Kan verdim canim birazdan sonucu almaya gtcem
Anladim canim. Insallah iyi doktora dusersin.ben cumartesi gunu gittim sorun varmi bakilmak icin.doktoru değiştirdim sinirlendim o derece.kadin hanimefendi gordu beni:)) sessiz kalirim sanmıştı baya bi ustume geldi.yok nobetci doktor bunlarla ilgilenmezmis acil kanamali durumlara bakarmis.paramla rezilmi olcam ozel hastanede bi cemkirdim.ciktim baska doktora gittim onu da sikayet ettim oh iyi yaptim hala sinirleniyorum ya
kızlar biraz kendimden bahsedeyim
pko hastasıyım ve 1,5 yıldır korunmadımhalde cocugum olmadı 3. kez klomen kullanışımda hamile kaldım ve adetime 4 gün kala beta hcg 17 cıktı 2 gün sonra 42,3 cıktı sizce çok mu düşük değerim bugün adet günüm ve c.tesi dr gideceğim o gün kese görünür mü?
rabbim isteyen kim varsa onada nasip etsin benim yavrumuda bana bağışlasın... aminnn...
hastaneye gitmekten nefret edıyorum özellerde dolu devlette sinir oldum gitmemeye karar verdim kasıma randavu verıyo o zmn da git adetlıyken gel dıcek gene sıra olmuycak poffff uğraştırmadan gel bebeğim hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar biraz kendimden bahsedeyim
pko hastasıyım ve 1,5 yıldır korunmadımhalde cocugum olmadı 3. kez klomen kullanışımda hamile kaldım ve adetime 4 gün kala beta hcg 17 cıktı 2 gün sonra 42,3 cıktı sizce çok mu düşük değerim bugün adet günüm ve c.tesi dr gideceğim o gün kese görünür mü?
rabbim isteyen kim varsa onada nasip etsin benim yavrumuda bana bağışlasın... aminnn...
Değerin 1500 gibi olunca görünür diye biliyorumkızlar biraz kendimden bahsedeyim
Ozelde mi dolu canim ya? Mutlaka vardir bi yerde. Nerde oturuyosun ki sen?
denizlide kasımda var randevu dedi dolu dediler kasıma kadr adetim biter yanii 3. günüe bulasadım bir yer iyiydi yaa
hastaneye gitmekten nefret edıyorum özellerde dolu devlette sinir oldum gitmemeye karar verdim kasıma randavu verıyo o zmn da git adetlıyken gel dıcek gene sıra olmuycak poffff uğraştırmadan gel bebeğim hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa
Kizlaar ben geldimm degerim 77. İki gun once 34 tu. Gelisiyor dedi doktorr. Musmutluyummm
Anladim canim.insallah hic ihtiyacin kalmadan gelir bebegin. Ama bence randevunu al adetin üçüncü günü gel der.o da kontrol olarak gecer o gidisin de
Kizlaar ben geldimm degerim 77. İki gun once 34 tu. Gelisiyor dedi doktorr. Musmutluyummm
öyle yapayım deme kasıma alayım bakalım o zmna kadr randevusuz giderim
Al benden de o kadar canim yaa
Bende tekrar gitcem ama zoruma gidiuo
Hastanelerde dolu masallah
Departmandaki arkadasta zor randevu aldi ozelden bide
Al canim icin rahatlar en azindan
Ayy ne guzell bi haber cok sevindimmCok dikkat et canim kendine bebisin siki siki tutunsunnKizlaar ben geldimm degerim 77. İki gun once 34 tu. Gelisiyor dedi doktorr. Musmutluyummm
Iyidi Iyi di canım biraz fazla yorucuydu sadece sen neler yaptın bayrandahimmm evet bende online kisileri göremiyorum ama alıştım telden
iyiyim şekerim sen nasılsın nasıl geçti tatil
Ooooo süper tebrik ederim minikimiz yapimis annesine yupyy:))Kizlaar ben geldimm degerim 77. İki gun once 34 tu. Gelisiyor dedi doktorr. Musmutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?