Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım biokimyasal geçirdim dün kayıp gitti yavrum....:44::44::44:hayırlısı böleymiş kuzum şimdi moralmen iyim....
aa haberim yoktu canım yaa, çok geçmiş olsun
ama moralinin iyi olmasına sevindim.
Rabbim bi daha yaşatmasın, ama bi sonraki ay sağlıklı bir hamilelik yaşama olasılığın çok yüksek

vicdan yok ki bebeğim insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşurken bu insan müsvettelerini görüyorum kan beynime sıçrıyo

kızlar kırmızılar geldi boşuna ümitlendim yanlışmış testler yanılttı ümidimi kestim

eşimin sperm testi, benim de kan testimin sonucu var. onlarla beraber kontrole gidicem işte. herşeyimiz normal mi diye

aynen canım bızede soy ağacı aıle dızılımı falan yaptı yok kac kardeş falan bıkac soru sordu. canım ararsn hastaneyı doktor sana der böyle böyle dıye çağırır belkı. canım ben fakültede kromozom testı yaptırdığıma cok cok pısman oldum 16 temmuzda yaptırdım daha da sonuç çıkmadı cok uzun suruo ozelde yaptırmış bı arkadaşım 1 ayda almış sonucu bnm 3 buçuk ay oldu. canım tam kesın bı doktor kararlaştırmadım ama esentepede ıbrahım beye gıdıcem sanırım bakalım nasıl olcak. bence oyle yaptır canım orda yapılan testlerını topla güzel bı doktora göster

Coook tesekkur ederm deryacim umut olabildysem ne mutlu banaaa insallah bi dahaki ay gel pesimdenn

eşimin sperm testi, benim de kan testimin sonucu var. onlarla beraber kontrole gidicem işte. herşeyimiz normal mi diye
hımm evet eşinin sperm testi yaptıracağını söylemiştin hatırladım. inşallah herşey normaldir canım

benim kardeşim yok zaten , tekim yaptırmiyim en iyisi dermişim
özelde nerde yaptırmış peki? bir de ücreti ne kadarmış ki? eğer çok pahalı değilse ben de özelde yaptırayım madem yaa, bi öğrenir misin arkadaşından kaça ve nerde yaptırdığını zahmet olmazsa? ben şimdi çıkıyorum, yarın görüşürüz

inşallah canım Rabbim herkese o mutluluğu yaşatsın inşallah...
inşallah canım inşallah

Coook tesekkur ederm deryacim umut olabildysem ne mutlu banaaa insallah bi dahaki ay gel pesimdenn
inşallah canım benim, takılayım peşine hele bi adet olaydım. ya tıkanıklık fln olmuş olsa geçen ay adet olmazdım di mi? yani soğan kürüne bağlı gecikmiştir heralde adetim di mi:26:

vicdan yok ki bebeğim insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşurken bu insan müsvettelerini görüyorum kan beynime sıçrıyo

o haberi biraz önce okudum, gerçekten böyle insanları anlamıyorum..birde eğitimli aklı başında biri cahil değilki cahil diyeyim.gerçi vicdan meselesibu eğimle yada cahillikle alakalı değil,,,Allah ıslah etsin böylelerini

Vicdan yok ki adi kadinda
Yazik yavrummm ...melek o gerci
Benzer bisey cook oncelerde bizim komsunun kizina olmustu
O da liseye giderken hamile kalmis dogurup cope atmisti
Sonra aileler duymus gidip almislardi cocugu sonra evlendirdilerdi bunlari
Te allam yaa

Bilmiyorumki canim sogan kuru ne kadar geciktirir ne olur. Ne zaman yumurtladigini bilmiyo musun asagi yukari

Canlar asilamayla ilgili konu geçmiş ben bir olumsuz aşılama geçirmiş biri olarak söylüyorum asilama gereksiz bi durum hem insani cok umutlandiriyo hemde masrafli bi iskemmmm aşılama deneyeceginiz paranin uzerine birazbdaha koyup tup denemek daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…