aa haberim yoktu canım yaa, çok geçmiş olsunyok canım biokimyasal geçirdim dün kayıp gitti yavrum....:44::44::44:hayırlısı böleymiş kuzum şimdi moralmen iyim....
aklım almmıyo sanırım evlilik dışı bebek gelmiş dünyaya kadın evde bırakıp adanaya ailesinin yanına gitmiş evde kimse yokmuş bebek de açlık ve susuzluktan ölmüş...ya rabbim bu nasıl vicdan...:26::26:
kızlar kırmızılar geldi boşuna ümitlendim yanlışmış testler yanılttı ümidimi kestim
eşimin sperm testi, benim de kan testimin sonucu var. onlarla beraber kontrole gidicem işte. herşeyimiz normal mi diyefakültede yaptırdım bende canım, genetiğe gidip kan verdim sadece. ama sonucu almak için benim mi gitmem lazım, ya da alınca kime göstereceğim ben de bilmiyorum açıkçası:26:
kromozom analizini de yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. bakalım senin sonucun bi çıksın da, ne yazacak acaba sonuçlarda, yani nasıl bir sonuç veriyorlar merak ediyorum. benim bi arkadaşım yaptırmıştı da, soy ağacı aile dizilimi fln yapıolar demişti..
kendime iyi bi doktor edinip, sonuçları ona mı götürsem acaba diyorum bi. Doç.Dr.Murat Arslan'a aklım epey yattı ama, bilemiyorum yine de:26:
sen nereye hangi doktora gideceksin?
tatlım senin ne sonucun çıkacak?
kızlar kırmızılar geldi boşuna ümitlendim yanlışmış testler yanılttı ümidimi kestim
fakültede yaptırdım bende canım, genetiğe gidip kan verdim sadece. ama sonucu almak için benim mi gitmem lazım, ya da alınca kime göstereceğim ben de bilmiyorum açıkçası:26:
kromozom analizini de yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. bakalım senin sonucun bi çıksın da, ne yazacak acaba sonuçlarda, yani nasıl bir sonuç veriyorlar merak ediyorum. benim bi arkadaşım yaptırmıştı da, soy ağacı aile dizilimi fln yapıolar demişti..
kendime iyi bi doktor edinip, sonuçları ona mı götürsem acaba diyorum bi. Doç.Dr.Murat Arslan'a aklım epey yattı ama, bilemiyorum yine de:26:
sen nereye hangi doktora gideceksin?
tatlım senin ne sonucun çıkacak?
aa haberim yoktu canım yaa, çok geçmiş olsun
ama moralinin iyi olmasına sevindim.
Rabbim bi daha yaşatmasın, ama bi sonraki ay sağlıklı bir hamilelik yaşama olasılığın çok yüksek
iyiyim tatlım sen nasılsın?
kromozom analizi yaptırmadım canım ben, onun için tekrar kadın doğum ya da ürolojiye gidin dediler, o gün müsaittim sadece, ama en erken 1 hafta sonrasına randevu verdiler. bizde istemedik. sadece pıhtılaşma testlerini yaptırdık biz. o da 1 ayda çıkıyor sonucu. 25 ekimde bi arayın çıktı mı diye dediler, böyle işte canım. sen neler yaptın?
canım yaaaa çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, acayip sevindim yaaaumut oldun resmen bana
hımm evet eşinin sperm testi yaptıracağını söylemiştin hatırladım. inşallah herşey normaldir canımeşimin sperm testi, benim de kan testimin sonucu var. onlarla beraber kontrole gidicem işte. herşeyimiz normal mi diye
hımm evet eşinin sperm testi yaptıracağını söylemiştin hatırladım. inşallah herşey normaldir canım
inşallah canım Rabbim herkese o mutluluğu yaşatsın inşallah...
benim kardeşim yok zaten , tekim yaptırmiyim en iyisi dermişimaynen canım bızede soy ağacı aıle dızılımı falan yaptı yok kac kardeş falan bıkac soru sordu. canım ararsn hastaneyı doktor sana der böyle böyle dıye çağırır belkı. canım ben fakültede kromozom testı yaptırdığıma cok cok pısman oldum 16 temmuzda yaptırdım daha da sonuç çıkmadı cok uzun suruo ozelde yaptırmış bı arkadaşım 1 ayda almış sonucu bnm 3 buçuk ay oldu. canım tam kesın bı doktor kararlaştırmadım ama esentepede ıbrahım beye gıdıcem sanırım bakalım nasıl olcak. bence oyle yaptır canım orda yapılan testlerını topla güzel bı doktora göster
inşallah canım inşallahinşallah canım Rabbim herkese o mutluluğu yaşatsın inşallah...
inşallah canım benim, takılayım peşineCoook tesekkur ederm deryacim umut olabildysem ne mutlu banaaainsallah bi dahaki ay gel pesimdenn
vicdan yok ki bebeğiminsanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşurken bu insan müsvettelerini görüyorum kan beynime sıçrıyo
aklım almmıyo sanırım evlilik dışı bebek gelmiş dünyaya kadın evde bırakıp adanaya ailesinin yanına gitmiş evde kimse yokmuş bebek de açlık ve susuzluktan ölmüş...ya rabbim bu nasıl vicdan...:26::26:
zeycancım geçmiş olsun, nasılda heyecanlanmıştım, olsun üzülme hayırlısı böyleymiş..rabbim en kısa zamanda yine nasip etsin.
benim kardeşim yok zaten , tekim yaptırmiyim en iyisi dermişim
özelde nerde yaptırmış peki? bir de ücreti ne kadarmış ki? eğer çok pahalı değilse ben de özelde yaptırayım madem yaa, bi öğrenir misin arkadaşından kaça ve nerde yaptırdığını zahmet olmazsa? ben şimdi çıkıyorum, yarın görüşürüz
inşallah canım inşallah
inşallah canım benim, takılayım peşinehele bi adet olaydım. ya tıkanıklık fln olmuş olsa geçen ay adet olmazdım di mi? yani soğan kürüne bağlı gecikmiştir heralde adetim di mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?