Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Drm ikinci aşılama yapalım diyor ben kaçıyorum ara vermek istiyorum dedim o zaman klomen vereyim dedi kullaniyorum bakalım ocak gibi prosedur geregi tup icin ikinci asilsmayi yaptircam sonrasi yeni bi.macera bekliyor beni

Yasuin kucuk daha senin .
Insallah emeklerimizin karsiligini aliriz canim biran once

iyiyiz sen nasılsın cnm

iyiyim canim bende doktr gittim bugun pko war bendede yumurtami catlatcklar gene bakalim hayirlisi artik kistim wRdi o gitmis ona cok sewindik yillardir duruyodu hsg cekildem gecen ay bu ay kist yok olmus bu bi isaret diyo esimde kst gitti bbis gelcek diyo insallah

Iyi bi dr arastir canim sen.ins gerek kalmazda

Canım et beni dediğin polip mi acaba eğer öyleyse bana yaz bende sana kendi yaşadıklarımı yazayım

Daha tupe geçmedik canım ama az kaldı gibi aslinda öyle büyük bi sorun yoook pko var ama onuda ilacla vs hallettik 17ay oldu hic gebelik yaşamadım

bendede pko wR canim 1 yildir bnde hamile kalamadim 1 kere catlatma tedawisi yaptirdim ardindan hsg cektirdim gecen ay bu ay gene catlatmaya dewam insalah biran omce elir bbisimiz korkuyorum bende olmazsa diye hsg cektrdin mi sen hic

inşallah canım hayırlı sağlklı gelsinde varsın geçolsun, ama sakın stres yapma sağlıklı bir insan bile stres yapınca olmuyor..

Yasim kucuk daha ama uzun zaman oldu canim...evime bi çocuk sesi lazım mutlulugumuzu kat kat katlayacak bi bebek

Insallah canim ya bende cok istiyorum 14.aya girdim bende.
Gelselerde evlerimizi senlendirse vwletlerr
Ay ben emekleyen bebelere bayiliyorumm

Yasim kucuk daha ama uzun zaman oldu canim...evime bi çocuk sesi lazım mutlulugumuzu kat kat katlayacak bi bebek

selam canım ....... herkese selam ...geleceğin güzel anneleri merhaba ?
bence uzun zaamn değil hicrancım o yüzden hiç üzülme daha göreceğin çoooook sey var cnm

sevelimmmmmmmm sevilelimmmmmm ayyy karnım çok ağrıyor evlenınce gecer dedıler evlendıgımden berı daha cok agrım oluyor vallahiii
Ayni şeyhi bana soyluyorlardi ama regl agrimin şiddeti hiç değişmedi aynı yorgan döşek
bendede pko wR canim 1 yildir bnde hamile kalamadim 1 kere catlatma tedawisi yaptirdim ardindan hsg cektirdim gecen ay bu ay gene catlatmaya dewam insalah biran omce elir bbisimiz korkuyorum bende olmazsa diye hsg cektrdin mi sen hic

Benimde 17ay oldu canim 4ay serophene kullandim uc ay igneler ve cat igneleri kullandım bir aşılama oldum hsg cektirdim simdi klomen kullaniyorum ikinci kullanisim

inşallah canım hayırlı sağlklı gelsinde varsın geçolsun, ama sakın stres yapma sağlıklı bir insan bile stres yapınca olmuyor..

stres ewet ben cok stres yapiyorum asiri derecede ama bu ay yapmamaya calisacam elimde olmuyo. ama stresten de olmuyo olabilir dedigin gibi kismet saglikli gelsin bibislerimiz

hicranım klomeni arka arkaya 2 3 kutu kullanmak gerekiyormuş ara vermeden öyle duydum doğru mu ?

kac yasindasin ki canim sen
91liyim canim

Insallah canim ya bende cok istiyorum 14.aya girdim bende.
Gelselerde evlerimizi senlendirse vwletlerr
Ay ben emekleyen bebelere bayiliyorumm
bende bendeeee en guzel donemleri bence emekleme donemi

selam canım ....... herkese selam ...geleceğin güzel anneleri merhaba ?
bence uzun zaamn değil hicrancım o yüzden hiç üzülme daha göreceğin çoooook sey var cnm
As cnm hg nasilsin.... Amin ins en kisa zamanda güzel şeyler görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…