mrb bebisimmmmmm nasilsin.... Bu takvim olayını bimiyorum canım telde görünmüyor zaten.... Profilinden tahmini dogum tarihine bi bak canim :26:ya benim bu hamilelik takvimi yanlış yaaa düzeltemiyorum da...6.haftadayım bu takvim beni haziranda değil de mayısta doğurtacak herhalde :)
Aaahhh aahhhh bende hiç bisey bilmezdim yasaya yasaya neler öğreniyor insan....benimde 17ay oldu bi suru tedavi gördüm ilaç kullandım bir asilama oldum....
Kalamadim canimmmmhiç hamile kaldın mı canımm
Kalamadim canimmmm
mrb bebisimmmmmm nasilsin.... Bu takvim olayını bimiyorum canım telde görünmüyor zaten.... Profilinden tahmini dogum tarihine bi bak canim :26:
doğru diyorsun canımmm allah büyük bakalım olur nasipse napalım elimden gelen bu yani inşallah sizin mutluluğunuzla mutlu olurum
güldürdün benı bebeğim valla bugun baslamıstım rejıme de ztn neyse baslarım sonra tekrardan
Simdide benim dogum tarihim oldugu sayfadayizzzv
Canlarımmmm ben geldimmmm :124::124:
aaaaaammmmmmiiiiinnnnnnnn insss canim insss....bende hiç kalamadım canım allah bir kez yaşatsın tam yaşatsın inşallah
Bilemedim ki simdi:26:iyiyim cnm sen nasılsın? zaten tahmini doğum tarihini yazınca gözüküyor profilde ama 1 hafta önden gidiyo :)
canım benim kafanı karıştıracak durum değil mantıklı düşünüyosun akıllı kadınsın o zaman sen önce zayıfla sonra bebek işine koyul bu daha mantıklı sağlık için unutma emi kuzum . . .
aaaaaammmmmmiiiiinnnnnnnn insss canim insss....
Bilemedim ki simdi:26:
Bende iyiyim canim yeniden ilac kullanmaya basladim bakalim bu ay ne bekliyor beni
hem kendi hem de birbirimizin mutluluğuyla mutlu olalım
hehe bugün mü başladın Allah iyiliğini versinpazartesi başlanan rejimden hiçbirzaman hayır gelmemiştir zaten. lanetli pazartesi
daha ufacık miniciksin kız sen
hoşgeldin Esram nasılsın bakalım?
daha ufacık miniciksin kız sen
Heheeee evet ufakimdaaakendimi daha yasli hissediyorum :26:
Umarim oyledirrrrrr canim...senin dilinden rabbimin kulagina....duani eksik etme ne olurçok güzel şeyler bekliyo seni...
Heheeee evet ufakimdaaakendimi daha yasli hissediyorum :26:
yok canım kızmam söylediklerin gercek ler aslında bunları cok düşünüyrum hatta burdada çok tartışıldı bu konu bakalım akışına bıraktım olmuycak gıbı olursa yolları ayıracağımı eşime anlattım oda farkında allah bıze neler yaşatcak bılmeyız yaşayıp görcez canım gercekten yaşadıkalrım kolay şeyler değil ama yuvada zor kurulmuyo umut dünyası umut ediyorum herşeyın düzelip unutulması için..
Kac yasndasinn hicrann ben kacrdimmm :))
91dogumluyum canimKac yasndasinn hicrann ben kacrdimmm :))
bende telden giriyorum ama gorunuyo canim :26:Ya bu telden girmk cok kötü sayfa numaralarini goremiyorum yaslarinizi ogrenemiyorum haha:))
evet cevremdekiler yasimdan olgun oldugumu söyler hepolgunluğundandır o. ben de herzaman yaşımdan küçük hissetmişimdir. şuanda 20 falan ya varım ya yokum
sağol canım yaaa çok mutlu oldum bana destek olduğun için. öyle yapmaya karar verdik artık hakkımızda hayırlısı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?