doktoruna yonlendirsin canım. Yanlis gereksiz bisey vermez heralde

Cumartesiye randevu alim bakim ne dicek
Gereksiz vermez sanirim.verse bastan verirdi.erken dedi
Oy oyy acicam yine kusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…