ben bugün doktora gittimm kimyasal gebelik gecirdiğimi söyledi 1 ay korunduktan sonra yumurta takibine başlıcak ama ben 1 ay korunmak istemiyorum yaaaa her doktor farklı bişey söylüyor anlamıyorum ki kimiside hiç korunma diyormuş napcam ben yaa(((
Kızlar ya Ateş ölçme topiğine de yazdım, benim rahimde et beni varmış eğer bu adetle birlikte atılmazsa operasyon geçirmen lazım dedi doktorum off ya sizde varmı böyle bi sıkıntı yaşayan varsa anlatın nasıl bişey önemli mi değil mi kafama çok taktımmm mutsuzum eşimin doğum günü bugün ama benim içim paramparça oldu. Bebek oluşumu için ii değilmiiş polip olması napacam bilmiyorummmmm
Canim sen bilirsn ama ben kurtaj olmama ragmen korunmadimm smdi hamileyim.doktor zaten rahim hazir olmazsa kalamazsin dedi
heyy Allahım sendedemi çıktı bu ay herkese vurdu bu i,ş hee :18::18: geçmiş olsun arkadaşım olur tekrar inş
canım doktor bir ay dedi ama korunmak istemiyorum yaa sanırım bende korunmayacam senin değerin ne oldu canım?
canlarım ya ben bugün evde kalmış testimi yaptım..ekim 10da regli olmuştum 13üne bitti ve mik mik oldu.. sırf dalgasına öyle gözümün önünde kalmasın diye öglen 12 gibi test yaptım.. bişey çıkmadı.. akşam 5te işten geldim bi baktım ikinci çizgi uyuz test dalga geçiyo benle.. elbette inanmadım ama aklımıda kurcalamadı degil hani ;D
canlarım ya ben bugün evde kalmış testimi yaptım..ekim 10da regli olmuştum 13üne bitti ve mik mik oldu.. sırf dalgasına öyle gözümün önünde kalmasın diye öglen 12 gibi test yaptım.. bişey çıkmadı.. akşam 5te işten geldim bi baktım ikinci çizgi uyuz test dalga geçiyo benle.. elbette inanmadım ama aklımıda kurcalamadı degil hani ;D
Benm cumartesi 34tu. Bugun 77 olmus canim. Korunma bence de Allah hayirlisini nasib etsinn
canım doktor bir ay dedi ama korunmak istemiyorum yaa sanırım bende korunmayacam senin değerin ne oldu canım?
canımmmmmmm cok sevindimmm bi hamişimiz daha olduuu :))) bwbişin seninle inş hiç bırakmaz canımm sağlıkla kucağına alırsın hayırlı evlat olsun inş bitanemmmm :))
canım günün gecti mi? benimde ilk tstim 1 saat sonra falan kırızı cizgi olmuştu diğerinde hemen 5 dk içinde. günün gectiyse bence kan testine git canımm inş hamişsindirr
Nasil olmus kiz oyle biseyy:44::44:
canım doktorlar çok abartıyo.. sen bi kere test yapmasan kimyasal olup olmadıgını bile bilmicektin..gecikmeli adet sanıp devam edicektin.. dimi? hiç takılma sen ona devam et.. hem kimyasalın hemen ardına normal hamiş olan kaç arkadaş var burda :) inşallah sende öyle olursun
anlamadım ki canım.. mümkün mü ki olması.. hiç ama hiç ihtimal vermedim zaten sadece gülerek teste baktım oldu sende kafa bul benle der gibi ;D
Evrakcu bildiğin kadarıyla bhcg tamamen sıfırlanmadan hamile kalınmıyor tatlım bence testlerini bir daha tekrar et yumurtlama döneminde sonra korunmadım olmadı diye bu ayı da olmadı sayma tatlım bence korunma ama olmazsa da kafana takma... Çok geçmiş olsun
Ne bileym canim bi hafta olmus daha ama neden cift cikti ki. İmkansz diye bisey yok gerci ama dedigin gbi yanlislik var herhalde
Değerler düştüğü zaman sorun olmaz bence de korunma...sağol canımm tekrar kan testi verdim ama cıkmamıştı bugün yarın gidip alıcam ama bence sıfırlanmadı daha cünkü 2 günde bir yarı yarıya düşüyor bugünlerde 4 falan olmalı bchg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?