Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlarım naponus ??
tüm hamiş arkadaşları tebrik ediorum. darısı başımıza...
bugün bi adapte olamadım buraya walla... tam giriom bişi çıkıo

Saol cnm paylasimin icin
Sen arada yolla boyle seyler
Cunku seytan beni cok yokluyor

Cumartesiye randevu alim bakim ne dicek
Gereksiz vermez sanirim.verse bastan verirdi.erken dedi
Oy oyy acicam yine kusu

ay canım benimde kasım ayının bitiminde tam 1 yıl olmuş olacak. bendede tık yok. bende gidicem mecbur ama kuşu açmaktanda o çatala geçmektende nefret ediyorum

ay canım benimde kasım ayının bitiminde tam 1 yıl olmuş olacak. bendede tık yok. bende gidicem mecbur ama kuşu açmaktanda o çatala geçmektende nefret ediyorum
Ayy ne rezil bisey o catallIlk oturdugumda ins. Bidaha gerek kalmaz demistim gittim bi daha oturdum .ustune bi de rahim filmiiVelet bi geleydii .cok inatci benim bebis kustu bana gelmiyoSizmisiniz iki sene korunan beni istemeyen bende gelmiyom iste diyoo

abla eskı msajlarını sil atamyorum

canımm nasılsın yaptırdın mı kromozom testını

kızlarr sıze bı sorum olucak bu eşimle evlenelı su kadar oldu falan yazıo ya onu profılınıze nasıl ekledınız

kızlarr sıze bı sorum olucak bu eşimle evlenelı su kadar oldu falan yazıo ya onu profılınıze nasıl ekledınız

yukarda bildirimler varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyr oraya gir profilimi düzenle var solda ordan en alta in hitap şekli tarih fln var kaydette oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…