- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hayırlı olsun canım ..ilk kan değerini ne zaman öğrendin?adetin geçmişmiydi?
Ayy ne rezil bisey o catallIlk oturdugumda ins. Bidaha gerek kalmaz demistim gittim bi daha oturdum .ustune bi de rahim filmiiVelet bi geleydii .cok inatci benim bebis kustu bana gelmiyoSizmisiniz iki sene korunan beni istemeyen bende gelmiyom iste diyoo
iyiyim tatlım sen nasılsın?canımm nasılsın yaptırdın mı kromozom testını
canım yaaaa çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, acayip sevindim yaaaCanim ilk cumartesi ogrendm ben problmli bi kurtaj gecirdim agustosta kirk gun kanamam oldu sonra adet olmadan kaldimz
iyiyim tatlım sen nasılsın?
kromozom analizi yaptırmadım canım ben, onun için tekrar kadın doğum ya da ürolojiye gidin dediler, o gün müsaittim sadece, ama en erken 1 hafta sonrasına randevu verdiler. bizde istemedik. sadece pıhtılaşma testlerini yaptırdık biz. o da 1 ayda çıkıyor sonucu. 25 ekimde bi arayın çıktı mı diye dediler, böyle işte canım. sen neler yaptın?
canım yaaaa çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, acayip sevindim yaaaumut oldun resmen bana
aynen cnm senmisin 3 yıl hap kullanan.. al şimdi ben de size çektireyim dio :26:
Canim ilk cumartesi ogrendm ben problmli bi kurtaj gecirdim agustosta kirk gun kanamam oldu sonra adet olmadan kaldimz
Dilketiiinn
Sen sonuclarini gostercektin nolduu
Ben hap ancak bir ay kullanabildim cnm
Vucudum kabul etmedi.
Sonra esim korundu
Amma ne korkardim hamile kalcam diye
Bi keresinde adet olmadim midemde cok bulaniyodu nasil tutusmustumm
Test yapmistim o zaman silik cizgi vardi bu ne diye kendi kendime sorup cope atmistim
Ertesi gunde adet olmustum:)))
Hey gidi gunlerr:)))
doktor bayramdan sonra gelsin demiş. bugün de yerime bakacak kız izinli... bu hafta gidicem inşallah
kimyasal gebelik mi geçirdin yani? canım korundum da küstü de bilmem ne de diye düşünme. korundun da keyfine mi korundun? korunmak dinimizce makbul. olup da aldıraydın daha mı iyidi? bu konularda kendini üzüp de eziyet etme
kızlar şu milliyette ki haberi okudunuz mu çok üzüldüm ya...insan nasıl kıyar bu ne vicdansızlık...:26::26:
kızlar şu milliyette ki haberi okudunuz mu çok üzüldüm ya...insan nasıl kıyar bu ne vicdansızlık...:26::26:
BEBEGM NASILSIN senn hamıle deglmsn
Nolmus tatlim..
fakültede yaptırdım bende canım, genetiğe gidip kan verdim sadece. ama sonucu almak için benim mi gitmem lazım, ya da alınca kime göstereceğim ben de bilmiyorum açıkçası:26:hımm anladım canım bende bugun fakülteye gıttım orda yaptırdığım butun testlerı topladım. kromozom testıde doktor cuma gunu kesın çıkar dedı artık cıkmazsada cıkarsada başka doktora gıdıcem canım . sen hangı hastanede yaptırdın
tatlım senin ne sonucun çıkacak?doktor bayramdan sonra gelsin demiş. bugün de yerime bakacak kız izinli... bu hafta gidicem inşallah
Bence problem yok gibi hadi bakalim
Bendw karar verdim cumartesiye randevu alcam konuscam ne yapilmasi gerek diye
Hem 13.gun oluyo bakar yumurta ne durumda diye.benim 15.gun catliyodu
O zamanlar bilmiyodum cnm kimyasal gebeligi
Testimin silik cizgisi cikmisti cok korkmustum
Ertesi gun adet oluncada yanlismis dedim oyle gecti
Eski hallerime guluyorum sadece :))
Simdide kicimi yirtiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?