Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar benim bata bugünle beraber 6 gün var bu ayda ofsaytçünkü hiçbir belirti yok arada sırada çok az akıntı oluyor oda peceteyle silince geliyor...kasımda kendimiçok kasmamayı düşünüyorum hatta mümkünse ilişki sayısınıda az tutucam bakalım kısmet

o zamanlar en ufak bişeyden hamile kalacam die ödüm patlardı.. meğer ne zormuş kalabilmek (

Insallah gerek kalmaz tatliimm.sende o potansiyeli goruyorumm benn:)))
Ay ben tekrar korunmaya baslim besiz dogururum heralde:))

Oyleymis hicranim yaa
Ben dusunuyodum bi umut iste deyip
Cok kararsizim.bu hafta sonu doktora gidicem ona da sorucam artik bakalim ne dicek

Kızlar ya Ateş ölçme topiğine de yazdım, benim rahimde et beni varmış eğer bu adetle birlikte atılmazsa operasyon geçirmen lazım dedi doktorum off ya sizde varmı böyle bi sıkıntı yaşayan varsa anlatın nasıl bişey önemli mi değil mi kafama çok taktımmm mutsuzum eşimin doğum günü bugün ama benim içim paramparça oldu. Bebek oluşumu için ii değilmiiş polip olması napacam bilmiyorummmmm

Daha 6 gun varmis cnmm dur bakalimmm

hb balimmmmmmm bayramda gelemedim mahkum kvdeydim...

Sen ne yaptın tatilde bol bol çalışın
Hadi bismillah...

Bende regl oldumdu

bende bayramda hiç giremedim :26: Eşimin anneannesine gittik köye Sonra zaten malum yol yorgunluğundan bişi anlamadım tatilden.. şimdik de yum yum zamanlarım başlıo Hadi bakalım kocişin beline benimde yumoşlara kuvvet

Artık buay kasım bitiminde tam 1 yıl olmuş olacak korunmayı bırakalı

Oyleymis hicranim yaa
Ben dusunuyodum bi umut iste deyip
Cok kararsizim.bu hafta sonu doktora gidicem ona da sorucam artik bakalim ne dicek
Drm ikinci aşılama yapalım diyor ben kaçıyorum ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen vereyim dedi kullaniyorum bakalım ocak gibi prosedur geregi tup icin ikinci asilsmayi yaptircam sonrasi yeni bi.macera bekliyor beni

Canim onlari operasyonla aliyolarr
Caresi var yani.stres yapma guzelim
Alinamasa nolcaktii
Hicc kafaya takma doktor alalim dediyse gitcen aldircan oh tertemiz

aldırma işlemi zormuymuymuş canım valla bılmıyorum kı böyle birşeyi ilk senden duydum vallahi allahım yardımcı olur inşallah atarsın adetle canım

Drm ikinci aşılama yapalım diyor ben kaçıyorum ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen vereyim dedi kullaniyorum bakalım ocak gibi prosedur geregi tup icin ikinci asilsmayi yaptircam sonrasi yeni bi.macera bekliyor beni

canim sende ne sorun war asilama yaptirin tup bebege gectiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…