Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen cnm senmisin 3 yıl hap kullanan.. al şimdi ben de size çektireyim dio :26:

canımm nasılsın yaptırdın mı kromozom testını
iyiyim tatlım sen nasılsın?
kromozom analizi yaptırmadım canım ben, onun için tekrar kadın doğum ya da ürolojiye gidin dediler, o gün müsaittim sadece, ama en erken 1 hafta sonrasına randevu verdiler. bizde istemedik. sadece pıhtılaşma testlerini yaptırdık biz. o da 1 ayda çıkıyor sonucu. 25 ekimde bi arayın çıktı mı diye dediler, böyle işte canım. sen neler yaptın?

Canim ilk cumartesi ogrendm ben problmli bi kurtaj gecirdim agustosta kirk gun kanamam oldu sonra adet olmadan kaldimz
canım yaaaa çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, acayip sevindim yaaa umut oldun resmen bana

hımm anladım canım bende bugun fakülteye gıttım orda yaptırdığım butun testlerı topladım. kromozom testıde doktor cuma gunu kesın çıkar dedı artık cıkmazsada cıkarsada başka doktora gıdıcem canım . sen hangı hastanede yaptırdın

aynen cnm senmisin 3 yıl hap kullanan.. al şimdi ben de size çektireyim dio :26:

Ben hap ancak bir ay kullanabildim cnm
Vucudum kabul etmedi.
Sonra esim korundu
Amma ne korkardim hamile kalcam diye
Bi keresinde adet olmadim midemde cok bulaniyodu nasil tutusmustumm
Test yapmistim o zaman silik cizgi vardi bu ne diye kendi kendime sorup cope atmistim
Ertesi gunde adet olmustum:)))
Hey gidi gunlerr:)))

kimyasal gebelik mi geçirdin yani? canım korundum da küstü de bilmem ne de diye düşünme. korundun da keyfine mi korundun? korunmak dinimizce makbul. olup da aldıraydın daha mı iyidi? bu konularda kendini üzüp de eziyet etme

doktor bayramdan sonra gelsin demiş. bugün de yerime bakacak kız izinli... bu hafta gidicem inşallah

Bence problem yok gibi hadi bakalim
Bendw karar verdim cumartesiye randevu alcam konuscam ne yapilmasi gerek diye
Hem 13.gun oluyo bakar yumurta ne durumda diye.benim 15.gun catliyodu

O zamanlar bilmiyodum cnm kimyasal gebeligi
Testimin silik cizgisi cikmisti cok korkmustum
Ertesi gun adet oluncada yanlismis dedim oyle gecti
Eski hallerime guluyorum sadece :))
Simdide kicimi yirtiyorumm

fakültede yaptırdım bende canım, genetiğe gidip kan verdim sadece. ama sonucu almak için benim mi gitmem lazım, ya da alınca kime göstereceğim ben de bilmiyorum açıkçası:26:
kromozom analizini de yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. bakalım senin sonucun bi çıksın da, ne yazacak acaba sonuçlarda, yani nasıl bir sonuç veriyorlar merak ediyorum. benim bi arkadaşım yaptırmıştı da, soy ağacı aile dizilimi fln yapıolar demişti..
kendime iyi bi doktor edinip, sonuçları ona mı götürsem acaba diyorum bi. Doç.Dr.Murat Arslan'a aklım epey yattı ama, bilemiyorum yine de:26:
sen nereye hangi doktora gideceksin?

doktor bayramdan sonra gelsin demiş. bugün de yerime bakacak kız izinli... bu hafta gidicem inşallah
tatlım senin ne sonucun çıkacak?

merabalar kızlar nasılsınız..bat listesi falan yapıldımı yapıldıysa benim değişmedi buayda 8 kasım:)bayadır girmiyordum foruma ne vr ne yok...

Bence problem yok gibi hadi bakalim
Bendw karar verdim cumartesiye randevu alcam konuscam ne yapilmasi gerek diye
Hem 13.gun oluyo bakar yumurta ne durumda diye.benim 15.gun catliyodu

inşallah yoktur canım. ah şu doktora gitmeye gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalabilseydim iyiydi sevmiyorum hiç!!
O zamanlar bilmiyodum cnm kimyasal gebeligi
Testimin silik cizgisi cikmisti cok korkmustum
Ertesi gun adet oluncada yanlismis dedim oyle gecti
Eski hallerime guluyorum sadece :))
Simdide kicimi yirtiyorumm

silik çıkıp adet olduysan kimyasal gebelik geçirmişsindir o zaman. tekrar mı korunmaya başlasan ne? inatçıya seninki gelir belki bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…