bide yarın randevum var ayyy kafam karıştı olmazda hani varsa bi haftalık diyemi geç çıktı ki.. eklesemde görsen.. geçen sizin var dediginiz gibi degil dahada belirgin bu
Canım işine karışmak gibi olmasın tabiki bütün tetkikler yapılmıştır ama benimde polip vardı hemde 3 tane... Hsg çekildim sorun yaratacak yerde değiller dedi ve hsgnin de 2 . Ayında hamile kaldım... Başka bir doktora daha görünsen...Bende 4 sendedir hamile kalmaya çaılışıyorum ama polip yüzünden hamile kalamaynlardanım aldırıyorum tekrar oluşuyor en sonunda tüp bebeği denicem inşallah hayırlısıyla hamile kala bilirim isteyen herkrze allahım bebiş nasip eder inşallah
Simdi bi test daha alma imkanin yok mu yaa
yarın alabilirim ancak canımyarın alıp öbür gün ilk idrarla yapsammı ki.. bugün gün içinde öylesine yaptım.. uff ne saçma sapan bişey testimde kaliteli miratech mi ne o işte.. iyi diyolardı ona herkes..5 saat sonra bildigin ikinci çizgi döndürdüm falan her yönlü baktım var.. bide bozulan test sararır ya sararma yok beyaz ama çizgisi var rengi belli..
yarın alabilirim ancak canımyarın alıp öbür gün ilk idrarla yapsammı ki.. bugün gün içinde öylesine yaptım.. uff ne saçma sapan bişey testimde kaliteli miratech mi ne o işte.. iyi diyolardı ona herkes..5 saat sonra bildigin ikinci çizgi döndürdüm falan her yönlü baktım var.. bide bozulan test sararır ya sararma yok beyaz ama çizgisi var rengi belli..
Canım işine karışmak gibi olmasın tabiki bütün tetkikler yapılmıştır ama benimde polip vardı hemde 3 tane... Hsg çekildim sorun yaratacak yerde değiller dedi ve hsgnin de 2 . Ayında hamile kaldım... Başka bir doktora daha görünsen...
eklesene bakalımyarın alabilirim ancak canımyarın alıp öbür gün ilk idrarla yapsammı ki.. bugün gün içinde öylesine yaptım.. uff ne saçma sapan bişey testimde kaliteli miratech mi ne o işte.. iyi diyolardı ona herkes..5 saat sonra bildigin ikinci çizgi döndürdüm falan her yönlü baktım var.. bide bozulan test sararır ya sararma yok beyaz ama çizgisi var rengi belli..
çıkmam lazım size iyi geceler :)) durumum hakkında fikri olan varsa lütfen yazsın özelden
Geçmiş olsun canım benim ilk gören Dr kesinlikle alınmalı hamile kalamazsın dedi yıkıldım şimdi gittiğim Dr da yerine bakalım dedi iki tanesi rahim ağZında bir tanesi sol yumurtalığımın altında hsgde böyle çıktı drum daha çok erken bir tedavi için en az 6 ay deneyin dedi sonra hsgden sonraki ay hamileyim hiç beklemiyordum doğal yolla hamile kaldım çok şükür çok dua ediyorum isteyen herkese versin AllahımBen tüp bebeğe geçtim cnm geçen ay yumurtalıklarım toplandı onları doktor dondurdu polip çok kötü yerde oluşmuş sorun yaratacak yerde doktorum riske girmemek için alalım dedi valla bilemiyorum bende parasınıda ödedik polibi aldırdıktan sonra doktor tüp bebeğe geçicek ama emin ellerdeyim onun farkındayım daha önce çok doktorlara gittim hep boşa zaman harcamışım ... Normal yollarda mı hamile kaldınız ? Yoksa doktor kontrolündemi hamile kaldınız
kızlar biliyorsunuz ben bu ay kimyasal geblik gecirdim.kac aydır bebek için uğraşıyorum ve bu ay ilk defa çörek otu bal tarcın kürü yaptım ve hamile kaldımm kimyasal geblikti ama sonucta kalabildim yinede bunun etkisi olduğunu üşünüyorum tabiki öncelikle Rabbim'in izniyle olmuştu ama vesile oldu diye düşünüyorum bu ay korunmazsam tekrardan devam edicem paylaşmak istedim inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kıa zamanda...
