Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarr acıl cevap verın hıc yazamıyorum susıra cok cok yogunum mısafır ustune mısafır bıde kaynanamlar geldı sımdı hıc gıremedımm yaa ama benım bat bugun ama olmadım oylede belım agırıyokı kasıklarım adetmı olacam bılmıyorum neyse yaptım bugun test ılk etapta bısey cıkmadı sonra baktım ıkıncı cızgı hayalet seklınde cıktı acaba hamısmıyım buarada dpo 13 bugun kızlar lutfen acıl cevap verın beklıyomm cevabınızı

Gamsemmm olacakmi dersinn
Ama ben 13 aydir husrana ugruyorum
Inancimi yiturdim sanirsammm
Oho ohoh
Kuzum uzak dur artik bebek düşüncesinden olursa olur olmazsa dünyanın sonu degil tupuydu falaniydi falaniydi hallolur kendi gelmezse zorla getiririz bizdr :)) inançlı ol sen
Bebek nasibiyle gelir ne güzel olmus cok sevindim :))
Gecmis olsun topragim:)) sen önümüzdeki ayda hamileyim diye saka yapmaya inajirsan bakaesin oda oluverir ins :)
Bu arada benim batasıca batım 11 kasım kızlar bu bat bana batıyo artık bugün huysuz şirin gibiyim hiçbişeyden hoşlanmıyorum:)

Bende ayniuim senle hep miskin hem huysuz şirin

anladım bebğim o zmn şimdi adetliyim ne zaman randevu alamam gerekir off şimdi bayram tatilinden cıktık bu patron bana izin vermez ki yaa

Ilk once reglini 3.gunu hormon testi ister genelde bi problem yoksa en erken 3.gun ilac kullanmaya baslarsin

yok canım kızmam söylediklerin gercek ler aslında bunları cok düşünüyrum hatta burdada çok tartışıldı bu konu bakalım akışına bıraktım olmuycak gıbı olursa yolları ayıracağımı eşime anlattım oda farkında allah bıze neler yaşatcak bılmeyız yaşayıp görcez canım gercekten yaşadıkalrım kolay şeyler değil ama yuvada zor kurulmuyo umut dünyası umut ediyorum herşeyın düzelip unutulması için..

yaa insanın toprağı bu kadar akıllı olur mu yaa şakaların gerceğe çıkıyor haklısın önümğzdeki ay inşallah beraber yaparız şakamızı

Insallah hamissindir canimmSeninde baya oldu.Allahim bekletmesinn

hormon testi yaptırmıştım ztn canım randevu alayım bari inşallah izin alırsam giderim kuşum çok sağol bilgine sağlık
Canim iyi bi dr bul isinin ehli olmali .....yumurta takibi yaptirmak istiyorum dersen baslar bi yerden
.....yardimci olabildiysem ne mutlubana canim

kızlarr bı akıl verınn bana ne yapım bıdaha test yapsammı acaba ne olur onlıne olanlar yardımm

canım sonradan çıkan testleri dikkate almayın denir hep.
bir dfe ben fotoya baktım ama pek çizgi göremedim.bence yarın tekrarla testini sen.
hayırlısı neyse o olsun canım.

kızlarr bı akıl verınn bana ne yapım bıdaha test yapsammı acaba ne olur onlıne olanlar yardımm

bende çok dikkatli baakınca hafif gördüm ama bazı testlerde uzun süre beklenince bu tarz çizgiler oluşabiliyor. bence yarın sabah yapıp ilk 5 dk sonunda gözüküyor mu diye bakmalısın. yine oluşuyor gibi ise bence kan testi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…