Ayni şeyhi bana soyluyorlardi ama regl agrimin şiddeti hiç değişmedi aynı yorgan döşek
Benimde 17ay oldu canim 4ay serophene kullandim uc ay igneler ve cat igneleri kullandım bir aşılama oldum hsg cektirdim simdi klomen kullaniyorum ikinci kullanisim
Ayni şeyhi bana soyluyorlardi ama regl agrimin şiddeti hiç değişmedi aynı yorgan döşek
Benimde 17ay oldu canim 4ay serophene kullandim uc ay igneler ve cat igneleri kullandım bir aşılama oldum hsg cektirdim simdi klomen kullaniyorum ikinci kullanisim
dr ikinci asilamadan sonra tup diyo dr m isinin ehli bi prof ozele gidiyorum...asilamayida yaklasik bin lira falan tuttutup icin daha erken demis o zman ama doktor diyosa bi bildigi wRdir sen ozelemi gidiyosun asilamayi ne kDRa yaptirdin hYatim
kızlar doğumyapınca adet sancısı kalmıyor..benimde doğumdan önce sancılar iki üç gün sürerdi şimdi ise hiç yok, yalnızca üşüttüğüm zaman kasıklarım ağrır oda hafif ilaç dahi almam
kızlar doğumyapınca adet sancısı kalmıyor..benimde doğumdan önce sancılar iki üç gün sürerdi şimdi ise hiç yok, yalnızca üşüttüğüm zaman kasıklarım ağrır oda hafif ilaç dahi almam
Aaahhh aaahhh bi dogursam adet agrisi ister olsun ister olmasinnnkızlar doğumyapınca adet sancısı kalmıyor..benimde doğumdan önce sancılar iki üç gün sürerdi şimdi ise hiç yok, yalnızca üşüttüğüm zaman kasıklarım ağrır oda hafif ilaç dahi almam
Duymadım canım ama mantiken dogru olabilir...ben ikinci kutudayim bakalım
Aaahhh aaahhh bi dogursam adet agrisi ister olsun ister olmasinnn
hayırlısı bakalım canım .... bende dün soğan oturma banyosu yaptım 15 dk hergün yapacağım aslan perçemi de içiyorum bakalım doğal yolla regl olacak mıyım .....gören popişin erimiş az kalmış diyor bakalım 10 kilo daha versem iyi olcak aslında yeter benim için ...
Neresinden basliyorsunuz canim hap mi kullancanaynennnnnn katılıyrum isterse artsın ama yeterki bebişim olsun ......10 gün sonra bebiş tedavim başlıyor hayılısı bakalım ...
Aaahhh aaahhh bi dogursam adet agrisi ister olsun ister olmasinnn
Ilac vs başka bisey kullanmadan ksv ayda regl oluyorsun cnm sen ins faydasını götürsün..kilo vermeyede devam et herşey daha iyi olacak
Neresinden basliyorsunuz canim hap mi kullancan
bu söylediklerinin noktasına virgülüne kadar katiliyorum canım cokkk haklisin stres en büyük düşman....birde en doğru zamanı rabbim biliyor bazı şeyler sadece vesile olmuş oluyorşunu söylim size bir çocuk annesi olarak herşeyin başı stres ben ilk hamileliğimde 2 yıl korundum. korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamile kaldım, o zaman hamile kalırmıyım kalamazmıyım veya bu ay olacakmı diye hiç düşünmedim hatta eşim dediki dr gidelim bir sorun var dedi dur bakalım hemen şıp diye hamile kalınmaz dedim kendi haline bıraktım.. hani diyolar ya ilişkiden sonra hemen kalkmayın baacaklarınızı yukarı kaldırın vajinal duş almayın bunlarda sadece birini yaptım oda beş dk. bacaklarımı yukarı kaldırdım ve vajinal duş aldım..inanın bunların hepsi fasa fiso tabi bunların tıbbi kabulenirliği var ama bana göre çocuğa engel olan tek şey stres, Allah istedikten sonra ve eşler stre yapmadıktan sonra olur eğer çok çok önemli bir sorun yoksa o kadar çok hikayeler duyuyoruzki 20 yıl çocuğu olmayaan biri bile tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalıyor. niye, çünkü nasıl olsa olmayacak dior. stres yapmıyor..inşallah sizde en kısa sürede sizde anne olursunuz, hergün dua ediyorum yücerabbim hiç evlat sahibi olmayanlara evlat sahibi yap sonrada bana nasip et diye bende ikinci için uğraşıyorum.. tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inşallah
Anladim canım hakkında hayırlısı olsuninşallah.... inşallah canım ....
tahlil yapar klomen verir sonra sperm testi istereşime . çatlama iğnesi verir sonra oda olmazsa tüp bebek cnm ...regliyken gidicem işte beklyorum ayın 31 inde yada 1 inde regl olmam gerek
şunu söylim size bir çocuk annesi olarak herşeyin başı stres ben ilk hamileliğimde 2 yıl korundum. korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamile kaldım, o zaman hamile kalırmıyım kalamazmıyım veya bu ay olacakmı diye hiç düşünmedim hatta eşim dediki dr gidelim bir sorun var dedi dur bakalım hemen şıp diye hamile kalınmaz dedim kendi haline bıraktım.. hani diyolar ya ilişkiden sonra hemen kalkmayın baacaklarınızı yukarı kaldırın vajinal duş almayın bunlarda sadece birini yaptım oda beş dk. bacaklarımı yukarı kaldırdım ve vajinal duş aldım..inanın bunların hepsi fasa fiso tabi bunların tıbbi kabulenirliği var ama bana göre çocuğa engel olan tek şey stres, Allah istedikten sonra ve eşler stre yapmadıktan sonra olur eğer çok çok önemli bir sorun yoksa o kadar çok hikayeler duyuyoruzki 20 yıl çocuğu olmayaan biri bile tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalıyor. niye, çünkü nasıl olsa olmayacak dior. stres yapmıyor..inşallah sizde en kısa sürede sizde anne olursunuz, hergün dua ediyorum yücerabbim hiç evlat sahibi olmayanlara evlat sahibi yap sonrada bana nasip et diye bende ikinci için uğraşıyorum.. tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inşallah
bu söylediklerinin noktasına virgülüne kadar katiliyorum canım cokkk haklisin stres en büyük düşman....birde en doğru zamanı rabbim biliyor bazı şeyler sadece vesile olmuş oluyor
Anladim canım hakkında hayırlısı olsun
((((( sen yine de ateşini ölçmeye devam et... normalde gecikir miydi bu kadar?
Slmmmmmm ben geldim yemeklerimi yapipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?