Geçmiş olsun canım benim ilk gören Dr kesinlikle alınmalı hamile kalamazsın dedi yıkıldım şimdi gittiğim Dr da yerine bakalım dedi iki tanesi rahim ağZında bir tanesi sol yumurtalığımın altında hsgde böyle çıktı drum daha çok erken bir tedavi için en az 6 ay deneyin dedi sonra hsgden sonraki ay hamileyim hiç beklemiyordum doğal yolla hamile kaldım çok şükür çok dua ediyorum isteyen herkese versin Allahım
Inşallah canım ya çok dua ediyorum topicteki herkese Allahım en kısa sürede yaşatsın...Maşallah çok sevindim :) analı babalı sevdikleriyle beraber büyür inşallah... En güzeli doğal yolla hamile kalmak Bende çok denedim olmadı cnm kısmet inşallah ilk tüp bebek denemsinde hamile kalırım
kızlar biliyorsunuz ben bu ay kimyasal geblik gecirdim.kac aydır bebek için uğraşıyorum ve bu ay ilk defa çörek otu bal tarcın kürü yaptım ve hamile kaldımm kimyasal geblikti ama sonucta kalabildim yinede bunun etkisi olduğunu üşünüyorum tabiki öncelikle Rabbim'in izniyle olmuştu ama vesile oldu diye düşünüyorum bu ay korunmazsam tekrardan devam edicem paylaşmak istedim inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kıa zamanda...
Canım işine karışmak gibi olmasın tabiki bütün tetkikler yapılmıştır ama benimde polip vardı hemde 3 tane... Hsg çekildim sorun yaratacak yerde değiller dedi ve hsgnin de 2 . Ayında hamile kaldım... Başka bir doktora daha görünsen...
Hiçççç kafana takma ben 4 ay önce aldırdım çok kısa sürüyor sen zaten uyuyorsun uyandıktan sonrada ağrın olmuyor cnm korkulacak bişi yok kafana takma doktorun dediği gibi bebek oluşumuna engel hatta diyelim bebek oldu allah korusun düşüğe bile neden oluyor sen aldır için rahat olsun ... Ben ikinciye polibimi aldırıcam bünyem çobuk oluşturuyormuş alıştım ben :)
Canim onlari operasyonla aliyolarr
Caresi var yani.stres yapma guzelim
Alinamasa nolcaktii
Hicc kafaya takma doktor alalim dediyse gitcen aldircan oh tertemiz
Canım et beni dediğin polip mi acaba eğer öyleyse bana yaz bende sana kendi yaşadıklarımı yazayım
Valahi canım doktor et beni diyebilirim iyi anlaman için dedi..galiba halk arasındaki adı bu, tıpta ise polip demek internetten anladıgım kadarıylaa
ağustos ayını soğan kürü yaparak geçirdim,adetim düzeldi,4 ekimde adet oldum adetin 2 günü bal-tarçın -çörekotuna başladım onuda yaptım ,ekim 11 de hsg çektirdim geçen hafta ovulasyon günlerini de değerlendirdim ,şuan tevekkül ediyorum bütün ödevler tamam inşaalah hayırlısıyla olur olmasa da şu hsg içimi çooook rahatlattı,bence sizde vakit kaybetmeden kontrollerinizi yapın
aayyyyy hadi inşaallah bende çok istiyorum,bu ay hayırlısıyla güzel haberleri vereyim,hep birlikte inşaallah DARISI BAŞIMIZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?