Ben hap ancak bir ay kullanabildim cnm
Vucudum kabul etmedi.
Sonra esim korundu
Amma ne korkardim hamile kalcam diye
Bi keresinde adet olmadim midemde cok bulaniyodu nasil tutusmustumm
Test yapmistim o zaman silik cizgi vardi bu ne diye kendi kendime sorup cope atmistim
Ertesi gunde adet olmustum:)))
Hey gidi gunlerr:)))
Slmmmmmm ben geldim yemeklerimi yapipp
inşallah yoktur canım. ah şu doktora gitmeye gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalabilseydim iyiydisevmiyorum hiç!!
silik çıkıp adet olduysan kimyasal gebelik geçirmişsindir o zaman. tekrar mı korunmaya başlasan ne? inatçıya seninki gelir belki bu defa
Hb balimmmmmmm bayramda gelemedim mahkum kvdeydim...icranım şirinemmmm hoşgeldin beaaa
neler yaptın nerelerdesin bakem
benim yumyum günleri başladı. son gaz devam..
Canlar asilamayla ilgili konu geçmiş ben bir olumsuz aşılama geçirmiş biri olarak söylüyorum asilama gereksiz bi durum hem insani cok umutlandiriyo hemde masrafli bi iskemmmm aşılama deneyeceginiz paranin uzerine birazbdaha koyup tup denemek daha mantıklı
Insallah gerek kalmaz tatliimm.sende o potansiyeli goruyorumm benn:)))
Ay ben tekrar korunmaya baslim besiz dogururum heralde:))
herkes gitti mi yaw
kızlar benim bata bugünle beraber 6 gün var bu ayda ofsaytçünkü hiçbir belirti yok arada sırada çok az akıntı oluyor oda peceteyle silince geliyor...kasımda kendimiçok kasmamayı düşünüyorum hatta mümkünse ilişki sayısınıda az tutucam bakalım kısmet
hb balimmmmmmm bayramda gelemedim mahkum kvdeydim...
Sen ne yaptın tatilde bol bol çalışın
Hadi bismillah...
Bende regl oldumdu
Drm ikinci aşılama yapalım diyor ben kaçıyorum ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen vereyim dedi kullaniyorum bakalım ocak gibi prosedur geregi tup icin ikinci asilsmayi yaptircam sonrasi yeni bi.macera bekliyor beniOyleymis hicranim yaa
Ben dusunuyodum bi umut iste deyip
Cok kararsizim.bu hafta sonu doktora gidicem ona da sorucam artik bakalim ne dicek
Daha 6 gun varmis cnmm dur bakalimmm
Kızlar ya Ateş ölçme topiğine de yazdım, benim rahimde et beni varmış eğer bu adetle birlikte atılmazsa operasyon geçirmen lazım dedi doktorum off ya sizde varmı böyle bi sıkıntı yaşayan varsa anlatın nasıl bişey önemli mi değil mi kafama çok taktımmm mutsuzum eşimin doğum günü bugün ama benim içim paramparça oldu. Bebek oluşumu için ii değilmiiş polip olması napacam bilmiyorummmmm
ben burdayım hiç gitmiyorum sayfa hep acık diğer sayfadan çalısıp ıkıde bır bakıyrumm
Kızlar ya Ateş ölçme topiğine de yazdım, benim rahimde et beni varmış eğer bu adetle birlikte atılmazsa operasyon geçirmen lazım dedi doktorum off ya sizde varmı böyle bi sıkıntı yaşayan varsa anlatın nasıl bişey önemli mi değil mi kafama çok taktımmm mutsuzum eşimin doğum günü bugün ama benim içim paramparça oldu. Bebek oluşumu için ii değilmiiş polip olması napacam bilmiyorummmmm
Drm ikinci aşılama yapalım diyor ben kaçıyorum ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen vereyim dedi kullaniyorum bakalım ocak gibi prosedur geregi tup icin ikinci asilsmayi yaptircam sonrasi yeni bi.macera bekliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?