Ya ben almadım ama ben farklı bitkiler almak için gittiğimde bir bayan vardı geblik şansımı arttırmak için ne önerirsiniz fln dedi. Aktarda bayandı. Kavanozda kahverengi macunumunsu bişi verdi. Ama ne olduğunu bilmiorum. İçindekileri fln sayıyodu...Bende meraklı onları dinledim. Bir yerde de çalışma öncesi erkeğin kahve içmesi öneriliyordu. Ama filtremi, nescafe mi onu hatırlamıyorum. Bir araştır istersen cnm
Ya ben almadım ama ben farklı bitkiler almak için gittiğimde bir bayan vardı geblik şansımı arttırmak için ne önerirsiniz fln dedi. Aktarda bayandı. Kavanozda kahverengi macunumunsu bişi verdi. Ama ne olduğunu bilmiorum. İçindekileri fln sayıyodu...Bende meraklı onları dinledim. Bir yerde de çalışma öncesi erkeğin kahve içmesi öneriliyordu. Ama filtremi, nescafe mi onu hatırlamıyorum. Bir araştır istersen cnm
kahve sekersiz turk kahvesi olacak canim sert
umarim öyle olur canim senin 6. His benide umutlandirdi baya
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. ben de dün mikmikten önce bir türk kahvesi yapayım dedim ama sonra kararsız kalıp vazgeçtim. ben de 2 saat önce içilmesi verimi arttırır diye duymuştum 2 saat bekleyemem diye vazgeçtim
Teşekkürler ... Ben bizimkine nasıl içiricem şekersiz kahveyi yaaa :/
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. ben de dün mikmikten önce bir türk kahvesi yapayım dedim ama sonra kararsız kalıp vazgeçtim. ben de 2 saat önce içilmesi verimi arttırır diye duymuştum 2 saat bekleyemem diye vazgeçtim
hiim lokum olabilir bencede..hersey bebek icin
Canım gecen gün sormuştun ya ben test yaptım hamileyim :)
bu topik bana ugurlu geldi :)
yanına tatlı bişeyler koysan?? lokum, çikolata, ya da şu meşhur incirdenonsan bir ısırık alır sonra da kahvesini yudumlar olmas mııı
Teşekkürler ... Ben bizimkine nasıl içiricem şekersiz kahveyi yaaa :/
kahveyi bende duydumm denesek mi acaba
Noldu bekleyemedinmi Hahah
umarim öyle olur canim senin 6. His benide umutlandirdi baya
Ama kıtlama gibi olur.... Kahve yine tatlanır... Bebek için dersem içer o sanırsam...
kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ama neqatif
ekimde pozitifle rastlasirim insallah
Ama kıtlama gibi olur.... Kahve yine tatlanır... Bebek için dersem içer o sanırsam...
aaa benimki kahveyi zaten şekersiz içiyor. ben bu gece denerim bunu :)
kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ama neqatif
ekimde pozitifle rastlasirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?