Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

heyy Allahım sendedemi çıktı bu ay herkese vurdu bu i,ş hee :18::18: geçmiş olsun arkadaşım olur tekrar inş

Hiçççç kafana takma ben 4 ay önce aldırdım çok kısa sürüyor sen zaten uyuyorsun uyandıktan sonrada ağrın olmuyor cnm korkulacak bişi yok kafana takma doktorun dediği gibi bebek oluşumuna engel hatta diyelim bebek oldu allah korusun düşüğe bile neden oluyor sen aldır için rahat olsun ... Ben ikinciye polibimi aldırıcam bünyem çobuk oluşturuyormuş alıştım ben :)

heyy Allahım sendedemi çıktı bu ay herkese vurdu bu i,ş hee :18::18: geçmiş olsun arkadaşım olur tekrar inş

sağol canım bu ay bize ne oldu anlamadık yaa hayatımda duymadığım şeyleri yaşamış olduk.... olsun hayırlısı olsun herşeyin yine olur inş hiç değilse tüplerimen korkuyordum bu gebelikle acık olduğunu öğrenmiş oldum vardır herşeyde bir hayır...

canım günün gecti mi? benimde ilk tstim 1 saat sonra falan kırızı cizgi olmuştu diğerinde hemen 5 dk içinde. günün gectiyse bence kan testine git canımm inş hamişsindirr

Nasil olmus kiz oyle biseyy:44::44:

canım doktor bir ay dedi ama korunmak istemiyorum yaa sanırım bende korunmayacam senin değerin ne oldu canım?

canım doktorlar çok abartıyo.. sen bi kere test yapmasan kimyasal olup olmadıgını bile bilmicektin..gecikmeli adet sanıp devam edicektin.. dimi? hiç takılma sen ona devam et.. hem kimyasalın hemen ardına normal hamiş olan kaç arkadaş var burda :) inşallah sende öyle olursun

kızlar biliyorsunuz ben bu ay kimyasal geblik gecirdim.kac aydır bebek için uğraşıyorum ve bu ay ilk defa çörek otu bal tarcın kürü yaptım ve hamile kaldımm kimyasal geblikti ama sonucta kalabildim yinede bunun etkisi olduğunu üşünüyorum tabiki öncelikle Rabbim'in izniyle olmuştu ama vesile oldu diye düşünüyorum bu ay korunmazsam tekrardan devam edicem paylaşmak istedim inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kıa zamanda...

canım günün gecti mi? benimde ilk tstim 1 saat sonra falan kırızı cizgi olmuştu diğerinde hemen 5 dk içinde. günün gectiyse bence kan testine git canımm inş hamişsindirr

yok canım anlamadın sen.. adetim oldu bitti zaten bittigi gün yani 3. günü mik mik olmuştu.. öylesine yaptım testi.. aşılama randevum vardı yarın için gitmeden bu testide bitireyim dedim amaann saçmalık işte..testte kafa buluyo benle..

Evrakcu bildiğin kadarıyla bhcg tamamen sıfırlanmadan hamile kalınmıyor tatlım bence testlerini bir daha tekrar et yumurtlama döneminde sonra korunmadım olmadı diye bu ayı da olmadı sayma tatlım bence korunma ama olmazsa da kafana takma... Çok geçmiş olsun

aynennn canımm tet yapmasan havalardan falan gecikti deyip geciştirecektimm cok kişi duydum bende doktorda kimyasaldan sonra aha kolay hamile kalınır falan dedi korunmayayım bende bu ay böyle devam etsin bakalımm :)))

anlamadım ki canım.. mümkün mü ki olması.. hiç ama hiç ihtimal vermedim zaten sadece gülerek teste baktım oldu sende kafa bul benle der gibi ;D

Ne bileym canim bi hafta olmus daha ama neden cift cikti ki. İmkansz diye bisey yok gerci ama dedigin gbi yanlislik var herhalde

sağol canımm tekrar kan testi verdim ama cıkmamıştı bugün yarın gidip alıcam ama bence sıfırlanmadı daha cünkü 2 günde bir yarı yarıya düşüyor bugünlerde 4 falan olmalı bchg

Ne bileym canim bi hafta olmus daha ama neden cift cikti ki. İmkansz diye bisey yok gerci ama dedigin gbi yanlislik var herhalde

bide yarın randevum var ayyy kafam karıştı olmazda hani varsa bi haftalık diyemi geç çıktı ki.. eklesemde görsen.. geçen sizin var dediginiz gibi degil dahada belirgin bu

Bende 4 sendedir hamile kalmaya çaılışıyorum ama polip yüzünden hamile kalamaynlardanım aldırıyorum tekrar oluşuyor en sonunda tüp bebeği denicem inşallah hayırlısıyla hamile kala bilirim isteyen herkrze allahım bebiş nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…