Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım işine karışmak gibi olmasın tabiki bütün tetkikler yapılmıştır ama benimde polip vardı hemde 3 tane... Hsg çekildim sorun yaratacak yerde değiller dedi ve hsgnin de 2 . Ayında hamile kaldım... Başka bir doktora daha görünsen...

Simdi bi test daha alma imkanin yok mu yaa

yarın alabilirim ancak canım yarın alıp öbür gün ilk idrarla yapsammı ki.. bugün gün içinde öylesine yaptım.. uff ne saçma sapan bişey testimde kaliteli miratech mi ne o işte.. iyi diyolardı ona herkes..5 saat sonra bildigin ikinci çizgi döndürdüm falan her yönlü baktım var.. bide bozulan test sararır ya sararma yok beyaz ama çizgisi var rengi belli..

onda iş var gibin geliyy bana du bakalım

Cok ilginc yaa yarin yap bakalim canim haber ver bze de insallah vardirr

Ben tüp bebeğe geçtim cnm geçen ay yumurtalıklarım toplandı onları doktor dondurdu polip çok kötü yerde oluşmuş sorun yaratacak yerde doktorum riske girmemek için alalım dedi parasınıda ödedik polibi aldırdıktan sonra doktor tüp bebeğe geçicek ama emin ellerdeyim onun farkındayım daha önce çok doktorlara gittim hep boşa zaman harcamışım ... Normal yollarda mı hamile kaldınız ? Yoksa doktor kontrolündemi hamile kaldınız

Son düzenleme:
eklesene bakalım

Geçmiş olsun canım benim ilk gören Dr kesinlikle alınmalı hamile kalamazsın dedi yıkıldım şimdi gittiğim Dr da yerine bakalım dedi iki tanesi rahim ağZında bir tanesi sol yumurtalığımın altında hsgde böyle çıktı drum daha çok erken bir tedavi için en az 6 ay deneyin dedi sonra hsgden sonraki ay hamileyim hiç beklemiyordum doğal yolla hamile kaldım çok şükür çok dua ediyorum isteyen herkese versin Allahım

Ne zaman baslaniyo canim
Ben 9.gunumdeyim gecmi kaldim bu ay denesem
15.gun yumurtluyorum

Maşallah çok sevindim :) analı babalı sevdikleriyle beraber büyür inşallah... En güzeli doğal yolla hamile kalmak Bende çok denedim olmadı cnm kısmet inşallah ilk tüp bebek denemsinde hamile kalırım

Maşallah çok sevindim :) analı babalı sevdikleriyle beraber büyür inşallah... En güzeli doğal yolla hamile kalmak Bende çok denedim olmadı cnm kısmet inşallah ilk tüp bebek denemsinde hamile kalırım
Inşallah canım ya çok dua ediyorum topicteki herkese Allahım en kısa sürede yaşatsın...

ağustos ayını soğan kürü yaparak geçirdim,adetim düzeldi,4 ekimde adet oldum adetin 2 günü bal-tarçın -çörekotuna başladım onuda yaptım ,ekim 11 de hsg çektirdim geçen hafta ovulasyon günlerini de değerlendirdim ,şuan tevekkül ediyorum bütün ödevler tamam inşaalah hayırlısıyla olur olmasa da şu hsg içimi çooook rahatlattı,bence sizde vakit kaybetmeden kontrollerinizi yapın

aayyyyy hadi inşaallah bende çok istiyorum,bu ay hayırlısıyla güzel haberleri vereyim,hep birlikte inşaallah DARISI BAŞIMIZA

ya bu sitenin en güzel yanı bu işte, sanki tek bende var sanıyor insan bazı dertleri gördükçe dinledikçe büyütülecek bişey olmadıgını anlıyor iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz

Canım et beni dediğin polip mi acaba eğer öyleyse bana yaz bende sana kendi yaşadıklarımı yazayım

Valahi canım doktor et beni diyebilirim iyi anlaman için dedi..galiba halk arasındaki adı bu, tıpta ise polip demek internetten anladıgım kadarıylaa

Son düzenleme:

canım hgs çektirmek nasıl bişey doktor benden de istedi... Acı, agrı oluyormuu ? (sanada geçmiş olsun sonuda inşallah bebek olsunn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…