- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
oooh afiyet olsunn benimde cnm tatlı istiyo yaa
kızlar iyi akşamlar benim bat bugündüü gelen giden yok.hiç gelmez inşallahhh 9 ay boyuncaaaaa
adet ağrılarım dün akşam oldu geçti ne ağrı var ne bişey dün bel sancısından uyuyamadım adet ağrısı falan değil bıçak sağlanması gibi..akıntımda yok denecek kadar az.göğüslerim çok ağrıyor.
napayım sizce kızlar ben çarşamba sabahına kadar bekliyim diyorum ama dayanamıycam galiba sizce yapayım mı test çıkar mı dersinizzz???
bugün evlilik yıl dönümümüz canım ..... bende pasta var gel bir tabak vereyim :125:
kızlar iyi akşamlar benim bat bugündüü gelen giden yok.hiç gelmez inşallahhh 9 ay boyuncaaaaa
adet ağrılarım dün akşam oldu geçti ne ağrı var ne bişey dün bel sancısından uyuyamadım adet ağrısı falan değil bıçak sağlanması gibi..akıntımda yok denecek kadar az.göğüslerim çok ağrıyor.
napayım sizce kızlar ben çarşamba sabahına kadar bekliyim diyorum ama dayanamıycam galiba sizce yapayım mı test çıkar mı dersinizzz???
:123:nice mutlu senelereeeee Allah mutluluğunuzu daim etsin gönlünüzdeki dilekleri tez zamanda kabul etsin inşşş
bu arada tşkler yemiş kadar oldum
:123:nice mutlu senelereeeee Allah mutluluğunuzu daim etsin gönlünüzdeki dilekleri tez zamanda kabul etsin inşşş
bu arada tşkler yemiş kadar oldum
cnm bende bat gününde yaptım kesin tek çizgi çıktı hani silik falan bişe yok ama arkadaşlar olsa çıkar diyor hatta ben ilk hamileliğimdede adet günümde yapmıştım çıkmıştı hemenbu arada ben hala adet olmadım bat 17 ekimdi :26:
7 yıldır istiyormusunuz yoksa dahamı az ? çünkü bu kadar süre sonra tüp bebeğe yönlendiriyolar diye biliyorum :26:çok çok teşekkür ederim ....... aminnn.... tek dileğimiz bebişimizin olması artı 8. yıla doğru ilerliyoruz artık ....
afiyet olsun canım......
dört gün gecikmiş test yapmadın mı kısçemmmmmmm
7 yıldır istiyormusunuz yoksa dahamı az ? çünkü bu kadar süre sonra tüp bebeğe yönlendiriyolar diye biliyorum :26:
canım biz 7 yıldır istiyoruz ama manevi yönden tüp yaptıramadık yoksa şimdiye yaptırırdık . 4 ay sonra bir engelimiz kalmıyor o zaman yaptıracağız artık eğer doğal yolla ilaçlarla olmazsa...
anladım cnm bu işin manvi yönüne dikkat eden hastanelerde var bak sen gerçi bilirsin araştırmışsındır nasıl desem mesela emsey gibi yerler yani du özelden yaziim
evet araştırdım hemde çok olmadıııı
hemm ok cnm inş en kısa zamanda hayırlısıyla olur benim teyzemin 17 sene olmadı şimdi 3 metreye yakın 28 yaşında oğlu varyani oldumu tam olur inş
Kızlar ya Ateş ölçme topiğine de yazdım, benim rahimde et beni varmış eğer bu adetle birlikte atılmazsa operasyon geçirmen lazım dedi doktorum off ya sizde varmı böyle bi sıkıntı yaşayan varsa anlatın nasıl bişey önemli mi değil mi kafama çok taktımmm mutsuzum eşimin doğum günü bugün ama benim içim paramparça oldu. Bebek oluşumu için ii değilmiiş polip olması napacam bilmiyorummmmm
ben bugün doktora gittimm kimyasal gebelik gecirdiğimi söyledi 1 ay korunduktan sonra yumurta takibine başlıcak ama ben 1 ay korunmak istemiyorum yaaaa her doktor farklı bişey söylüyor anlamıyorum ki kimiside hiç korunma diyormuş napcam ben yaa(((
yok canım biokimyasal geçirdim dün kayıp gitti yavrum....:44::44::44:hayırlısı böleymiş kuzum şimdi moralmen iyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?