iyilik sen nasılsın aslında biraz kötüyüm ama iyi olmaya calısıyruz
Kuzum uzak dur artik bebek düşüncesinden olursa olur olmazsa dünyanın sonu degil tupuydu falaniydi falaniydi hallolur kendi gelmezse zorla getiririz bizdr :)) inançlı ol senGamsemmm olacakmi dersinn
Ama ben 13 aydir husrana ugruyorum
Inancimi yiturdim sanirsammm
Oho ohoh
Bebek nasibiyle gelir ne güzel olmus cok sevindim :))Aslinda benim icin guzel bir haber cok mutluyum sizinlede paylasmak istedim.. (cok konusuyo demeyin kizmayin haa)
Nasil anlatsam..
Simdi biz esimle ailemizden uzakta oturuyorduk.. sonra ben guzel bir is bulunca mecburen tasindik ailelerimizin yanina donduk.. ama tabi bu arada esim isini birakti benim icin..
neyse biz tasindik ben basladim calismaya.. esim bulamadi is.. cok tartistik.. zor gunlerimiz oldu..
AMAAAAAAAAAA
Bebegim bize ugurlu geldi... kocam ise basliyor.. isvicrede bana yakin.. guzelde aylik alicak.. istedigi is'e girdi..
Gecmis olsun topragim:)) sen önümüzdeki ayda hamileyim diye saka yapmaya inajirsan bakaesin oda oluverir ins :)valla olmadı bebğim bu bayram sanırım mide mi üşüttüm yataktan kalkamadım sarardım soldummaf oldum gercekten hasta oldum numara yapmadan eşimde benle çok ilgilendı bayramın yarısı yatarak gectı veya etten zehirlenmişte olabıolrıım
Bu arada benim batasıca batım 11 kasım kızlarbu bat bana batıyo artık bugün huysuz şirin gibiyim hiçbişeyden hoşlanmıyorum:)
anladım bebğim o zmn şimdi adetliyim ne zaman randevu alamam gerekir off şimdi bayram tatilinden cıktık bu patron bana izin vermez ki yaa
canımın içi seni korkutmak istemem ama herşey bebek değil ki ama bebek olunca ki inşAllah olacak sen kocanın yaptıklarını unutacakmısın daha sonra hazmedebilecek misin kızma bana böyle konuştum diye lütfen olur mu kuzum . . . . . .
Kuzum uzak dur artik bebek düşüncesinden olursa olur olmazsa dünyanın sonu degil tupuydu falaniydi falaniydi hallolur kendi gelmezse zorla getiririz bizdr :)) inançlı ol sen
Bebek nasibiyle gelir ne güzel olmus cok sevindim :))
Gecmis olsun topragim:)) sen önümüzdeki ayda hamileyim diye saka yapmaya inajirsan bakaesin oda oluverir ins :)
Bende ayniuim senle hep miskin hem huysuz şirin
Insallah hamissindir canimmSeninde baya oldu.Allahim bekletmesinnSelam kızlar nasılsınız?Bugün benim normalde bat ama ateşe göre yumurtlamamiş gibiyim gecikebilir sanırım :2: felaket bel ağrım var ve bembeyaz akıntı geliyor ha bre.. Sinirlerim de tavan yapmış durumda.. Geleceği belli de erken gelse de önümüze baksak
Ilk once reglini 3.gunu hormon testi ister genelde bi problem yoksa en erken 3.gun ilac kullanmaya baslarsin
iyiyim cok sukur canım inşallah hersey dahada ıyı olcak Allahın ıznıyle
Canim iyi bi dr bul isinin ehli olmali .....yumurta takibi yaptirmak istiyorum dersen baslar bi yerdenhormon testi yaptırmıştım ztn canım randevu alayım bari inşallah izin alırsam giderim kuşum çok sağol bilgine sağlık
Canim iyi bi dr bul isinin ehli olmali .....yumurta takibi yaptirmak istiyorum dersen baslar bi yerdenhormon testi yaptırmıştım ztn canım randevu alayım bari inşallah izin alırsam giderim kuşum çok sağol bilgine sağlık
kızlarr acıl cevap verın hıc yazamıyorum susıra cok cok yogunum mısafır ustune mısafır bıde kaynanamlar geldı sımdı hıc gıremedımm yaa ama benım bat bugun ama olmadım oylede belım agırıyokı kasıklarım adetmı olacam bılmıyorum neyse yaptım bugun test ılk etapta bısey cıkmadı sonra baktım ıkıncı cızgı hayalet seklınde cıktı acaba hamısmıyım buarada dpo 13 bugun kızlar lutfen acıl cevap verın beklıyomm cevabınızı Eki Görüntüle 834390
Canim iyi bi dr bul isinin ehli olmali .....yumurta takibi yaptirmak istiyorum dersen baslar bi yerden
kızlarr acıl cevap verın hıc yazamıyorum susıra cok cok yogunum mısafır ustune mısafır bıde kaynanamlar geldı sımdı hıc gıremedımm yaa ama benım bat bugun ama olmadım oylede belım agırıyokı kasıklarım adetmı olacam bılmıyorum neyse yaptım bugun test ılk etapta bısey cıkmadı sonra baktım ıkıncı cızgı hayalet seklınde cıktı acaba hamısmıyım buarada dpo 13 bugun kızlar lutfen acıl cevap verın beklıyomm cevabınızı Eki Görüntüle 834390
kızlarr bı akıl verınn bana ne yapım bıdaha test yapsammı acaba ne olur onlıne olanlar yardımm
Canim ben telden giriyorum resim net görünmüyor.... Testi tekrarla yada yarin tekrar yap yada kan ver:26:kızlarr bı akıl verınn bana ne yapım bıdaha test yapsammı acaba ne olur onlıne olanlar yardımm
aminnn inşallah olur canımm herkes için
Canim ben telden giriyorum resim net görünmüyor.... Testi tekrarla yada yarin tekrar yap yada kan ver:26:
valla pekde bilmiyorum ama araştırayım canım benim
kızlarr bı akıl verınn bana ne yapım bıdaha test yapsammı acaba ne olur onlıne olanlar yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?