Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar biraz kendimden bahsedeyim

pko hastasıyım ve 1,5 yıldır korunmadımhalde cocugum olmadı 3. kez klomen kullanışımda hamile kaldım ve adetime 4 gün kala beta hcg 17 cıktı 2 gün sonra 42,3 cıktı sizce çok mu düşük değerim bugün adet günüm ve c.tesi dr gideceğim o gün kese görünür mü?

rabbim isteyen kim varsa onada nasip etsin benim yavrumuda bana bağışlasın... aminnn...

hastaneye gitmekten nefret edıyorum özellerde dolu devlette sinir oldum gitmemeye karar verdim kasıma randavu verıyo o zmn da git adetlıyken gel dıcek gene sıra olmuycak poffff uğraştırmadan gel bebeğim hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa

Benim bildigim 2 gunde bir 2 kat artmali yaklasik olarak.dusuk degil normal gibi canim ama yine de doktorun bilir.

Insallsh hepimize nasip olsun canim..

Ozelde mi dolu canim ya? Mutlaka vardir bi yerde. Nerde oturuyosun ki sen?

Normal gozukuyor cnm degerinde artmis
Allah tamamina erdirsin
Bekleyisinin mukafati bebisin simsiki tutunsun sana insallahhh

Değerin 1500 gibi olunca görünür diye biliyorum
Ama değerin iyi iki günde iki katı olmalı ki senin olmuş.. Birkaç gün sonra tekrarla ki emin olasin.. Gözün Aydın bu arada. Profilini çok görüyordum demek ki 1.5 sene sonrasına nasipmis:)

Al benden de o kadar canim yaa
Bende tekrar gitcem ama zoruma gidiuo
Hastanelerde dolu masallah
Departmandaki arkadasta zor randevu aldi ozelden bide

Al benden de o kadar canim yaa
Bende tekrar gitcem ama zoruma gidiuo
Hastanelerde dolu masallah
Departmandaki arkadasta zor randevu aldi ozelden bide

ayyy valla doğuralım da kurtulalım hiç sevmıyorum hastanelerde uğraşmayı yavvv

himmm evet bende online kisileri göremiyorum ama alıştım telden
iyiyim şekerim sen nasılsın nasıl geçti tatil
Iyidi Iyi di canım biraz fazla yorucuydu sadece sen neler yaptın bayranda
Kizlaar ben geldimm degerim 77. İki gun once 34 tu. Gelisiyor dedi doktorr. Musmutluyummm
Ooooo süper tebrik ederim minikimiz yapimis annesine yupyy:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…