Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tup icin daha erken demis o zman ama doktor diyosa bi bildigi wRdir sen ozelemi gidiyosun asilamayi ne kDRa yaptirdin hYatim

kızlar doğumyapınca adet sancısı kalmıyor..benimde doğumdan önce sancılar iki üç gün sürerdi şimdi ise hiç yok, yalnızca üşüttüğüm zaman kasıklarım ağrır oda hafif ilaç dahi almam

bakalım belki doğumdan sonra diner sancımız ayyyy ne zor ya iş yerinde olup sancı çekmek

tup icin daha erken demis o zman ama doktor diyosa bi bildigi wRdir sen ozelemi gidiyosun asilamayi ne kDRa yaptirdin hYatim
dr ikinci asilamadan sonra tup diyo dr m isinin ehli bi prof ozele gidiyorum...asilamayida yaklasik bin lira falan tuttu

ayy berbat ağrılarım oluyor mide bulantısı bel ağrısı sol bacak ağrısı duramıyrum ilaç almadan kızkende hep böyleydi şimdide aynı inşallah bi hamile kalsam bir doğursam keşkeeeee

Aaahhh aaahhh bi dogursam adet agrisi ister olsun ister olmasinnn

Duymadım canım ama mantiken dogru olabilir...ben ikinci kutudayim bakalım

hayırlısı bakalım canım .... bende dün soğan oturma banyosu yaptım 15 dk hergün yapacağım aslan perçemi de içiyorum bakalım doğal yolla regl olacak mıyım .....gören popişin erimiş az kalmış diyor bakalım 10 kilo daha versem iyi olcak aslında yeter benim için ...

Ilac vs başka bisey kullanmadan ksv ayda regl oluyorsun cnm sen ins faydasını götürsün..kilo vermeyede devam et herşey daha iyi olacak

Aaahhh aaahhh bi dogursam adet agrisi ister olsun ister olmasinnn

şunu söylim size bir çocuk annesi olarak herşeyin başı stres ben ilk hamileliğimde 2 yıl korundum. korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamile kaldım, o zaman hamile kalırmıyım kalamazmıyım veya bu ay olacakmı diye hiç düşünmedim hatta eşim dediki dr gidelim bir sorun var dedi dur bakalım hemen şıp diye hamile kalınmaz dedim kendi haline bıraktım.. hani diyolar ya ilişkiden sonra hemen kalkmayın baacaklarınızı yukarı kaldırın vajinal duş almayın bunlarda sadece birini yaptım oda beş dk. bacaklarımı yukarı kaldırdım ve vajinal duş aldım..inanın bunların hepsi fasa fiso tabi bunların tıbbi kabulenirliği var ama bana göre çocuğa engel olan tek şey stres, Allah istedikten sonra ve eşler stre yapmadıktan sonra olur eğer çok çok önemli bir sorun yoksa o kadar çok hikayeler duyuyoruzki 20 yıl çocuğu olmayaan biri bile tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalıyor. niye, çünkü nasıl olsa olmayacak dior. stres yapmıyor..inşallah sizde en kısa sürede sizde anne olursunuz, hergün dua ediyorum yücerabbim hiç evlat sahibi olmayanlara evlat sahibi yap sonrada bana nasip et diye bende ikinci için uğraşıyorum.. tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inşallah

Ilac vs başka bisey kullanmadan ksv ayda regl oluyorsun cnm sen ins faydasını götürsün..kilo vermeyede devam et herşey daha iyi olacak

Neresinden basliyorsunuz canim hap mi kullancan

inşallah.... inşallah canım ....

tahlil yapar klomen verir sonra sperm testi istereşime . çatlama iğnesi verir sonra oda olmazsa tüp bebek cnm ...regliyken gidicem işte beklyorum ayın 31 inde yada 1 inde regl olmam gerek

bu söylediklerinin noktasına virgülüne kadar katiliyorum canım cokkk haklisin stres en büyük düşman....birde en doğru zamanı rabbim biliyor bazı şeyler sadece vesile olmuş oluyor

inşallah.... inşallah canım ....

tahlil yapar klomen verir sonra sperm testi istereşime . çatlama iğnesi verir sonra oda olmazsa tüp bebek cnm ...regliyken gidicem işte beklyorum ayın 31 inde yada 1 inde regl olmam gerek
Anladim canım hakkında hayırlısı olsun

evet haklısın sana katılıyorum ilk yıl ben hç düşünmemiştim korunmadığım halde bebek düşüncesi yoktu ama kalmamla düşmesi bir oldu işte stress insanı günden güne bitiriyor onun için üzülmemeye çalşıyorum ....kendimi zayıflamaya odkladım öyle gidiyor koşu bandında tempolu yürüyorum bebek olur olmaz düşünmüyoum ay var mıdır acab az mı yürüsem demiyorum olduktan sonra her türlü oluyor ......... ona bakacak olursanız demet akalında tüp yaptırdı olmadı... ama tatile gitti sonra hamile kaldı kendiliğinden hemde 40 lı yaşlarda kadın ............ imkansız diye bişi yok işte.............. katılıyorum sanaaaa

aminnnnn canım senin içinde hayırlısı olsun herkes için hayırlısını diliyorum ...........

ben çıkıyorum malum bugün işlerim var kendinize iyi bakın Allaha emanet olun ............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((( sen yine de ateşini ölçmeye devam et... normalde gecikir miydi bu kadar?

yok cnm 3-4 aydır günü gününe hatta saati saatine oluyordum ateş ölçmeye devam zaten yaa ben okadar takmıyorum kafama omadı diye benim daha zamanım var demekki Allahım önce sizlere ilk bebeğni bekleyenlere versin

slm kızlar benimde bugün kırmızılar gelmeye başladı öğlenden beri yarın tam anlamıyla sökülürüm tuhaf olan erken olmam esas günüm 26 ekim aslında ama ben hep 2 yada 3 gün önce olurum yani adet döngüm 28 gün amaann neyse yaa kısmet deilmiş ben artık karar verdim bundan sonra akışına bırakıcam herşeyi ne ovu testi ne başka bişiy olursa olur olmazsa olmaz şu son 2 aydır kafaya çok taktım ve bu ay herşeyi denedim incir kürü havuç kürü ateş ölçme yakı ovulasyon testi vs üzerine çok düşünce hakikatten olmuyo temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim ve o ay gerçekten hamile kalma gibi umudum yoktu çünkü ilişki 2 kere oldu ve tutması imkansızken oldu çift çizgiyi görünce şok oldum ama kısmet deilmiş 10 gün içinde düştü yani diyeceğim oki ne yaparsanız yapın kafadan atmadığımız müddet olmuyo rahat olmk lazım sadece sabır ALLAH hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin sizleri takip etmeye devam edeceğim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…