Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmm anladım canlarrr fotoda pek guzel gozukmuyo ama hayalet cızgı var baktım sarıda degıl kırmızı gecen ay da aynısı olmustu ama baya vakıt gecmıstı bunda 1 saat gecmemıstır bılmıyorum ama bakalım hayırlısı... cok saolun kızlarr ıyıkı varsınız =)

ya benim bu hamilelik takvimi yanlış yaaa düzeltemiyorum da...6.haftadayım bu takvim beni haziranda değil de mayısta doğurtacak herhalde :)
mrb bebisimmmmmm nasilsin.... Bu takvim olayını bimiyorum canım telde görünmüyor zaten.... Profilinden tahmini dogum tarihine bi bak canim :26:

mrb bebisimmmmmm nasilsin.... Bu takvim olayını bimiyorum canım telde görünmüyor zaten.... Profilinden tahmini dogum tarihine bi bak canim :26:

iyiyim cnm sen nasılsın? zaten tahmini doğum tarihini yazınca gözüküyor profilde ama 1 hafta önden gidiyo :)

doğru diyorsun canımmm allah büyük bakalım olur nasipse napalım elimden gelen bu yani inşallah sizin mutluluğunuzla mutlu olurum

hem kendi hem de birbirimizin mutluluğuyla mutlu olalım

güldürdün benı bebeğim valla bugun baslamıstım rejıme de ztn neyse baslarım sonra tekrardan

hehe bugün mü başladın Allah iyiliğini versin pazartesi başlanan rejimden hiçbirzaman hayır gelmemiştir zaten. lanetli pazartesi

Simdide benim dogum tarihim oldugu sayfadayizzzv

daha ufacık miniciksin kız sen
Canlarımmmm ben geldimmmm :124::124:

hoşgeldin Esram nasılsın bakalım?

bende hiç kalamadım canım allah bir kez yaşatsın tam yaşatsın inşallah
aaaaaammmmmmiiiiinnnnnnnn insss canim insss....

iyiyim cnm sen nasılsın? zaten tahmini doğum tarihini yazınca gözüküyor profilde ama 1 hafta önden gidiyo :)
Bilemedim ki simdi:26:

Bende iyiyim canim yeniden ilac kullanmaya basladim bakalim bu ay ne bekliyor beni

sağol canım yaaa çok mutlu oldum bana destek olduğun için. öyle yapmaya karar verdik artık hakkımızda hayırlısı :44:

evet hiç bir zaman rejim yapıpta zayıflamadım rejım yapıp kılo alıyorum ben ztn yaaaa neyse bozdum gıttı zaten

haklısın canım yıkmak bir anlık ama kurmak senelerini alıyor anlıyorum seni fakat çok ta üzülüyorum sana çok iyi kapli çok tatlı birisin . . .canım benim inşAllah aranız düzelir dilerim Allah'tan eskisi gibi olursunuz . . . .

Kac yasndasinn hicrann ben kacrdimmm :))
91dogumluyum canim

Ya bu telden girmk cok kötü sayfa numaralarini goremiyorum yaslarinizi ogrenemiyorum haha:))
bende telden giriyorum ama gorunuyo canim :26:

olgunluğundandır o. ben de herzaman yaşımdan küçük hissetmişimdir. şuanda 20 falan ya varım ya yokum
evet cevremdekiler yasimdan olgun oldugumu söyler hep

Ama tabi ruhun genc kalmasi daha iyi beaa

sağol canım yaaa çok mutlu oldum bana destek olduğun için. öyle yapmaya karar verdik artık hakkımızda hayırlısı :44:

ne demek canım benim buradan ne kadar destek olurum bilmiyorum ama bu sitede bulunduğum sürece her zaman yanında olacağıma hepinizin yanında olacağıma emin olabilirsin datlum . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…