- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Dua edenin, 'RABBİM' demesi, ALLAH'in 'efendim' demesinin ta kendisidir..
Birisi her gece kalkip ALLAH'i aniyor, O'na dua ediyordu.. Seytan ona dedi:
- Ey ALLAH'i cok anan kisi, butun gece 'ALLAH' deyip cagirmana karsilik seni buyur eden var mi? Sana bir tek cevap bile gelmiyor, daha ne zamana kadar dua edeceksin? ..
Adamin gonlu kirildi, basini yere koydu ve uyudu. Ruyasinda ona söyle dendi:
- Kendine gel uyan! Niye duayi, zikri biraktin? .. Neden usandin? ..
Adam:
- 'Buyur' diye bir cevap gelmiyor ki, kapidan kovulmaktan korkuyorum dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:
- Senin ALLAH demen, O'nun buyur demesi sayesindedir..
Senin yalvarisin, ALLAH'in senin ruhuna haber ucurmasindandir..
Senin cabalarin, careler araman, ALLAH'in seni kendine yaklastirmasi, ayaklarindaki baglari cozmesindendir..
Senin korkun, sevgin, umidin ALLAH'in lutfunun kemendidir..
Senin her 'Yarabbi' demenin altinda, ALLAH'in buyur demesi vardir..
Gafilin, cahilin cani, bu duadan uzaktir..
Cunku 'Yarabbi' demeye izin yok ona..
Agzinda da kilit var, dilinde de..
Zarara ugradigi zaman, aglayip, sizlamasin diye ALLAH ona dert, agri, sIzI, gam, keder vermedi..
Bununla anla ki, ALLAH'a dua etmeni, O'nu cagirmani saglayan dert, dunya saltanatindan daha iyidir..
Dertsiz dua soguktur. Dertliyken yapilan dua gonulden kopar..
Cumartesiye randevu alim bakim ne dicek
Gereksiz vermez sanirim.verse bastan verirdi.erken dedi
Oy oyy acicam yine kusu
Saol cnm paylasimin icin
Sen arada yolla boyle seyler
Cunku seytan beni cok yokluyor
Cumartesiye randevu alim bakim ne dicek
Gereksiz vermez sanirim.verse bastan verirdi.erken dedi
Oy oyy acicam yine kusu
orası dogru tabiki herşey Allahtan.. neyse yarın bide doktoru dinleyim ona göre son kararı veririz artık
aynn bebeğim hakkımızda hayırlısı inşallah
Ayy ne rezil bisey o catallIlk oturdugumda ins. Bidaha gerek kalmaz demistim gittim bi daha oturdum .ustune bi de rahim filmiiVelet bi geleydii .cok inatci benim bebis kustu bana gelmiyoSizmisiniz iki sene korunan beni istemeyen bende gelmiyom iste diyooay canım benimde kasım ayının bitiminde tam 1 yıl olmuş olacak. bendede tık yok. bende gidicem mecburama kuşu açmaktanda o çatala geçmektende nefret ediyorum
napyonuz bakıyım kızceler oooooooo bı muhabbet bı muhabbet oh bnde haslanms karnı bahar yıyorum
Dua edenin, 'RABBİM' demesi, ALLAH'in 'efendim' demesinin ta kendisidir..
Birisi her gece kalkip ALLAH'i aniyor, O'na dua ediyordu.. Seytan ona dedi:
- Ey ALLAH'i cok anan kisi, butun gece 'ALLAH' deyip cagirmana karsilik seni buyur eden var mi? Sana bir tek cevap bile gelmiyor, daha ne zamana kadar dua edeceksin? ..
Adamin gonlu kirildi, basini yere koydu ve uyudu. Ruyasinda ona söyle dendi:
- Kendine gel uyan! Niye duayi, zikri biraktin? .. Neden usandin? ..
Adam:
- 'Buyur' diye bir cevap gelmiyor ki, kapidan kovulmaktan korkuyorum dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:
- Senin ALLAH demen, O'nun buyur demesi sayesindedir..
Senin yalvarisin, ALLAH'in senin ruhuna haber ucurmasindandir..
Senin cabalarin, careler araman, ALLAH'in seni kendine yaklastirmasi, ayaklarindaki baglari cozmesindendir..
Senin korkun, sevgin, umidin ALLAH'in lutfunun kemendidir..
Senin her 'Yarabbi' demenin altinda, ALLAH'in buyur demesi vardir..
Gafilin, cahilin cani, bu duadan uzaktir..
Cunku 'Yarabbi' demeye izin yok ona..
Agzinda da kilit var, dilinde de..
Zarara ugradigi zaman, aglayip, sizlamasin diye ALLAH ona dert, agri, sIzI, gam, keder vermedi..
Bununla anla ki, ALLAH'a dua etmeni, O'nu cagirmani saglayan dert, dunya saltanatindan daha iyidir..
Dertsiz dua soguktur. Dertliyken yapilan dua gonulden kopar..
ben haslanmış karnı baharın suyunu çok içerim yaaaazayıflatıyo dediler ama faydasını pek görmedim
ben haslanmış karnı baharın suyunu çok içerim yaaaazayıflatıyo dediler ama faydasını pek görmedim
napyonuz bakıyım kızceler oooooooo bı muhabbet bı muhabbet oh bnde haslanms karnı bahar yıyorum
ohh ohhh, şahaneeee
yok canım, biz daha çalışmaya başlamadık, bi test yaptırmıştım, onun sonucunu bekliyorum. Korunuyoruz yani.
Ama adetim 2 gün gecikti yine de:26: Soğan suyu içmiştim bu ay, ondan şaştı günüm heralde
Testin sonucu 25 ekimde çıkacak sanırım.
Afiyet olsun bebemm.
Bende cubuk kraker kemiriyorum
Cok acimmm
Hic sevmiyorum ya kokusu burnuma geldi şimdi bahsedince
bnde zayflatıyo dye yıyorum
kızlarr sıze bı sorum olucak bu eşimle evlenelı su kadar oldu falan yazıo ya onu profılınıze nasıl ekledınız
yukarda bildirimler varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyr oraya gir profilimi düzenle var solda ordan en alta in hitap şekli tarih fln var kaydette oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?